|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.11.2009 21:11:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
11.11.2009 8:13:41   
ada2
dobro jutro!

kaaaavaaaaauser posted image
a se lahko pohvalim, da imam nov pripomoček za po tleh brisat, tak, ki čisti resnično samuser posted image user posted image user posted image user posted image
miha se je namreč čez vikend začel plazit po trebuhu in to z nadzvočno hitrostjo... zdaj je v sobi, zdaj v kuhinji.... komaj mu sledimouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.11.2009 10:23:06   
Anonimen
Pa dober dan še od mene.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.11.2009 11:00:10   
mamamajča
Dober dan!

Moram vam povedati, kaj se mi je zgodilo.

Torej, ena muca joka, joka , joka  na stopnišču, pa smo mislili, da je prišla od zunaj (ker je dosti potepuških) in zdaj pač ne more ven.
Grem gledat in pred vrati najdem škatlo, notri pa taka mala mala muca, cela prestrašena, boga.
Sem si jo prinesla notri in ji dala mlekeca pa zdaj jo še stuširala in spi.

Ne vem kaj bomo z njo.

Me pa malo muči- kaj če je kaj bolanauser posted image Ne bi rada, da od ene mačke kaj dobimo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.11.2009 13:41:20   
ada2
mamamajča jaz bi na tvojem mestu nesla muco k veterinarju in povedala kako si jo našla, pa naj jo pregleda in potem boš mirna in vam bo muca v veseljeuser posted image user posted image  zelo podpiram take ljudi, ki k sebi vzamejo zavrženo žival, prav tako, kot preziram tiste, ki jih tako neusmiljeno pustijo na nekem stopniščuuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.11.2009 17:46:15   
petra *k
hellooooooo, čveke

se še vam jaz na hitro malo oglasim. danes smo meli dermatologa v mb, in so tii žličkali moluske( to so kot neke bradavičke, ki so alergijske, jih ma pod nogah), ni blo prijetno, se je pošteno jokala, pa še 4je smo jo mogli držati. zdaj pa ma nogice povite, še jutri jih more meti, te pa upam, da zginejo, ker se lahko po vsem telesu naselijouser posted image . no, super je prestala, takoj ko je blo konec, je tudi ona postala dobre volje in še zdaj je.

bravo za miha, in za vse vašeuser posted image , ki presenečajo z novimi akrobacijami- tak btw, tia tudi že skoro mesec dni hodi, sma šle v pon na pošto in sem jo mogla dati na tla, pa bognedaj, da jo za roko primem, ker ona sama gre. user posted image

aja, mamamajča, jaz bi tudi upoštevala nasvet ade glede mačka. k nam so v dobrih 14 dneh prilezli 4je mački. pa še zaj jih mamo, nevemo, kam z njimi. mama pravi, da se počuti kot mačja mati, 90- letna ženska, ki jo oblegajo mačke. če bi kera želela kakega mačka, ste dobrodošle. so pa vsi strašno lepi.

pa lep večer še vam naprej želim

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.11.2009 18:22:44   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

hellooooooo, čveke

se še vam jaz na hitro malo oglasim. danes smo meli dermatologa v mb, in so tii žličkali moluske( to so kot neke bradavičke, ki so alergijske, jih ma pod nogah), ni blo prijetno, se je pošteno jokala, pa še 4je smo jo mogli držati. zdaj pa ma nogice povite, še jutri jih more meti, te pa upam, da zginejo, ker se lahko po vsem telesu naselijouser posted image . no, super je prestala, takoj ko je blo konec, je tudi ona postala dobre volje in še zdaj je.

O moj bog, bogi otroček!

Evo, Tiika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 8:22:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.11.2009 13:19:56   
*monchy*
alo babure! kaj zdaj ste vse na soncu ko martinčeki? user posted image  samo da se vam na hitro javim pol pa grem avta pucat dokler timon spi. ker sem komaj ko sem šla iz službe vidla kak mam vsranega celega user posted image  

Tia user posted image user posted image  da čim prej mine

user posted image user posted image user posted image  miha!!

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.11.2009 13:31:47   
*monchy*
popravek user posted image user posted image  ne rabim it avta pucat ker je moj user posted image  reko da ga bo on ju3 user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.11.2009 13:44:00   
tatly
evo mene v 16tednu
user posted image
kaj mislite je fant ali puncka

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 14:47:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.11.2009 20:03:39   
Barbara111
Čer!
Da vas še jaz malo pozdravim.Za vse bolaneuser posted image user posted image user posted image .Jaz likam in malo pakiram za čez vikend.Malo si grem odpočit na deželo,bom pobegnila od mestnega vrveža.Moja dva otroka sta zelo živahna in navihana.Tilen ima polno nalog in učenja.Jaz pa brskam za kako novo službo bomo videli kaj bo po novem letu,če bo kaj uspešno za novo zaposlitev.

Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.11.2009 20:04:26   
Barbara111
tatly joj kaki lepi bušiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.11.2009 20:10:59   
ada2
madonca, danes sem bila pa res cel dan zunaj... kuhala nisem nič, mojega sem poslala na toplo malco, mi2 z nušo sva šle pa na pico in jo seveda pojedle zunaj, miha je medtem zraven v vozičku spal, adam pa je bil še v vrtcu, potem smo šli peš še po adama, pa na razstavo malih živali, pa potem še v osluševce psa cepit....

naše malo mesto sem pa dala 2x celo čezuser posted image  ok, 1x sem šla na pokopališče, 1x pa samo mimouser posted image ... pa čez hardek sem šla samo 1x... ampak zato mimo gimnazije 2xuser posted image

eh, če pa je mesto tak malo, da si v pol ure skozuser posted image

je pa pasalouser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.11.2009 20:40:00   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

evo mene v 16tednu
user posted image
kaj mislite je fant ali puncka

iiiiiiiii kako lepi buši user posted image user posted image si mi kr lušte naredla user posted image user posted image
ne vem...meni deluje kot da bo Stella dobla sestrico user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.11.2009 12:37:56   
trezika
Dan!
Na hitro vas samo pozdravim...Maruša je zaspala js pa šibam kuhat

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 17:56:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 20:02:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.11.2009 21:27:56   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ada kaj je zdaj s tistim?

pošljem naslednji teden, zdaj, ko ste bili bolani te nisem hotela še s tem moriti...

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.11.2009 21:30:10   
ada2
deca že zdavnaj spijo, po andreja je pravkar prišel njegov najboljši prijatelj - sošolec iz gimnazije, ki pa zdaj živi skoraj 100 km vstran in se bolj redko vidimo, jaz pa sem si pripravila veliko skledo salate in grem pred TVuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
   [Brisano sporočilo]
14.11.2009 16:43:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.11.2009 19:20:19   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Kaj vam lahkoponudim prvo jutranjo kavo, ker je še nobena ni skuhala?
BABE, KJE STE

Mi smo si privoščili izlet po Ljubljani in smo ravnokar prispeli domov

JAZ SEM TU user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.11.2009 20:59:27   
ada2
pravkar prišla domov z velikega družinskega srečanja... deco sem samo iz avta v postelje dala, jaz pa bom tudi kmalu za njimi zavilauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
   [Brisano sporočilo]
15.11.2009 8:33:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.