|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:30:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
10.12.2009 19:07:09   
ada2
pa daj morrak ne psihiraj se tolko s to gripo

zdaj itak vsakemu drugemu postavijo to diagnozo, testov pa skoraj nikomur več ne naredijo. naj bi jo imel tudi moj nečak, ker ima vročino in kašlja, pa je že cel teden sam ob dopoldnevih doma, ima skuhan čaj, ga počasi pije, leži in gleda TV, si zmeri vročino, če je več kot 38,5 vzame lekadol, če je karkoli narobe ve, da mora poklicat mene ali mamo v službo in to je to. pa je star 12 let. če pa je to pandemska gripa pa ne bomo nikoli izvedeli, ker k zdravniku ga naj ne vozimo, po telefonu postavljena diagnoza - gripa, po telefonu povedano zdravljenje in konec.
aja, pa pravi, da ni preveč hudo....user posted image user posted image user posted image  saj, cele dneve lenarit tudi meni ne bi bilouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.12.2009 19:56:38   
katka37
ojla

sem vas zdaj brala za nazaj, pa sem kar hitro prišla skozi, res malo čvekate, se vidi da je zima pa smo malo bolj lene

user posted image user posted image za vse nove zobke

tatly, super, še ena punca za našega tina, če je že stellla zasedena

pri nas smo bili zadnje tri tedne ves čas nekaj bolani, najprej Sašo, potem je šel za tri dni v šolo, pa spet vročina, tin vneta ušesa, denis in jaz grlo, na koncu sem pristala jaz na antibiotikih in 14 dni bolniške vsega skupaj, na srečo gre na boljše

vmes sem še za mojega abrahamovca delala darilo (scrapbook), sem komaj in komaj uspela danes do petih, presenečenje uspelo, so bile kar solze v očeh

ada, kolikor sem brala si pa ves čas na trnih, se ti dogaja na polno, kaj user posted image user posted image , se kmalu vidimo upam,zdaj smo zdravi, pa boma šle v en kot da mi boš lahko malo pojamrala

morrak, le pridi večkrat v prlekijo, bi jaz tudi kakšno kavico spila, pa s katero drugo tudi

trezika, poišči na netu easel card (za voščilnice...), meni je zelo všeč izdelava

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 20:00:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 20:02:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
11.12.2009 9:20:36   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

vmes sem še za mojega abrahamovca delala darilo (scrapbook), sem komaj in komaj uspela danes do petih, presenečenje uspelo, so bile kar solze v očeh

morrak, le pridi večkrat v prlekijo, bi jaz tudi kakšno kavico spila, pa s katero drugo tudi

čestitke slavljencu

katka ta kavica pade drugič, ker sedaj pridemo samo za vikend. bom pa v soboto ob 9 na Renaultu v Ormožu, ker moram enega odvetnika rešit, ki mu nekaj na prevleki ne pašeuser posted image

taki pa ja majo zadosti dnara, da če mu prevleka v avtu ne paše, da kar cel avto zamenjajouser posted image user posted image user posted image

pa tolko glej, da ga ne boš kaj spraševala, da ne bo na koncu on tebi računaluser posted image user posted image user posted image user posted image

pa tak, če ne bo katka v polni pripravi s slavjem bi te midve prišli počakat, pa skočimo v pomarančo na eno hitro kavouser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2581
11.12.2009 9:31:34   
ada2
joj katka, včeraj sma se z andrejem presmejala adamu... nekaj sma se pogovarjala o ivču in mi andrej pove, da je bil pri njem, ker sta seveda mogla nazdravit, pa da mu ni hotel povedat kolko je star, no, pol pa jaz tu berem, da ima abrahama in adam seveda takoj zraven, čeprav se je na hodniku igral z vlaki, ...pa vpraša" kdo je hamla hamla?"user posted image user posted image user posted image  in mu povema, da tinov ata, pa reče: "od tina? mojega starega tina?" in jaz pravim ja, od tina, ampak tin ni stari. pa je bilo pribl. 5 minut tiho, potem pa : "a od denisa tudi?"user posted image user posted image user posted image

jao, jao, govori kot navita baba, še v vrtcu mi je rekla vzgojiteljica, ki ga je imela prvo leto, da ne more verjet kaka čveka je postal. je rekla, da včasih pride v njihovo skupino in se samo njega čuje....- res ne vem po kom se je vrgeluser posted image user posted image  (user posted image )

aja, pa mah so nabirali v vrtcu, to je taka trava, samo drugačna, nabrali so pa dva ista, pa enega drugačnegauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.12.2009 12:23:19   
katka37
ojla

morrak, hvala lepa

ada, bom videla kako in kaj, verjetno bom res v pripravah in ne bo časa, adam pa je itak po mami verjetno user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj tak le ostane

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 14:19:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2584
11.12.2009 15:58:08   
suncicica
morrak ....tole z gripo je prava potegavscina... ce le verjames....

ne sekiraj se toliko in bo vse ok

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 2585
11.12.2009 21:01:55   
ada2
a bi bila katera tako prijazna in čvekala tukaj z mano?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
11.12.2009 21:03:23   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

a bi bila katera tako prijazna in čvekala tukaj z mano?

bi z največjim veseljem...ampak Maruša noče spat in se moram še njej malo posvečat user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
11.12.2009 21:16:40   
ada2
no, saj sma zdaj našle z nušo en film, tak, da se grem vržt pred TV.... lahko nočuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
12.12.2009 21:38:20   
ada2
a če jaz nič ne napišem potem nobena ne upa nič ali kaj???

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
13.12.2009 12:01:29   
*monchy*
tlko pišete da vas sploh ne folgam brat :p

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
13.12.2009 18:53:15   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

kaj zdaj? bomo rekle katero? user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
13.12.2009 20:30:49   
ada2
mene boli križuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
13.12.2009 23:58:30   
katka37
ada, drži se user posted image user posted image

jutrišnji dolgi ponedeljek pa naj čimprej mine, torek bo že boljši, praznični dnevi in peka keksov so pred nami
je bila katera že pridna in je že začela pečti ?

lepe sanje

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
14.12.2009 6:34:43   
ada2

ada, drži se user posted image user posted image

jutrišnji dolgi ponedeljek pa naj čimprej mine, torek bo že boljši, praznični dnevi in peka keksov so pred nami

lepe sanje

moja mama.... jaz sem ji pa samo otroka posodila, da sta ji pomagalauser posted image

križ bo pa v soboto nehal boletiuser posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 14.12.2009 6:39:04 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
14.12.2009 9:49:14   
ada2
a se gre katera sankat z nama?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
14.12.2009 16:17:19   
ada2
pa dobro, no, a sneg kidate al kajuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
14.12.2009 17:01:35   
trezika

pa dobro, no, a sneg kidate al kajuser posted image user posted image user posted image

to ravno ne, imam pa čistilno akcijo...ravno sem končala s kopalnico user posted image

Kekse smo mi že pekli, nekaj pa jih še pride na vrsto

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
   [Brisano sporočilo]
14.12.2009 17:51:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2598
14.12.2009 18:09:59   
mamamajča

Mi smo jih že zdavnaj, hehe, že pridno čakajo. Sem pa delala orehovo-rožičeve in cimetoveuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
14.12.2009 18:59:59   
tatly

a se gre katera sankat z nama?user posted image
midve jutri sam boma se po riti nimama sank

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.