|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
25.8.2009 9:11:17   
Anonimen
Iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
25.8.2009 16:22:08   
Vrtnica79
Rubin........ moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
26.8.2009 22:02:44   
Rubin.
Danes mineva teden dni od mojega najbolj žalostnega dneva v življenju. Smrt je tako dokončna. V pravem pomenu spoznaš kaj pomeni NIKOLI VEČ. Nikoli več ne bom videla moje ljubljene Zoje, nikoli več je ne bom držala za roko, nikoli več je ne bom pobožala, nikoli več ji ne bom rekla rada te imam, močno, močno, močno, nikoli več....

Danes sva z Laro poiskali najsvetlejšo zvezdico in pomahali Zoji, ki bedi nad nami, tako žalostno je to, jočem,....

Z dr. sva se pogovarjali, in povedala mi je, da se je okužba prenesla na Zojo z osebja (v sosednji sobi jo ima en drug dojenček), da pa je mera polno jo ima tudi Gaja. Ko so ugotovili, da ima Zoja bakterijo ESLB, so jo začeli primerno zdraviti, ampak prepozno. Gaja je imela to srečo, da se je z njo okužila kasneje in je bilo zdravljenje še pravočasno. Zdaj pa lahko le upam, vsak dan sproti, da jo drug dan še vidim.

Zahvaljujem se vsem, ki mislite na nas, lepo je vedeti, da nismo sami.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 453
26.8.2009 22:14:12   
matcar
Uboga Rubin! Tako bi te rada objela in te potolažila,pa vem,da ni besed in dejanj,ki bi te lahko potolažile in omilile bolečino,ki jo nosiš.user posted image user posted image user posted image
Držim pesti,da bo z Gajo vse vredu in da ne bo kaj hujšega! Bodi močna,ne predaj se! Mislim na vas!user posted image user posted image user posted image Za Gajo pa poln košuser posted image za čimprejšnje okrevanje!

< Sporočilo je popravil matcar -- 26.8.2009 22:23:00 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 454
26.8.2009 22:17:24   
ly117
Oh, Rubin kaj naj ti rečem. Zate  user posted image user posted image user posted image user posted image   za gajo pa pol koš user posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.8.2009 22:24:16   
arabela*
Draga Rubin

tud jaz spremljam tvojo zgodbo in jočem ko dež....srce se lomi ,ko prebiram ..pa čeprav te ne poznam osebno...
Stiskam pestke za tvojo malo Gajo....da bi okrevalauser posted image user posted image user posted image

tebi pa želim..da vsaj poskušaš ostat trdna v teh težkih trenutkih...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 456
26.8.2009 22:25:08   
oka
Rubin., ne vem drugega kot:user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.8.2009 22:27:16   
Najaa
Mislim nate. user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
26.8.2009 22:27:37   
benika
Rubin, samo stiskam pesti in molim, da bo z Gajo vse vredu. Ti srčica, se pa drži, nikakor ne izgubi upanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 459
27.8.2009 8:45:10   
emaa
Držim pesti za Gajo, tele sepse so res hudič. Čeprav je imel David že čez 5kil, ko jo je dobil (seveda preko venskega katetra, ki je v srčni veni), se mi je tudi svet skoraj podrl, toliko smo premagali, potem pa par dni pred odhodom domov. Na srečo se je za nas dobro izteklo.
V mislih sem z vami.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.8.2009 10:02:07   
Šaki
Mislimo na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.8.2009 10:32:51   
marta82
Tudi jaz močno držim pesti za Gajo.user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 462
27.8.2009 10:38:33   
dašabina
user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.8.2009 11:04:21   
lillchy123
zlata moja deklica, te ne poznam, vendar ti zagotavljam, da si najboljša mama, kar jih je. Prav imaš, ni pošteno in ni naravno, da mora mati pokopati svojega otroka. Vendar jaz verjamem, da je tvojemu angelčku sedaj lepo.
tudi mi smo z vami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.8.2009 13:18:33   
tasa_m
Nimam besed, samo user posted image user posted image user posted image user posted image in velik koš user posted image user posted image za Gajo.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.8.2009 14:21:24   
gloria
Rubin močna si,mama kakšno bi si vsak otrok želel.....naj zvezdica  sije na nebu in vas čuva....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.8.2009 14:40:42   
bibyzan
Rubin.....nimam besed. Moje sožalje. Niti si ne morem predstavljati kako ti je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.8.2009 14:45:26   
Dudica1
rubin veliko,veliko moči za naprej ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.8.2009 19:58:55   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
rubin veliko,veliko moči za naprej ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je bom krvavo potrebovala. Sicer pa punce, hvala vam za lepe besede me grejejo.

Danes je bil dan malce svetlejši, Gaja namreč lepo napreduje. Kisik so ji zmanjšali na 65% in ima samo 20 vpihov, nekaj pa diha že tudi sama. Kako je bila danes lepa, takšna rožnata kot je bila Zoja, hvala ti moj angelček, da daješ moč svoji sestrici.

Ta vikend se dokončno selimo, smo spravili pohištva skupaj za prvo silo, da lahko gremo. Te nevihte me psihično ubijajo, sedaj bomo vsaj normalno spali, čeprav bom še vedno v skrbeh, da nam ne bo odneslo hiše, ampak vsaj življenja bodo na varnem, to pa šteje največ.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.8.2009 20:01:44   
gloria
.....bravo za Gajo.....user posted image user posted image user posted image ...kok lepo je to prebrat.....držite se user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.8.2009 20:08:55   
Šaki
Super za Gajo.drži se!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.8.2009 20:13:23   
zvesta
Jeeee, Gaja, bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin., zdaj pa naj gre samo še navzgor. Prosim, prosim, vse gor, gor, gor...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.8.2009 20:16:06   
Dudica1
bravo Gaja user posted image user posted image user posted image ...držimo pesti zanjo....RUBIN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.8.2009 20:16:49   
TRIŠ
Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi mislimo nate

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 27.8.2009 20:17:00 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.8.2009 20:17:29   
Janeja
Rubin, boš videla, tudi za vas bo sijal sonček.  user posted image

Še veliko dobrih novic, oziroma samo dobre novice od zdaj naprej. Čas je že, da se vam življenje malo umiri.
Gaja, kar tako naprej. Sestrica te čuva in ti daje moč. user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?