|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
22.12.2009 12:36:44   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ptujčanke in ormožanke, katera se pa še sploh misli tukaj malo z nama z ado pogovarjat
trezika, upam, da s tabo ni kaj narobe, ker se nič več ne javiš

jaz sem spet tu user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
22.12.2009 12:38:52   
trezika
Sem šele zdaj videla da sn tu pozabila javit...z Marušo sva bli od petka pri mojih na Koroškem user posted image user posted image
Imeli sva se super, enkratno... do trenutka ko sva se vsedli v avto in hoteli odpeljat proti domu...avto ni vžgaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   akumulator je bil čist prazen...ni mi asno ako ko pa sva se še v nedeljo peljali k teti in je delal avto brez problema...v glavnem, kličem okoli kdo ima kable da ga vžgemo...končno dobim bratranca, ki priskoči na pomoč skupaj s kolegom...ampak avto ne vžge niti na kable...js sn seveda samo gledala zraven itak se na avte ne spoznam (no, vozit vem user posted image )...po več poskusih avto še vedno ne vžge zato so akumulator razglasili za čisto pokvarjen....me pelje bratranec v trgovino po novega...pa jih nimajo več ker so v času teh dveh mrrrrrrrrzlih dni vse prodali  user posted image user posted image grem na bencinsko pa nimajo pravega....grem na drugo bencinsko in spet nimajo pravega....pa kličem Mateja in mu je dopizdlo (meni je že pred časom user posted image )... je rekel da bo probal it prej iz službe in da se bo pripeljal po naju user posted image user posted image   no, Matej pride, še enkrat priklopi avto na kable in avto vžge v prvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj nisem vedela a se naj smejim ali jočem.... bratranec in njegov kolega očitno nista vedela kako se tej stvari streže zato je moral Matej naredit 120 km user posted image user posted image user posted image    no, pol pa smo se najedli pa šli vsak z svojim avtom proti domu user posted image user posted image  
Marušo je pa koroški luft tako zdelal da je spala od 21 do 8.30, brez enega prebujanja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
22.12.2009 17:14:25   
ada2
no, trezika, tak je to s temi akumolatorji.... pri nas je sicer obrnjeno, da jaz vem na kable avto vžgat, moj pa neuser posted image  
je 1x poleti pustil pozicijske luči prižgane doma na dvorišču, pa šel za nami v park na igrišče, pa ga moja mama kliče, da ima luči prižgane , pa je rekel, da itak ne bomo več dolgo, pa da ne bo nič... no, pol pa avto drugi dan ni vžgal, pa gremo kable sposodit (jaz sem moje namreč skupaj z avtom prodala - so bili kar obvezna opremauser posted image ) in on celi pameten to gor spravlja, pa nič... potem mu pa jaz pomoč ponudim, pa je najprej rekel, da ne rabi (itak ja, moški, on ve najboljeuser posted image user posted image ) po kakih 15 minutah je pa rekel, te pa daj, pa itak ne gre... no, jaz primem tiste kable, jih naciljam gor na kleme in ... voila, avto delauser posted image

jokica se čujemauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
22.12.2009 20:15:14   
mamamajča
Evo, da se vam še jaz malo javim.
Sporočam vam novico, da moj dragi ata jutri KONČNO pride domov, skoraj 5 mesecev je že, super lepi prazniki bojo!
Hvala vsem, ki ste mi v teh mesecih neverjetno pomagale!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
22.12.2009 20:35:42   
ada2
user posted image user posted image user posted image  za mamamajčinega očeta.
lepo preživite praznike in jih izkoristite za prijetno druženje.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
23.12.2009 13:20:54   
mamamajča
Evo, doma stauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
23.12.2009 18:45:59   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Evo, doma stauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepe praznike

Neposredna povezava do sporočila: 2657
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 21:29:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 21:31:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2659
24.12.2009 13:01:21   
mamamajča
Tak, mi pičimo proti Prlekiji!

Lep in miren Božič vsem skupaj, imejte se krasno!

Neposredna povezava do sporočila: 2660
24.12.2009 13:27:18   
trezika
Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

Neposredna povezava do sporočila: 2661
24.12.2009 21:21:50   
ada2
VESEL BOŽIČ VSEM ŽELIMO!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
25.12.2009 6:49:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
25.12.2009 10:27:52   
petra *k
VESEL BOŽIČ VSEM !!!!!!!!!!!!!!!!!

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2664
25.12.2009 10:35:24   
*monchy*
LEP BOŽIČ VSEM!!! user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.12.2009 15:43:11   
mojcaz.
IN ŠE IZ MOJE STRANI... VESEL BOŽIČ, LEPO GA PREŽIVITE V DRUŽBI NAJDRAŽJIH user posted image

PO DEŽJU VEDNO POSIJE SONCE!!!!!!!!! in tudi meni je začelo sijat sonce :)

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
   [Brisano sporočilo]
26.12.2009 15:42:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojcaz.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
27.12.2009 15:36:45   
ada2
meni bi tudi kako namankanje v bazenu in savnanje prišlo prav... sem čisto hripava, nos mi pušča, kašljam user posted image

miha in adam polna energije, nuša se je dobesedno preselila k sosedom... včeraj je šla ob 5 tja, pa je še ni nazajuser posted image ...
popravek, prinesla si je domov rugzak, pa šla nazajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2668
27.12.2009 16:51:50   
mamamajča
Evo, mi smo nazaj iz Prlekije, imeli smo se kirasno!user posted image

Zdaj pa spočit želodčkeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
   [Brisano sporočilo]
27.12.2009 17:41:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2670
28.12.2009 13:58:30   
trezika
en lep pozdrav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2671
28.12.2009 14:02:20   
ada2
moram vam povedat, kako šteje adamuser posted image

ena, dva, tri, štiri, pet, šest, sedem, osem, devet, deset, enajst, dvanajst, srčeknajst, keksnajst, smrekanajst user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
28.12.2009 18:25:33   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

moram vam povedat, kako šteje adamuser posted image

ena, dva, tri, štiri, pet, šest, sedem, osem, devet, deset, enajst, dvanajst, srčeknajst, keksnajst, smrekanajst user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje pa je to pobral??  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   [Brisano sporočilo]
28.12.2009 22:09:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
   [Brisano sporočilo]
29.12.2009 19:50:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?