Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 10:35:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mene je pa včeraj položilo v posteljo , mi je bilo tako slabo, da nisem mogla več nič. spala sem že ob pol 8.... morrak jaz je žal nimam, mislim 219, niti nalepljene v albumu si bila pa pridna , meni jih še kar veliko manjka. noseča? se podpišem pod vprašanje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 10:36:03
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Jutro, zaspanke, vstat bo treba Midva sma sama, ati cel vikend dela Naš dela do 13, pride do 19 domov, gre nazaj, ker imajo priprave za inventuro in jutri cel dan inventura. Upam, da vsaj toliko pride domov, da greva na volitve kakšne volitve če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 10:48:28
|
|
|
|
trezika
|
Zdaj pa eno resno vprašanje za vse vas izkušene mamice: Kako naj Maruši omilim kašelj? Saj ne kašlja veliko, ampak takrat ko pa kašlja pa ponavadi bruha zraven se očitno ne more odkašljat kr zbruha ogromno sluzi zraven... vročine dans nima več, z noseka ji pa še vedno teče... zdaj me je vsakokrat strah ko začne kašljat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 11:35:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 11:37:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 12:26:59
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika tea tree kremica. timonu vedno pomaga
< Sporočilo je popravil *monchy* -- 7.11.2009 12:27:35 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 12:29:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* trezika tea tree kremica. timonu vedno pomaga za to pa prvič slišim...kje jo pa lahk nabavim?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 12:38:47
|
|
|
|
mamamajča
|
Mi smo prakticirali tisto s paro, pa je šlo :) Pa kaj Ankaran ni občina? Hehe, Sveti Tomaž pa Ada, kaj te muči? Mi smo pa zvedli, da bo ata še 1-2 meseca v Lj, torej vsega skupaj skoraj pol leta odsoten od doma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 15:02:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 15:30:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mene je pa včeraj položilo v posteljo , mi je bilo tako slabo, da nisem mogla več nič. spala sem že ob pol 8.... morrak jaz je žal nimam, mislim 219, niti nalepljene v albumu si bila pa pridna , meni jih še kar veliko manjka. noseča? se podpišem pod vprašanje nee, nečak je prinesel trebušno virozo, je tudi moj celi neki bogi, pa mama nekaj jamra, pa teta, ki je na obisku.... sicer pa z mano je že bolje, vsaj kar se slabosti tiče, zdaj sem edino taka cela boleča, kot pri gripi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 16:31:44
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* trezika tea tree kremica. timonu vedno pomaga za to pa prvič slišim...kje jo pa lahk nabavim? tota krema je v bistvu za vse. jaz jo uporablam vedno če ma kaki izpuščaj, če kašlja... v glavnem bilo kje bilo kdaj am to je od kozmetike just. meni jo je tašča naročla, lahko pa ji rečem pa tebi tudi naroči
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 19:39:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* trezika tea tree kremica. timonu vedno pomaga za to pa prvič slišim...kje jo pa lahk nabavim? tota krema je v bistvu za vse. jaz jo uporablam vedno če ma kaki izpuščaj, če kašlja... v glavnem bilo kje bilo kdaj am to je od kozmetike just. meni jo je tašča naročla, lahko pa ji rečem pa tebi tudi naroči aha...dobro da vem...zaenkrat hvala, ti bom pa javla če bo treba velja? Sva pa prej preizkusili to zadevo s paro v kopalnici in kar deluje je bla pa ful smešna ko je hotla paro ulovit...ful je krilila z rokami okoli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 8:51:39
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 8:56:28
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro Tudi tebi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 9:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Pa sva sama, ati je v službi do štireh.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 9:17:42
|
|
|
|
mamamajča
|
Evo, eno za vse (kapučina ne dam, ker sem škrt ) Kako mate vreme? V Šmarju je dež, sivo, grdo.......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 9:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 9:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, vas jaz častim, ker sem dokaj nova. Vsaj s tem nikom.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 10:17:41
|
|
|
|
mamamajča
|
Joj, kak je dober slonček. Skoraj škoda za spit, ker je prelepo Kaj kuhati? Nimam idej.....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 12:45:29
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Joj, kak je dober slonček. Skoraj škoda za spit, ker je prelepo Kaj kuhati? Nimam idej..... ja kaj? martinova sobota je - gosko, ali vsaj raco
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 13:12:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 13:13:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.11.2009 13:15:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 17:02:28
|
|
|
|
Anonimen
|
evo sobica poštrihana, zaj pa še samo moški laminat položijo in je pripravljena za selitev . morrak ti si ponavadi na tekočem z temi zadevami. kdaj lahko pošljem za lino kolkedar in koliko medvedkov je potrebnih. jih imam ogromno in ne vem kako to poteka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 8.11.2009 19:40:23
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Joj, kak je dober slonček. Skoraj škoda za spit, ker je prelepo Kaj kuhati? Nimam idej..... ja kaj? martinova sobota je - gosko, ali vsaj raco pri nas je že nedelja ada? ada še je čist martinova
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.