|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
25.1.2010 22:08:10   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Ojo Dedagon! Kaj jaz to berem veliiiiiiiiiiiiiiko pozitivne energije in veliiiiiiiiiiikanski roj pikapolonic za vas.

Se podpišem pod tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
26.1.2010 21:15:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21
Gloria ima 4970g in 61 cm. Včeraj pa je dobila tudi 1. zobek.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image čestitke za zobek ! In user posted image user posted image za 28.1, ko imate operacijo. Držim pesti!

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
26.1.2010 21:16:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

GAŠPER MA 5. SEPSO user posted image user posted image .......KRIZA
na tisoče

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.1.2010 21:19:46   
marta82
user posted image user posted image user posted image za Gašperja.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.1.2010 21:26:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

na tisoče

PODPIS!!!!!!!!!

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.1.2010 21:31:49   
Anonimen
ceprav ne pisem na to temo...jo pa berem. in mislim, da ne bojo moje pikepoke skodile gasperju!!!!

GASPER, DOLGO SE ŽE BORIŠ! NE VDAJ SE ZDAJ! MAMICA, OCKA, SESTRICA IN CEL SVET TE POTREBUJEJO!!!!!!!!!!!!user posted image k tej naj dodajo svoje vsi, ki jih ne potrebujejo!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:33:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1282
27.1.2010 6:51:24   
christiana21
Ojla!

Gašper, nehaj ga lumpat s temi sepsami. Ati, mami, sestrica in ostalo sorodstvo te potrebujejo.
Daj, ozdravi. Veliko izzivov in lepih stvari te še čaka, ampak svet je zunaj bolnice, za resnično lepe stvari moreš okrevati. Ti si rojen za igrala, tobogane, trampoline, za druženje z vrstniki...ne za bolnice, kanile in ostale stvari.
Ne predaj se.
Držimo pesti.

Gaja, tudi ti čimprej okrevaj, da boš kmalu doma.

Vsem malim borčkom pošiljam na tone pikapok.

Gloria se še naje, se zrihtamo in šibamo proti Ljubljani. Jutri pa operacija.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
27.1.2010 12:15:34   
sonček33
Ch. srečno!

Gašper objem in pakapoke zate. Dadegon, držita se.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1284
27.1.2010 13:02:47   
koala
Ch.21 dobro opravite jutri. Pikapoke za vas!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.1.2010 16:55:16   
anajmad
Držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše borce.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.1.2010 19:47:47   
miska73
Gašper, jst verjamem da boš tudi tole premagal.

Gloria, srečno jutri. Pa potem vse nadaljne dni.

Gaja, upam da si dobro in da mami pride kmalu naokoli z novim poročilom.

Mamice, upam da ste polne pozitivne energije za svoje čmrleke.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
27.1.2010 20:10:31   
PERSIDA
Christina - Glorii držim pestke ,da čimprej zrihtate.Pol vaju nekaj časa ne bova videla,škoda.

Gašper   mali borček  bori se  saj mami te rabi.

Rubin - kako je velika borka?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
27.1.2010 20:37:28   
valči
Gašper,daj,ozdravi in opdreši svojih starešv trepeta,ki ga doživljata,bodi močen in pogumen fantek,saj si borec pravi!!Močno držim pesti zate in za vse tvojeuser posted image user posted image user posted image

Gloria,drži se,lepo okrevaj po operaciji in da bodo težave,ki jih dajete skozi počasi minile,da ozdraviš,ko trebauser posted image user posted image user posted image

Gaja,ti pa čimprej proti domu!Velika,pogumna punca,ki je dala skozi veliko,veliko hudega in tudi dokazala že večkrat,da kjer je volja,je pot!
In ti si velika,močna punca,ki ve,za kaj se bori,za krasno družinico,v katero boš upam,čimprej šla...Srečno,Rubinuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
27.1.2010 21:35:09   
Rubin.

user posted image user posted image user posted image . Sem jezna. Ubogi mali bošček. Poleg vsega hudega s čemer se moraš borit, še te nepotrebne sepse. Pošiljam ti enega angelčka, da tečuva.
Dadaegon - takoj ko mi bo zneslo, ti odpišem.
Zgleda, da prihaja za menoj, ta tempo. Danes sem imela tako strašen glavobol, da sem cel popoldan preležala v zatemnjeni spalnici. Zgleda, da mora nekaj biti, da me prisili k počitku. Zadnje dneve imam samo laufarijo. Sedaj po novem, moramo starši dati vlogo za medicinsko tehnične pripomočke, ki jih potrebujejo naši otroci. Sej mi v bolnici pomagajo, drugače itak ne bi šlo, ampak je vseeno veliko poti. Nekaj je treba naslovit v Lj, nekaj tu v Mb. Sedaj pa še iščem trgovino/lekarno, kjer mi bodo dobavili potrošni matarial. Tega je ogromno od sond, aspiracijskih katetrov, brizg, razkužl. gaz, fiziološke,.... da ne naštevam dalje, bo za celo stran. No potem pa je to potrebno tudi nekje imet, saj dobim materiala za cel mesec. Da ne omenim, da imam že dve škatli robe doma, ki se tiče raspiratorja. V petek imam spet sestanek, bomo videli kaj lahko zrihtam. Popoldne pa je čas za veliko dete. Zvečer pa še čisto posvetne stvari, ki čakajo vsako mamo. V posteljo kar padem. Sej bo enkrat boljše, samo ne vem še kdaj. Nekdo očitno misli, da mi je ful dolgčas user posted image .

Ch.21 fajn porihtajte jutri! Držim pesti. Pa seveda poročaj.

Gaja je pa prehlajena. Kako pride do tega mi je enigma user posted image . Je namreč v zaprti sobi, kjer ni nobenega prepiha. Jaz nisem bolna, sestre tudi zgledajo zdrave. No, v glavnem, še dobro da sama kašlja in kiha. Nekaj je tudi bruhala, zato so ji zmanjšali obrok hrane. Kljub temu je imela danes 70g +, kar je skoraj preveč.  Torej 3420g user posted image . Bomo videli kako bo jutri. Upam, da bo šlo fino gor in jo bodo drug teden ponovno poskusili priklopiti na home ventilator.

Hvala pupe moje, za lepe besede, so pravi balzam za mojo dušo.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 27.1.2010 21:38:55 >

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
28.1.2010 19:57:19   
sonček33
Ch. mislim na vas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
28.1.2010 21:40:19   
Andromeda
Dadaegon - tudi jaz verjamem, da bo Gašper tudi to sepso premagal, ker je res pravi borec! user posted image

Christiana21
- sem mislila danes na vas in držala pesti! Upam, da bo mala Glorija čimprej okrevala! user posted image

Rubin - Gaja navsezadnje lahko stakne prehlad tudi od osebja...Važno, da se ne poslabša. pa saj se itak ne bo. Tebi pa čim manj zafrkancij s to papirologio za pripomočke...oh, kaj vse doleti nekatere mamice! Nobelovo nagrado si zaslužite!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
29.1.2010 8:48:51   
christiana21
dobro jutro!

Klara Gloria je prestala operacijo, vendar se je vse skupaj zelo zakompliciralo.
Planirano je bilo, da bo v operacijski nekje eno uro, odstranijo stomo, zašijejo črevo in je to to. Potem naj bi šla takoj na oddelek, zbujena iz narkoze, ker je pač rutinska operacija, vendar ni bilo tako.
Ko jo je dr. Gvardijančičeva odprla je videla katastrofo. Debelo črevo je bilo v zarastlinah, tanko črevo polno izrastkov in del črevesa, ki bi mogel bit speljan v stomo, ni bil. Pred operacijsko sem stala več kot 4. ure, jokala, se tresla in vsa v skrbeh gledala vsakega od zdravstvenega osebja, ki so hodili skozi vrata dela, kjer je intenzivna nega in operacijske sobe, upala sem, da mi bodo kaj povedali, vendar sem dobila samo ostel komentar, naj se vsedem in ne stojim pri vratih.Počakala sem še kakšni dve uri, nato sem prosila informatorja, če lahko gre vprašat kaj se z malo dogaja. Vrnil se je in povedal, da je mala še kar v operacijski in, da ko končajo mi bo več informacij dala kirurginja.
Po petih urah čakanja je prišla kirurginja in povedala stanje ter da male ne bodo zbujali, ker bi jo preveč bolelo, ostala bo na intenzivni negi, priklopljena na aparate, neodzivna in na respiratorju. Nekaj čez 15. uro sem uspela videt svojo navihanko, spala je, bila je bleda, dihala je s pomočjo respiratorja, na vratu je imela kanilo speljano direktno do srčka in reva je bila vsa v cevkah. Malo sem jo pobožala, želela sem jo stisnit k sebi, ji dat lubčka, jo pocrkljat, ampak ni šlo. Lahko sem jo pa vsaj pobožala in ji povedala, da sem ponosna nanjo.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
29.1.2010 8:52:02   
tažana
christiana21:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
29.1.2010 9:05:30   
Andromeda
christiana21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si kar predstavljam, kaj si doživljala! Moj sinko je bil operiran za dimeljsko kilo pri 3 mesecih, v 1 uri naj bi ga pripeljali nazaj na oddelek, zbujenega...Prva dva otročka, ki sta imela isto operacijo, so tako pripeljali, mi2 z možem pa čakava in čakava, ura se premika...sej ne vem koliko časa sem čakala...sem tudi kar naprej hodila gledat k vratom operacijske...na koncu ga le pripeljejo z veliko kisikovo bombo...so imeli težave z zbujanjem, so rekli. Bil je ves odsoten od narkoze, vendar je že sam dihal. Tisti dan sem s težavo zapustila otroško kikrurgijo...Ampak ko sem prišla naslednji da, me je pričakal s takim nasmeškom, samo, da je zaslišal moj glas, je bil čisto srečen. In še domov smo ga lahko odpeljali, ker je vse dobro prestal.

Tej naši mali borci prenesejo več kot si mislimo. Važno, da je operacija kljub zapletom uspela! Klara Gloria bo pa okrevala hitreje, kot si misliš, verjemi! user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
29.1.2010 9:27:03   
štrumfek
Christina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vse user posted image tega sveta

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
29.1.2010 13:46:41   
Rubin.
Pismo ej, Ch.21. Zdaj bi pa bil že  res skrajni čas, da neha  user posted image  imeti mlade pri vas.

Pošiljam ti neskončno pozitivne energije, Gloriji pa milijone pikapolnic in upanje, da je to njena zadnja operacija.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
29.1.2010 15:03:48   
matcar
Ch.21,,B. in KLara,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Naj se že enkrat stanje umiri pri vas.Pa ko je žabica taki mali cukrček!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
29.1.2010 20:27:27   
PERSIDA
christiana21- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Glorio ,pa user posted image kolkor jih je

Rubin - tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image ,da dobiš novih moči in user posted image za Gajo ,da se čimprej reši prehlada

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
29.1.2010 21:08:29   
Janeja
Christina21, močno držim pesti, da Klara Gloria čim prej okreva po operaciji, potem bo šlo pa sigurno hitro na boljše. user posted image

Dadaegon, kako je Gašper. Upam, da je najhujše že za njim. Tudi tebi en user posted image

Rubin, pošiljam ti veliko pozitivne energije. Kljub vsemu, kar se ti trenutno dogaja poskusi najti vsaj kakšno urico v dnevu tudi zase. Drugače še boš preveč izčrpala. Energijo in zdravje boš potrebovala tudi, ko bo Gaja končno doma. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?