neka_noč
|
Danes mi je bil pa prav dober dan. Končno sem se tudi nekaj sprehodila. Pa vse škatle z otroškimi oblekicami sem pretaknila, zdaj me pa čaka sortiranje po velikostih. Sem imela že vse to urejeno, a ker sem dvema prijateljicama posodila, potem mi je ena vračala, sedaj druga, imam vse št. mešane. Ko bo bi rada imela vse pri roki - na škatli napisano velikost, vzamem, preperem, dokupim kar (še) ne bom imela .... Da bom pripravljena - a ne Nax? To nama veliko (beri največ) pomeni. Madonca, sem šele danes dojela kako je lažje pri prvem, ker vse sproti kupuješ, pri drugem pa prekladaš, gledaš, zlagaš, obujaš spomine (no, to je odlično),... Veliko več zmede se mi zdi , ko že kaj imaš od prvega, pa moraš celo goro enih oblekc pregledat, pripravit. Aja, Cojka, pa včeraj sem dobila, poleg previjalnih plenic, tudi tetra plenice. Samo ne vem koliko jih je. Še nisem preštela. So pa vmes tudi tenke. Vseeno bom verjetno še kakšne dokupila, ker so mi pisane tako zelo všeč. Jaz imam samo bele. Navadne. Ja kje pa si danes? Upamo, da ne na krofih? Se malo tresemo zanje, da nam vseh ne poješ, veš?! Upam, da je vse ok in da vsaj uživaš. Na nas si pa pozabila..... Aja, hvala za sliko poslano na mail. Tista packa je pa res neverjetna - le od kod se je pojavila.
|