Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2010 20:53:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak preživeli čudovit 4 rojstni dan a danes ima jaz sem pa mislila, da jutri no, potem pa Vse najboljše Lana!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2010 20:55:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak aja smo imeli danes v Ankaranu srednjeveške dneve-lepo super za pogledat ja, to je bilo 1x tu v ormožu tudi.... prav zanimivo, so bili naprodaj neki krajcarji in potem si za tiste krajcarje lahko kupoval na tržnici, pa vitezi so tekmovali, pa če se nisi lepo obnašal so te vrgli v temnico
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2010 22:58:04
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak preživeli čudovit 4 rojstni dan vse najboljše
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2010 9:14:05
|
|
|
|
katka37
|
ja, žal bodo dinozavri morali še malo počakati Lana, vse najboljše s temi okni pa je tako - delam, delam ko zamorc ada, pa itak še ne gledaš skozi njih
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2010 17:49:35
|
|
|
|
aleunam
|
Dan! Punce, tukaj ste že mamice... Ste uveljavljale pravico do enkratne denarne pomoči za novorojenca v Občini Ormož? Kdaj to lahko urejam (oddam vlogo), po rojstvu? Koliko pa nakažejo? Hvala za odgovor in lp
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2010 18:29:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam Dan! Punce, tukaj ste že mamice... Ste uveljavljale pravico do enkratne denarne pomoči za novorojenca v Občini Ormož? Kdaj to lahko urejam (oddam vlogo), po rojstvu? Koliko pa nakažejo? Hvala za odgovor in lp vlogo daš na občini, zgornje nadstropje, na desno pa ravno -steklena vrata. čas imaš 3 mesece po rojstvu, ampak najbolje, da čimprej. priložiti pa moraš rojstni list. aja, nakažejo pa mislim da 100 eur za prvega otroka, za ostale po vrsti pa 150. ampak za zneske me zdaj ne držat za besedo.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2010 20:13:39
|
|
|
|
aleunam
|
Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2010 20:49:14
|
|
|
|
ada2
|
ni zakaj
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2010 20:46:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2010 20:48:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.8.2010 15:29:03
|
|
|
|
ada2
|
5 piskrov marmelade pa nesposoben ded in potem bo on meni pravil, da se prehitro na pločnik z avtom zapeljem.... ha!!!!! katka hvala!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.8.2010 22:57:08
|
|
|
|
mamamajča
|
Genij čisto blizu? Dobro sem se nasmejala, hvala bogu za take dede
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 20.8.2010 12:03:01
|
|
|
|
mamamajča
|
Zdaj sem pa tečna! Tečna, tečna, tečna, tečna,.....!!!!! Leta in leta in leta gnjavim in prosim in se trudim, da bi prišla delat v tukajšnji vrtec, pa sploh ne zaposlujejo, ampak samo študentke krpajo bolniške in je to to. Evo, in ko mene eno leto oz. do nadaljnega ni, pa iščejo kar tri!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2010 8:36:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.8.2010 20:38:11
|
|
|
|
ada2
|
midva z mihom sva pa v bolnišnici včeraj, ko sem prišla iz službe je še spal in ko se je zbudil je bil čisto hripav, pa malo mu je piskalo pri dihanju. peljala sva ga k dežurnemu in ta je od vrat pogledal, se odločil, da je angina, napisal recept za AB rekel, da ni sile, da komot počakamo do nedelje, pa gremo po AB v lekarno, da se zdaj ne rabimo na ptuj vozit. ok, pa smo mislili počakat.... potem je bil čez dan čisto ok, hodil okrog, se smejal... ga damo zvečer spat in po dobri uri spanja se je zbudil v joku, hlastal za zrakom, ko je zajel zrak je bilo slišati kot da laja krdelo psov.... takoj smo šibali na ptuj in so naju kar obdržali notri. prišla sva okrog 10 zvečer. dobil je kisik, adrenalin, inhalacije z ventolinom, deksametazon.... vročina mu je zrasla na 40. zdaj spi, diha lažje, čeprav se še vedno grozno sliši držite pesti, da bo hitro zdrav, da se lahko vrnema domov...
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2010 21:06:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2010 21:07:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2010 18:37:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.8.2010 19:00:05
|
|
|
|
mamamajča
|
ada
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.8.2010 21:18:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ada kak je Miha??? če bo ponoči vredu bova verjetno šla jutri domov.... držite pesti, še na nogah prosim
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.8.2010 21:21:21
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa fajn bi ilo, da bi katera prišla sem čvekat.... zdaj, kajti baterije na prenosniku imam le še za slabo uro.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.8.2010 10:11:47
|
|
|
|
didikaa
|
hei =) me zanima, če gre kateri malček v Ormož v vrtec sedaj septembra v skupino 1-2 leti ?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.8.2010 11:13:50
|
|
|
|
ada2
|
premalo ste pesti držale stanje se je poslabšalo, je dobil ponoči vročino, prestavilo se mu je na sapnik, pa še eno bakterijo je zraven fasal ostajama notri didikaa od tatly stella gre zdaj septembra, naš miha je pa že od marca.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.8.2010 20:44:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?