Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.12.2009 12:36:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ptujčanke in ormožanke, katera se pa še sploh misli tukaj malo z nama z ado pogovarjat trezika, upam, da s tabo ni kaj narobe, ker se nič več ne javiš jaz sem spet tu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.12.2009 12:38:52
|
|
|
|
trezika
|
Sem šele zdaj videla da sn tu pozabila javit...z Marušo sva bli od petka pri mojih na Koroškem Imeli sva se super, enkratno... do trenutka ko sva se vsedli v avto in hoteli odpeljat proti domu...avto ni vžgal akumulator je bil čist prazen...ni mi asno ako ko pa sva se še v nedeljo peljali k teti in je delal avto brez problema...v glavnem, kličem okoli kdo ima kable da ga vžgemo...končno dobim bratranca, ki priskoči na pomoč skupaj s kolegom...ampak avto ne vžge niti na kable...js sn seveda samo gledala zraven itak se na avte ne spoznam (no, vozit vem )...po več poskusih avto še vedno ne vžge zato so akumulator razglasili za čisto pokvarjen....me pelje bratranec v trgovino po novega...pa jih nimajo več ker so v času teh dveh mrrrrrrrrzlih dni vse prodali grem na bencinsko pa nimajo pravega....grem na drugo bencinsko in spet nimajo pravega....pa kličem Mateja in mu je dopizdlo (meni je že pred časom )... je rekel da bo probal it prej iz službe in da se bo pripeljal po naju no, Matej pride, še enkrat priklopi avto na kable in avto vžge v prvo saj nisem vedela a se naj smejim ali jočem.... bratranec in njegov kolega očitno nista vedela kako se tej stvari streže zato je moral Matej naredit 120 km no, pol pa smo se najedli pa šli vsak z svojim avtom proti domu Marušo je pa koroški luft tako zdelal da je spala od 21 do 8.30, brez enega prebujanja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.12.2009 17:14:25
|
|
|
|
ada2
|
no, trezika, tak je to s temi akumolatorji.... pri nas je sicer obrnjeno, da jaz vem na kable avto vžgat, moj pa ne je 1x poleti pustil pozicijske luči prižgane doma na dvorišču, pa šel za nami v park na igrišče, pa ga moja mama kliče, da ima luči prižgane , pa je rekel, da itak ne bomo več dolgo, pa da ne bo nič... no, pol pa avto drugi dan ni vžgal, pa gremo kable sposodit (jaz sem moje namreč skupaj z avtom prodala - so bili kar obvezna oprema ) in on celi pameten to gor spravlja, pa nič... potem mu pa jaz pomoč ponudim, pa je najprej rekel, da ne rabi (itak ja, moški, on ve najbolje ) po kakih 15 minutah je pa rekel, te pa daj, pa itak ne gre... no, jaz primem tiste kable, jih naciljam gor na kleme in ... voila, avto dela jokica se čujema
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.12.2009 20:15:14
|
|
|
|
mamamajča
|
Evo, da se vam še jaz malo javim. Sporočam vam novico, da moj dragi ata jutri KONČNO pride domov, skoraj 5 mesecev je že, super lepi prazniki bojo! Hvala vsem, ki ste mi v teh mesecih neverjetno pomagale!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 22.12.2009 20:35:42
|
|
|
|
ada2
|
za mamamajčinega očeta. lepo preživite praznike in jih izkoristite za prijetno druženje.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.12.2009 13:20:54
|
|
|
|
mamamajča
|
Evo, doma sta
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 23.12.2009 18:45:59
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Evo, doma sta pa lepe praznike
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2009 21:29:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.12.2009 21:31:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.12.2009 13:01:21
|
|
|
|
mamamajča
|
Tak, mi pičimo proti Prlekiji! Lep in miren Božič vsem skupaj, imejte se krasno!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.12.2009 13:27:18
|
|
|
|
trezika
|
Ko prižgejo božične se luči, vsak v srcu si nekaj zaželi. Naj Božič bo prijazen,naj bodo prijazni v njem ljudje, naj misli bodo iskrene in veselo bo srce.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 24.12.2009 21:21:50
|
|
|
|
ada2
|
VESEL BOŽIČ VSEM ŽELIMO!
|
|
[Brisano sporočilo] 25.12.2009 6:49:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.12.2009 10:27:52
|
|
|
|
petra *k
|
VESEL BOŽIČ VSEM !!!!!!!!!!!!!!!!!
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.12.2009 10:35:24
|
|
|
|
*monchy*
|
LEP BOŽIČ VSEM!!!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 25.12.2009 15:43:11
|
|
|
|
mojcaz.
|
IN ŠE IZ MOJE STRANI... VESEL BOŽIČ, LEPO GA PREŽIVITE V DRUŽBI NAJDRAŽJIH
|
|
[Brisano sporočilo] 26.12.2009 15:42:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.12.2009 15:36:45
|
|
|
|
ada2
|
meni bi tudi kako namankanje v bazenu in savnanje prišlo prav... sem čisto hripava, nos mi pušča, kašljam miha in adam polna energije, nuša se je dobesedno preselila k sosedom... včeraj je šla ob 5 tja, pa je še ni nazaj ... popravek, prinesla si je domov rugzak, pa šla nazaj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 27.12.2009 16:51:50
|
|
|
|
mamamajča
|
Evo, mi smo nazaj iz Prlekije, imeli smo se kirasno! Zdaj pa spočit želodčke
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2009 17:41:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.12.2009 13:58:30
|
|
|
|
trezika
|
en lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.12.2009 14:02:20
|
|
|
|
ada2
|
moram vam povedat, kako šteje adam ena, dva, tri, štiri, pet, šest, sedem, osem, devet, deset, enajst, dvanajst, srčeknajst, keksnajst, smrekanajst
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.12.2009 18:25:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 moram vam povedat, kako šteje adam ena, dva, tri, štiri, pet, šest, sedem, osem, devet, deset, enajst, dvanajst, srčeknajst, keksnajst, smrekanajst kje pa je to pobral??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.12.2009 22:09:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.12.2009 19:50:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Navezanost otroka na mamoPrimarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...
Zadnje s foruma
luč DA ali NE
пеперутка16
Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?