Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 7:39:17
|
|
|
|
Blink1
|
Res ni pravično Ostani močna Rubin, za Laro in Gajo, in za Zojo.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 9:11:44
|
|
|
|
zvesta
|
tako mi je hudo... Rubin., če bi le lahko odvzela del bremen na svoja ramena... drži se...
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 10:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
rubin drži se za svoji princeski, vem težko je ampak ti si močna in ti bo uspelo, za te!! držim pesti za malo gajo
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 11:03:44
|
|
|
|
kayica24
|
Da bi ti le lahko pomagala.... Čeprav te ne poznam Kako žalostno je vse skupaj Vendar...sedaj se bori...Za Gajo...Zberi še toliko moči... Mislim, da si pretrpela preveč in da bo usoda vaši družinici samo še naklonjena.... Kako rada bi te objela, potočila s tabo reko solza, samo da bi ti bilo lažje....Če ti je sploh lahko... Naj Zojica počiva v miru...Vedno se je boste spominjali kot prave borke
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 11:36:58
|
|
|
|
baby blue
|
Rubin ostani močna za dve princeski ki te bosta sedaj še bolj potrebovali... Še prej pa se pošteno izjoči in izlij vso bolečino... Potem pa poglej zvečer v nebo in najbolj sijoča zvezdica ki žari na nebu je tvoja mala borka... Nasmehni se in vrjemi da vas spremlja in da bo tako ali drugače z vami v srcih pa čeprav ni dolgo trajalo...
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 11:59:29
|
|
|
|
aleunam
|
Rubin, spemljala sem tvojo zgodbo in tudi mene je tragična novica šokirala... Iskreno sožalje! Bodi močna... S tabo smo...
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 12:17:44
|
|
|
|
gigi1
|
Draga moja Ni besed s katerimi bi ti odnesla vsaj kanček bolečine. Tako tudi ti ne moreš prevzeti nase bolečine svojih otrok. Veš, da te Gaja in Lara potrebujeta. Ravno tako tudi tvoj dragi. Bodi močna zase in za njih. Za svoji deklici si naredila največ kar človek lahko stori. Več kot ti nihče ne bi zmogel. Najdi moč in voljo, da greš naprej.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 13:07:39
|
|
|
|
julija30
|
Draga Rubin, joj kašne preizkušnje ti je namenilo življenje. Tebi, tvojemu možu in tvojima sončkoma izrekam iskreno sožalje. Oti. vem, da se ti podira svet. Bodi močna. S tabo so še trije sončki, ki te še kako potrebujejo. Tebe Zoja, angelček mali, pa prosim, čuvaj na sestrico Gaja in na družinico, ki si jo tako hitro zapustila.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 13:19:33
|
|
|
|
oktavija
|
Draga Rubin!!! Še tukaj ti izrekam iskreno sožalje ob tem pa te prosim da ostaneš močna za Laro in Gajo... Nimam besed in lahko ti povem, da mi zelo hudo in da ti zavidam na takem pogumu...jaz samo berem tvojo zgodbo in jokam ko dež... Draga ker ti drugače ne morem pomagat bom vsaj mislila na vas in prosila anglečke da vam pomagajo iz te krute življenske poti...
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 15:35:11
|
|
|
|
zvesta
|
Tako, pa je... Poslovili smo se od male Zoje. Bil je lep pogreb, čeprav ga ne bi smelo biti. Rubin. pa je neverjetno močna. Ne vem, če poznam še katero tako močno žensko. Rubin. draga, drži se, mi smo s tabo!
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 18:08:49
|
|
|
|
gigi1
|
Zoja draga počivaj v miru. Zvesta hvala, ker stojiš Rubin ob strani Rubin moja
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 18:16:02
|
|
|
|
kjava
|
Draga Rubin, moje iskreno sožalje. Grozno kaj moraš prestajati, ampak si očitno res močna ženska. Vsaka ti čast!
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 21:07:48
|
|
|
|
nadalinka
|
Draga Rubin, iskrene sožalje... ne glede na vse bo vedno s tabo in imaš tri otroke v srcu in to je važno.... N
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 21:38:18
|
|
|
|
romana24
|
Rubin, ne najdem besed..... iskreno sožalje tebi in vsem tvojim. Bodi močna za tvoji punci.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 21.8.2009 23:27:33
|
|
|
|
Nogavica
|
Rubin, s solzami v očeh ti izrekam iskreno sožalje. Ostani močna.
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 22.8.2009 9:59:32
|
|
|
|
tara78
|
draga rubin ni besed s katerimi bi te potolažila, tako mi je težko, vsak dan sem z mislimi z vami. Bodi močna za Laro in Gajo, saj veš da te potrebujeta.Pri meni boš vedno našla topel objem in prijazno besedo. Še enkrat iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 22.8.2009 13:13:24
|
|
|
|
aknela123
|
prav neverjetno, koliko ljudi je spremljalo to zgodbo, samo poglejte koliko se nas je odzvalo v zadnjih treh dneh. rubin, vsi smo v mislih s tabo in držimo pesti za Gajo. Zoja bo vedno z vami, kot so vsi naši dragi pokojni in nam pomagajo v težkih trenutkih. Ostani močna in se zjoči, ko to čutiš.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 22.8.2009 14:26:28
|
|
|
|
Alenka-8
|
Rubin, iskreno sožalje ob izgubi hčerke. Ostani močna. Za Gajo in Laro.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 22.8.2009 21:57:13
|
|
|
|
Žabika
|
Rubin, iskreno sožalje . Držim pesti za Gajo, ti pa ostani močna - vsi te potrebujejo.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 22.8.2009 22:09:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Draga Rubin., sploh ne dojemam, kaj sem ravnokar prebrala. Sem sem prišla z upanjem o dobrih novičkah, kaj takega pa sploh nisem pričakovala. Jočem in sploh ne pridem k sebi. Pa tako lepo se je vse že uredilo. Ne, res življenje ni pravično. Sprejmi moje iskreno sožalje. Vedi, da nisi sama, da mislim nate in na tvojo družino. Draga Zoja, srček mali, počivaj v miru in čuvaj svoje drage.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.8.2009 10:12:34
|
|
|
|
Abra
|
Saj ne morem verjet Draga Rubin, iskreno sožalje tebi in tvoji družinici
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.8.2009 16:53:29
|
|
|
|
gloria
|
...ko sem pred dvema tednoma nazadnje brala,sem si mislila, zdej je pa hudega konec,še malu pa bodo vsi skupaj doma....ampak tole si pa nisem mislila draga Rubin kaj vse moreš dati čez .....molila bom za tebe in tvojo družino.....naj vas angelček Zoja čuva in da moči za naprej ....
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.8.2009 19:08:49
|
|
|
|
banga
|
Draga Rubin, čeprav te ne poznam me je tvoja zgodba zelo pretresla. Ne znam izraziti besed s katerimi bi te lahko potolažila oziroma vsaj malo omilila tvojo bolenčino. Vsekakor bom pa v naslednjih dneh in tudi v prihodnje, v mislih s tabo in s tvojo družino. Še posebej bodo moje pozitivne misli usmerjene k mali borki Gaji, Zoji pa želim, da se ima skrajno lepo kjekroli že je. Drži se Rubin, te občudujem kako krasna in močna mamica in ženska si.
|
|
|
|
RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO 23.8.2009 20:15:25
|
|
|
|
PBJ
|
Iskreno sožalje, Rubin, tebi in vsem tvojim... Nihče vam ne more odvzeti bolečine, a vedite da nas je veliko, ki mislimo na vas, četudi vas ne poznamo. Zoja - angelček, ti pa mirno počivaj, tam, kjer ni več bolečin in trpljenja.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?