|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
3.5.2010 23:15:35   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

za pop.... tatly spravi se že rodit, da pridem cartat, pa da pozabim vsaj za trenutek na vse skupaj...............

ka pa te muči?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.5.2010 10:20:08   
*monchy*
hei hei babike! da se vas jaz tu gor malo pozdravim. saj sploh ne najdem casa. sluzba, timon zvecer sem pa kot cota. aaaampak vse se da no user posted image pri nas vse po starem. hodla sva v vrtec na dan odprtih vrat in je bil cist navdusen. mene je tam cisto odmisli user posted image tak da mi je blo kar hudo user posted image sem smesna neuser posted image drugace pa nas muci preklinjanje user posted image tak leti z njega kot z avtomata kokice user posted image pa se probam naredit da ne cujem ampak vseeno morem vcasih kako rect poleg ker vcasih kar tezke padejouser posted image tak je ce se sosedom to dopade da namesto dober dan rece idi v p.... user posted image in se mu smejejo pa ga ucijo on pa se ma vecje veselje user posted image user posted image user posted image user posted image upam da cim prej mine!

donna ojojoj jaz bi menda skup poleg nje padla user posted image user posted image

mamamajca marki bolna? smo cule ja. bil je muzikant al neke ne?

ada kaj te pa je tak razjezlo?

tatlyka pa s res vztraja doma user posted image   sporocimo takoj ko bo kaj user posted image ker vsi ze komaj cakamo da pride se ena strucka user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.5.2010 13:22:40   
mamamajča
monchy, zderi se konkretno! Na sosede, ne na timona.
Jaz to sploh ne dovolim in midva doma pazima, da ne govorima pred njim na tak način, ker so otroci preveč dojemljivi za take stvari.

Aja, na fb sem vidla, in memoriam- damjan klemenčič. Kaj mogoče veš, monchy, kaj se mu je zgodilo? Vidim, da ma hčerkico malo, kruto....

No javte te, ko bo tatly šla.

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.5.2010 13:39:31   
tatly
sem se kar domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo videli ce me jutri obdrzijo sicer bi raje da dobim svoje popadke ne pa da mi sprozijo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.5.2010 16:29:23   
ada2
no, mi smo začeli graditiuser posted image
če bo katera kaj danes okoli hodla naj pazi, da v luknjo ne padeuser posted image so odpeljali že 10 tovornjakov zemlje, pa še kar kopljejo, pa sploh ne vem, kako bo ta stric ven iz luknje prišeluser posted image ga bo verjetno kar bagerist na žlico nabasaluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.5.2010 16:48:52   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Aja, na fb sem vidla, in memoriam- damjan klemenčič. Kaj mogoče veš, monchy, kaj se mu je zgodilo? Vidim, da ma hčerkico malo, kruto....

Marjan Klemenčič je ...Jaz ga sicer ne poznam, ampak je umrl v prometni na Ptuju (baje se je z 150 na uro neprivezan vzaletel v neko stavbo ...). To je blo 1.5., 2 dni zatem pa je njegova mala pupa imela 1. rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.5.2010 22:53:55   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, mi smo začeli graditiuser posted image
če bo katera kaj danes okoli hodla naj pazi, da v luknjo ne padeuser posted image so odpeljali že 10 tovornjakov zemlje, pa še kar kopljejo, pa sploh ne vem, kako bo ta stric ven iz luknje prišeluser posted image ga bo verjetno kar bagerist na žlico nabasaluser posted image

in točno tako je bilouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
5.5.2010 7:38:03   
katjakokol
TATLY ISKRENE ČESTITKE ZA TVOJO PUPO ANELLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite zdravi in čim več prespanih noči in lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
5.5.2010 8:04:22   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

TATLY ISKRENE ČESTITKE ZA TVOJO PUPO ANELLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite zdravi in čim več prespanih noči in lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
5.5.2010 8:07:10   
Anonimen
tatly čestitke še tukaj!

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3210
5.5.2010 9:35:06   
donna22
Tatly, čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
5.5.2010 13:21:46   
mamamajča
Anella, dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Anej Ian, vse najboljše za tretji rojstni dan!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kak lep datum, mimogrede.
5.5. z mojim paznujeva osmo(!!!!) obletnico, kriza user posted image in na ta datum smo imeli krst našega korenjakauser posted image .

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
5.5.2010 13:50:46   
donna22
Vse najboljše, Anej Ianuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3213
5.5.2010 16:45:13   
Anonimen
Hvala za čestitke !user posted image  

(odgovor članu donna22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3214
   [Brisano sporočilo]
5.5.2010 21:35:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
5.5.2010 22:01:17   
petra *k
čestitke stelli za sestrico, pa tatly in dejanu, punci zaj pa fejst mamo jezitiuser posted image user posted image eh saj ne,hecam se. čestitkeuser posted image user posted image

in vse najboljše za 3.svečko našemu malemu nagajivčku Aneju Ianu, ki tak pridno Tio jezi- občasno, občasno pa neveta, kak še bi se polupčkala pa pocartalauser posted image .. vse najboljše!!!!

no, kak ste kaj? če se že nekaj glasim, še bom te nekaj napisala.vidim, da tudi ve kaj dosti ne debatirate, grem vsak dan pogledat sem gor, če se kaj novega dogaja.

pa da vam povem še kak je kaj moja pupa- odlično,zdrava-hvalabogu, velka baba, nagajiva, natakljiva, kar ubogljiva in pridna, že trkamuser posted image . samo strašno malo še govori, oz še v glavnem v svojem jeziku. pa saj bo tudi to počasi. danes je prvič rekla ime svojega strica v celoti- matej ( prej je bil Tej). obožuje Danajo Teo od deje777, jo nonstop lupčka, boža, tak da nevem.... bomo mogli hitro nekej vštimatiuser posted image .

tak zaj se pa grem stisnem k njej, atija mava v nočni. vam še se kaj oglasim, če bo tako vreme ko danes, da bo čas za računalnike.
lepo noč vsem

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
6.5.2010 19:59:38   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

čestitke stelli za sestrico, pa tatly in dejanu, punci zaj pa fejst mamo jezitiuser posted image user posted image eh saj ne,hecam se. čestitkeuser posted image user posted image

in vse najboljše za 3.svečko našemu malemu nagajivčku Aneju Ianu, ki tak pridno Tio jezi- občasno, občasno pa neveta, kak še bi se polupčkala pa pocartalauser posted image .. vse najboljše!!!!

no, kak ste kaj? če se že nekaj glasim, še bom te nekaj napisala.vidim, da tudi ve kaj dosti ne debatirate, grem vsak dan pogledat sem gor, če se kaj novega dogaja. pa da vam povem še kak je kaj moja pupa- odlično,zdrava-hvalabogu, velka baba, nagajiva, natakljiva, kar ubogljiva in pridna, že trkamuser posted image . samo strašno malo še govori, oz še v glavnem v svojem jeziku. pa saj bo tudi to počasi. danes je prvič rekla ime svojega strica v celoti- matej ( prej je bil Tej). obožuje Danajo Teo od deje777, jo nonstop lupčka, boža, tak da nevem.... bomo mogli hitro nekej vštimatiuser posted image .

tak zaj se pa grem stisnem k njej, atija mava v nočni. vam še se kaj oglasim, če bo tako vreme ko danes, da bo čas za računalnike.
lepo noč vsem

a moja gradnja pa ni nič novega, ha?user posted image pisker marmelade, vedno ko pridem domov je nekaj zraven, hišica raste ko gobe po dežuuser posted image
no, zmatrani smo pa tudi...

drugače pa tatly čestitam še 1x, pa pridita čiprej domov.

aja, pa 29. 5 imamo krst za miha (če še nisem povedalauser posted image )

zdaj grem pa nuši in adamu pasulj segret, miha že spi, jaz grem pa pod tuš, ker zdaj 2 dni nismo imeli tople vode in smo se umivali kot mačkiuser posted image sem imela danes že vse potrebno s sabo v službo, da se tam stuširam, pa me je moj prej poklical, da so začasno uredili toplo vodo z bojlerom, dokler nam ne priklopijo nazaj plina.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   [Brisano sporočilo]
8.5.2010 13:09:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3218
9.5.2010 21:15:41   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Sestrična je včeraj rodila Nino-ta čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
   [Brisano sporočilo]
11.5.2010 19:04:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
12.5.2010 8:29:58   
katka37
dobro jutro, user posted image  za prijetnejše jutro

me je nekaj zafrkaval rr, zato z zamudo:

čestitke še tukaj še eni novi zemljanki Anelli user posted image user posted image

čestitke tudi vsem malčkom, ki so praznovali rojstne dneve user posted image user posted image user posted image

ada, kako je miha, kaj boljše?

kot berem, malčki pridno rastejo, nekatere pa že ugotavljate, da bo treba še kakšno štručko priskrbeti, user posted image user posted image user posted image  
petra, kako je kaj s tiino alergijo, je kaj boljše

monchy, tina pa kar starejša mulca učita, da moram včasih prav pop..... in ju pošteno skregati, njima je zdaj to tudi smešno ko tin ponavlja za njima

Neposredna povezava do sporočila: 3221
12.5.2010 13:19:15   
mamamajča
ja helooooooou, pa nikjer nobene...........user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   [Brisano sporočilo]
12.5.2010 19:56:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3223
13.5.2010 11:31:44   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

ada, kako je miha, kaj boljše?

joooj, smo potem vsi po vrsti (razen nuše) zboleliuser posted image  adam je bruhal v ponedeljek popoldan, ko sem jaz delala, pa celo noč, jaz sem pa nadaljevala v torek zjutraj. k P sem prišla kot da me je valjar povozil... je P takoj videla, da je tudi z mano nekaj narobe in je še mene pregledala in napisala zdravila.

no, atija je samo oplazilo, mene pa krepko položilo v posteljo za cela 2 dni....
okužili smo se s streptokokom, dobili AB, danes smo že bolje, počasi se nam vrača apetit...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
13.5.2010 11:33:09   
ada2
ja mamamajča tako novico imaš, pa jo nič ne poveš.... pa skoraj na polovici že????

čestitamuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?