Anonimen
|
lake, super, da si uživala! ja, zdaj pa veselo klepetanje naprej! otroški dodatek ti nakažejo posebej. joj, Olive, se ti je dalo še enkrat čistit? sem se nasmejala drugače (upam, da ne zameriš),... meduzica,... si prav lepo napisala! tvoj malček bo pravi gimnastičar postal! trebušne mišice pa verjetno trenira tudi takrat, ko dviguje nogice in ritko, ne? petraa, tebe pa dolgo ni bilo pri z-majčkih! oglasi se večkrat! AKP vedno lepša tale tvoja punčka! tisto s kiji pa... pretepli so enega blizu naše klopce, kjer smo počivali. v parku, kjer je ogromno ljudi! FLASK_A malo pozno, a za nazaj drži? kako je bilo na sestanku? za kaj se je šlo? KatMat, se ti lahko pridružim v jezi na drugo polovico partnerstva? se mi zdi, da sem zadnjič pretiravala, ko sem napisala, da ga ne zamenjam za nobenega,... no ja, saj je res, za nobenega drugega,... bi bila najrajši sama alfa in omega z mirnimi živci! drugače pa: tele sekunde pomenijo samo da ti je bil res zvest! in da te ima zares rad! petrazg, sem že premagala strah! Oskar pa se mi zdi, ni pripisal situaciji nobenega velikega pomena (danes je sicer z enim mitraljezom skakal okoli hiše, ampak to je bolj bratrančev vpliv ) mene tudi mika, da bi imela eno punčko,... čist tako, da vidim, če bi bila res punčkasta (jaz nisem bila bolj fantinska punčka). tubby, Maks služi svojemu imenu! če si iz LJ se nam pridruži še na forumu ljubljanske mamice! takole je sledilo ta čas, ko sem z vami na forumu: moj je dal spat oba fanta. Urbana sem skopala, zavila v pleničko in oblekla v pižamico, ga hotela podojiti (a mu ni bilo do tega, ker se je očitno eno uro prej najedel), sem ga položila v posteljico, kjer je začel jokati, in šla. seveda se moj ni dal in ga je šel uspavat (mu moram čestitati, ampak čisto potihem, da me ne sliši!) Oskarja sem pustila gledati risanko in ker ima moj željo, da bi danes zvečer slončkal, ga je moral spraviti spat. pa se počutim kot ena slaba mamica,... kar nekaj mi manjka.
|