|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
3.8.2009 12:00:39   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

obseznosti te katasrtofe raje ne kazem...kje lahko kupim nou jogi....

dej nas rajcat no, zdaj pa sploh moraš pokazat fotko. Moji dve imata simultanko, mene pa čaka peglezen. Popoldne pa šibam s starejšo k zdravniku. Bo imela Julijo tašča čez. Jaz imam pa zlato taščo. Mislim, da v istem stavku z njo še nisem omenila skrinje user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
3.8.2009 12:18:51   
Anonimen
živjo punce

smo iz pregleda za dva meseca

za seznam: teža: 5765g, velikost: 61cm, mera glave:40cm

drugače sem pa sama nase jezna k kr naprej hodm v hladilnik, sam redim se, zdej se že 14 dni mirkam in pazim kaj jem pa še vedno niti kg doluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zjokat, sploh ne bom nič jedla pa bouser posted image

mi bomo mel krst v septembru, nika spi je bla ful utrujenauser posted image

(odgovor članu mama11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
3.8.2009 12:32:05   
Anonimen
ojla

mi smo dali čez vikend na deželi, kot ponavadi. Z Živo sva užgale hitro tro čez mesto, kjer je mami ussput pustila nekaj evrčkov, ker sem ji kupla oblekco. Jao...najprej špangice, zdaj pa še kikla. user posted image A ve tud ne morte da ne bi? Pol sem jo seveda čist poslikala z vseh zornih kotov.
Ah...in tako dopoldne nisem naredila še nič pametnega. Stanovanje mamo pa ko pri ciganih...al pa še mal hujše...včeraj sva vso prtljago pustila kjer je padal na tla. Sploh ne vem, kaj vse tako nosiva okol.user posted image Pa še moj je mel rojstni dan in je domov privlekel en kup daril. Kr ene flaše in kup čokolade. Kam za boga naj to vse dava?? Flaše se kar nabirajo. Kr eni viskiji pa pocen penine, ki jo noben noče pit. Kam date ve to šaro?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
3.8.2009 12:34:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ojla

mi smo dali čez vikend na deželi, kot ponavadi. Z Živo sva užgale hitro tro čez mesto, kjer je mami ussput pustila nekaj evrčkov, ker sem ji kupla oblekco. Jao...najprej špangice, zdaj pa še kikla. user posted image A ve tud ne morte da ne bi? Pol sem jo seveda čist poslikala z vseh zornih kotov.
Ah...in tako dopoldne nisem naredila še nič pametnega. Stanovanje mamo pa ko pri ciganih...al pa še mal hujše...včeraj sva vso prtljago pustila kjer je padal na tla. Sploh ne vem, kaj vse tako nosiva okol.user posted image Pa še moj je mel rojstni dan in je domov privlekel en kup daril. Kr ene flaše in kup čokolade. Kam za boga naj to vse dava?? Flaše se kar nabirajo. Kr eni viskiji pa pocen penine, ki jo noben noče pit. Kam date ve to šaro?

jz jo raztala naprej sam mirkam da jo ista oseba ne dobi nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
3.8.2009 12:50:43   
Leela
Jaz jo imam v špajzu in tam gnije. Ko je kšn RD pa dam naprej, samo kakšno kvalitetno zadevo ne šrot.
Je pa prijatelja pred novim letom v LJ ustavil klošar, če ima kaj denarja in mu je dal 5 litrov dobrega šampanjca, ki ga je dobil. Itak ga sam ne bi popil. So bili dečki tolk hepi in so mu avto čuval.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
3.8.2009 12:51:16   
Leela
cveka lepa teža user posted image  (mislim punčka, ne ti user posted image )

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
3.8.2009 12:53:37   
zoja10
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
3.8.2009 13:04:20   
maja1488

ojla

Pa še moj je mel rojstni dan in je domov privlekel en kup daril. Kr ene flaše in kup čokolade. Kam za boga naj to vse dava?? Flaše se kar nabirajo. Kr eni viskiji pa pocen penine, ki jo noben noče pit. Kam date ve to šaro?

Midva sva preden sva se preselila vse dala na kup (od doma in iz pisarne). Blo je ene 50 flaš, če ne več. In je šel moj v ljubljano (blo je okoli božiča) in dal klošarjem. Da ste ve vidle veselja, solz...

In zdaj vsako leto nardimo čistko. Kvalitetne in dobre reči ostanejo doma, ampak teh je tko maloooo.

Evo sem pozabla prej povedat kakšne mi je tavelka včeri zganjala. Vse lepo in prav, konc krsta in gremo v zakristijo še tiste papirje izpolnit. In se tavečja odloči, da gre z nami. Neki okoli gleda in potem vidi, da ima župnik na prstu flek od črnila. Ga vpraša kaj to ima, on ji pač razloži, da se je popacal in maša reče 'vidiš, ko nisi pazu, zdej si pa tak ko en ciganček'. Se zadržim, da se ne pogreznem v zemljo in upam, da je vsega konc. Pa ga gleda ko neki govori in se smeji in reče mojmu nej jo dvigne. Pa se mala ful stegne in ga od blizu gleda, pa reče 'vidiš stric, si je treba zobke umivat, drugače ti segnijejo in vn padejo, vidiš. Kot tebi.'

Bolše, da ne vem kakšne barve sem vse ratala.

Načeloma me nč ne moti, če to razlaga drugim ljudem, ma ne glih župniku.
Enkrat smo bli pri pediatru, pa ji je dal flomastre, ki niso skor nič pisali, pa mu je tko na ostro rekla, da to pa je zato, ker jih ni zapiral s pokrovčki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
3.8.2009 13:11:44   
Anonimen
ajoj kake mate! maja, ta tvoja pupa je pa od sile.

Ej samo tole s klošarji pa ni slaba varianta. Tle pr nas skoz mim njih hodim...sam zadnjič so jih policaji v marico trpal, da ne bi še mene, če jim začnem flaše nosit.user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
3.8.2009 13:13:51   
FLASK_A
OMG! Nekej časa me ni na forumu, pa ste že kar vse noseče al kaj user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
3.8.2009 13:14:00   
petrazg
Maja tale tvoja je pa nabrita...user posted image user posted image user posted image faca mala, se bo znala zase postaviz ko bo velika...

Ja tale neumna darila, pa meni tudi pogrevajo... Se poptrudim, da dam vsakemu tistko kar ima res rad, oz. dam takšno darilo, ki bi bilo meni tudi všeč... Mi dobimo pa velikokrat škart robo, ki je še pogledala ne bi... od vina in skodelic za kavo in kozarcev....user posted image Potem pa imam doma in ne vem kaj s tem... Vino gre naslednjo leto pa res klošarjem... super ideja.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
3.8.2009 13:19:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

OMG! Nekej časa me ni na forumu, pa ste že kar vse noseče al kaj user posted image

Kdo je noseč???

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
3.8.2009 13:22:17   
FLASK_A
Majauser posted image Zakon je tvoja tamala!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
3.8.2009 13:23:31   
FLASK_A

Kdo je noseč???

ma neki se Katmat heca, pa zoja... Al sem pa čist prehitro bralauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
3.8.2009 13:27:01   
lake
Moj oče ma tako malo vinsko klet, pa kr tja not zlagamo, pol pa naprej dajemo, če pa kdo čokolado prnese, se pa ni za bat da bi se zaloge delale. user posted image

Evo sm spekla kocke za obiske, zdej morm pa še mal pospravt, ker pride ena mal starejša gospa, taki pa vak prahec vidjo.
Da vam  mal sline pocedim user posted image
user posted image

Je moj nečak tud enkrat sred maše štalo naredu. So vsi pel neke cerkvene pesmi, on je pa na ves glas začel pet mi smo strašni gusarji, super za v cerkvo .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
3.8.2009 13:28:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Je moj nečak tud enkrat sred maše štalo naredu. So vsi pel neke cerkvene pesmi, on je pa na ves glas začel pet mi smo strašni gusarji, super za v cerkvo .

hihihiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
3.8.2009 13:29:38   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
3.8.2009 13:31:01   
Anonimen

Kdo je noseč???

ma neki se Katmat heca, pa zoja... Al sem pa čist prehitro bralauser posted image

ja za katmat vem. Če je kaj ratal, pa ne vem. Ne folgam vsega brat...babe...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
3.8.2009 13:31:41   
FLASK_A

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridemo! user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
3.8.2009 13:32:15   
FLASK_A

user posted image

Iiiii, kako je fletkana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
3.8.2009 13:46:07   
lake
Kr pridte. Evo sm nardila napredek, prnesla sm sesalc, ga postavla v kot, in zdej ga bom še eno uro najbrž gledala predno ga bom vklopla. Se mi sploh ne da. Tamalo pa okol prenašam v ležalniku k mačka mlade. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
3.8.2009 13:55:08   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

živjo punce

smo iz pregleda za dva meseca

za seznam: teža: 5765g, velikost: 61cm, mera glave:40cm

user posted image user posted image user posted image ...zakaj pa na seznamu piše da mata 5-ega pregleduser posted image

majch pr nas tega ni tolk (flaš) tako da ti ne vem povedat,če bi jih pa imela bi jih pa najbrž dala naprej samo kot pravi LEELA ne bi dajala naprej slabega ampak samo dobro...z slabim pa tud ne vem kaj bi???
Pa ful ful lepa oblekica user posted image

maja tvoja mala pa je od hudiča...nabrita...no sej o svojemu raj ne bi user posted image user posted image user posted image ...ga boste spoznale če pridem v sredo z njim user posted image

flaska a ti si že iz morja user posted image

lake dobr zgledajo tele tvoje kocke...njami...sej jaz se tud prpravljam skoz neki spečt pa ne najdem časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
3.8.2009 13:55:09   
lake
user posted image
Tadva tud delata nove z-majčke.

Zdej grem pa res pospravljat, dost neumnosti. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
3.8.2009 13:55:42   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
3.8.2009 14:00:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Evo sem pozabla prej povedat kakšne mi je tavelka včeri zganjala. Vse lepo in prav, konc krsta in gremo v zakristijo še tiste papirje izpolnit. In se tavečja odloči, da gre z nami. Neki okoli gleda in potem vidi, da ima župnik na prstu flek od črnila. Ga vpraša kaj to ima, on ji pač razloži, da se je popacal in maša reče 'vidiš, ko nisi pazu, zdej si pa tak ko en ciganček'. Se zadržim, da se ne pogreznem v zemljo in upam, da je vsega konc. Pa ga gleda ko neki govori in se smeji in reče mojmu nej jo dvigne. Pa se mala ful stegne in ga od blizu gleda, pa reče 'vidiš stric, si je treba zobke umivat, drugače ti segnijejo in vn padejo, vidiš. Kot tebi.'

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?