|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
10.8.2009 17:21:07   
KatMat
ja tija tud dve pestke!!!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
10.8.2009 17:56:03   
meduzica
kaj je mirno danes ... a ste že vse na dopustu al kaj??

jaz sem svojemu dragiju naročila, da zavije v hoferja ko bo šel iz službe, po trenirkice. Sem vidla da ste čvekale o tem, pa sem šla pogledat na spletno stran in mi zgledajo ful luškano (pa poceni !!!)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
10.8.2009 18:46:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

kaj je mirno danes ... a ste že vse na dopustu al kaj??

jaz sem svojemu dragiju naročila, da zavije v hoferja ko bo šel iz službe, po trenirkice. Sem vidla da ste čvekale o tem, pa sem šla pogledat na spletno stran in mi zgledajo ful luškano (pa poceni !!!)

mi smo zunaj in se en čas eden dere, drug čas drugi...user posted image  a je nekam čuden pritisk zunaj al kako ? najbolje da jih grem kar spat naštimatuser posted image

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
10.8.2009 18:47:16   
Anonimen
aja, mož kupil trenerke iz hoferja .... mater so poceni.... pa še za dobit jih nikjer ..... se bodo kar obnesleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3404
10.8.2009 19:53:30   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem pa svojga v k***** poslala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
10.8.2009 19:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj ?

a ni prave barve prinesel ? a je premajhne prinesel ?

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3406
10.8.2009 19:57:01   
petrazg
OJla babe žabe...
Se nisem nič odglasila... smo uživali med vikendom user posted image Smo v petek šibnali v Celje, patem pa malo s kolegi na pijačke, malo se razvajat pri mamici... luštno je bilo. V nedeljo rojstni dan nečaka in nečakinje (mmm kako dobri torti sta imeli, sem pojedka 2 kosa user posted image ), pa obisk bratca in njegove po 3 tednih. Pa z mojim user posted image sva kolesarila user posted image user posted image user posted image ... po dolgem času... kako paše malo rekreacije. Upam, da čimprej ponoviva...

Zdej grem malo nazaj brat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
10.8.2009 19:58:06   
petrazg

Kati, kaj te je pa razjezil lump?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
10.8.2009 20:05:23   
Anonimen
dober večer!

včeraj sem šla spat z otrokoma... in Urban je bil priden, me je samo 2x zbudil, da sem se lahko spočila! priden fantek!
pot s kolesom do zooja pa ni bila pravljična... pravzaprav stresna zame, ker se je Oskar kmalu odločil, da bo v vsaki senci počival... premikala sva se kot polža! sem poklicala svojega, naj vzame sedež za kolo, ker se ne grem več in da se dobimo ob koseškem bajerju... potem pa Oskar poln nekega zagona in sta šla z mojim naprej do zooja (vsak na svojem kolesu), midva z Urbančkom pa z avtom.
v zooju seveda luštno!

danes sem šla z otrokoma k mojim. oba zelo zelo pridna, le... večer imam bolj tako tako: Oskarja smo skopali pri mojih (kot je v navadi, da ga ne vlačim kot pujska domov... in še ponavadi zaspi v avtu), potem pa je še pred risanko zapiral oči in zaspal, ampak v avto pa ni hotel. smo morali počakati do risanke, v tem času pa se je zbrihtal. v  avtu seveda ni zaspal... zdaj gleda Balthazarja. je čas, da fanta zaspita,...

IZVIRNO SPOROČILO: tubby
joj me že nekaj časa ni bilo tukaj... Sem mela krizo...
sem zbolela od izčrpanosti in trujenosti... pa sm pr 3h mescih mogla nehat dojit. Skoz je bil pr men. ne dude ne flaše...
zdaj pa ma oboje.

joj, tubby, samo da je bolje! zdaj pa veselo materinstvo!user posted image

mama11, mi vsi spimo skupaj v spalnici (imamo samo dvosobno stanovanje in za zdaj nam je še fletno skupaj spati). drugače pa se samo jaz zbujam, ker Urbana takoj slišim, ko začne stokati...

aj, bom morala iti... kasneje pridem nazaj.user posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3409
10.8.2009 20:05:53   
KatMat
spet gre vn,b**** ga k**** ze vcer mi je to naredu k je su ob 10ih zvecer "gume napumpat" in pol ga mi par ur....in to ni prvic-najbolj pa me prizadene k se tud dolznega ne pocuti da bi mi vsaj povedal da se bo kje ustavil ali se manj kje je bil....in mi je posteno prekipel...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
10.8.2009 20:06:45   
KatMat
ploskice pa gredo tebi lina za trenirke!!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 10.8.2009 20:14:03 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
10.8.2009 20:14:44   
KatMat
in sedaj se bo lepo odseliv k svoji mamici en stuk visje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
10.8.2009 20:30:39   
petrazg
K.tja... ne morem verjeti kaj sem prebrala.... Kje se je pa to zgodilo v LJ? Tisto s kiji... Bogi Oskar. Še sreča, da si imela možeka zraven... mene bi bilo full strah samo , takole z dvema malčkoma...

Darila... hvala za pomoč. Malčka sta mislim, da bila vesela daril. Sem potem kupila vsakemu nekaj za oblečt, gospodični mali pa takšno torbico pliškota. Mi je bila torbica tako cortkana, da se nisem mogla zadržat... Je zdaj 3-letna mamica z  v nulo spedenanim babybornom in torbico... cukerček mali. Joj, kolk bi jaz zapravila , če bi imela punčko

Ledenka.
.. moskva, vau... A je bilo dober? No. zdaj je pa tvoj pokazal, da se vse lahko , če se samo hoče, a ne. Zdaj ga pa kar mlao izkoristi...

Cveka... samo, da sta se s tvojim pomenila . Mala je pa cuker. Lepo se imej na počitnicah...

BibaMaja, super za pregled

Flaska... kako vam gre uvajanje? Čakaj, da boš videla kako bo , ko bom naslednjih 14 dni imela sama tamaladva... bom po moje skup padla Zdej nam je še šlo, smo malo flikali... zadnjih 14 dni avgusta... Držim pestke za sestanek

KatMat... 10 sec??? Bi mu pokazala naslednjič

Zoja... pa sta že veliko vložila v prizidek? Škoda, da si slabe volje že sedaj. Mogoče še imata možnost kaj spremeniti....

Lina... kje je točna ta park opic? Sliši se super izlet... Bi tudi mi šli...

Tubby... zate... večkrat se oglasi, bomo skupaj jamrale. Je lažje, ko vidiš, da nisi sam. Super, da je sedaj bolje.

Lake... ste pa uživali, super. Otroški je nakazan takrat kot porodniška, mogoče v zamiku kakšnega dneva, Je pa posebaj, tako da boš na kliku oz. na ispiskih videla.

OliveOyl... ja, kaj pa ima tam naga ležat, no...

Da pošljem, da mi ne zbriše...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
10.8.2009 20:34:02   
KatMat
ja naslednjic je blo pa 20 sec jupi

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
10.8.2009 20:40:52   
meduzica
najbolj pa me prizadene k se tud dolznega ne pocuti da bi mi vsaj povedal da se bo kje ustavil ali se manj kje je bil....in mi je posteno prekipel...

katmat tole pa čist štekam ... men se je tut že enkrat mal snel zarad podobnega ...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
10.8.2009 20:41:53   
petrazg
Ja, kaj naj ti rečem... Zdej pa najprej za sebe poskrbi, njega pa čist na koncu pusti brez... potem boš pa vidla, kako se bo naslednjič trudil...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
10.8.2009 20:46:13   
AKP
Punce mislim, da sem dosti zamudila. Sem prebrala post od petre zg in so same zanimive teme. Pomagajte mi in mi napišite kaj se je zgodilo, ker res ne bom imela čas, da preberem kaj je bilo.
K.atja kaj je bilo to z kiji??????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
10.8.2009 20:50:14   
KatMat
ma dost mam prerekanja...res...prevec je bilo vsega

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
10.8.2009 20:50:40   
petrazg
Akp... takole čvekajo naše čvekice. Jaz sem jih v petek dopoldan nazadnje brala, ap še nisem na tekočem...user posted image Kako je pa pri vas?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
10.8.2009 20:52:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

najbolj pa me prizadene k se tud dolznega ne pocuti da bi mi vsaj povedal da se bo kje ustavil ali se manj kje je bil....in mi je posteno prekipel...

katmat tole pa čist štekam ... men se je tut že enkrat mal snel zarad podobnega ...

ču ču je naredlo v mojmu piskru!!!

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
10.8.2009 20:53:02   
tubby
Tako pa sem dobila svojih 5 minut.

Z Maksom sva bla na pregledu. Ima 6440 g in 63 cm. Bil je prvič cepljen, pa kožico mu je ful dol  potegnila-jaz mu je nisem še nikoli tako. Zdaj pa vidim da ima vse rdeče in kar popkano. Bošček.

Zdajle je zbujen-lump pa sm ga kr u postli pustila. drugač pa mali frajer bi se skoz pestval. Sm bla opozorjena ker ne pazimo na baby handling glavo zvrača nazaj-ker ga velik nosimo pokonci in ker ga ne polagamo na bok pa še kravic ne pase-zdaj pa res moramo to popravit k je še čas.

kako ste ve? Kaj počnete?
bi kera bla tok prijazna da bi jaz pustila svoj tel pa bi me katera obvestila ko se boste naslednič dobile? če me hočete zraven? sem iz lj.
pa sem ugotovila da predvsem rabim družbo. tle v stanovanju ni lih za bit cele dneve pa ker sicer nisem iz lj tu nimam prov velik družbe. Samo taščo user posted image

Joj kaj se je z mano dogajalo-kot nočna mora. še dobr da je mim. Mi je težko  sm mogla nehat dojit, ampak sem se na nek način osvobodila. res. Čudna zgodba. A zdaj se spet tudi kdaj smejim user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
10.8.2009 20:59:23   
maja1488
Moj je mende edini, ki nikamor ne gre user posted image Sam doma ždi, pedena punce, ko zaspita v dnevni igra kitaro (obema zgleda ful paše)...če bi zvečer še pospravu kr jst namečem, bi blo fanj. Edin lika ne user posted image

Danes smo bli cel dopoldan v Postojni. najprej pregled pri G (baje vse na svojem mestu, zdaj pa čakam sam še na bris in upam, da bo rezultat boljši), potem je še sodelovc iz LJ pršu in smo šli do minutke. Gasa domov po tavečjo v vrtec in je bla kr neki sitna. Zgleda da je res neki v zraku.

Vse more mami, tati ni dober in je tudi v stolček ni smel pripet... No sej potem se je znormaliziralo in sta šla skupi spat.

Aja vzela sem une carazette al neki podobnega za kontracepcijo. Pa se z likarjem menva glede opcij pa reče da če nebi možu za dušo enga fantka user posted image , da nima samih bab doma user posted image

Grem še kej pojest. Pa tavečjo sva prej za pol ure k dedku poslala, da sva lahko v miru user posted image . Jaz po tem ko zaspita nimam energije še za to user posted image user posted image

Nočos!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
10.8.2009 21:01:28   
petrazg

ma dost mam prerekanja...res...prevec je bilo vsega

Kati, zdej bomo en ženski čvek udarila, bo takoj boljš boš vidla... user posted image Sem ti en martini po fb poslala... čin

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
10.8.2009 21:05:08   
KatMat
jaz sem pa mislila da sem v nedeljo prvic po 9 mesecih prsla na vrsto in zacel se je lepo,bili smo na preddvoru se sprehajal sli na kavico vse je blo popolno!!!pol mi pa zvecer sklizne vn in ga ni pride dam in vse tiho je bilo...zjutraj se pretvarja kot da ni nic blo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
10.8.2009 21:06:58   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Moj je mende edini, ki nikamor ne gre user posted image Sam doma ždi, pedena punce, ko zaspita v dnevni igra kitaro (obema zgleda ful paše)...če bi zvečer še pospravu kr jst namečem, bi blo fanj. Edin lika ne user posted image user posted image Moj tudi likauser posted image user posted image user posted image

Danes smo bli cel dopoldan v Postojni. najprej pregled pri G (baje vse na svojem mestu, zdaj pa čakam sam še na bris in upam, da bo rezultat boljši), potem je še sodelovc iz LJ pršu in smo šli do minutke. Gasa domov po tavečjo v vrtec in je bla kr neki sitna. Zgleda da je res neki v zraku.

Vse more mami, tati ni dober in je tudi v stolček ni smel pripet... No sej potem se je znormaliziralo in sta šla skupi spat. Pri nas trenutno velja samo ati user posted image

Aja vzela sem une carazette al neki podobnega za kontracepcijo.Jst tudi te jemljem Pa se z likarjem menva glede opcij pa reče da če nebi možu za dušo enga fantka user posted image , da nima samih bab doma user posted image Mi bi imeli pa še eno punčko, da ne bodo sami moški pri hiš 

Grem še kej pojest. Pa tavečjo sva prej za pol ure k dedku poslala, da sva lahko v miru user posted image . Jaz po tem ko zaspita nimam energije še za to user posted image user posted image Superca, da takole lepo skrbita za slončkanje... Sej mi tudi, ampak potem ko oba spita

Nočos!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?