|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
3.8.2009 10:37:07   
KatMat
podloga je sla zvecer u pranje ker se je polulala ucer....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
3.8.2009 10:41:59   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jz sem si glih zarad tega kupila 2... če je ena v pranju, da mam še eno...drgač pa prej k sem mela samo eno, pa k jo je polulala in je bla v pranju, sem ji dala pod rjuho na debelo zloženo brisačo - pa ni nikoli prišlo do jogija user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
3.8.2009 10:42:47   
KatMat
se je treba pocasi zrihtat....nasa bo zdele ustala pocasi...pol pa start v trgovino...mam cist prazen hladilnik...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
3.8.2009 10:45:20   
Leela
no sem vse prebrala.

maja1488 lepa slikca. Maša je ful cukrček.

No potem pa rečemo v sredo mercator center. Dudi, če boš pripeljala teja smo lahko zraven igralnice in bo ziher 1 uro zaposlen.

Tea super, da ste lepo preboleli norice. Mi jih še čakamo 3/4 otrok je dobil norice, naš pa ne. Jih bo naslednjo rundo.

katmat uboga Tija, upam da jo ne šraufa zraven. jaz imam podlogo na jogiju, če kaj skozi pride.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
3.8.2009 10:45:28   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz sem si glih zarad tega kupila 2... če je ena v pranju, da mam še eno...drgač pa prej k sem mela samo eno, pa k jo je polulala in je bla v pranju, sem ji dala pod rjuho na debelo zloženo brisačo - pa ni nikoli prišlo do jogija user posted image
jp me je izucilo....bomo kupili se eno

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
3.8.2009 10:50:03   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jp me je izucilo....bomo kupili se eno

jz sem si jo glih prejšnji teden kupila... pa še za svojo posteljo eno... k tko rada bruha po njej... user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
3.8.2009 10:56:47   
zoja10
torej mercator zjutraj?
torej kateri dan?

dobro jutro, vsi že mate krste,... men se pa tooolk na priprave ne da...pa še zdej poleti jih ni user posted image ...

lake
da ne slišiš ti mene? Tajo imam, primorski naglas tudi,...hmuser posted image ....a se dere kej tud na dragega? pol sm to zihr jst user posted image user posted image user posted image user posted image

men se še HB ni zgodilo da bi šlo kaj po rjuhici,....no mogoče talepš še pride..user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
3.8.2009 11:02:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
men se še HB ni zgodilo da bi šlo kaj po rjuhici,....no mogoče talepš še pride..user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  čakej čakej... k ne boš pričakovala user posted image  user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
3.8.2009 11:05:19   
maja1488
Lake, če biksa čez taščo je zihr zoja user posted image user posted image user posted image
Al pa jst, sam nimam taje user posted image user posted image user posted image  in ne biksam dragegauser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
3.8.2009 11:07:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Lake, če biksa čez taščo je zihr zoja user posted image user posted image user posted image
Al pa jst, sam nimam taje user posted image user posted image user posted image  in ne biksam dragegauser posted image

user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
3.8.2009 11:10:25   
Dudica1
zoja v sredo torej v mercator centru...
jaz povem jutri a pridem al ne zarad večjegauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
3.8.2009 11:11:38   
Blueeyes
Kasija - Gal    lake - Taja    Čebelica10 - Tijan    baba84 - Taj

iskrene čestitke za 3.mesece user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
3.8.2009 11:17:14   
petrazg
Da se še mi malo javimo po dolgem času... Smo bili na morju, imeli se krasno, Anže in Lukec sta bila pridna, babi in dedi v veliko pomoč, mami in ati sta se pa spočila in imela kakšno urico samo zase user posted image user posted image user posted image . Res je bilo fino, bo treba ponovit...

Za nazaj vas nisem brala, mogoče kdaj ponoči , ko ne bom mogla spat... ste takšne čvekulje, da je joj...user posted image Vam bom poskusila sledit, če bo šlo...user posted image

Se vas pa pogrešala in da vas bi bilo fino končno spoznat...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
3.8.2009 11:17:30   
zoja10
ok jaz tudi nisem še 100% ker nevem če bom mela avto na razpolago načeloma pa ja, ob 10 MC... če nebo tavelikih pa lohk tud nazaj tam pr epicu k je res dobr plac...user posted image

ku rečeste...

kaj se vi norčujeste z moje tašče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če je slišat da se derem 'pusti preklete rjuhe namiru sicer te zaprem v skrinjo'    Ja to sem jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
3.8.2009 11:18:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Da se še mi malo javimo po dolgem času... Smo bili na morju, imeli se krasno, Anže in Lukec sta bila pridna, babi in dedi v veliko pomoč, mami in ati sta se pa spočila in imela kakšno urico samo zase user posted image user posted image user posted image . Res je bilo fino, bo treba ponovit...

Se vas pa pogrešala in da vas bi bilo fino končno spoznat...

pa slikce??? da vidimo če ste se meli res fino??? user posted image

sej srečanja pa stalno potekajo... samo k enmu se morš prijavit user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
3.8.2009 11:19:36   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
kaj se vi norčujeste z moje tašče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če je slišat da se derem 'pusti preklete rjuhe namiru sicer te zaprem v skrinjo'    Ja to sem jaz user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
3.8.2009 11:22:06   
lake
Ne ta Taja je že nal starejša ker že govori, bom zvečer spet raportirala če jo bo spet lovil user posted image .

Taja se zahvaljuje za čestitke,in vas vabi na kokosove kockem, ki se glih kar pečejo.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
3.8.2009 11:25:11   
Blueeyes
sem našla slikce krsta naše majčice mucka25 (Tina in Nina)
user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
3.8.2009 11:26:30   
Blueeyes
lake zakaj ti na tickerju piše da je Taja stara 3 mesece in 2 dni, če je pa rojena na isti dan kot naša Gaja?? torej bi mogla met dons 3 mesece???? user posted image  

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
3.8.2009 11:26:55   
meduzica
jaz sem pa ko huda ura .. je včeraj vode zmanjkalo zvečer ... hvalabogu sem imela nekaj vode v briti, da nisem od žeje umrla.

dans zjutri je voda bila, zdej pa spet nič user posted image prav groza kolk sem odvisna od te tekočinice user posted image vse stoji ... pralni stroj .. pomivalec pa vse do roba polno

sam upam da se mali ne pokaka preveč konkretno dokler voda ne pride nazaj

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
3.8.2009 11:28:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica
sam upam da se mali ne pokaka preveč konkretno dokler voda ne pride nazaj

držim pesti da pride čim prej .. pa seveda da mali ne izstreli kakšnih ritnih rafalov user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
3.8.2009 11:28:46   
Blueeyes
alarm... se oglasim še pol popodlne kej... bom šla zdej mal vn pred bajto k je tko fajn temperatura user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
3.8.2009 11:31:10   
AKP
Sem imela pokvarjen računalnik in se nisem mogla javit. Sem vas takooo pogrešala. Ne bom imela čas, da vse preberem za nazaj in če sem kaj pomembnega zamudila mi pomagajte. Danes imam posvetovalnico in bom zvečer javila nove podatke. Sem res vesela, da bom lahko zopet čvekala. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
3.8.2009 11:43:29   
lake
Jo je ticker kr sam mal postaral, sm že včeri ugotovila. 

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
3.8.2009 11:48:08   
petrazg
Ja nisem več na tekočem z vašimi srečanji... Kje je naslednje?

Kaj je pa sedaj to na rr?? Prijatelji in to... nimam pojma, sem res čisto ven... A je kaj uporabnega...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?