petrazg
|
K.tja... ne morem verjeti kaj sem prebrala.... Kje se je pa to zgodilo v LJ? Tisto s kiji... Bogi Oskar. Še sreča, da si imela možeka zraven... mene bi bilo full strah samo , takole z dvema malčkoma... Darila... hvala za pomoč. Malčka sta mislim, da bila vesela daril. Sem potem kupila vsakemu nekaj za oblečt, gospodični mali pa takšno torbico pliškota. Mi je bila torbica tako cortkana, da se nisem mogla zadržat... Je zdaj 3-letna mamica z v nulo spedenanim babybornom in torbico... cukerček mali. Joj, kolk bi jaz zapravila , če bi imela punčko Ledenka... moskva, vau... A je bilo dober? No. zdaj je pa tvoj pokazal, da se vse lahko , če se samo hoče, a ne. Zdaj ga pa kar mlao izkoristi... Cveka... samo, da sta se s tvojim pomenila . Mala je pa cuker. Lepo se imej na počitnicah... BibaMaja, super za pregled Flaska... kako vam gre uvajanje? Čakaj, da boš videla kako bo , ko bom naslednjih 14 dni imela sama tamaladva... bom po moje skup padla Zdej nam je še šlo, smo malo flikali... zadnjih 14 dni avgusta... Držim pestke za sestanek KatMat... 10 sec??? Bi mu pokazala naslednjič Zoja... pa sta že veliko vložila v prizidek? Škoda, da si slabe volje že sedaj. Mogoče še imata možnost kaj spremeniti.... Lina... kje je točna ta park opic? Sliši se super izlet... Bi tudi mi šli... Tubby... zate... večkrat se oglasi, bomo skupaj jamrale. Je lažje, ko vidiš, da nisi sam. Super, da je sedaj bolje. Lake... ste pa uživali, super. Otroški je nakazan takrat kot porodniška, mogoče v zamiku kakšnega dneva, Je pa posebaj, tako da boš na kliku oz. na ispiskih videla. OliveOyl... ja, kaj pa ima tam naga ležat, no... Da pošljem, da mi ne zbriše...
|