Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:03:35
|
|
|
|
lananai
|
Mi smo bili pa danes že na Bledu, zdej pa na Primorskem, v Tolminu. Tisa je bila pridna. Zdej je začela kakat na 2-3 dni spet. Prej je 3x le na 10 dni in sem mislila, da je to, to. Nama je pa včeri kondom poču... Sem šla po urgentno tabletko. Jo bom vzela šele pred Tisinim spanjem, ker baje ni fajn, da ti hormoni pridejo v njo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
lananai, sta že pozabila, kakšno velikost morata kupiti? upam, da bo vse v redu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:08:37
|
|
|
|
lananai
|
čveka, v Ikei majo ful fajn zrihtano. Če na internetu prej zbereš stvar, je tam vse lepo razstavljeno. Na razstavljenem modelu prepišeš številko stalaže in številko police, potem pa tam vzameš paket s police in greš plačat. Fajn sistem majo. Samo če majo kako stvar v več barvah, morš bit pozoren na to, da je noter tista barva, ki jo hočeš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:09:01
|
|
|
|
ledenka
|
lananai, ni panike: preberi! http://med.over.net/forum5/read.php?278,5616110
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:09:25
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lananai, sta že pozabila, kakšno velikost morata kupiti? upam, da bo vse v redu! Nisva pozabila. Sva tele že sprobala, pa je šlo vse OK. Zdej pa tole. Se vidi, da so neke češke izdelave...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:11:29
|
|
|
|
lananai
|
Ja, ledenka, samo v lekarni je pa drugač rekla. Me je celo vprašala, če sem prepričana, da jo rabim. Sej jo bom vzela pred njenim spanjem. Itak (jo morm pohvalit spet) je že 4 noči zaporedoma spala celo noč. Dans celo do 8h zjutraj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz nikoli nisem prav preveč zaupala tem kondomom,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:14:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Ja, ledenka, samo v lekarni je pa drugač rekla. Me je celo vprašala, če sem prepričana, da jo rabim. Sej jo bom vzela pred njenim spanjem. Itak (jo morm pohvalit spet) je že 4 noči zaporedoma spala celo noč. Dans celo do 8h zjutraj! ja, sam jaz bolj zaupam dohtarci, bo že vedela, kaj je res... upam IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jaz nikoli nisem prav preveč zaupala tem kondomom,... tud jaz ne... zato pa pazimo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 21:29:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai IZVIRNO SPOROČILO: k.tja lananai, sta že pozabila, kakšno velikost morata kupiti? upam, da bo vse v redu! Nisva pozabila. Sva tele že sprobala, pa je šlo vse OK. Zdej pa tole. Se vidi, da so neke češke izdelave... jah bo treba kar starodavno prakso uvest - ''tiča ven''
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 8.8.2009 22:52:59
|
|
|
|
Anonimen
|
kot pravi ledenka:"samo da nas malo dvignem." grem v mižalčke iskat svoje sanje, da jih jutri prinesem s seboj v realnost! (upam, da bodo dobre!) sladko spite, mame z-majčice!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 7:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro punce no da vas samo pozdravim, pol moram pa še vse prštimat do konca ker me do četrtka ne bo doma, ker grem domov k svojim staršem na počitnice ja včeraj sem bla pa ful slabe volje k me je mož dal na tretje mesto pred svojimi starši in sestro, tako da sem bla čist v deprasiji sam sva se pol popoldne pogovorila in je freku da vredu, da se bo potrudu da bom vedno najprej jaz pol njegovi starši tako da sem dons ful dobre volje hvala za lepe želje! uživajte, pa se pišemo kej!!! l.p.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 8:25:22
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka, dobro jutro! in dobro jutro tudi ostalim! dobro se pripravi na počitnice in uživaj! lepo, da sta se pogovorila!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 8:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mene pa Urban ponoči prevečkrat zbuja sicer ne gledam na uro, a se mi zdi, da stalno vstajam od polnoči naprej... bi se crkljal (dudica ponoči ni v redu)... bom danes poskusila, kako bi bilo, če bi spal pri meni. ali naj poskusim s čajem? prav nespočita sem... bom z vodo odplaknila to utrujeno zlepljenost premišljujemo, kam bi danes šli,... najrajši bi doma ostala pa kakšen sprehod naokrog, moj pa bi šel k mojim (kolikor jaz bežim od tašče, toliko je on navdušen nad svojim tastom )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 8:42:08
|
|
|
|
zoja10
|
dobro jutro, ktja to pa res ni fajn da nisi spočita,... pa jih kam nateraj ti pa v palčkovo deželo jaz sem nekajkrat spala s Tajo je blo praktično ker jo kr v sanjah zrihtaš, dobra rešitev za malo več počitka in seveda samo za kratek čas sej veš.....da se ne razvadi ... Taja non stop zadnje dni gruli in se pogovarja, je tok crtkana, reži se da se cela bajta trese... me tako v dobro voljo spravi... lejte to.... www.malamasa.si lepoooooooo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 9:01:42
|
|
|
|
Tanja_
|
dobro jutro, Hana se tud tok smeji...Pa ko ji pojem ful vriska zraven in gruli in hoče še sama pet...Ma prou zlati so ti naši pamžeki Mi bomo danes kar doma-bomo bolj v izi...Naslednjo soboto pa gremo na morje, samo se moramo prej vrnit, kot smo mislili, ker smo dobili datum za pregled za Hano pri gastroenterologu.No, ja, bomo pa potem še kam bližje skočili, do konca moževega dopusta...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 9:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
zoja10 - nova slikica v avatarju!!! luštna! zelena in žabasta (meni so žabice tudi tako prisrčne... pa še koristne!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 10:02:35
|
|
|
|
zoja10
|
he he tudi meni so lepe,... spremembase mora nekje poznat Pr nas vse tako nedeljsko umirjeno, taja je zaspala, tašča kuha in je znosna, jaz pa brkljam po rr-ju,... Urbanček spi?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 10:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
smo se odločili za zoo. z Oskarjem bova šla vsak s svojim kolesom (bom morala paziti nanj, da mi ne zavije na cesto in začne tekmovati z avtomobili), moj z Urbanov v avtu... pa bomo tam do kakšne 18h, ko bodo sledile priprave za spanje. moram še muffine spečt, da se bomo sladkali:)) Tanja_ upam, da bo z gastro vse ok. meni ta misel ni prav nič prijetna. za Hano!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 10:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Urban ravno zbujen... že delam na tem, da ga vzamem v naročje lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 16:04:09
|
|
|
|
KatMat
|
ufff.smo bli na preddvoru bilo je krasno pridemo dam nasa popije 100 caja in 130 mleka...kok je bla zejna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 16:29:16
|
|
|
|
tubby
|
Pozdravljene, joj me že nekaj časa ni bilo tukaj... Sem mela krizo... sem zbolela od izčrpanosti in trujenosti... pa sm pr 3h mescih mogla nehat dojit. Skoz je bil pr men. ne dude ne flaše... zdaj pa ma oboje. a ste se že kaj dobile? mi mamo jutr prvi pregled.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 18:03:07
|
|
|
|
KatMat
|
tubby lepo te je spet brat!!!upam da si si kaj odpocila...drugac se pa nase babe skoz neki dobivajo-v lj in v PO
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 19:14:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
TUBBY, SAMO DA GRE NA BOLJE Ups, velike črke... K.tja, nevem kako se lahko spočiješ. Ko pri meni pride tak dan komaj čakam večer, ker spočijem se lahko samo ponoči. Potem pa kdaj ne morem spat, sem pa naslednji dan ko ris Katmat, je bila pa res žejna A vmes ni nič pila?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 19:23:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
Midva sva se šla pa danes mal na morje namočit Otroke k babici, midva pa hop v avto, hopv vodo, pa spet v vodo, pa še enkrat v vodo, pol pa domov futrat Je blo luštnoooo Ojej, Lananai, saj bo vse OK. Dobro, da si šla po tabletko. Pri nama ni pa nič. Je najbl ziher. Tudi pogledom se za zdaj še izogibam. Samo da reče KEKS, pa sem že 2v1
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 9.8.2009 19:30:37
|
|
|
|
KatMat
|
ja umes je spila ene 60ml
|
|
|
Nosečke in COVID.пеперутка16Nosečke, ste se cepile proti COVID?Da. (
29%)
Ne. (
71%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!