krtkova
|
Radirka????? Skor umrla od smeha!! marjanaj - ti ga pa pihneš.!! V Pikapolonici so me totalno presenetili. Dobila sem; dudo, trakec za dudu, flaško, neki za grizt za otročka, une okrogle stvari za na joške dati, ko ti kaplja mleko. Kr kul, a ne?? Jst sm pričakovala mogoče en slinčk. No, potem je pa mojega zagrablo!! Da mi mora nujno nekaj kupit, naj si izberem. In da mi lahk kupi tud angel care, da to bova itak "rabila". Me je skor kap!! No, pa nisva še tega kupila. Sva si ogledala posteljico, ki mi je bila všeč na netu: Lip poljčane - Filip. Pa mi ni všeč, ker se lahko 3 štangice v ograji odšraufajo, da gre lahko potem malo starejši otrok sam ven. Halo??? Kaj pa če si odšraufa sam, in to samo eno, pol se pa notr zahakla z glavo???? A so nori!!! No, odpade. Pa so nama predlagali model Sonja, ki nama je bil precej bolj všeč. Na koncu sva šla ven z enim bodijem, brez rokavov, ki ga je moj izbral, ma svetilnik gor, pa tak mal mornarski, rdeče, moder, bel - ga je poimenoval Popaj!!!!! Potem mi je uspelo ga zvleč pa še v baby center, kjer se je njegova šoping manija nadaljevala. Da on bo danes kupoval za Hugota!! "Očka bo kupil nekaj Hugotu" je govoril. Kr na jok mi je šlo, tko sm bla ganjena. No tam mu je zbral; en rdeč body, žabice oz. hlačke z naramnicami v beli barvi, gor majo pa neke živalice. in tisto brisačko, ki ima kapuco - bele barve. Pa mami je še dodala Tosamin paket rokavičk za umivanje otročka. Pozanimala sva se tudi o previjalnih podlogah, v živo ogledala ta drugi model posteljice (Sonjo), za katerega sva se kar resno ogrela. So bili pa v obeh trgovinah nenormalno prijazni!! Potem sva šla pa proti domu in tu pri nas še na en drink!! Zdej si morm it pa laske umit, pa sem šla najprej na rr in evo....spet bo pol ure mimo!!! Aglaia - me veseli, da ti je všeč moja nova fotka na FB, sem morala mal zamenjat. Pa jasno,da se mi ne vidi trebuščka, če mam mojo famozno roza bundo gor, ki tako pritegne pogled, da se bušija sploh ne vidi (že itak je ta puhovka tko polna, da sem že lani zgledala kot en Mišelinko). Nax - sem pozabila, da si na drugem koncu Slovenije!! jaooo, sam da je vse OK!! A bi vidve s Cojko tud mene vzele z vama v šoping???? Saj vesta; več glav manj ve!