|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
6.12.2009 18:51:44   
trezika
Čer!
Maruša pa je dobla 4. zobek user posted image user posted image user posted image zato pa je bla dans ponoči veselica user posted image user posted image

Jutri pa v Mb na podelitev diplome user posted image user posted image user posted image joj, kako ne maram takih svečanosti...samo mi je moj prepovedal da ne bi šli user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
6.12.2009 20:57:53   
ada2
user posted image  maruša za zobek... miha je prejšnji vikend dobil tretjega, zdaj pa rineta 2 naenkrat ven in tudi bolj slabo spimo, ampak nekak še vseeno gre... zaenkrat... če le ne bo hujeuser posted image

trezika na tako podelitev pa ja moraš iti, kaj se pa to pravi sploh razmišljati o tem, da ne bi šlauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 9:43:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
7.12.2009 16:37:53   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sem pa pred tem skoraj dolgo belo brado dobila, ker je adam jedel kosilo od 13.30 do 15.05user posted image user posted image user posted image  za popenit...

se hecaš? jaz pa to niti približno ne pustim

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
7.12.2009 18:24:17   
ada2
jaz pa vstrajam, da poje, ker drugače samo govori pri mizi in ne poje nič, potem mi pa 15 minut po tistem, ko pospravim krožnik prijavi, da je lačen...l

saj ponavadi ne traja tako dolgo, ponavadi, ko vsi odidemo iz kuhinje in vidi, da je ostal sam hitro pojeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
8.12.2009 9:20:14   
ada2
dobro jutrouser posted image

alo babe na kup, da opravičimo dežuser posted image

smo dobili četrti zobekuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
8.12.2009 9:21:29   
ada2
sicer ne vem zakaj ploskam, zdaj me lahko samo še bolj vgrizne, ampak zgleda je zadnjič pomagalo, ko sem mu vztrajno jemala cico vstran takoj, ko je poskusil vgriznituser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
8.12.2009 11:33:07   
Anonimen
kako smo kaj? vidim da ne zamujam kaj dosti.user posted image

no tudi danaja je dobila prvi zobek in še en gre vun tako, da spimo..... hmmmm, kaj je že spanje?user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
8.12.2009 12:30:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Čer!
Maruša pa je dobla 4. zobek user posted image user posted image user posted image zato pa je bla dans ponoči veselica user posted image user posted image

Jutri pa v Mb na podelitev diplome user posted image user posted image user posted image joj, kako ne maram takih svečanosti...samo mi je moj prepovedal da ne bi šli user posted image

Pa zakaj ne bi šla, daj, saj je lepo no.
Bravo za zobek

saj sem šla...sem morala it, ker sn js mojega tudi priganjala ko mu ni blo za ituser posted image user posted image user posted image je blo res lepo...samo so me pa razp..... Matej je moral it z Marušo ven iz dvorane ker je to kulturna prireditev ona pa je bla baje preglasna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se je takrat ko mu je to rekel samo z nekim papirjem špilala in je pač malo šumelo.... je bla HB ful dobre volje in je pol vsake toliko malo zavriskala pa kaj povedala in je blo to preveč...je rekel Matej da se ni hotel s kom prepirat in sta pač šla ven...samo je bla zunaj vseeno tako glasna da sn jo slišala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kateri kreteni...grejo se neko kulturno prireditev pol pa nam je Predin igral user posted image user posted image user posted image eh...brezzveze da še sploh kaj rečem...

Neposredna povezava do sporočila: 2559
8.12.2009 13:06:33   
suncicica
 marusa in miha user posted image user posted image user posted image za zobke!

mi imamo tudi veselico z njimiuser posted image user posted image
pii rine ven 4, stelli pa kar dva naenkrat...bogice male.

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 19:05:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
9.12.2009 8:30:48   
ada2
no, včeraj ste malo pokukale na plan..... tato danes častim eno user posted image , če pa jo hočete v živo sem pa tudi na voljo, samo pokličiteuser posted image

morrak ne se hecatuser posted image ... sem glih včeraj rekla adamu, da se mi prav smili njegova žena... ampak mi je bilo potem seveda takoj žal, ker sem mu mogla razložit katera žena, kje je njegova žena, kolko otrok ima, v kateri hiši živi, pa če se rada igra z malimi kockamiuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2562
9.12.2009 12:35:05   
suncicica
monchy...si tu?

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
9.12.2009 12:40:54   
ada2
pride katera na ričet?user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
9.12.2009 13:15:34   
*monchy*
suncicica sem ja

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
9.12.2009 15:00:02   
trezika

no, včeraj ste malo pokukale na plan..... tato danes častim eno user posted image , če pa jo hočete v živo sem pa tudi na voljo, samo pokličiteuser posted image

morrak ne se hecatuser posted image ... sem glih včeraj rekla adamu, da se mi prav smili njegova žena... ampak mi je bilo potem seveda takoj žal, ker sem mu mogla razložit katera žena, kje je njegova žena, kolko otrok ima, v kateri hiši živi, pa če se rada igra z malimi kockamiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
9.12.2009 15:00:20   
trezika

pride katera na ričet?user posted image

ne hvala user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
9.12.2009 19:10:25   
tatly
buuuuuuuuu
glede zobk mi se imamo komaj 4 gresta pa zgoraj 2naenkrat ven,mislim da bosta hitro zunaj
se to pricakujemo se eno lulikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:00:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 20:24:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2570
9.12.2009 21:14:25   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

ej, kaj se res pri vas, kar hitro širi gripa?

nič ne vem o tem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2571
9.12.2009 21:14:52   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

buuuuuuuuu
glede zobk mi se imamo komaj 4 gresta pa zgoraj 2naenkrat ven,mislim da bosta hitro zunaj
se to pricakujemo se eno lulikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ime je že izbrano?

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 6:04:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
10.12.2009 8:10:16   
ada2
dobro jutrouser posted image

morrak vi kar pridite, saj menda ne misliš po zdravstvenih domovih hodit, ko boš na dopustu, ne?
pa za moje pojme malo pretiravajo s to gripouser posted image

tatly čestitke zauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2574
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 9:43:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.