Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 13:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla ste spet pri pomočnikih al kako? Za nazaj nisem nič brala, tako da nimam pojma kaj je novega. No, pri nas je bolj ali manj po starem. Naš mala je pravi smeško in je prav dobre volje. Skoraj se že na glas smeji. Taki zvoki, da adijo... Drugač pa...z sma se spravla igrat tenis. Jao...koja sramota.... nisem nikol igrala, on pa že dolgo ne...tak da sva super za gledat, če koga zanima pobiranje žogic kot šport. Hihihi. Bo že boljše. Tašča medtem čuva Živo, tako da smo vsi hepi. Z mlekom sem uradno čisto pri koncu. Če si čez dan uspem načrpat 60ml je že velik. Sucks. Po novalacu pa nam gre ko za stavo. No, pa še slabo mi je zadnje par dni...ja sej vem...da ne bom spet kakih testov kupovala. Pa niti M nimam, niti nisva bedarij delala. MOgoče je samo kaka prašičja/svinjska gripa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: lake IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz bi pa enega vrtnarja imela Zakaj pa? za šraufat verjetno že ne sem imela v mislih nekaj takega samo mislim, da ima on takih ponudb na vagone SPLOH ni švoh! Kaj je to za en, menda bo že imel mal časa, da se oglasi. draga moja, Jesse Metcalfe from Desperate Housewifes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:06:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
O šit, pa res. Sploh se nisem na obraz skoncentrirala Sem samo gledala, da ima preveč na sebi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:06:56
|
|
|
|
lake
|
Sploh ni važn iz kje je, važn da kej zna .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:11:12
|
|
|
|
zoja10
|
že stojim v vrsti za vrtnarja MI LAJKI... ,.... drgač sm spet na zeleni veji, seveda dalllllleeeeeč proč od gospe T........... tudi jaz kupla dve trenerkici v hoferju,..so lepe,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 tudi jaz kupla dve trenerkici v hoferju,..so lepe,... hehe men je tud tašča šla iskat trenirko. Une potiskane pleničke bo pa tud šla iskat včetrtek. Dve leti sem čakala na njih , pol jih pa zdaj dajo v prodajo, ko jih skor ne rabim. Pa bom vseen vzela, k itak počakajo, nekaj belih bom pa razrezala, da bodo za pol, ko se bomo boril s kašicami.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:21:14
|
|
|
|
Tanja_
|
Dan... Dons sva ble v šopingu-je bla pridna in skoz spala. Edino na poti domov je tulila, ajoj, sem mislna da se bo utopila-tok je blo solza... Fata- k nam pride prvič, ko bomo na dopustu, da generalno pospravi, potem pa vsake 2 tedna. Kolk jih kej placujete?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:21:27
|
|
|
|
meduzica
|
živjo punce ! mi smo pa dans bili pri privat nevrofiziatrinji. smo imeli, namesto da nam samo hendling pokaže (je rekla da delava prav, par malenkosti je edin popravla), kar terapijo za malega. Je ugotovila da trebušnih mišic praktično nič ne uporablja in nama pokazala kaj naj čez dan počnemo, da bo začutil trebušček. Rokice je potrdila, ima precej zategnjene in ugotovila je da sovraži bočni položaj (predvsem na levem boku ne mara bit). Ker je položaj na boku pomemben, da se bo lahko začel obračat, ga moramo čimbolj privajat nanj. Vaje ki jih je počela jaz ne bom mogla ponavljat zares, ker so terapija in so pretežke za učit (ker so gibi zelo koordinirani, jaz bi morala gibe cele ure vadit predno bi zares usvojila), mi je pa dala par zelo uporabnih napotkov v zvezi s tem na kaj biti pozoren ko ga pestuješ, ko kravice pase, ko se igraš z njim na tleh ... kako se igrat, kako ga stimulirat ... smo splanirali še 2 obiska pri njej predno nastopi datum, ki smo ga dobili v RA. Res upam da bo to našemu malčku pomagalo sprostit njegov ramenski obroč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:23:22
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 drgač sm spet na zeleni veji, seveda dalllllleeeeeč proč od gospe T........... jaz ne vem kako boš ti tam gor zdržala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:25:37
|
|
|
|
lake
|
Kako je pa ugotovila da ne uporablja trebušnih mišic?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:47:26
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Kako je pa ugotovila da ne uporablja trebušnih mišic? mislim da je ugotovila iz njegovih gibov pri izvajanju vaja. sem jo pa opozorila, da je mali začel v zadnjem času delat most, ko je razigran/tečkan in leži na hrbtu - mogoče ji je to kaj dalo vedet. Tudi to da ima popkovno kilo je "dober" pokazatelj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:51:28
|
|
|
|
petra a
|
lake-nisem lih na tekočem kaj dogaja kle gor, sem zasledila da ima tvoj otroček problem z učkom. si že probala z materinim mlekom-torej svojim. baje je to najboljše zdravilo za učke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:51:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Jutro Se vidi da ni dudice..vse nekam prazno.. Pri nas po starem,otroci i v vrtcu ,sitnoba v ležalniku..je nekam sitna zadnje 2 dni. Včeraj sem naročila ogrlice iz jantarja,če je katera že slišala.Baje pomagajo pri izraščanju zob,bomo videli. http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=291&detailID=723&ime=Ogrlica_iz_jantarja kati naši so bili včeraj na Cerkniškem,so šli ribe lovit.Nič rib,so vse kopalci splašili,edin ena naga teta je ležala na brisači. To mi je Sebastian najprej povedal. morjo vedt kam se postavit v tem letnem casu kravca mal pospricala??? IZVIRNO SPOROČILO: lake Ne vem al sm tok blond, ampak a mi lahko kera pove kako dobiš nakazan otroški dodatek? Zraven porodniške al kako, jst nikjer ne vidm kej tazga napisan, ne na listku za porodniško, ne na izpisku iz banke. ej nimam pojma...a si pa ga dobila ze kaj nakazan???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:53:06
|
|
|
|
lake
|
Pomoje nisem dobila nič nakazan, sej zato. Bom jutri poklicala. Sm tud z mlekom probala, samo ima očitno zamašen solzevod, kar bo bolš ko mal zraste baje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:54:50
|
|
|
|
petra a
|
lake-otr.dodatek nima veze z porodniško.nakazan bo posebej.izplačan je ponavadi tam okoli 15. v mesecu, včasih kakšen dan prej, videla pa boš na bančnem izpisku, pa na kliku če ga imaš. če si zdaj dobila odločbo, bo verjetno šele naslednji mesec nakazano (poračun za nazaj+tekoče).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:56:53
|
|
|
|
lake
|
Odločbo sm dobila že pred več kot enim mesecem, pa še vedno nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:59:07
|
|
|
|
petra a
|
potem pa le povprašaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 14:59:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Pomoje nisem dobila nič nakazan, sej zato. Bom jutri poklicala. Sm tud z mlekom probala, samo ima očitno zamašen solzevod, kar bo bolš ko mal zraste baje. pocaki do cetrtka....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 15:00:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Odločbo sm dobila že pred več kot enim mesecem, pa še vedno nič. jaz tud pa so mi sam rekl da bo ta mesec za tri nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 15:11:54
|
|
|
|
AKP
|
Končno imam malce časa, da se javim. V soboto smo imeli krst in je bilo treba par dni prej nabavljat in pospravljat. V nedeljo pa sem bila tako utrujena, da se mi ni nič dalo. Časa ne bom imela, da berem za nazaj, zato mi javite če sem kaj pomembnega zamudila. Tukaj sta dve slikici od naše miške.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 15:19:23
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce- kje naj si kupim kaj za obleč za krst?Kaj ste pa ve kaj imele?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 16:01:00
|
|
|
|
KatMat
|
pejd v bc v domzale....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 16:49:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kje pa ste vse? Ni nobene nikjer, da bi zame pesti držala, kmalu imam zelo pomemben sestanek...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 17:04:45
|
|
|
|
KatMat
|
drzim drzim!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 17:10:34
|
|
|
|
lake
|
Držimo pesti, tud Taja drži pesti.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?