|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
6.8.2009 14:06:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

KatMat, daj link, proooosiiiiim user posted image
oooo ti ti dam kost hoces celo rokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sam roke user posted image user posted image user posted image

še tisto pod pasom  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ne od KatMat user posted image user posted image user posted image da ne bo pomote!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
6.8.2009 14:06:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ojla babe žabe,

pridem kle gor z vso resnostjo, da bi se pogovarjala o otrocih, potem pa takle vidimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

O zoja, pozdravi taščico user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

No ja jt še vedla nisem do zdej da obstaja online kamasutra user posted image

vprašaj malo najstnike - baje da lahko tud zanosiš preko skypauser posted image

Ja kako pa si ti? Prek facebooka?

ga ne uporabljam in ga nimam,  ker ni potrebe da pol sveta bere, kaj vsako uro delam....bi bilo namreč veliko ljubosumja, kolikorat mi seksamouser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
6.8.2009 14:07:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

očke - naša ma še kar plave. Moj pravi, da bo imela rjave, po njemu. Sploh ne vem, če ima moj plav gen v sebi... Če ga nima, potem tud Tisa nima šans, da ima plave.

no, tule bi lahk bil kak zloben komentar... kake ma pa poštar? user posted image user posted image user posted image (glej debato mal nazaj)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
6.8.2009 14:09:25   
Tanja_
Jap, višek hormonov...........user posted image

ledenka ti posodim kamasutro?

pokica držim pesti. Sigurno so se odločli tako, kakor je za Aneja najbolje. Brez skrbi.Verjamem pa,da bi ti rada videla, da se ga operira čimprej. sej bo minilo, kot bi mignil....

A loh še jst kako željo za slikovno gradivo?Atlete prosim.....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
6.8.2009 14:09:27   
Blueeyes
ZDEJ PA ENO RESNO VPRAŠANJE:

a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
6.8.2009 14:11:02   
Anonimen

a si vaše tud full cele roke bašejo v usta.. Gaja si jih tok globoko daje, da se ji prov dvigne vse in dostikrat bruha user posted image  user posted image  user posted image

itakuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2981
6.8.2009 14:11:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kakšne določene?? tekače, skakalce v višino, daljino, ...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
6.8.2009 14:13:04   
KatMat
evo se kamasutra za moske

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
6.8.2009 14:13:59   
KatMat

jaja mors bit bolj zbircna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
6.8.2009 14:15:01   
Blueeyes
grem jz pakirat za jutri

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
6.8.2009 14:16:00   
KatMat
stare moje temu se pa rece plonkceglc

user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
6.8.2009 14:16:42   
Anonimen
se vam samo hitro oglasim,..

sem prejle prebrala članek na RR Pod pasom in me je zbegalo tole:

FANTOVSKE ZADEVE Brišite in umivajte stran od penisa, vendar kožico pustite pri miru. Še nekaj let se namreč ne bo umaknila – dokler ne bo star tri do pet let – in spolni organi nekaterih dečkov se ne bodo premaknili, dokler ne bodo dosegli najstniških let. Zato zaenkrat le brišite naokoli in se osredotočite na čiščenje gub in špranj. torej, mamice fantkov, kako vi čistite? za kožico ja ali ne?jaz pri Oskarju čiščenju za kožico nisem posebej posvečala pozornosti (mu je izredno neprijetno, da bi mu potisnila kožico navzgor, in ker nisem bila fantek, ne vem, kako točno to je... zdaj se je naučil, da si sam kožico potisne navzgor kolikor mu pač gre) in HB s tem do sedaj ni bilo nobenih težav (sem na vsakem pregledu spraševala pediatrinjo, če je z lulčkom vse v reduuser posted image ).pri Urbanu pa tudi nič ne vlečem,... le lulček mu dobro obrišem, če je slučajno pokakan,... drugače pa se v kopeli kar dobro umije. zdaj pa hitim naprej rihtat svoja fantiča!vas preberem zvečer.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
6.8.2009 14:18:11   
lake

grem jz pakirat za jutri

Greste na Hrvaško?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
6.8.2009 14:18:32   
Dudica1
no zdaj pa mam jaz spletno kamerco in mikrofon user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
6.8.2009 14:19:21   
ledenka

itakuser posted image

ja, seveda. moj je odkril tud palec, sam mu dajem roko ven, ko to vidim. če bo pomagalo, pa ne vem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
6.8.2009 14:19:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
6.8.2009 14:19:54   
KatMat

itakuser posted image

ja, seveda. moj je odkril tud palec, sam mu dajem roko ven, ko to vidim. če bo pomagalo, pa ne vem.
nasa sam lize pesti

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
6.8.2009 14:20:36   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaja mors bit bolj zbircna

Tekače....

Naša si tud baše roke v usta, pa kazalec, k ga itak čist do grla porine in pol seveda bruha...Groza...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
6.8.2009 14:20:43   
maja1488

Jaaaaaaa. Celo si da noter in slina polzi mimo. Pa parkrat je prstke stegnla noter in potem ko zgleda ne zna ven vzet. Je zašela kašljat, pa skoraj bruhala.

Baje je to normalno, svet raziskujejo najprej z usti. Ko bodo lahko kaj prijeli bo šlo naravnost v usta.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
6.8.2009 14:20:57   
KatMat

bodo prenosi v zivo....se enkrat povem....takrat more bit tvojuser posted image topless

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
6.8.2009 14:21:08   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

FANTOVSKE ZADEVE Brišite in umivajte stran od penisa, vendar kožico pustite pri miru. Še nekaj let se namreč ne bo umaknila – dokler ne bo star tri do pet let – in spolni organi nekaterih dečkov se ne bodo premaknili, dokler ne bodo dosegli najstniških let. Zato zaenkrat le brišite naokoli in se osredotočite na čiščenje gub in špranj. torej, mamice fantkov, kako vi čistite? za kožico ja ali ne?jaz pri Oskarju čiščenju za kožico nisem posebej posvečala pozornosti (mu je izredno neprijetno, da bi mu potisnila kožico navzgor, in ker nisem bila fantek, ne vem, kako točno to je... zdaj se je naučil, da si sam kožico potisne navzgor kolikor mu pač gre) in HB s tem do sedaj ni bilo nobenih težav (sem na vsakem pregledu spraševala pediatrinjo, če je z lulčkom vse v reduuser posted image ).pri Urbanu pa tudi nič ne vlečem,... le lulček mu dobro obrišem, če je slučajno pokakan,... drugače pa se v kopeli kar dobro umije. zdaj pa hitim naprej rihtat svoja fantiča!vas preberem zvečer.

kožice ne odmikam, mu pa lulčka dobro obrišem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
6.8.2009 14:21:53   
KatMat
tekace???hm....bom poskusila

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
6.8.2009 14:23:40   
lananai

Čveka, a se bo kateri od vaju dal sterilizirat? jaz sem razmišljala o tem, da se bom dala, ko zaključimo produkcijo. sam ne vem, a jo bomo po še enem ali po dveh user posted image odvisno, kdaj nam naslednji rata... enkrat po novem letu bomo najbrž začeli na tem delat, potem bomo pa videli...

sterilizirat se lahko daš če si stara več kot 35 let ali imaš vsaj 3 otroke...
pri nama bo po še enem otroku to storil moj,sva se že pogovarjala o tem...ker moški si baje to lahko dajo nazaj če se premisli,ženske pa ne

ja, sam če si ženska premisli, gre potem še vedno lahko na IVF, pri moškem je pa to težje.

si pa tvoj zasluži user posted image user posted image user posted image redki so moški, ki so prostovoljno za to!

Ja, svaka čast tvojmu, dudi! user posted image Pa baje je poseg za moškega dost bolj enostaven kot za žensko.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
6.8.2009 14:24:32   
lake
Očitno si bo treba še kamero kupt user posted image user posted image .
Naša si tud roke v usta tlač, pa cunjo, pa vse kar najde na dosegu roke.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
6.8.2009 14:26:39   
petrazg
user posted image user posted image user posted image zdej sem pa morala vse pustit, pa it prebrat... malo preberem, potem me pa že zanima user posted image user posted image user posted image Svaka vam čast user posted image user posted image user posted image ste prav fajne...

K.tja.
. prvič slišim to varinato čišenje... jst mu vse čistim...  Še celo pri Lukiju , ki ima hipospadijo so mi v pediatrični prav pokazali, da moram čisto vse čistit, pa kožico odmikat...

Ledenka... da se ćimprej pozdravi tvoj prst. Imam tudi jaz doma težkokategornika, samo po moje smo mi že pri 8500 user posted image user posted image user posted image
Pokica... držim pestke za Aneje, da mu čimprej mine čas user posted image user posted image user posted image

Steriliacijo
ti naredijo tudi po tretjem cr, tudi če nisi stara 35 let. Cveka, če si želita še enega otroška kasneje vprašaj še kakšnega drugega ginekologa za mnenje... Meni so povedali nasprotujoča se mnenja... tako, da če se bomo odločili, bomo še malo povprašali naokoli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

nosečnost in kajenje
zvezdica90

Vsi vemo kakšni so učinki kajenja na plod med nosečnostjo. Me pa vseeno zanima koliko jih med nosečnostjo vseeno kadi?

ne kadim (85%)

kadim redno (6%)

kadim občasno (10%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!