|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.1.2010 22:18:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majkl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
25.1.2010 23:16:54   
Anonimen
Ahahahahahahaha, umiram od smeha!! What did I do user posted image
Amelie, saj midve se ne poznava, a ne? No, ce te zanima kaj sem mislila s kul sekcijo bos mogla priti na kaksno srecanje. Ti bo takoj jasno user posted image
Se cisto strinjam z Nax in co. Tukaj smo cist odpiljene (hmm, mogoce se pa zato Zvezdici, mkbk, Teja, ursa itd ne javljajo vec. Imajo svoj forum: normalne ljubljanske nosecke) in dosti bolj prijazne kot na "drugih" forumih. In pozitivne. In ne pogovarjamo (no, zaenkrat se bolj pogovarjajo dokler sem jaz v sluzbi in se nisem preseljena) se o neumnostih, ampak so nam konji in avti izjemnega pomena. No, pa plenice.

Ne no, hecam se. Mi je pa res vsec, da si tukaj upam recti, da nisem srecka nosecka in da mi gre trebuh na k**** in me zato nobena ne oznaci za nadslabo bodoco mati nevredno svojega malega zakladka, ki me bo s svojim pogledom in prelepimi uckami pogrel da mi bo toplo pri srcku (pa se malo v hlacah) user posted image
No, tega si tam ne bi upala recti. Ampak besides the point...

Kaj ste danes spet delale babe! Nabijale kot zmesane. Samo Cojka je bla pridna (instrukcije in hrana) pa krtkova, ker hodi v sluzbo. No, pa neka noc dopoldan. Potem pa spet cel dan nabijate strani user posted image
Joooj, komaj cakam, da neham delat. Krtkova bo dopust in bolnisko vzela, da bo lahko sledila, ko se jaz zacnem stresat svoje. Vam kar namignem, da bo veliko govora o jegru in malo o previjalnih mizicah user posted image

Majkl kje si doma? Fondovi bloki? Jaz sem iz Bezigrajskega dvora (bivsa vojasnica), zadnje leto pa pri AMZS (no, nasproti).

Marjanaj a sta ze konec z MS. Daj pridi vseeno v Sipca no. Pupa81, ti pa prides, a ne?

Ah, vse pozabim. Cas je za spanje.

Kratek povzetek:
1. Amelie, oprosti, ce sem te uzalila. Aja, pa nisem tebe mislila s tisto malo grso opazko (ce ti to kaj pomeni)
2. vse ste nadpridne v sluzbi, na MS in se potem doma (v kuhinji, spalnici in na forumu)
3. vse ste kul sekcija!!
4. komaj cakam da bomo jedle in cvekale
5, locila se bom!! ne morem vec pisat ker mi moz tezi tu zraven in se hoce pogovarjati. Jutri vam odsvetujem nakup Slovenskih Novic...user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
26.1.2010 8:04:30   
krtkova
JUTRO!!!

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
krtkova - še zdej mi nisi povedala ali si iz svinčnika ali radirkeuser posted image

Če pogledaš moj profil na FB ti je lahko jasno, da sem bila še do pred kratkim blond. In mi zato tole vprašanje sploh ni jasno.user posted image user posted image Sm ga pa že zasledila, sam sm mislila, da je kakšna pomota. Prosim za podnapise!!!!!user posted image

Majkl, Aglaia - pa me smo vse skoraj sosede!! jst tud BS3 (celo življenje z izjemo 10 letih centra Ljubljane). user posted image user posted image

Cojka!!! Če si vse krofe pojedla, bi nam lahko vsaj navihančke prinesla!!user posted image

Aglaia - meni gre moj trebuh prav tako na k....., nisem si všeč taka hruška, ne maram zatekajočih nog in vetrov ter zgage!!!!user posted image  Priznam!!!! Pa to ne pomeni, da se ne veselim do konca svojega Hugota in komaj čakam, da pride na svet. Ne vem zakaj bi mi bila ta hruškasta oblika všeč??????user posted image  Pa da moram nositi te ogabne nosečniške hlače, vse majice so mi prekratke (preškrta, da bi si kupila nosečniške), komaj spim ponoči, komaj se obračam, komaj lezem iz avta,....In to povem na glas!!! Le moji novi joški so mi všeč!!!user posted image

neka_noč - ful sm vesela, da si se nalezla stresanja neumnosti od nax in cojke. Jaz sem preresna za take štose in se ne znajdem več na tej temi.user posted image user posted image

OK, sedaj pa preklop na: Avto.net:

Midva še vedno besno kupujeva "nov" avto. In še vedno sva pri F. Mondeo. Zdej sva našla enega, ki nama je ful všeč, nekje blizu Munchena. Moram mal poštudirat, kako priti do gor, ne da bi s seboj vlačil še en avto. Ajd vlak do M, potem pa še dalje nekako. Upam, da ga čimprej kupimo (al tega, al pa kjerga drugega), pa da se neham s tem ukvarjat.

Našla sem eno ful luštno posteljico v BC-ju (na internetu zaenkrat samo), ime: Filip, sam moram pogruntati, če jo imajo tudi v beli barvi, ker drugače ne pride v poštev.

Jst bi tud mela že sobo včeraj!!!!! Pa imajo lastniki stanovanja še polno sobo šare notri. Na srečo je drug teden kosovni odvoz, bova kr neki stvari zmetala tja.

ajd, bejbe, zdej pa da vidimo, kaj se bo danes tukaj dogajalo!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1778
26.1.2010 8:29:09   
polhec
Dobro jutro :-)
jst sm pa padla iz seznama nosečk,a me vzamete nazaj? :-)
podatki:
starost:25
1 nosečnost
spol: zaenkrat se  user posted image
naslednji pregled 22.2. (morfologija)

včeraj sem ponovno videla najinega sončka, a kja ko je sedel na ritki in ni hotel pokazat kaj ima ;-) ah bo že, upamo da naslednič ne bo več tuk sramežljiv.

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
26.1.2010 8:37:28   
amelie
Aglaia, meni se pa samo zdi, da ti vse skup preveč resno jemlješ user posted image  No, in me hkrati veseli, da te je tako preprosto spravit do tega, da skor umreš od smeha. user posted image  
Uh, jaz tud v teh sedmih skor osmih mescih nisem doživela kičaste in romantične nosečnosti, niti nisem tak tip človeka. In sem slaba gospodinja (s pridnim partnerjem, he he) in ne govorim otroku zakladek in me boli k...., kaj si drugi mislijo, kakšna mamica bom ... Čist zares, mene zanima, zakaj mi trebuh otrdeva, zakaj mi noge zatekajo in me kolki bolijo, kaj za vraga so povijalne plenice user posted image , razglabljanje o lupinicah, vozičkih itd. pa ni moj stil, v bistvu niti v reali ne vem nič o tem, ker sem kupla prvo, kar mi je prišlo pod roke. Pritisk mi je na tem forumu narastel samo enkrat, in to na začetku, ko je ena mislila psa oddat zarad nosečnosti. Na to sem res alergična, za ostalo mi je pa vseeno - nisem prišla sklepat prijateljstev.
Aja, pa tud če bi mene mislila - čeprav težko, glede na to, da sem večino svojih postov naklofala v zadnjih dveh dneh - bi mi blo čist vseeno. user posted image  Samo firbec me je premagal, ker res pridno berem, pa nisem opazla, da so v teh kratkih mesecih že nastale skupinice - kar je sicer pri toliko babah in podivjanih hormonih tud pričakovat user posted image user posted image
No, je pa res, da se ve poznate med sabo in se valjda ustvarijo neke simpatije oz. antipatije, jaz pa do te faze nisem prišla - in niti ne nameravam - razen da sem si v zadnjih dneh zapomnila kakšen nick več user posted image  
V glavnem - pozabite na ta moj intermezzo, je čist nepomemben. Jaz bom še vedno surfala po vseh temah in copy-pastala to, kar mi zna prit prav, v ostalo pa se ne bom več vmešavala - razen če bi se rade še smejale - v tem primeru rada pomagam ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
26.1.2010 8:39:37   
rožca26
Punce, sam tok da vam javim glede zvezdici - ne mora se oglašat, ker je na popolnem mirovanju v svoji postelji. Je pa še vedno 2v1.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
26.1.2010 8:40:36   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Le moji novi joški so mi všeč!!!user posted image

Meni niti to ne user posted image  Na srečo je vsaj ciljna grupa zadovoljna user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
26.1.2010 8:49:08   
pupa*81
ah dej no, joški so pa zakon user posted image  user posted image  user posted image sam kaj k je treba na 2 meseca nove modrce nabavlat user posted image sploh ne vem kaj bom pol z njimi... bomo nardili razstavo ''rast joškov med nosečnostjo'' user posted image

aglaia ne me rajcat s temi krofiii user posted image mam tudi jst še MŠ, tako da upam da naslednjič pridem user posted image

jst mam pa te službe že poln kukulele, komej čakam da bom doma, pa mal izležavala user posted image bomo vidli pa kolk bom pol v resnici lenarla user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
26.1.2010 9:12:36   
polhec
ups sm pozabla na najbolj pomemben podatek ;-)
PDP 2.7.2010

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
26.1.2010 9:22:28   
anajrim

Punce 2 dni me ni bilo gor pa sem sedaj eno uro brala!!! Sploh ne vem kaj nej pokomentiram! Končno sem vas prebrat zdaj pa še malo komentarjev!

neka noč - v Marks & Spencerju imajo bodye in pižamice z dolgimi rokavi, pižamice so pakirane po 3 skupaj in so full dobre...
Široko povijanje je pa takole, takoj po rojstvu otroku naredijo Uz kolkov in vidijo ali je potrebno povijanje ali ne, tako je bilo 2,5 let nazaj in mislim da je še danes.
Kar se pa tiče dekic pa sem jaz kupila eno v mothercarju imajo full lepe...

Cojka - danes je ob enih telovebda ane??? Glede pižamic pa sem jo jaz menjala in še danes je tako cca 1x - 2x tedensko ko je prišla sobota in smo glavo umivali, drugače pa po potrebi, razen v izjemnih okoliščinah (bruhanje driska, lulanje....)

Aglaia jaz sem tudi nasproti bežigrajskega dvora doma user posted image

Ful ste face kaj vse se spomnite napisati, komaj čakm da vas vidim v Špicu!!! 2.2. ob 17 a ne????

Pride katera dans na telovedbo v ZD Fužine???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
26.1.2010 9:31:39   
marjanaj
majkl user posted image  jest sem tut ze cist zmesana... sem prebrala, da se selita v novo zgrajeno ŠIŠKO v sostrem... in potem sem pol ure studirala, kje so sostro tuki pri nas v šiški zgradili in potem kako je lahko šiška v sostrem user posted image  čist blond user posted image  si me tolk zmedla, s tem BS3 pa plavo laguno... user posted image  potem sem se enkrat prebrara, da si mislila HIŠKO. Jao jao meni user posted image  zmešana user posted image

majkl evo mas mail user posted image

nax05 nič bat... veš kolk bo še izpitov? Ni še konec učenja user posted image  če en ne gre, bo šel pa drugi... noben ne bo nikamor pobegnil user posted image  sem bo, sej bo user posted image danes si na pregledu, a ne?

cojka sej sem vedla bo boš požrla vse krofe! user posted image  Sem klicala zdele šipca in mu rekla, da tebe ne spusti več not, za nas pa v torek speče extra veliko krofov user posted image

normalne ljubljanske nosecke user posted image user posted image  za crknt  user posted image user posted image user posted image  a mislite, da ce se tudi tja prikljucimo, jih tudi od tam prezenemo user posted image  pa sej smo me tut normalne user posted image  a ne? Al se nam je ze prevec odpelo user posted image

Aglaia v ponedeljek 1.2. zacneva z MŠ. Upam, da ne bo predavanj tudi v torek 2.2., ker me bodo malo zaj**** bom pa špricala user posted image  vse za krofe user posted image

krtkova "pa da moram nositi te ogabne nosečniške hlače, vse majice so mi prekratke (preškrta, da bi si kupila nosečniške), komaj spim ponoči, komaj se obračam, komaj lezem iz avta,....In to povem na glas!!! Le moji novi joški so mi všeč!!!" user posted image   pod tole se pa brez komentarja podpisem! user posted image  da o ciljni skupini sploh ne govorim... clovek si tudi zob ne more vec normalno umit, ce je skoz neki priklopljeno najnga, a ne? user posted image  kao zdej rabim podporo... user posted image user posted image

polhec kar počasi... user posted image  navadi se, da te bo mali Lumpi hecal... moj je 6 mesecev noge skup drzal in meni zivce kravzljal user posted image

amelie ti se kar oglašaj,  še ti nas kaj nasmej  user posted image

rožca26 hvala za info o Zvezdici.. bomo držali pesti user posted image

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
26.1.2010 10:45:44   
pupa*81
ah ja, tej hormoni... jst pa že skoz mislim da so krofi danes user posted image  user posted image  user posted image no super, če so drug teden, bom pa kr termin rezervirala user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
26.1.2010 10:50:09   
tanika1

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image             7.1                   user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (35)         3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.4.2010

user posted image   nax05 (24)               1.user posted image 0.user posted image           26.1 (P)              user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (30)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           29.1. (P)             user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image           9.2.                     user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image           11.1 (3D)             user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975               2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image         27.1 (P)                user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image             8.1                   user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image   18.1 (P), 26.1 (MF)     user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image
user posted image     bubolin (25)             1.user posted image 0.user posted image        11.1 (P+MF)           user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)              1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                        2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)              1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)          user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)        1.user posted image 0.user posted image             29.2. (P)           user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                      user posted image

Skupaj nas je 28 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

8x user posted image

7x user posted image

13 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 6
Aprilčic = 8
Majčic = 5
Junijk = 4
Julijk = 3
Avgustovk = 1

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
26.1.2010 10:51:31   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Aglaia - meni gre moj trebuh prav tako na k....., nisem si všeč taka hruška, ne maram zatekajočih nog in vetrov ter zgage!!!!user posted image  Priznam!!!! Pa to ne pomeni, da se ne veselim do konca svojega Hugota in komaj čakam, da pride na svet. Ne vem zakaj bi mi bila ta hruškasta oblika všeč??????user posted image  Pa da moram nositi te ogabne nosečniške hlače, vse majice so mi prekratke (preškrta, da bi si kupila nosečniške), komaj spim ponoči, komaj se obračam, komaj lezem iz avta,....In to povem na glas!!! Le moji novi joški so mi všeč!!!user posted image

Jaz sem tud preškrta, da bi si na veliko kupovala nosečniške cunje. Zato sem zadevo trenutno rešila z oblekcam in pajkicam. Spodaj še vedno lahko oblečem majčko, pa noben ne vid, da je prekratka user posted image . Res pa je, da še nisem hruškasta, ampak mi trebušček šele dobro ven skače.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
26.1.2010 10:51:59   
tanika1
Hej!
Ste spet tok napisale, da je trajal, da sem prišla skozi. Upam, da sem na seznam prov dodala, če so pa kakšne napake pa povejte.
Anajrim jaz grem danes na telovadbo- se vidiva?

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.1.2010 10:54:49   
neka_noč
Živjo user posted image

se vam oglašam - sem frej, a kaj ko samo na kavice hodim..user posted image Če imaš poslovne partnerje kafiče - potem kavica kar traja in traja... user posted image
Glede na to, da me spomin zapušča, ne bom (vsega) komentirala po imenih , temveč kar na splošno.
Spet sem se ful nasmejala. Pokate, stresate, za crknit. Ni ga za brat, če si namazan - ali pa je treba imet vodoodporno mascaro. user posted image
Veš, Cojka, danes ob 13-ih se odpre knjižnica, grem po malega in greva tja, nato pa navalim še na krofe. Ve kar pridno telovadite, jaz se bom pa mastila. Bom vse pohrustala, pridno cmokala s polnimi usti in..... mislila na vas. user posted image

Polhec
veš da te vzamemo "nazaj" user posted image , ne vem pa, kdo zdaj ureja seznam user posted image user posted image

Amelie ti kar kakšno "prbij" - bomo vesele. user posted image  

Rožca hvala glede info o Zvezdici. Pozdravi jo - in user posted image zanjo.

Anajrim hvala glede M&S-ja .
Glede Šipca - imaš točen datum in uro. Kar pridi! Pa čim prej, ker zna krofov zmanjkat. user posted image Jih toliko promoviramo, da jih bo zmanjkal - boš morala čakat novo rudo (da jih spečejo), me se bomo pa mastile.

Marjanaj jaz tudi dobim "podporo" pri umivanju zob... user posted image user posted image user posted image user posted image

.... zdaj grem pa peljat ven Nikito, potem pa štet tetra plenice...

Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.1.2010 10:56:25   
neka_noč
Joj, pišem post, pa že "ven" prileti seznam. Bravo Tanika
Nisem videla/vedela , pa moram to napisat, ker tolk blond pa spet nisem. (Sem še bolj. user posted image )

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.1.2010 11:05:54   
neka_noč
Nax tebi sem še "dolžna" odgovor - tudi mi dobimo najkasneje konec febr. mladinsko sobico. user posted image   Upam, da res najkasneje. Bi me morala že kaj obvestit, pa še kar nič... 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.1.2010 11:06:11   
krtkova
Amelie - zdej si se tle v naš forum zahaklala in te ne damo več!!!!user posted image  Si naša!! Ker maš dobre komentarje in nam je to všeč!!!!user posted image Please, don'go!! (to je bil včasih en komad od Jon Secade - ah, sam ve ste vse tok mlade, da se zagotovo ne spomniteuser posted image ).

neka_noč - a ti dam lahko domačo nalogo? user posted image Se sicer zelo bojim, da jo boš pozabila narediti, a vseeno; upanje umre zadnje. A bi šla mogoče ti mal rezervirat k šipcu (pa ne sam mizo, tud krofe??).???? Mimogrede vpraši še, če imajo indijančke al pa šamrole- jst bi pa to jedla!!user posted image

pupa*81 - nič hudega, zapelji se do šipca, vzemi kak krof in pojdi dalje.user posted image

Zvezdici - jaooo, mirno ležanje!!! Boga revica!!!user posted image user posted image  in povejte ji, da ful mislimo nanjo!!

Tok ste o teh krofih, da sm čist lačna postala.user posted image

Kje je nax?????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.1.2010 11:31:00   
lumpa6
oj čvekice

jaz sem bila na diabetološki zaradi nosečniške sladkorne, dobila merilec in dieto, ki se je moram držat
tisto glukozo ki jo dajo spit sem pa skoraj zbruhala, tok mi je bilo slabo

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
26.1.2010 12:15:40   
NATAŠA35
madonca ste spet naklofale...pa kake serjete, se vidi da ste domauser posted image user posted image

krtova aaaaa jon secada uuuuu, si mi lušte nardila...user posted image user posted image user posted image

mater zdej sem se spomnila, da mam 1.02. začetek MŠ, greva z mojim malo pogledat...po moje hoče videt  nove babiceuser posted image user posted image na našem koncu in če je ne bomo imeli še naslednji dan se vam pridružim na krofih....user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
26.1.2010 12:15:54   
neka_noč
Krtkova seveda lahko rezerviram - mizo (imajo itak samo eno večjo - za 6/7 normalnih user posted image ) - koliko pa nas pride user posted image Prosim punce javite se, da vem vsaj okvirno cifro. Pa tudi za krofe . Če nas je več pa imajo še eno sobico in bi tam lahko dali mize skupaj - bom vprašala oz. se zmenila, a neko št. rabim vedet.  Pop. zna biti kar gneča s temi krofi - takrat vsi navalijo in je vrsta še zunaj.

Torej;
1 Krtkova - indijanček/šamrloa (tega ne bom rezervirala, ker če imajo, ne bo zmanjkalo user posted image )
2 Neka_noč - 2 oz. 3 krofe (punce ne se smejat - res se topijo v ustih... )
.
.????

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
26.1.2010 12:59:48   
krtkova
Nataša35 - generacija, aaa????user posted image

Jst šibam k zobarju!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
26.1.2010 13:08:39   
Anonimen
Hej.

Upam, da se zavedate kaj vse tvegam, da se med sluzbo javljam, ampak morem. Glede na to, da itak nimam zivljenja, ste vi moje vse in sem vas pogresala. Oooo, iiii kako lepo!!! (a obstaja smesko, ki zadrzuje bruhec?) user posted image

Amelie, samo zate. Iz srca:

Stay with me a while (Asking you to stay)
'Cause you know I'll always need you
Don't go, don't go
Stay with me a while (Asking you to stay)
'Cause you know I'll always need you
Don't go, don't go away

Krtkova, kaj pravis? user posted image

Neka noc, meni nic ne rezerviraj hrane, ker nameravam vaso pojesti. Neopazno seveda. A rabis kaksno poslovno partnerko? Jaz bi s tabo po kaficih hodila. Rajsi, kot pa da tu sedim in vnasam podatke. Oh, kako koristna so bila leta na faksu. Moj otrok tudi na gimnazijo ne gre, kaj sele na faks!! user posted image

Pupa, jaz sem tudi mislila, da je danes srecanje. Actually, lahko tudi je. Jaz imam cas. Moz me je vceraj obvestil, da mu bom med selitvijo samo v napoto, torej lahko tudi spokam za cez vikend. On (in kolegi) bodo pa vse preselili. Hahaha, me prav zanima kako.

Oh moje telo sploh ni vec moje. Kr neki je. Vceraj sem si koncno kupila nov modrcek, ker sem zadnje case kar brez hodila (in upala, da se ne vidi), ker so mi bili ze vsi premajhni. Popek se vztrajno prebija proti vrhu in ce se ful smejem mi ga kar ven mece. Za zjokat. Da o tem kako se mi moz rezi, ko pridem "pobrita" izpod tusa sploh ne zacnem. Krasn, res!

Cojka (the shopper), kje si ti kupila nosecniske legginse v Emporiumu? Jaz sem vceraj tam iskala pa nisem nic nasla. No, modrcek od Lisce. 85 D (oziroma bo kmalu E). wtf? Iz 75 B na te melone! Wunderbar. Pa zdaj so se ok, kaj pa bo po dojenju pa rajsi nocem vedeti ... user posted image

Zakaj me nobena ni obvestila, da ima mkbk ze enega majhnega otroka. Jaz sem mislila, da ima ona 19 let in me je danes na FB skoraj kap. No ja, tako kot zadnjic, ko se je neka noc ven metala kako stara je, potem pa se krtkova (sem te sla prav na fb preverjat!). Babe pa super ste! Nikoli jih ne kazete cez 30!!

Anajrim kje nasproti BD si doma? Jaz sem (bila) prav na Dunajski. Komaj cakam, da pogruntava, da sva ble sosolke v OS. A si na Kraigherco hodila? user posted image

Aja, krtkova, cojka te sprasuje ce si iz stolpnic ali iz ta nizkih blokov. Ceprav jaz za svincnike in radirke tudi prvic slisim. Pac malo sklepam. Lahko pa da se motim. Kot ponavadi.

Cojkic, kje si? Ce slucajno spet instruiras (al pa nakupujes) te bom naslednjic ignorirala 2 minuti! Spocij se malo!! Kako si ze rekla, da bo vajinemu malemu ime? Timotej? Aja, zdaj sem se spomnila. Slikat se je sla, a ne? Spet bo zgoraj brez user posted image

Zdaj pa se serious stuff.
Lumpa, meni so pa mojo kri zgubili po glukoznem testu. Tako da se zdaj ne vem, ce imam sladkorno ali ne. Je rekla v laboratoriju, da bodo zrihtali. Po moje je doma psu vzela kri in jo dala naprej kot mojo. user posted image
A je tezka ta dieta? Kako se drugace pocutis?

Zvezdici drzi se! Se cist cist malo!! Tista ki ima stike z njo naj jo vprasa, ce bi mela kaksno tortico al pa krof, da ji ga prinesemo. Da se bo malo boljse pocutila.

Ok, grem se delat, da delam. To mi dobro gre user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.1.2010 14:39:19   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Prosim punce javite se, da vem vsaj okvirno cifro.

Torej;
1 Krtkova - indijanček/šamrloa (tega ne bom rezervirala, ker če imajo, ne bo zmanjkalo user posted image )
2 Neka_noč - 2 oz. 3 krofe (punce ne se smejat - res se topijo v ustih... )
.
.????

.
.
3. Petrca - 1 krof (Bom glih po kosilu. Ampak če bo premalo, bom naročila kar jim bo takrat še ostalo user posted image )

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?