Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 Rubin draga. Že kak mesec nisem brala teh forumov, pa še računalnik smo imeli na popravilu, sem pa pogosto mislila nate. Zdaj pa že dva dni za nazaj berem, kaj se je dogajalo. Spomnim se, da sem možu omenila težo dvojčic, ko sem brala v Večeru, nisem pa si niti približno mislila da si to ti in tvoji princeski. Zares od srca želim Gaji in Zoji, da še naprej izkazujeta svojo voljo do življenja, saj vesta, da ju čaka ljubeča družina. Ti naši nedonošenčki so itak pravi borci, čisto te razumem, kako si se počutila, ko so drugim mamicam pripeljali dojenčke v šok sobo, tvojih pa od nikoder. Tudi ti si dovolj močna in zdaj že izurjena, da jima boš vlivala moči za boj. Tudi pri nas so bile možganske krvavitve (zelo pogosto pri nedonošenčkih), pa se zdaj vse uredilo. Močno stiskam pesti za vse vas tri. Ej, imena imaš pa najboljša!!! Oj, aknela1, sem te že pogrešala . Ja mi smo tisto bili, res se je kar grozno bralo ob vseh drugih normalnih težah, nas je pa bilo tisti vikend ko rusov , vse postelje polne. Tudi jaz imam močno vero v moji dve princeski, nikoli nisem dvomila, da ju ne bi dobila domov. Edino enkrat, ko je dr. rekel, da naj za Gajo ne pričakujemo čudežev. Ampak kot se je potem izkazalo sva se napačno razumela. So težki dnevi, ampak potem pomislim, koliko ljudi misli in upa za nas, pa mi je kar lepše pri srcu. A imena so ti všeč , verjamem ja. matcar, jaz sem čist preveč navezana na vas in iz čiste solidarnosti bom počakala še na nebo in elevitko, potem pa gasa k mariborčankam na dojenčkih. O kaj vidim, v roku enega tedna bosta obe zibali , še malo pa bo.
|