Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 8:53:44
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! jaz pa moram iti rešit cepljenje za psa, pa mi tak ni mi ven za hodit v tem vremenu eh, saj imam blizu
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 9:01:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 9:03:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 9:46:07
|
|
|
|
mamamajča
|
uh, je mrzlo.... malo sem si Markija zapopala kot eskimčka, pa nama odprla malo okna, da se ne zadušimo. Moj malček je tak priden, si že sam kruheka namaže za zajtrk pa ga poje, obleče se tudi (saj ni važno, če so žepi spredaj ), pa sončeka nariše..... Pa on mame sploh ne rabi več Joj, šele na otrocih se vidi, kak čas beži, mi bomo stari že 3
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 10:20:07
|
|
|
|
suncicica
|
ojej...nasa stella pa ima tako zabasan nos,da je groza. ji nic ni jasno revici.....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 10:56:12
|
|
|
|
*monchy*
|
jutro! evo vam namesto sončka maja mi tudi skoraj 2 leti. saj nevem al naj bom vesela al da gre tak hitro čas suncicica za princesko da bo čim prej bolše
< Sporočilo je popravil *monchy* -- 6.11.2009 10:58:21 >
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 11:33:12
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! jaz pa moram iti rešit cepljenje za psa, pa mi tak ni mi ven za hodit v tem vremenu eh, saj imam blizu ki mate te vi psa ????????? ja, a ga nisi vidla? pa več kot 40 kg ima, taki pravi medved.... mogoče je pa obiskom neviden, pa ga samo mi vidimo pol ga pa itak ni treba cepit, ne? eh, v osluševcih imamo eno mrcino, ki uradno pripada andreju, ampak ker je od vsega začetka živela tam, in ker je res prevelika za naselje smo jo pustili tam, ampak skrb pa ostaja, ne? saj glede hranjenja še gre, ampak za cepljenje pa se nihče drug ne pobriga kot jaz.... še dobro, da imam enega kolega na veterinarski, ki jo potem tak luksuzno hodi na dom cepit
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 12:46:24
|
|
|
|
ada2
|
šit, šit, šit, šit... meni nekaj v roke dati evo, glih ene 2 uri je odkar sem dobila novo knjižico za psico, kao nov potni list - evropski, pa sem nekam "pospravila" in seveda nimam pojma kam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 13:33:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! jaz pa moram iti rešit cepljenje za psa, pa mi tak ni mi ven za hodit v tem vremenu eh, saj imam blizu ki mate te vi psa ?????????
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 13:34:45
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča uh, je mrzlo.... malo sem si Markija zapopala kot eskimčka, pa nama odprla malo okna, da se ne zadušimo. Moj malček je tak priden, si že sam kruheka namaže za zajtrk pa ga poje, obleče se tudi (saj ni važno, če so žepi spredaj ), pa sončeka nariše..... Pa on mame sploh ne rabi več Joj, šele na otrocih se vidi, kak čas beži, mi bomo stari že 3 za Marka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 13:35:40
|
|
|
|
trezika
|
Maruša pa že dve uri spi nič čudnega ko pa je tako zaspano vreme
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 14:13:28
|
|
|
|
mamamajča
|
Meni je pa Mark včeraj tak spal popoldne, danes pa sploh noče..... jaz pa bi
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 15:27:20
|
|
|
|
suncicica
|
sranje...........zdaj pa se 38,5 vrocine! boga pupa mala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 16:16:04
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sranje...........zdaj pa se 38,5 vrocine! boga pupa mala za princesko. Pa saj bo, saj je korenjakinja! Midva pa se oblečema, obujema "črevleke" in vzamema dežnik, pa grema skakat po dežu, luže že čakajo Atiju se ne da, pa naj bo doma....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 16:25:00
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sranje...........zdaj pa se 38,5 vrocine! boga pupa mala Maruša se je prej tudi zbudila z 38,5 vročine...pa je HB kr hitro padla... bomo videli kaj bo zdaj na večer
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 16:25:26
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča IZVIRNO SPOROČILO: suncicica sranje...........zdaj pa se 38,5 vrocine! boga pupa mala za princesko. Pa saj bo, saj je korenjakinja! Midva pa se oblečema, obujema "črevleke" in vzamema dežnik, pa grema skakat po dežu, luže že čakajo Atiju se ne da, pa naj bo doma.... prav tako... tudi deževno vreme se da fajn izkoristit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 16:28:04
|
|
|
|
suncicica
|
marusa je tudi bogica . vidva pa pazita da luze ne prehladijo tudi vaju..........pa uzivajta
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.11.2009 17:18:42
|
|
|
|
mamamajča
|
Sma že nazaj, ker se je noro vlilo. mama ene slikice, samo še ne vem, kak jih naj naložim. Eh za prehlad se ni za bat, sma mela dobro "bojno" opremo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 20:35:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2009 20:36:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 8:28:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 8:42:22
|
|
|
|
ada2
|
mene je pa včeraj položilo v posteljo , mi je bilo tako slabo, da nisem mogla več nič. spala sem že ob pol 8.... morrak jaz je žal nimam, mislim 219, niti nalepljene v albumu si bila pa pridna , meni jih še kar veliko manjka.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.11.2009 10:12:04
|
|
|
|
mamamajča
|
Jutro, zaspanke, vstat bo treba Midva sma sama, ati cel vikend dela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 10:16:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.11.2009 10:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.