|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
9.12.2009 8:24:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

draja saj vem da sem ti popestrila jutranje pitje kave...rtm...

adijoooooo

meni pa pitje jutranjega čajčkauser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.12.2009 9:42:37   
erna14
thaiss-no me veseli...user posted image ...hej a teb spet comp funkcjonira,a niste mel prepoved na rr,fb....???

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.12.2009 9:44:36   
thaiss

thaiss-no me veseli...user posted image ...hej a teb spet comp funkcjonira,a niste mel prepoved na rr,fb....???

spet funkcionirauser posted image user posted image
fb smo imeli sam en teden aktivenuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.12.2009 13:51:25   
Pikca
pikca-kako ste??

Hvala, fajn smo. Mož potem zgleda le ni imel ta nove gripe, ker je vročina trajala le 1 danuser posted image ostali pa se nismo nalezli. Miklavž nas je lepo obdaril, dobili kredit za hiško (končno) in zdaj se začenja zares...

Še Jernejeva zadnja fora, predstavlja se: Jernej zidar moški lepuser posted image user posted image user posted image
posebno, kadar mu kdo reče mali, Jernejček ali kaj podobnega.

Draževa z dinozavri je pa svetovnauser posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.12.2009 13:54:13   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

draja saj vem da sem ti popestrila jutranje pitje kave...rtm...

adijoooooo

meni pa pitje jutranjega čajčkauser posted image

res je Erna, hvala. Sicer jo pijem šele zdajle, ker sta oba škrata doma (je Živa nekaj nahodna), ampak bolje pozno kot nikoli.

Pa braaaaaaaaaavo Žiga za suho rito user posted image user posted image user posted image

No sej, zdej smo pa zadnji v plenicah user posted image . A nam saj kaj v dobro šteje, da je rojena zadnjega marcauser posted image .

Pikca ma res, kako ste?

Thaiss ko so nam v službo ukinili FB sem dala odpoveduser posted image . Sam da takrat še sploh nisem bila na FB, ampak princip je pa le principuser posted image . (malo za hec malo za res)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.12.2009 13:55:38   
draja
aaaa evo Pikco. Super da ste ok in super za kredit user posted image user posted image user posted image

Pa faca Jernej user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.12.2009 14:03:18   
Ana009

Bravo Ziga, da si se znebil plenicke!

Bravo Draz! user posted image

Plenicarji - tudi mi smo se plenicarji. No imamo dva plenicarja.. Livija je poelti nekaj poskusila bit brez plenick, pa smo navijali zanjo in je bilo ocitno prevec user posted image in je spet na plenicah. Tudi cez dan! Ampak ko bo bo. Zadnje case spet malo poskusa it na WC, ampak bolj za hec.

Pikca - fino, da nimate prasicje gripe!! Pa super za kredit! Se malo pa boste v svoji hisici! Jernejcek je prava faca!

A tam pri vas snezi? pri nas je lep soncek :)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.12.2009 14:43:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Thaiss ko so nam v službo ukinili FB sem dala odpoveduser posted image . Sam da takrat še sploh nisem bila na FB, ampak princip je pa le principuser posted image . (malo za hec malo za res)

jaz bi tudi dala odpoved, sam nimam kam it :(

pikca super za kredituser posted image  in da ste zdravi

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.12.2009 11:18:47   
Pikca
No sej, zdej smo pa zadnji v plenicah .

Niste, niste. Smo mi tud še (nekak ni navdušen nad kahlouser posted image ). Ja ja, to bo zato, ker sta rojena zadnjega marcauser posted image

In seveda čestitke Žiga!

< Sporočilo je popravil Pikca -- 10.12.2009 11:19:53 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.12.2009 16:23:21   
erna14
pikca-o super sam da ste zdraviuser posted image user posted image in za kredit

no mi smo bli vceraj na okrasevanju vrtca,bilo super okrasili smo sobico nasim skratom,videli nastop cele skupine...zapeli so nam dve pesmice fuulll lepo je blo,no nas tamal se je skoz za pimpija vleku smo se tok nasmejali...(seveda med petjem),no za konec pa da nebi bilo vse tako lepo smo pa ponoc fasal vrocino 38.5 brez predhodnega slabega pocutja,no nc ni kazal da bi kaj zakuhal in tako je bilo konec veseljauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.12.2009 22:05:44   
sezam
erna - user posted image spet malo glasu z vašega konca in user posted image user posted image Žiga za suho rito

Pikca - fajn, da ni blo NG in faca Jernej in user posted image user posted image user posted image za kredit

Draž - user posted image user posted image user posted image

draja - naj te potolažim, mi smo tud še v plenicah, tudi podnevi

Mi smo se pa šli včeraj z vrtcem peljat z vlakom (eno postajo), nato pa peš z lučkami in baterijami nazaj v vrtec na čajanko. Imajo to vsako leto, drugače na 12. (Lucijono), letos pa malo prej, ker je 12. sobota.

Drugače imamo doma višek trme. Na trenutke ja prav nemogoč. Ko se nekaj zapiči, to hoče doseči preko vsega user posted image . Upam, da to hitro mine, ker drugače se mi bo še zrolal user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 461
11.12.2009 19:50:29   
draja
kje ste vse?

Da izpolnim normo postov na teden,vam napišem dve Živini današnji izjavi.

V kratkem nas čaka nakup stanovanja in se pač malo pogovarjamo o tem, da bo imela novo sobico. In ona meni: "Ja mami, jaz se bom igrala v svoji sobi, oči bo imel tud svojo sobo, ti boš pa v svoji sobi kuhala!"user posted image Super, zdaj vem katero "sobo" mi je namenilauser posted image .

Pa prejle jo kličem k večerji, ona pa pred TV, gleda dnevnik - Pahorja in ona meni: "Bodi tiho, če pa nekaj poslušam no!" Jao, sam da ne bo politikuser posted image .

No, pa lahko noč!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.12.2009 20:53:16   
thaiss
evo me, sem tukaj user posted image

bravo Živauser posted image user posted image

matia tudi take strelja, ne vem kje jih pobira. Nas tudi čaka selitev naslednje leto, pa smo mu zadnjič pokazali kje bo njegova soba in je rekel: Kje bojo nona in nono??
jaz: v izoli, v svojem stanovanju
matia: potem bom jaz z njimi ti pejdi u piran da ne bo tata sam user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 463
11.12.2009 20:57:54   
draja

matia tudi take strelja, ne vem kje jih pobira. Nas tudi čaka selitev naslednje leto, pa smo mu zadnjič pokazali kje bo njegova soba in je rekel: Kje bojo nona in nono??
matia: potem bom jaz z njimi ti pejdi u piran da ne bo tata sam user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da dol padeš!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.12.2009 20:59:37   
thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image da dol padeš!

kam me bo šele poslal ko ih bo imel 15 user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 465
11.12.2009 21:03:07   
draja

kam me bo šele poslal ko ih bo imel 15 user posted image

user posted image user posted image takrat bo pa nono in nonota izselil k vama v Piran, da bo sam v Izoli user posted image user posted image

Živa sedi v postelji in čaka, da se sonček prikaže, da ji bom dovolila vstati, ker je rekla, da ne bo spalauser posted image . Pa mi je rekla: "Mami, sam jaz ne vem kolk časa moram čakat na sonček." Pa sem ji rekla, da še zelo dolgo. Pa je rekla: "Aha, sam da vem." user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 466
11.12.2009 21:08:51   
thaiss

Živa sedi v postelji in čaka, da se sonček prikaže, da ji bom dovolila vstati, ker je rekla, da ne bo spalauser posted image . Pa mi je rekla: "Mami, sam jaz ne vem kolk časa moram čakat na sonček." Pa sem ji rekla, da še zelo dolgo. Pa je rekla: "Aha, sam da vem." user posted image

u ta je tudi huda user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.12.2009 22:54:46   
sezam
Živa in Matia - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 468
12.12.2009 11:51:32   
dskubin
Živa in Matia - user posted image

A niso posrečeni tej naši škorci zdej, ko čvekajo za prav - nas bojo še dosti tega naučili.

No, nam so propadli plani za vikend, je Draž zbolel - angina. Sva zdej od zdravnice, pa je rekla, da ima streptokokno angino in sem rekla - evo, spet si nekaj prinesel iz vrtca. Pa je hitro dodal "sem ti reku, če me očka ne bi včeraj silil v vrtec, vsega tega ne bi blo. Pa sem reku, da ne grem!". Je zdravnica skor s stola padla.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 469
12.12.2009 12:21:15   
tinaaja
Dskubin, vam so propadli plani za vikend, mi smo morali spremeniti vse plane za december.

Brina je dobila datum za operacjio zrelnice - gre v sredo v bolnico. user posted image  Tako da smo ze zdaj napol v izolaciji in bomo do konca leta. No, ce bo brina zdrava do operacije. Namec, vceraj smo sli k P - sistematika za dito, pregled pred op za brino in je dita domov prinesla prehlad user posted image  Upam, da se brina ne naleze.

Hude so izjave tehle nasih otrockov. No naj se jaz dodam .. Ko sem priletea z obema domov v sredo okoli poldne, dita tulila v lupini, brina ready za spat, vrzem kljuce in kartico od avta na omarico v predsobi. In akcija, da dam punci spat. popoldne gremo na sprehod in pred domom si brina zacne dajat dol rokavice. Ponavadi si jih da dol v dvigalu, tko da mi je bilo mal cudno. pred vrati pa rece  "mam kluč" in zacne iz zepa na hlacih ven vlect mojo kartico za avto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  V tistem se mi je zdelo ful posreceno, ko sem pa pomislila, da bi lahko dala vse skupaj prat, ekr pac ne preiskujem zepov pred pranjem, da bi ga lahko kar nekje zgubila - no pol mi ni bilo vec smesno user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 470
14.12.2009 18:33:20   
erna14
dita,zivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tinaaja-skoda,drzim pesti za brino pa naj cim hitreje mine tole letouser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 471
14.12.2009 21:41:39   
cv105
čer še od nas user posted image

najprej koš user posted image  za vse bolančke, hitro se pozdravit in uživat veseli december

res so face, tej naši škratje s svojimi izjavami ...

... še ena frišna Maksova ... film Kekec je zadnja dva meseca zakon ... nobenega problema 70 minut pri miru sedet in gledat ... včeraj pa se pogovarjamo, kako bo našemu dojenčku ime in moj predlog za user posted image  je bil Brin ... Maks pa pribije: "Jaa in jaz ga bom klical Kosobrin" user posted image user posted image  ... tolk o temu, da Brin ne bo

papa 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.12.2009 15:27:57   
Gio
Pozdravljene!

Samo, da vas vse skupaj pozdravim. Vidim ,da se je v tem času, ko nisem dosti sledila forumu zgodilo veliko sprememb....

Mi smo zelo, zelo zdravi in v redu, upam, da bo to tudi trajalo! Ela je zelo pridna, v vrtcu uživa, govori ko dež... :)

Torej pozdrav vsem in seveda vesele in zdrave praznike, ki prihajajo!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.12.2009 22:19:20   
thaiss

čer, kako zatišjeuser posted image a ste zmrznile??

mi smo popoldan preživeli na urgenci, si je matia prebil arkado in dobil 4 šiveuser posted image Je divjal po stanovanju in priletel v predal v kuhinji, direkt v ročajuser posted image . Mislim da mi je ene dve leti življenja pobralo. Sploh ne vem, kako sem ostala trezna v unem trenutku, ker sem kr panik po naravi....in seveda sama domauser posted image
Kličem takoj njegovo P v Lucijo pa mi pravi, naj grem kar v ZD v Izolo, da ona tudi jemlje njihove paciente in nebi smeli komplicirat. Pridem v ZD, me pošlje v spodnji štuk na Urgenco in ena user posted image prijazna sestra ni niti pogledala rane, da vidi če je za šivanje, in pravi naj počakamo v čakalnici...nakar ugotovim, da je urgenca karantena za H1N1 bolnike user posted image user posted image user posted image user posted image Eni trije so tako kašljali tam, sem se po dveh minutah obrnila in šla direkt v Lucijo do naše P, in nas je takoj poslala v bolnico na šivanje. Če bi ga una kuzla v Izolskem ZD vsaj poškilila z enim ukom, bi šli takoj v bolnico..... no comment

CV in GIO user posted image user posted image pridne da se kej oglasiteuser posted image

Maks
-Kosobrnuser posted image joj kje jih tej naši mulčki pobirajouser posted image

Brina- pikepoke za jutri, mama Tinaaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.12.2009 9:21:15   
draja
Danes pa navijamo za Brino user posted image user posted image user posted image user posted image

Thaiss uuuuuu kriza, bogi Matiauser posted image . Ma sam da ste ok. Držim pesti, da se ranica lepo zaceli. A je blo hudo med šivanjem? O našem zdravstvu pa ne bi, ker se mi pritisk preveč dvigneuser posted image .

Smo imeli mi tudi nezgodo v nedeljo zvečer - je padla s postelje najprej v steno z glavo in nato direkt na tla z bučo. Buška je bila ogromna in mene je skor kap, ampak jo je k sreči ok odnesla.

Gio lepo da si se malo javila in da je Ela super.

cv105 faca Maks user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?