|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
21.8.2009 7:39:17   
Blink1
Res ni pravičnouser posted image user posted image

Ostani močna Rubin, za Laro in Gajo, in za Zojo.

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
21.8.2009 7:58:08   
FLASK_A
Rubin user posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
21.8.2009 9:11:44   
zvesta
tako mi je hudo... Rubin., če bi le lahko odvzela del bremen na svoja ramena...

drži se...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 428
21.8.2009 10:16:01   
Anonimen
rubin drži se za svoji princeski,user posted image vem težko je ampak ti si močna in ti bo uspelo, user posted image user posted image user posted image user posted image za te!!

držim pesti za malo gajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
21.8.2009 11:03:44   
kayica24
Da bi ti le lahko pomagala....user posted image Čeprav te ne poznamuser posted image

Kako žalostno je vse skupajuser posted image

Vendar...sedaj se bori...Za Gajo...Zberi še toliko moči...

Mislim, da si pretrpela preveč in da bo usoda vaši družinici samo še naklonjena....

Kako rada bi te objela, potočila s tabo reko solza, samo da bi ti bilo lažje....Če ti je sploh lahko...user posted image user posted image user posted image

Naj Zojica počiva v miru...Vedno se je boste spominjali kot prave borkeuser posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
21.8.2009 11:36:58   
baby blue
Rubin ostani močna za dve princeski ki te bosta sedaj še bolj potrebovali... Še prej pa se pošteno izjoči in izlij vso bolečino... Potem pa poglej zvečer v nebo in najbolj sijoča zvezdica ki žari na nebu je tvoja mala borka... Nasmehni se in vrjemi da vas spremlja in da bo tako ali drugače z vami v srcih pa čeprav ni dolgo trajalo... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
21.8.2009 11:59:29   
aleunam
Rubin, spemljala sem tvojo zgodbo in tudi mene je tragična novica šokirala... Iskreno sožalje! user posted image  Bodi močna... S tabo smo... user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.8.2009 12:17:44   
gigi1
Draga moja
Ni besed s katerimi bi ti odnesla vsaj kanček bolečine. Tako tudi ti ne moreš prevzeti nase bolečine svojih otrok. Veš, da te Gaja in Lara potrebujeta. Ravno tako tudi tvoj dragi. Bodi močna zase in za njih. Za svoji deklici si naredila največ kar človek lahko stori. Več kot ti nihče ne bi zmogel. Najdi moč in voljo, da greš naprej. user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.8.2009 13:07:39   
julija30
Draga Rubin, joj kašne preizkušnje ti je namenilo življenje. user posted image
Tebi, tvojemu možu in tvojima sončkoma izrekam iskreno sožalje.
Oti. vem, da se ti podira svet. Bodi močna. S tabo so še trije sončki, ki te še kako potrebujejo.

Tebe Zoja, angelček mali, pa prosim, čuvaj na sestrico Gaja in na družinico, ki si jo tako hitro zapustila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.8.2009 13:19:33   
oktavija
Draga Rubin!!!
Še tukaj ti izrekam iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob tem pa te prosim da ostaneš močna za Laro in Gajo...
Nimam besed in lahko ti povem, da mi zelo hudo in da ti zavidam na takem pogumu...jaz samo berem tvojo zgodbo in jokam ko dež...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga ker ti drugače ne morem pomagat bom vsaj mislila na vas in prosila anglečke da vam pomagajo iz te krute življenske poti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.8.2009 15:35:11   
zvesta
Tako, pa je...

Poslovili smo se od male Zoje. Bil je lep pogreb, čeprav ga ne bi smelo biti. user posted image

Rubin. pa je neverjetno močna. Ne vem, če poznam še katero tako močno žensko.

Rubin. draga, drži se, mi smo s tabo!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.8.2009 18:08:49   
gigi1
Zoja draga počivaj v miru. user posted image
Zvesta hvala, ker stojiš Rubin ob strani user posted image user posted image user posted image
Rubin moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.8.2009 18:16:02   
kjava
Draga Rubin, moje iskreno sožalje. Grozno kaj moraš prestajati, ampak si očitno res močna ženska. Vsaka ti čast!
user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.8.2009 21:07:48   
nadalinka
Draga Rubin,

iskrene sožalje...

ne glede na vse bo vedno s tabo in imaš tri otroke v srcu in to je važno....

N

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.8.2009 21:38:18   
romana24
Rubin, ne najdem besed..... iskreno sožalje tebi in vsem tvojim.user posted image user posted image user posted image  Bodi močna za tvoji punci.

(odgovor članu nadalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.8.2009 23:27:33   
Nogavica
Rubin, s solzami v očeh ti izrekam iskreno sožalje. user posted image
Ostani močna.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 441
22.8.2009 9:59:32   
tara78
draga rubin
ni besed s katerimi bi te potolažila, tako mi je težko, vsak dan sem z mislimi z vami. Bodi močna za Laro in Gajo, saj veš da te potrebujeta.Pri meni boš vedno našla topel objem in prijazno besedo.
Še enkrat iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
22.8.2009 13:13:24   
aknela123
prav neverjetno, koliko ljudi je spremljalo to zgodbo, samo poglejte koliko se nas je odzvalo v zadnjih treh dneh.
rubin, vsi smo v mislih s tabo in držimo pesti za Gajo. Zoja bo vedno z vami, kot so vsi naši dragi pokojni in nam pomagajo v težkih trenutkih.

Ostani močna in se zjoči, ko to čutiš.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 443
22.8.2009 14:26:28   
Alenka-8
Rubin, iskreno sožalje ob izgubi hčerke. Ostani močna. Za Gajo in Laro.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 444
22.8.2009 21:57:13   
Žabika
user posted image user posted image
Rubin, iskreno sožalje user posted image .

Držim pesti za Gajo, ti pa ostani močna - vsi te potrebujejo.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 445
22.8.2009 22:09:52   
Blacky30
Draga Rubin., sploh ne dojemam, kaj sem ravnokar prebrala. Sem sem prišla z upanjem o dobrih novičkah, kaj takega pa sploh nisem pričakovala. Jočem in sploh ne pridem k sebi. Pa tako lepo se je vse že uredilo. Ne, res življenje ni pravično.

Sprejmi moje iskreno sožalje. Vedi, da nisi sama, da mislim nate in na tvojo družino. user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Zoja, srček mali, počivaj v miru in čuvaj svoje drage.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.8.2009 10:12:34   
Abra
Saj ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga Rubin, iskreno sožalje tebi in tvoji družinici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.8.2009 16:53:29   
gloria
...ko sem pred dvema tednoma nazadnje brala,sem si mislila, zdej je pa hudega konec,še malu pa bodo vsi skupaj doma....ampak tole si pa nisem mislila draga Rubin kaj vse moreš dati čezuser posted image user posted image user posted image .....molila bom za tebe in tvojo družino.....naj vas angelček Zoja čuva in da moči za naprej user posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.8.2009 19:08:49   
banga
Draga Rubin,

čeprav te ne poznam me je tvoja zgodba zelo pretresla. Ne znam izraziti besed s katerimi bi te lahko potolažila oziroma vsaj malo omilila tvojo bolenčino. Vsekakor bom pa v naslednjih dneh in tudi v prihodnje, v mislih s tabo in s tvojo družino. Še posebej bodo moje pozitivne misli usmerjene k mali borki Gaji, Zoji pa želim, da se ima skrajno lepo kjekroli že je. Drži se Rubin, te občudujem kako krasna in močna mamica in ženska si. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.8.2009 20:15:25   
PBJ

user posted image user posted image user posted image
Iskreno sožalje, Rubin, tebi in vsem tvojim...

Nihče vam ne more odvzeti bolečine, a vedite da nas je veliko, ki mislimo na vas, četudi vas ne poznamo.

Zoja - angelček, ti pa mirno počivaj, tam, kjer ni več bolečin in trpljenja.user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?