Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.12.2009 20:12:07
|
|
|
|
*monchy*
|
kaj se kateri zdi normalno da človek DELA od 9h vjutro pa do 19h zvečer pa nima 10min da bi šo na malico???
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.12.2009 20:14:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* kaj se kateri zdi normalno da človek DELA od 9h vjutro pa do 19h zvečer pa nima 10min da bi šo na malico??? neeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.12.2009 20:15:00
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika no to se dogaja meni VSAKI dan! pa to moreš znoret!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.12.2009 20:16:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* trezika no to se dogaja meni VSAKI dan! pa to moreš znoret! saj pa čas za odmor ti ja pripada al kako?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.12.2009 20:17:58
|
|
|
|
*monchy*
|
po pravilih bi mi naj ampak.... brez besed no..
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 14.12.2009 20:30:30
|
|
|
|
trezika
|
ja človek res ostane brez besed
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2009 8:30:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2009 20:35:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.12.2009 21:07:08
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak obiskali Babbo Natale dobili paket živalsko kraljestvo kaj pa je notri? aja, pa mami povej kje si pustila paket za mene
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2009 5:21:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.12.2009 9:02:09
|
|
|
|
ada2
|
oo, to je pa lep paket no, ne se jezit, ampak včeraj sem bila v službi - sem hodla položnice plačevat zvečer, pa sem mislila skočim pač še malo v službo pogledat, pa je rekla, da se spomni, da si ji nekaj govorila o tem, ne ve pa kje si pustila . no dobro jutro! mene nekaj hoče glava bolet ampak mi iz kuhinje že diši čajček, pa se ne bom pustila
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.12.2009 9:05:35
|
|
|
|
*monchy*
|
hei babike! evo da morem nekomu povedat ker mislim da me ma moj že puna ušesa v glavnem delam zdaj 3 mesece in že 2 meseca mi ni dala potnih stroškov in malice. to mi nanese skoraj 200eur mesečno. in kar na lepem mi odbija ure in ne vem kaj vse, tak da sem dobla zdaj že drugi mesec plače 350eur (mam neznansko srečo da privat zaslužim enkrat več) ampak to sploh ni point. point je da se vsaki dan vozim na ptuj, delam tam po 9 ur, brez da bi lahko mela 10min da bi vsaj nekaj pojedla, pijem celi dan tisto kavo iz avtomata in to je to. pol pa mi da tako plačo že drugi mesec in to samo gole ure. prometa delam tak da glava peče ampak ona še vedno ni zadovolna. evo da vam povem primer: od 10.12. do 15.12. sem naredila prometa za 520eur ... pa to je 5 dni! kaj pa ostalih 20 dni.. in še praznike delam pa mi nihče ne plača praznićnih ur... poleg tega mi ob 10h zvečer napiše kak ma za drugi dan naročila in ko drugi dan hočem it domov mi napiše da še 2 prideta... mislim to je +3 ure. jaz ne vm al sem jaz čudna al so drugi no.... aja pa dobro jutro pa hvala da sem se lahko razgovorila zlate ste
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.12.2009 14:36:29
|
|
|
|
trezika
|
Veseli december.... nam je centralna crknila pa se mi je zdelo malo čudno ko me je začelo hladit
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.12.2009 14:36:45
|
|
|
|
trezika
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.12.2009 14:37:55
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* hei babike! evo da morem nekomu povedat ker mislim da me ma moj že puna ušesa v glavnem delam zdaj 3 mesece in že 2 meseca mi ni dala potnih stroškov in malice. to mi nanese skoraj 200eur mesečno. in kar na lepem mi odbija ure in ne vem kaj vse, tak da sem dobla zdaj že drugi mesec plače 350eur (mam neznansko srečo da privat zaslužim enkrat več) ampak to sploh ni point. point je da se vsaki dan vozim na ptuj, delam tam po 9 ur, brez da bi lahko mela 10min da bi vsaj nekaj pojedla, pijem celi dan tisto kavo iz avtomata in to je to. pol pa mi da tako plačo že drugi mesec in to samo gole ure. prometa delam tak da glava peče ampak ona še vedno ni zadovolna. evo da vam povem primer: od 10.12. do 15.12. sem naredila prometa za 520eur ... pa to je 5 dni! kaj pa ostalih 20 dni.. in še praznike delam pa mi nihče ne plača praznićnih ur... poleg tega mi ob 10h zvečer napiše kak ma za drugi dan naročila in ko drugi dan hočem it domov mi napiše da še 2 prideta... mislim to je +3 ure. jaz ne vm al sem jaz čudna al so drugi no.... aja pa dobro jutro pa hvala da sem se lahko razgovorila zlate ste ta ženska si očitno dela norca iz tebe jaz se na tvojem mestu sigurno ne bi tako pustila.... sploh kar se denarja tiče ti po moje nima pravice kar tako odtegovati....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.12.2009 16:17:18
|
|
|
|
ada2
|
morrak hvala hvala hvala monchy ti pa imaš smolo z delodajalci... če te pa zanima, pa iščejo na Ptuju v termah kozmetične tehnike, maserje, pedikerje.... se pa bojim, da niso kaj boljši pogoji če pa hočeš kontakt pa mi piši na ZS.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2009 20:24:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.12.2009 10:19:55
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro morrak barva je super, paše k zgornjemu delu, pa Adam je rekel, da se je mehko peljati ne vem kaj naredit... danes bi lahko šla na koncert od dragojeviča, pa me po eni strani ful vleče, po drugi pa sploh ne ok, če bi se odločila, da greva bi morala poklicat varuško, ker sta babi in dedi na dopustu, ampak to sploh ni problem, imam eno prav luštno , nekak mi je problem potem drugi dan, ko bi jaz malo poležala, deca bodo pa avf že ob 7
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2009 20:15:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.12.2009 20:46:35
|
|
|
|
*monchy*
|
morrak se strinjam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.12.2009 20:46:57
|
|
|
|
*monchy*
|
pa spet ni nobene tu. vedno ko pridem sem sama
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.12.2009 20:57:23
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem tu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 18.12.2009 21:02:13
|
|
|
|
ada2
|
sva se odločila, da ne greva... jutri greva raje ta denar, ki bi šel za vstopnice zapravit v trgovine pa še varuške jutri ne bo treba plačat, bo tačas na otroke popazila moja nečakinja čeprav mi je pa malo žal, da ni adam vsaj malo pri tisti varuški v varstvu, ker se super razumeta in so se mu kar očke včeraj svetile, ko sem mu rekla, da bo mogoče prišla k njemu in ga ona spravila v posteljo. no, pa drugič...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.12.2009 6:19:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 19.12.2009 9:47:49
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak SNEŽI, PRI NAS SNEŽI IN TO KAKO MOČNO, BOLJ KOT ZADNJIČ V PRLEKIJI. Še dobro da mi ni treba nikamor BAlkon imam celi beli Jao, kaki kaos bo na cesti aja dobro jutro kaj se važiš, pri nas tudi sneži in imamo že precej snega malo še počakama z adamom, da damo miha spat, pa šibnema na sani kuhal bo pa ati - lazanjo
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.