Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 10:11:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ja ja saj vem, samo se mi res fuuuulll vleče dan po dan, pa ful zatekam, je rekel kolega, da sem ko sumoborec (ta znak je sedaj dodala moja Nika, vidiš kako sem jaz lepa za njo-kot metuljčica) Saj pa si lepa nosečka,ko bi jaz bla. Malo še potrpi,saj vem,kak je to čakanje zoprno.Mene se spomni,sem tudi mislila,da ne bo konca teh čakalnih dni,pol pa je šlo ful hitro.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 10:46:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ... (ta znak je sedaj dodala moja Nika, vidiš kako sem jaz lepa za njo-kot metuljčica) no vidiš kak si lepa , Nika ima prav!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 10:49:21
|
|
|
|
tasa_m
|
sem se pogovarjala z elevitko (preko smsa) pravi da ni nič ponoči spala, da jo šivi full bolijo, Tai pa je jokal 2 urci in da je full vroče, če pa je ona dlje auf pa ji je slabo.. boga revica ej, ma jaz sem zato da bi v P. bile klime, ker ko začne sonce srat je obup..jaz sem bila februarja v P. pa ko ga je sonce žgalo not smo šle kr iz sobe (vse 3) v dnevni prostor.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 11:48:49
|
|
|
|
christiana21
|
Boga Elevitka. Nebo , malo še, čisto malo, tvoj dan D je vsak dan bližje. Torek zjutraj bo tu, kot, da bi mignil, samo še petkrat greš spat, bi rekli otroci.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 15:52:27
|
|
|
|
nebo
|
Aloha razmišljam, da bi šla kar v zmrzovalnik , samo ne vem če kje imajo tako velikega Ej Cristiana sta se včeraj kopale?? Matcar, daj ti povej meni, a moja Nika bo lahko videla našega malega šele takrat, ko pridema na oddelek?? Ven, da v šok sobo ne sme, kaj pa v ono sobo tam spodaj, če recimo jaz lahko hodim in pripeljem bebico tja?? Ali pa naj jo ati pelje potem gor na intezivnega zvečer?? Ti to vse veš, zato te moram en mal gnjavit!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 19:57:20
|
|
|
|
Rubin.
|
Čer, Elevitka, se mi prav smiliš, to mora biti kot v kotlu, ta vročina. No se bo vsaj shladilo ko bosta šla domov. Nebo, tako kot si napisala. V šok sobo ne sme, lahko pa Nika pride v dnevni prostor, ti pa pripelješ tamalega tja. Tako so skoraj vse prakticirale, ki so bile z mano takrat tam. Pa tudi babice so bile zraven. Jaz sem tudi šla že drugi dan tja, da sva se z Malo miss nacartali, moj sploh ni bil v šok sobi, ker sta vedno prišla skupaj. Sicer pa če imaš v torek CR, boš najbolj pozno v petek že na oddelku - javi mi. Se mi pa smiliš v tej vročini. Se spomnim 4 leta nazaj bolj je bilo vroče, bolj sem zatekala. Še malo, pa boš tudi ti rešena.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 23.7.2009 19:58:52 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 21:27:34
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Cristiana sta se včeraj kopale?? Ja, smo se kopali. Najprej se je pokakala v vodo, potem ga je pa še nakidala na brisačo
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 23.7.2009 21:42:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Aloha razmišljam, da bi šla kar v zmrzovalnik , samo ne vem če kje imajo tako velikega Ej Cristiana sta se včeraj kopale?? Matcar, daj ti povej meni, a moja Nika bo lahko videla našega malega šele takrat, ko pridema na oddelek?? Ven, da v šok sobo ne sme, kaj pa v ono sobo tam spodaj, če recimo jaz lahko hodim in pripeljem bebico tja?? Ali pa naj jo ati pelje potem gor na intezivnega zvečer?? Ti to vse veš, zato te moram en mal gnjavit!!! Ja,če boš lahko hodla,lahko greš z v dnevni prostor al pa ono čakalnico,ko je sprejem nosečk.Na intenzivnem pa je tudi ne bodo noter spustili,edino,če imaš veze.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 24.7.2009 6:57:41
|
|
|
|
christiana21
|
Dobro jutro! Tu so pa nosečke čisto okrnjene, še malo, pa ne bo več nobene tu gor, bomo vse med mamicami , pa saj bodo prišle nove generacije nosečk na ta forum, ali se bo pa katera ponovno udeležila foruma, ko se bo odločila za novo bebico, Matcar naprimer
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 24.7.2009 6:59:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Dobro jutro! Tu so pa nosečke čisto okrnjene, še malo, pa ne bo več nobene tu gor, bomo vse med mamicami , pa saj bodo prišle nove generacije nosečk na ta forum, ali se bo pa katera ponovno udeležila foruma, ko se bo odločila za novo bebico, Matcar naprimer Hahahaha! Pol bote 3 leta čakali,da se jaz spet tu pojavim!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 24.7.2009 11:43:58
|
|
|
|
nebo
|
Ahoj, jaz definitivno odstopam od tretje jojo kje je še ponedeljek, in vse tri dni sva same doma....SUPERCA!!!!!! Pa saj bo...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 24.7.2009 15:46:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Hallo, jaz sem danes bila pri elevitki in Taju Mali je taaak lepi, da joj.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 24.7.2009 16:23:50
|
|
|
|
nebo
|
In kako sta? Se dojita, spita, gresta že jutri domov? Vse me zanima??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 24.7.2009 21:22:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo In kako sta? Se dojita, spita, gresta že jutri domov? Vse me zanima?? Vredu sta, rekla je da čez dan Tai panča, ponoči pa joče, če bo vse po sreči, gresta v ned. domov. Nima še dovolj mleka in zato joče, ampak se bo tud to uredilo in bosta zalaufala v nulo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 25.7.2009 22:28:36
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Kaj ste se vse zgubile? Nebo,še 2 dni te ločita od veselega trenutka! Kaj se nisi javla pri Mariborčankah?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 7:04:47
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, dobro jutro. Ne morem spat in grem likat, pa pakirat stvari za jutri. Pa kaj bom delala tako dolgo v P od ponedeljka do ponedeljka.....uffffffff Me že dajejo živčki.... Matcar ma nisem se oglasila pri Mariborčankam samo pogledam kako veselo čvekate od jutri naprej pa tega posta itak ne bo več Kaj gre danes Elevitka domov?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 7:07:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojla, dobro jutro. Ne morem spat in grem likat, pa pakirat stvari za jutri. Pa kaj bom delala tako dolgo v P od ponedeljka do ponedeljka.....uffffffff Me že dajejo živčki.... Matcar ma nisem se oglasila pri Mariborčankam samo pogledam kako veselo čvekate od jutri naprej pa tega posta itak ne bo več Kaj gre danes Elevitka domov? Ja,mislim da gre. Ja,ne bo več nosečk,mi je kr hudo malo,ko ni več nobene. Si vidla,od Rubin Gaji ne gre dobro,ima nekaj s pljučki.Pri temi nedonošenčki idi pogledat.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 7:23:33
|
|
|
|
nebo
|
Uffffffff sploh ne upam brat, boga Gaja Zakaj te moraš biti en dan prej v P - a to da se psihično pripraviš al kaj?? Mislim, da bom danes začela kadit!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 7:48:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Uffffffff sploh ne upam brat, boga Gaja Zakaj te moraš biti en dan prej v P - a to da se psihično pripraviš al kaj?? Mislim, da bom danes začela kadit!!!!!!!!!! Ja,ful ti živčki delajo.Meni so ful,hihi... Ne vem,zakaj moraš en dan prej noter,meni tudi ni bilo jasno,ker nič ne delaš,bogu cajt kradeš...
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 7:57:54
|
|
|
|
nebo
|
Bom si nesla ene tri knjige zraven, da mi ne bo dolgčas...pa kaj vem kaj še, bom sestram pomagala previjat....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 8:01:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Bom si nesla ene tri knjige zraven, da mi ne bo dolgčas...pa kaj vem kaj še, bom sestram pomagala previjat.... Tam v 1.nad ne previjajo Najboljše,da si čtivo neseš,ja,ker boš znorela od dolgega časa,pa samo razmišljala boš o porodu
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 8:14:25
|
|
|
|
nebo
|
Ja super no, pa saj bom imela še kakšno klepetuljo v sobi, pa bova klepetali.... mogoče pa celo nasračkam Pelkičevo, da me domov spusti in pridem noter v torek zjutraj??!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 8:16:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ja super no, pa saj bom imela še kakšno klepetuljo v sobi, pa bova klepetali.... mogoče pa celo nasračkam Pelkičevo, da me domov spusti in pridem noter v torek zjutraj??!! Probaj,samo dvomim,da ti bo pustila,ker kao jest ne smeš po 9-i zvečer,pit pa po 4.i zjutraj.Pa svečko dobiš okoli 6-ih,da še greš na wc!Poskusit ni greh!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 8:38:26
|
|
|
|
nebo
|
Dobro te no, bom pač ležala notri in si mislila, da sem v hotelu s polnim penzionom... In vi kaj boste počeli danes??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 3. del 26.7.2009 9:06:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dobro te no, bom pač ležala notri in si mislila, da sem v hotelu s polnim penzionom... In vi kaj boste počeli danes?? Mi pa gremo na 70.letnico,sem se ravno stuširala pa lase oprala,zdaj pa pride na vrsto pipanje obrvi in mazanje frisa.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?