Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
uh, je mrzlo.... malo sem si Markija zapopala kot eskimčka, pa nama odprla malo okna, da se ne zadušimo.
Moj malček je tak priden, si že sam kruheka namaže za zajtrk pa ga poje, obleče se tudi (saj ni važno, če so žepi spredaj ), pa sončeka nariše..... Pa on mame sploh ne rabi več
Joj, šele na otrocih se vidi, kak čas beži, mi bomo stari že 3
jaz pa moram iti rešit cepljenje za psa, pa mi tak ni mi ven za hodit v tem vremenu
eh, saj imam blizu
ki mate te vi psa ?????????
ja, a ga nisi vidla? pa več kot 40 kg ima, taki pravi medved....
mogoče je pa obiskom neviden, pa ga samo mi vidimo
pol ga pa itak ni treba cepit, ne?
eh, v osluševcih imamo eno mrcino, ki uradno pripada andreju, ampak ker je od vsega začetka živela tam, in ker je res prevelika za naselje smo jo pustili tam, ampak skrb pa ostaja, ne? saj glede hranjenja še gre, ampak za cepljenje pa se nihče drug ne pobriga kot jaz.... še dobro, da imam enega kolega na veterinarski, ki jo potem tak luksuzno hodi na dom cepit
Joj, šele na otrocih se vidi, kak čas beži, mi bomo stari že 3