|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
29.7.2009 8:35:31   
oka
Lepe novice in želim ti, da bojo tvoja poročila vedno tako pozitivna.

Rubin, prosim ne se obremenjevat z lastno krivdo. Ja, si mama, si odgovorna za svoje otroke ampak včasih mame ne moremo preprečiti vsega, ker nismo vsemogočne in tako breme samoobtoževanje je res hudo, sploh ker prenašaš še vse breme skrbi in strahu.

Močno držim pesti za vasuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 151
29.7.2009 10:53:55   
Noseckica
user posted image Bravo, Zoja & Gaja! user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 152
29.7.2009 11:12:10   
katka11
user posted image user posted image user posted image za nasi dve pikici!!!!!!! le tako naprej.
pri nas vsi trije navijamo za vas. ko sem povedala mojemu za vas, je bil tud moj skratek mali - 4,5 let zraven, pa saj veste, ne pomislis, da vse spremlljajo. no in zdej se vcasih spomni in vprasa ce sta uni dve dojencici k bi se mogli rodit takrat kot nas dojencek , ze doma pri mamici, atiju in sestrici, ce se ze crkljajo. no in danes bo fuuuuul vesel ko mu bom povedala, da vam gre na bolje. se naprej pa seveda drzimo pesti!!!!!

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 153
29.7.2009 11:43:07   
gigi1
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo Gaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  bravo Zoja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Res krasne novice. Kar tako naprej punci. Smo vedeli, da sta pravi borki. Rubin samo pozitivno naprej user posted image . RTM

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 154
29.7.2009 11:50:04   
kepica
Bravo Gaja in Zojauser posted image user posted image user posted image Res sta pravi mali borki. user posted image user posted image
Rubin. ostani močna, punci te potrebujetauser posted image
Mislim na vas.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 155
29.7.2009 16:50:00   
sonček33
user posted image user posted image Bravo Gaja in Zoja. Le tako naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 156
29.7.2009 20:00:15   
Raho
Rubin!  Le tako naprej. Držim peti za Obe tvoji srčici. Misli pozitivno, dajaj jima moč.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 157
29.7.2009 20:02:40   
zvesta
Bravo Gaj in Zoja! user posted image user posted image user posted image

In bravo, Rubin. Če kdo zmore, si to ti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 158
29.7.2009 20:29:42   
Shorty_
Super ta lepa novička mi je polepšala dan!!! Velikokrat se spomnim na vas in sem v mislih z vami!!  Bravo Gaja in Zoja, pravi veliki borki stauser posted image le tako naprejuser posted image

Rubin.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.7.2009 0:27:17   
josec
Pozdravljene mamice nedonošenčkov in vas občudujem pri spodbujevanju in skrbi nebogljenih malčkov. Bi vas pa prosla za nekaj informacij, če se vam da. Moja prijateljica je pred dnevi rodila v 28. tednu malega borca, ki bi naj bil O.K. nimam pojma, zakaj tako zgodaj, koliko je težek... Zanima me kakšno podporo rabi, ker je trenutno nočem obremenjevat. A ji  paše prisotnost drugih, sploh mamic z otroki, kdaj bi jo lahko kontaktirala (zdaj samo kak sms) oz. kakšen je sploh protokol v LJ. Do kdaj je ona lahko pri njemu, ali lahko še kdo drug vidi otroka.... Sicer to ne bi kar zdaj navalila, bi pa čez čas le rada kako pomagala. Hvala in lepo se mejte. Zvezde pa naj bodo naklonjene vsem tistim malčkom, ki se borijo za življenje!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.7.2009 1:06:12   
veveričica
josec moje mišljenje je da trenutno te ne rabi ob sebi.sploh ne z otroci...počakaj predvsem pa se nič ne vsiljuj.ko sem jaz rodila mojo punčko sem si želela ob sebi samo partnerja.na eint v lj pa zelo neradi sprejmejo obiske razen res najožjih sorodnikov.pusti prijateljico dokler se ne navadi na nov tempo in obišči jo sama brez otrok saj so nedonošeni otročki še bolj dovzetni za viruse.

(odgovor članu josec)
Neposredna povezava do sporočila: 161
30.7.2009 9:53:14   
Andromeda
Rubin, Gaja in Zoja - zaradi tako dobrih novičk je moj dan takoj mnogo mnogo lepši! Le tako naprej, verjamem, da bojo sedaj prihajale čedalje bolj vzpodbudne novice, seveda še naprej držim pesti in velikokrat mislim na vas!

josec - glede tvojega vprašanja se strinjam z veveričico.

Lp in vse dobro!

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 162
30.7.2009 11:06:53   
blanč
Josec, ti lahko odgovorim iz prve roke. Obiski so trenutno omejeni. Obiščejo lahko svoje otroke samo očetje.
Prijateljica pa ima polne roke dela. Velikokrat mora črpat mleko. Otročka lahko pestuje 2x na dan po dve uri in ja, sigurno rabi podporo družine in bližnjih prijateljev.
Mislim, da jo lahko pokličeš in jo obiščeš v porodnišnici, da spodaj v bifeju spijeta kakšno kavico in, da lahko pove svoje strahove ampak bolje, da si brez otrok, ker saj veš otroci rabijo 100% pozornost in tako se s prijateljico ne bosta mogli nič pogovorit.
Jaz sem bila tam en mesec in ti povem, da je bil to sigurno najhujši čas v mojem življenju.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 163
30.7.2009 14:21:33   
josec
Hvala. Sem pričakovala take odgovore in bom seveda malo počakala, potem pa itak brez otrok se skušala z njo kaj dobit. Lepo se mejte.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 164
30.7.2009 16:18:17   
Rubin.
Hvala ker mislite na nas.

Stanje mojih princesk je nespremenjeno, kar je po eni strani dobro, vsaj na slabše ne gre. Sta se pa moji pupi od včeraj na danes zredili za 50g, kar dr. pravi da je za Gajo preveč, ker so pljučka bolj obremenjena, zato ji bodo zmanjšali obrok. Ampak Gaja je že skoraj dosegla 1kg user posted image , danes je imela 998g, Zoja pa hiti za njo in je danes imela 899g. Sem vesela, da se jima je prebava uredila. Sedaj pa g samo še na +, da prideta čimmprej domov.

Josec, jaz ti isto svetujem, kot Blanč. Sicer pri nas v Mb na EINT ne more nihče razen očeta in mame, tako da otrok pred odpustom, ne moreš videti. Lahko pa greš do prijateljice in si ji v oporo, ker verjemi preživlja hude čase in vsekakršna pomoč je dobrodošla. Meni npr. je bilo zelo v uteho, ko sem vedela, da poleg naju z možem, drži pesti za dvojčici še veliko drugih ljudi (hvala vam rr-jevke). Ker tudi, če ti rečejo, da je z otrokom vse vredu, so to tako majhna in občutljiva bitja, da nikoli ne veš. Zato ti dr. na EINT ne dajo nobene garancije kaj bo, živiš in upaš vsak dan sproti.

(odgovor članu josec)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.7.2009 16:20:08   
Erdbeere
bravo princeski mali, sem prav vesela spodbudnih novičk....miljon user posted image za vaju mamica tebi pa kup user posted image pa črne msili stran....pa sej jih ne more biti, ko cela Slovenija misli na tvoji princeski 

(odgovor članu josec)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.7.2009 18:39:52   
nadya
Rubin držim pesti za tvoji princeski user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.7.2009 21:38:23   
Najaa
Rubin lepe novičke. Kar tako naprej. Drži se. user posted image

josec, ko sem bila jaz v P, mi je zelo pasal pogovor in tudi obiski so bili dobrodošli. Brez otrok, seveda, da smo se lahko sploh kaj pogovorili. Je pasalo it na kavo dol v bife in malo odklopit vse tisto črpanje in letanje po celi P. Po moje ne boš nič preveč vsiljiva, če najprej pošlješ sms in vprašaš, če lahko prideš na kavo. H otroku pa skoraj 100% ne boš mogla it, ker na EINT lahko grejo samo starši in eventuelno stari starši.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 30.7.2009 21:40:30 >

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 168
31.7.2009 11:05:36   
gigi1
Rubin srce moje kolk sem vesela user posted image  user posted image  user posted image . Naj bodo vsak dan tako lepe novičke user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 169
31.7.2009 19:46:06   
PERSIDA
Rubin - mali borki se borita tako kot mami.Milijon pikapok za vas in veliko objemov.Samo ,da je stanje stabilno.Iz srca upam ,da ta bolečina ,ki te spremlja čimprej mine.Če bi lahko bi ti jaz vsaj polovico odvzela.Rubin čakam na dan ko vidim mali borki.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 170
31.7.2009 20:03:04   
PERSIDA
josec - obiski na eintu ti ne bodo dovoljeni.Prijateljica ,pa zagotovo rabi pogovor.Vsaj jaz sem ga ,pa se je toliko ljudi balo poklicat.A so bili ljudje ,ki so si upali in mi bili cela dva meseca v oporo za kar sem se jim 1000 in večkrat zahvalila in se bom do konca življenja.Pogovor je mene definitivno držal pokonci.Edina bolečina ki me je skoraj sesula je bila moj dragi ,ko je komaj kaj prilezel do bolnice da vidi mene in otroka.Tak žalosten pogled na njega me je kar sesuval.Vem kako težko mu je bilo ,a kaj ko sem jaz potrebovala njega .Hvalabogu,da sem vedno nekje na dnu našla dovolj motivacije in se vedno znova in znova pobirala,pa čeprav skoraj vedno brez mojga dragega,ker ima takšno službo.Nikakor nisem morala obupati,ker sem vedela ,da se na intezivni in pediatriji borita dva za življenje.Vedno povem onadva sta bila moj vir moči in energije,pa čeprav jima vedno ni šlo ravno super.Tudi napovedi niso bile vedno ravno rožnate a trud in moč se splačata.Nismo krive da se je tako zgodilo.Moja nosečnost je bila do 29.12.2008 brez problemov.V devetih dneh se je ,pa svet obrnil proti meni.Ne krivim nobenega še najmanj sebe rečem lahko le ,da je že moralo tako biti.Prijateljici ,pa želim vse dobro tega sveta.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 171
31.7.2009 20:25:42   
Rubin.
Gaja ima že kilogram user posted image . Če sem še bolj natančna 1002g, Zoja pa 920g. Smo bili danes na EINT vsi veseli, da tako lepo napredujeta z težo. Sedaj ko sem se nakako sprijaznila z nastalo situacijo, se stvari obračajo na bolje.
Persida, hvala za te besede user posted image .
Tudi ostalim se zahvaljujem za vso spodbudo, ki mi jo dajete in kot vidite, ne pomaga samo meni, ampak tudi mojima princeskama.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 172
31.7.2009 20:33:20   
ly117
user posted image user posted image user posted image za Gajo in user posted image user posted image user posted image za Zojo, ki sestrici pridno sledi.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 173
31.7.2009 20:40:04   
tasa_m
Rubin. super novice,katere so mi polepšale večer. user posted image user posted image user posted image user posted image

Persida tud zate tu en velik user posted image , se spomnim vsake minute, ki sem jo preživela ob tebi. In še zdaj se srečna, da se je končalo tako kot se mora.
Rubin. tudi pri vam bo tako, kot pri Persidi..user posted image user posted image user posted image VERJEMI !!!! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 174
31.7.2009 20:41:37   
Shorty_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uaaaauuuuu Gaja le tako naprej proti cilju-- Objemu svojih domačih. Čestitke pa seveda tudi Zojiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?