|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
19.1.2010 20:39:46   
ly117
Samo da rastete in pridobivate na teži. Pa Gaja vse naj, naj za tvojih 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.1.2010 20:48:34   
nokes
draga rubin, najprej objem in solze, ki jih vedno potočim, ko berem tvojo zgodbo! nikoli se nisem umaknila, bila sem vedno s teboj in gajo, pa prej še z zojo. vedno. samo napisat je bilo tako težko. tudi samo to, da bdim nad vami in sem z mislimi pri vas vsaki dan. kaj drugega, kot da ti želim, da gre Gaja čimprej domov. itak. to, da boš pravilno ravnala, ne dvomi. do sedaj si dokazala, da si borka in da zmoreš več, kot si kdorkoli med nami lahko predstavlja! najlepše želje pošiljam tvoji gaji za njenih 7 mesecev! velika punca je že! lepo napreduje in kmalu boste skupaj! tako mora biti!

dadaegon in christiana: tudi za vajina srčka, gašperja in glorijo, držim pesti in vam želim, da se začnejo stvari premikati na bolje. čimprej. hudo je to brati in v znak sočutja napisati le nekaj besed. še težje je vam, ko je to del vsakdana. bodite močni. naj ti dnevi v bolnicah postanejo čimprej le oddaljen spomin.

punce, tudi tiste, ki se ne javite, a doživljate podobno zgodbo, kapo dol. ste matere z veliko začetnico in samo to bom rekla, da vas občudujem in spoštujem. 

nokes

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.1.2010 22:38:31   
PERSIDA
Rubin - samo lahko rečem kapo dol pred tabo .Gaji ,pa želim ,da čimprej pride k mamici domovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
20.1.2010 21:30:47   
Najaa
Rubin, pogosto si v mojih mislih, prav tako mala Gaja in srčno upam, da boste kmalu skupaj doma v enem velikem objemu. Vsa družina. Jokam s tabo od sreče in jokam, ko ti je hudo... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
21.1.2010 12:34:46   
koala
Rubin najprej čestitke tvoji princeski za dopolnjenih 7 mesecev. Jaz sem popolnoma prepričana da boš če bo treb ravnala 100% pravilno, še bolj pa držim pesti da ti nikoli ne bo treba ukrepati.

Glede angelčka, a misliš fantka na T?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
21.1.2010 19:00:23   
Rubin.
Hvala punce, da navijate z mano in se veselite.

Nokes, tudi jaz večkrat pomislim na vas, ti si bila že na dvojčkih en tak sonček, tako da ne dvomim da sta tudi tvoja dva zdaj že prava mulčka, sončka.
Lepo, da si tako prepričana v mene, upam da bom tudi jaz takrat user posted image .

Danes sem imela učno uro iz raspiratorja, no sedaj pa vse obvladam user posted image . Veš da. Prvi izpit bo, ko bo Gaja doma in ne bo nobene sestre/zdravnika zraven. Danes je bila zelo nemirna, kar z lepega v jok in nikakor, da se pomiri. Joče, joče, joče. Niti ne pogleda, kot da ne sliši,.... To mi je novo. Lara ni skoraj nikoli jokala, sploh pa ne tako neutolažljivo. Ampak sam jok ne bi bil problem, če ne bi začela padati saturacija z 95 na 65, kljub 70% kisiku, pulz ji je narastel na 185. Ne pomaga nič. Pa ne veš kaj ji je. Ampak  mi je vseeno uspelo jo pomirit user posted image .  Sestram pa ne uspe, zato ji dajo pomirjevalo, kar meni sicer ni povolji, ampak glede na to kakšno je stanje, verjetno ne gre drugače. No meni jo uspe pomirit brez vsega, je pa hudo jo gledat tisti čas. Ampak to so "sladke" težave, ki ne ogoržajo njenega življenja.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
21.1.2010 19:02:47   
Rubin.
Glede angelčka, a misliš fantka na T?

Ja user posted image . Je pokopan blizu Zoje. Mu bom naslednjič svečko prižgala.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
21.1.2010 20:40:01   
Janeja
Rubin, kot si sama rekla - samo da pridete enkrat domov, pa bo vse boljše. Tile slabi dnevi na intenzivni so res neprijetni, a žal del "dozorevanja" naših nedonošenčkov. user posted image

Doma boš rabila par dni, da se boš navadila, da si sama za vse, da "pri roki" ni več zdravnikov in sester... Par dni oziroma noči bo spanec zelo rahel, potem pa se navadiš. Vidiš, da končno lahko sam skrbiš za svojega otroka in to ti da moč in samozavest, ki jo potrebuješ. Sicer pa ne dvomim, da boš imela okoli sebe kup ljubečih oseb, ki ti bodo pri tem z veseljem pomagale.
Komaj čakam, da sporočiš še to lepo novico, da odhajate domov. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
21.1.2010 20:47:00   
Irena R.
Pozdravljene!

Se oglašam bolj redko, ko mi moj sinek dovoli za računalnik. Rubin, me je kar groza, ko berem o kaj se dogaja z Gajo, in popolnoma poznam občutek, ko nemočno gledaš otroka in ne veš kaj bi naredil, da bi se stanje spremenilo. No hvala bogu, da se je stanje izboljšalo, in naj bo tako še naprej, vsak dan boljše, da boste kmalu doma.
Glede bakterije smo za Filipa izvedeli, da je nima več. Imamo pa težave s težo, se nam premalo redi, zdaj ima 4.120 g. Saj smo bli na pregledu na pediatriji, pa so nam dali napotnice za laboratorij (kri in blato). Ko pridejo izvidi pa bomo videli kako dalje.

Žalostna sem za malega angelčka na pediatrijiuser posted image .

Vsem vam želim veliko moči še naprej.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
21.1.2010 21:03:44   
dadaegon
Pozdravljene mamice,

Naš Gašper ima danes četrti mini rojstni dan, in sem zelo ponosna nanj.
Njegovo stanje je sedaj stabilno, zelo zelo počasi napredujemo ampak je važno da je stanje stabilno. Z zdravnico smo se dogovorili, da ga ne bomo več hvalili ampak bomo rekli da je stanje stabilno oz. ni kaj novega. Ker je rekla, če ga hvalijo potem on zna hitro presenitit z vsem mogočim. Sedaj že tako gleda in opazuje okoli sebe, ko bauhica mala je. Med vikendom je gledal celi dve uri ko sva bila pri njemuuser posted image . Razjezi pa se tak da je kar joj. Je rekla danes sestra, ko spi spi, ko pa joče pa tak joče da se z vsemi štirimi upira. Pa sva z možem to tudi videla. Binca, maha z rokami, da vse kable potrga s sebe. Ko mu je si celo tubus sname iz slamice, če nima zokna gor ali pa če nima zvezano za setoracijo merit si tudi zbinca. Zondo mora met prilepleno na vse strani, v glavnem vse kar mu pride pod roko vse gre z njega. Danes je tehtal 1817g in 30% kisika potrebuje, ko pa se zelo vznemiri pa več, če pa spi pa mu ne odperejo kisika. Žal pa še vedno noče sam dihat oz. mu ne gre. Trebušček je sedaj malo majnši in upam, da bo vsaj taki v nadaljevanju. Podporo (zdravila) za srček še vedno dobiva, tudi srček še ni tak ko bi mogel bit. Blato se je malo izbolšalo, vendar še tudi to ni vredu. Sedaj prebavi 10ml več nam nekako ne gre, ima pa sevda še vedno infuzija.... Jaz samo srčno upam, da je s tistimi groznimi presenečenji končal, iz super stanja v majn kot uri spremenil stanje na grozljivo... zelo bom zadovoljna če bo vsaj tak ko je sedaj....lepo počasi proti končni zmagi. Komaj čakam, da slišim njegov glasek!!

RUBIN....GAJA vse naj naj ob 7. mini obletnici in res srčno upam tudi zate Gaja da čimprej ozdraviš in si doma v ljubečem in toplem domu, kjer sem prepričana da ti bo lažje in boš hitreje okrevala. Tudi tebi Rubin želim, da se ta mora na intenzivni konča!!! Res je glede teh malih borcev na intenzivni....vedno več jih je in če pogledam našo stran so sobe nabite s temi malimi borci. Rubin verjamem vate da boš zmogla, že ko samo preberem tvojo sporočilo mi da nek zagon za naprej - hvala ti.

Vsem ostalim mamicam pa hvala za vse lepe in spodbudne besede, ter malim borcem veliko moči!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
21.1.2010 22:25:26   
Najaa
Gašper čestitke za 4-ko. Kar bodi živahen in jim daj vedeti, da se močno boriš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
21.1.2010 22:56:55   
marta82
Rubin user posted image da bo Gaja čimprej doma.

user posted image tudi za vas Deagadon in Christiana.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
22.1.2010 12:07:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Gašper čestitke za 4-ko. Kar bodi živahen in jim daj vedeti, da se močno boriš! user posted image user posted image user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
22.1.2010 13:04:16   
koala
Gašper vse naj naj ob 4mesečnici. Ostani tak borec kot si, tvoja pot pa naj gre še samo navzgor. Dedagon saj 10ml pa niti ni tako malo, mislim v steklenički res ne zgleda nič, samo za tako majhne borca pa se mi niti ne zdi malo.

Ch21. kako je Gloria.

Rubin, mene je kar streslo ko sem videla osmrtnico od malega angelčka, se spomnim pretresljive pripovedi njegove mamice ko smo ble enkrat skupaj na kosilu.

Nisem vedela

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
22.1.2010 13:40:36   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Rubin user posted image da bo Gaja čimprej doma.

user posted image tudi za vas Deagadon in Christiana.

En koš user posted image za vse vas!

Pa čestitke malim borcem - Gaji za 7 mesecev in Gašperju za 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
22.1.2010 22:58:47   
kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

draga rubin, najprej objem in solze, ki jih vedno potočim, ko berem tvojo zgodbo! nikoli se nisem umaknila, bila sem vedno s teboj in gajo, pa prej še z zojo. vedno. samo napisat je bilo tako težko. tudi samo to, da bdim nad vami in sem z mislimi pri vas vsaki dan. kaj drugega, kot da ti želim, da gre Gaja čimprej domov. itak. to, da boš pravilno ravnala, ne dvomi. do sedaj si dokazala, da si borka in da zmoreš več, kot si kdorkoli med nami lahko predstavlja! najlepše želje pošiljam tvoji gaji za njenih 7 mesecev! velika punca je že! lepo napreduje in kmalu boste skupaj! tako mora biti!

dadaegon in christiana: tudi za vajina srčka, gašperja in glorijo, držim pesti in vam želim, da se začnejo stvari premikati na bolje. čimprej. hudo je to brati in v znak sočutja napisati le nekaj besed. še težje je vam, ko je to del vsakdana. bodite močni. naj ti dnevi v bolnicah postanejo čimprej le oddaljen spomin.

punce, tudi tiste, ki se ne javite, a doživljate podobno zgodbo, kapo dol. ste matere z veliko začetnico in samo to bom rekla, da vas občudujem in spoštujem. 

Nokes, če dovoliš, se podpišem pod tvoje besede, ker z lepšimi besedami ne gre povedati...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
22.1.2010 23:01:21   
tasa_m
Vse najlepše Gašperju za 4.mesece user posted image  user posted image  

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.1.2010 6:38:15   
christiana21
Gašper, vse naj naj za 4. mesece.

Rubin, velikokokrat te preberem, pišem bolj malo. Gaja je postala že prava velikanka, proti tisti mali štručki, kakršna je bila. Me veseli, da tako lepo napredujete in, da obvladaš respirator...bravo mami Rubinuser posted image user posted image user posted image .

Mi smo po starem. 28.1. nas čaka še operacija-odstranitev stome, en dan prej bomo sprejeti v Ljubljani, če ne bo zapletov, bo naša pupika hospitalizirana nekje 10 dni. Tole še damo skozi, potem pa upam, da je konec teh težkih trenutkov.
Gloria ima 4970g in 61 cm. Včeraj pa je dobila tudi 1. zobek.user posted image user posted image user posted image

Dadaegon, Rubin in ostale mamice, ki to preživljate, želim, da se tudi za vas težave z vašimi borčki in borkami končajo čimprej.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.1.2010 13:12:44   
Lolita23
Za Glorio, Gašperja in Gajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.1.2010 18:25:19   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Vse najlepše Gašperju za 4.mesece user posted image  user posted image  

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
24.1.2010 14:41:58   
koala
Glorija že zdaj stiskam pesti za 28.1 da super prestaneš operacijo in da se težave končno nehajo. Pa čestitke za prvi zobek.

Nisem vedela

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
25.1.2010 8:49:46   
dadaegon
GAŠPER MA 5. SEPSO user posted image user posted image .......KRIZA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
25.1.2010 8:50:40   
Anonimen
user posted image

vse pikapolonice na svetu mu posiljam!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu dadaegon)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
25.1.2010 8:51:23   
sonček33
Dadaegon, ojej..pa kdaj bo konec teh preizkušenj. Držim pesti, da bo kamlu ok.user posted image user posted image za Gašperja, zate pa objem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
25.1.2010 13:24:23   
koala
Ojo Dedagon! Kaj jaz to berem veliiiiiiiiiiiiiiko pozitivne energije in veliiiiiiiiiiikanski roj pikapolonic za vas.

Nisem vedela

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?