petra *k
|
hellooooooo, čveke se še vam jaz na hitro malo oglasim. danes smo meli dermatologa v mb, in so tii žličkali moluske( to so kot neke bradavičke, ki so alergijske, jih ma pod nogah), ni blo prijetno, se je pošteno jokala, pa še 4je smo jo mogli držati. zdaj pa ma nogice povite, še jutri jih more meti, te pa upam, da zginejo, ker se lahko po vsem telesu naselijo . no, super je prestala, takoj ko je blo konec, je tudi ona postala dobre volje in še zdaj je. bravo za miha, in za vse vaše , ki presenečajo z novimi akrobacijami- tak btw, tia tudi že skoro mesec dni hodi, sma šle v pon na pošto in sem jo mogla dati na tla, pa bognedaj, da jo za roko primem, ker ona sama gre. aja, mamamajča, jaz bi tudi upoštevala nasvet ade glede mačka. k nam so v dobrih 14 dneh prilezli 4je mački. pa še zaj jih mamo, nevemo, kam z njimi. mama pravi, da se počuti kot mačja mati, 90- letna ženska, ki jo oblegajo mačke. če bi kera želela kakega mačka, ste dobrodošle. so pa vsi strašno lepi. pa lep večer še vam naprej želim
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|