|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
11.8.2009 22:32:46   
marta82
Super!user posted image Res sta pravi borki tvoji princeski.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 251
11.8.2009 22:34:21   
ly117
 Rubin odlična novica. Bom šla bolj vesela spat. Pa tako naprej za tvoji pupi. Pa za pomočuser posted image , in zate  .

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.8.2009 22:35:15   
Shadow
Draga moja Rubin, tako zelo sem vesela zate, za tvojo družino, predvsem pa seveda za Zojo, da so sončni žarki, ki sijejo na vas, vedno močnejši in toplejši! Iskreno upam, da bo tudi Gaja hitro sledila sestričinem vzoru!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.8.2009 6:34:10   
veselka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke Zoji za velik podvig, za Gajo pa še naorej držimo pesti, da bodo pljučka boljša in boljša in bo kmalu tudi ona šla po Zojinih stopinjah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin tebi in tvojim pa čestitke za moč pri vsem tem dogajanju in da bi šlo vse le še na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 254
12.8.2009 7:05:49   
tasa_m
ČESTITAAAAMMMM (to sem morala zakričat user posted image ) !!!

Super novica, katera mi je polpšala dan. Še naprej stiskamo pesti in pošiljamo user posted image user posted image za tvoji dve princeski!
Tebi, tvojmu možu in tamali miss pa pošiljam en velik user posted image .
Lp user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.8.2009 7:52:18   
baby blue
Rubin. super za Zojo... Res dobra in vzpodbudna novica... Mislim na vas in na princeski user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.8.2009 8:19:27   
Najaa
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Zoja!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.8.2009 10:55:11   
Anonimen
bravo punce!user posted image vidiš Rubin ti kr lepo optimistično pa bo šlo sam še tko lepo navzgor in na bolje,no pa že sedaj se lahk pohvališ kolk maš pridne punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
12.8.2009 11:12:37   
klaja
Bravo za Zojo!!! Bomo še naprej držale pesti!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.8.2009 11:18:05   
skuštrana
user posted image user posted image user posted image za Zojo user posted image user posted image user posted image
Pa tudi za pogumno mamico user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.8.2009 12:49:59   
PERSIDA
Rubin  - močna mami ,še močnejše pupike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mali borki.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.8.2009 13:56:29   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Punce, Zoja diha SAMA!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image In to že od 9h dalje!
Bravo moja princeska, ki nima še niti kilograma. Sem tako vesela, da ne morem opisat. Ima sicer CPAP, ampak pljučka delajo sama. Se pojavljajo občasne težave, vendar jih prebrodi. So rekli, da je prvih 24 ur odločilnih, ampak tudi če gre nazaj na raspirator, ne bo nič hudega in bodo čez čas ponovno poskušali.

Jeeeee, bravo Zoja! user posted image

Sem tasko vesela za vse vas, da ti povedati ne morem. Mi kar solze tečejo od sreče. In živo se spominjam mojega veselja, ko so našo Leo odklopili iz respiratorja in je bila prvič na CPAP-u. Sicer je zdržala skoraj cel dan, potem pa je imela vseeno malo preveč globokih padcev saturacije in so jo priklopili nazaj. Drugi poskus, 5 dni kasneje je bil pa 100% uspešen. Me ima, da bi poiskala svojo staro temo in pogledala, kdaj je Lei to uspelo...

Še malo, pa ji bo sledila tudi sestrica.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.8.2009 14:09:54   
sonček33
Rubin super novice. Le tako naprej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.8.2009 17:32:20   
anajmad
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.8.2009 19:49:44   
Februarka08
Bravo, punciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.8.2009 20:00:23   
botrca
Rubin kar na jok mi je šlo ob tej novici da sta punčki boljši.

Kar tako naprej Zoja in Gaja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.8.2009 21:41:27   
Rubin.
Hvala vam, sem še sama bolj vesela, ko vidim kako ste tudi ve user posted image .

Zoja se še kar drži, še vedno diha sama. Dr. je rekel, še dva, tri dni pa smo na konju. Resnično močno upam, da ji uspe.

Gaja pa je imela včeraj manjše težave, ampak so jih rešili. In sploh nisem drezala v to kaj je bilo narobe, samo da je sedaj bolje. Se mi zdi da imam slabih novic zaenkrat dovolj.

Tudi za stanovanje se nam že nekaj obeta, bom več izvedela jutri.

Moram pa povedati, da so naju danes klicala iz Karitasa, da so sprožili akcijo za nas in naše sosede, ki so še v slabšem položaju kot mi (se mi resnično smilijo in jim poskušava stati ob strani koliko le lahko) in bi želeli da se jutri dobimo, ker so zbrali nekaj skromnih sredstev za nas. Punce moje, ne morem vam povedati kako sem bila ganjena, solze so same tekle. Vedno sem verjela v dobroto ljudi, ampak kaj takega pa resnično nisem pričakovala.

Tudi vam hvala za vso moralno podporo, vem da skupaj nam bo uspelo!!!!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.8.2009 21:42:29   
Najaa
Rubin user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.8.2009 21:45:07   
ly117
Rubin user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 269
12.8.2009 21:45:59   
matcar
Rubin,sem res vesela,da se je začelo na bolje obračat.Bravo princeskiuser posted image user posted image user posted image ,pa še za spodbudo košuser posted image ,za vaju in malo miss pa polno user posted image .Držite se,tudi vam bo uspelo dom na noge postavit.Držim pesti še naprej in mislim na vas.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 270
12.8.2009 21:50:45   
tasa_m
Rubin user posted image user posted image in super da se je začelo obračat na bolje!! 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 271
13.8.2009 11:38:37   
23tina
bravo za mali borkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kmalu se bo vse uredilo boš videla!
sem z vami v mislih in držim pesti za vzpodbudne novice še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 272
13.8.2009 13:25:04   
Erdbeere
Bravo Zoja, Gaja ti pa le poglej sestrico in jo lepo počasi začni posnemati. user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin vam pa bo tudi kmalu posijalo sonce, kar se tiče hiše...upam, da so začeli že kaj sanirati plaz oz. da dobite varen domek, dokler je vaša hiška na robu...

SREČNO!!!!!

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 273
13.8.2009 15:56:04   
daisy24
Pozdravljena Rubin in vse ostale!
Danes sem opazila to temo in se odločila, da se vam pridružim, saj je tudi moja punčka preživela več kot en mesec na intenzivni negi v mb. Rodila se je v 34. tednu s CR, imela je 1910g in 44cm, jutri bo stara 4 mesece in je že prava dobrovoljčica.  Nisem zasledila v katerem tednu sta se rodili tvoji punčki.
V glavnem z osebjem sem bila zelo zadovoljna, res se potrudijo za te male borce. Nisem mogla verjet, ko sem videla še manjše otročke, da je tehnologija in zdravstvo tolk napredovalo, da že 500gr ali lažje ohranijo pri življenju in jim pomagajo, da pridno rastejo. Zdaj verjamem.
Držim pesti.

lp

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 274
14.8.2009 22:00:20   
PERSIDA
daisy24 -potem zastopiš kako je rubin in kako je fajn ko lahko nekomu poveš kako ti je pri srcu.Čestitke za vaju a drugač je vse vredu a imata kakšno fiz.?

Rubin - vse pesti sveta

(odgovor članu daisy24)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?