Anonimen
|
Hej. Upam, da se zavedate kaj vse tvegam, da se med sluzbo javljam, ampak morem. Glede na to, da itak nimam zivljenja, ste vi moje vse in sem vas pogresala. Oooo, iiii kako lepo!!! (a obstaja smesko, ki zadrzuje bruhec?) Amelie, samo zate. Iz srca: Stay with me a while (Asking you to stay) 'Cause you know I'll always need you Don't go, don't go Stay with me a while (Asking you to stay) 'Cause you know I'll always need you Don't go, don't go away Krtkova, kaj pravis? Neka noc, meni nic ne rezerviraj hrane, ker nameravam vaso pojesti. Neopazno seveda. A rabis kaksno poslovno partnerko? Jaz bi s tabo po kaficih hodila. Rajsi, kot pa da tu sedim in vnasam podatke. Oh, kako koristna so bila leta na faksu. Moj otrok tudi na gimnazijo ne gre, kaj sele na faks!! Pupa, jaz sem tudi mislila, da je danes srecanje. Actually, lahko tudi je. Jaz imam cas. Moz me je vceraj obvestil, da mu bom med selitvijo samo v napoto, torej lahko tudi spokam za cez vikend. On (in kolegi) bodo pa vse preselili. Hahaha, me prav zanima kako. Oh moje telo sploh ni vec moje. Kr neki je. Vceraj sem si koncno kupila nov modrcek, ker sem zadnje case kar brez hodila (in upala, da se ne vidi), ker so mi bili ze vsi premajhni. Popek se vztrajno prebija proti vrhu in ce se ful smejem mi ga kar ven mece. Za zjokat. Da o tem kako se mi moz rezi, ko pridem "pobrita" izpod tusa sploh ne zacnem. Krasn, res! Cojka (the shopper), kje si ti kupila nosecniske legginse v Emporiumu? Jaz sem vceraj tam iskala pa nisem nic nasla. No, modrcek od Lisce. 85 D (oziroma bo kmalu E). wtf? Iz 75 B na te melone! Wunderbar. Pa zdaj so se ok, kaj pa bo po dojenju pa rajsi nocem vedeti ... Zakaj me nobena ni obvestila, da ima mkbk ze enega majhnega otroka. Jaz sem mislila, da ima ona 19 let in me je danes na FB skoraj kap. No ja, tako kot zadnjic, ko se je neka noc ven metala kako stara je, potem pa se krtkova (sem te sla prav na fb preverjat!). Babe pa super ste! Nikoli jih ne kazete cez 30!! Anajrim kje nasproti BD si doma? Jaz sem (bila) prav na Dunajski. Komaj cakam, da pogruntava, da sva ble sosolke v OS. A si na Kraigherco hodila? Aja, krtkova, cojka te sprasuje ce si iz stolpnic ali iz ta nizkih blokov. Ceprav jaz za svincnike in radirke tudi prvic slisim. Pac malo sklepam. Lahko pa da se motim. Kot ponavadi. Cojkic, kje si? Ce slucajno spet instruiras (al pa nakupujes) te bom naslednjic ignorirala 2 minuti! Spocij se malo!! Kako si ze rekla, da bo vajinemu malemu ime? Timotej? Aja, zdaj sem se spomnila. Slikat se je sla, a ne? Spet bo zgoraj brez Zdaj pa se serious stuff. Lumpa, meni so pa mojo kri zgubili po glukoznem testu. Tako da se zdaj ne vem, ce imam sladkorno ali ne. Je rekla v laboratoriju, da bodo zrihtali. Po moje je doma psu vzela kri in jo dala naprej kot mojo. A je tezka ta dieta? Kako se drugace pocutis? Zvezdici drzi se! Se cist cist malo!! Tista ki ima stike z njo naj jo vprasa, ce bi mela kaksno tortico al pa krof, da ji ga prinesemo. Da se bo malo boljse pocutila. Ok, grem se delat, da delam. To mi dobro gre
|