|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
26.1.2010 21:25:28   
bcljka
aglaia - jep, še študiram - fakulteta za šport... zdej sm tretji letnik (šele... glede na to da sm stara 24.)... sm bla takoj po gimnaziji preveč zaposlena z žuranjem in delom da sm dve leti mal bluzila (vpisana na fdv), zdej pa uživam na difu... kjer sm uspela tud spoznat svojga moža... user posted image

joj mene joj, spet sm na forumu namest za zapiski... držte pesti jutr ob treh zame... k tole bo bolj sreča kot pamet... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
26.1.2010 21:29:17   
marjanaj
krtkova kako pa to da si dobila zraven tudi to za pikapolonico? A ne dobis samo popust in to je to?

nax05 upam, da se bom spomnila, pa prinesla vsaj nekaj slikc pokazat... drugace pa jih imam tudi na FBju...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:31:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
26.1.2010 21:41:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Ej punce, mami mi je povedala, da imajo v počastitev Prešerna nastop - sami penzjonerski zboriuser posted image user posted image . Ampak udeleženci imajo zastonj krofeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Najboljš, da se priplazimo v avlo in ko uni pojejo, me vse krofe poglodamouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne moreš verjet....user posted image user posted image user posted image

bcljka bomo držale pesti pa dobro opravi izpit!

marjanaj ja sej sem šla firbcat na fb, ker sem bila skor ziher, da si bila ti na Bori Bori. Ampak a imaš še kakšno fotko s plaže? jaz sem nora na to morje, na to barvo. dej no če bi se ti dal prinest še kake slikce pokazat. Pa mal te bom zaslišala (če om lahko prišla seveda) kako je bilo, kok sta dala, od kje sta šla,.... u glavnem težila ti bom

cojka ja sej zato bi pa jaz šla med tednom. najbolj mi je itak dopoldne. Sam to vprašanje če bo krtkova lahko. Ker med vikendi jaz živčna ratam če grem v tisto gužvo.
Ej pa ful maš dobro fotko!!!!! A jih imaš že kej novih na fb?

Sem tud jaz že hotla vprašat kje je neka_noč danes?

Neposredna povezava do sporočila: 1829
26.1.2010 21:45:47   
Anonimen
Se morem pohvalit, da sem jaz tud zdej frendica s krtkovo na fb....no ja če me bo sprejelauser posted image sam krtkova v tej bundi te pa še jaz, k mam ful dioptrijo pa ne morm nost leč (torej hodm na pol slepa okol), ne morem zgrešit. zakon je!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
26.1.2010 21:46:09   
krtkova
nax in cojka - jaz sem žal res v službi, sam grem lahko kaj prej ven. Če bosta šli kdaj tm okol pol 3h bi bilo super (no tud kakšno minuto prej). No, jasno, če bosta soglasno sprejeli odločitev, da grem lahko z vama.user posted image

Marjanaj - tašča mi je za novoleto plačala celoletno naročnino na Mamo in od tam so mi poslali obvestilo, da me za darilo čaka nekaj v Pikapolonci. So mi pa rekli v Pikapolonci, da tega ne bodo več imeli, zato POHITITE!!!

Mene tud zanima, kam je zginla mkbk?!??!user posted image user posted image  Načeloma sem z njo dogovorjena, da greva jutri skupaj na telovadbo.

Podloge za previjanje - nax - da ne boš mislila, da sem doktorirala iz te teme. Le pogledala sem si velikosti, da si bom pri mizarju dala delati leseno podlago (ki jo bom nato prilepila na pralni stroj). A mogoče katera pozna kakšnega mizarja? user posted image user posted image  Ne potrebujem stilnega pohištva, le tako podlogo.

Pa čez tisto plastično podlogo bi rada potem kupila kakšno bombažno/foritrasto prevleko, da bo bolj prijetno za mehko kožico mojga Hugiča. In enako bi tudi za maxi cosi lupinico, pa so imeli le v božjastno turkizni barvi (v kateri bi mojega otroka psihično čist dotolklo) al pa v temno modri. Nekako sm si predstavljala belo.

No, sej,grem sam mal pogledat, pa se čist razpišem!

Nax - imaš zs!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1831
26.1.2010 21:46:59   
ursa_p
Madonca ... ste pa take klepetulje ratale, da sploh niste opazile, da sem vam kej napisala ... al pa zato ne, ker baje spadam med tanormalne ljubljancanke ... al kako ... hahahahaha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
26.1.2010 21:47:04   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Se morem pohvalit, da sem jaz tud zdej frendica s krtkovo na fb....no ja če me bo sprejelauser posted image sam krtkova v tej bundi te pa še jaz, k mam ful dioptrijo pa ne morm nost leč (torej hodm na pol slepa okol), ne morem zgrešit. zakon je!

matr si hitra!!
že šibam na FB, da te potrdim!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
26.1.2010 21:48:26   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Madonca ... ste pa take klepetulje ratale, da sploh niste opazile, da sem vam kej napisala ... al pa zato ne, ker baje spadam med tanormalne ljubljancanke ... al kako ... hahahahaha.

to je samo zato, ker smo ti vse fouš, da si v KG in da uživaš, medtem ko me tle v tej Ljubljani brez sonca gnijemo (oz. dobivamo napade neumnosti!! ha ha)user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
26.1.2010 21:51:23   
ursa_p
Krtkova ... naj te potolazim ... vceraj ni bilo sonca, danes je pa tik predno je prilezel izza hriba zacelo sneziti ... jutri bo baje bolje ... baje velja enako tudi za Ljubljano ... no, potem vam jutri ne bodo sle neumnosti po glavi al kako? ;)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
26.1.2010 21:54:02   
krtkova

Krtkova ... no, potem vam jutri ne bodo sle neumnosti po glavi al kako? ;)

dvomim da je tko enostavn recept!! pustmo se presenetit!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
26.1.2010 21:54:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

to je samo zato, ker smo ti vse fouš, da si v KG in da uživaš, medtem ko me tle v tej Ljubljani brez sonca gnijemo (oz. dobivamo napade neumnosti!! ha ha)user posted image user posted image

Se strinjam. Kot prvo smo te "ignorirale" ker spadaš med normalne ljubljančanke (zaenkrat še, kaj bo ko prideš iz KG pa ne vemuser posted image ), drugič pa zato, ker smo ti res fouš k gnijemo v tej bedni lj. Definitivno se maš ti boljš tam. jaz bi šla tud smučat oz na snega (pa ne mi rečt, da ga mam tud v Lj, ker tuki je groza)user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 21:57:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
26.1.2010 21:58:29   
Anonimen
krtkova no bova s cojko naštudirale kdaj bi šle v šoping me in kako bo zgledal tale naš šoping. Joj to bo zanimivo. Mogoče se pa še neka_noč javi, da se nam pridruži. Bomo pomoje imele več od tega.
wwwhhhoooo si me potrdila, zdej grem pa firbcatuser posted image
Jaz poznam mizarja, nama zdej dela previjalno mizo. Sva pa z njim res zadovoljna, ker ni drag, pa dobr naredi (nama je naredil omaro za čevlje in pisalno mizo z omarami).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
26.1.2010 21:59:35   
ursa_p
Nax ... pa ne sam, da ga imas tud v Ljubljani ... se vec snega imate kot mi!!!
Ampak je pa lustn, ja ... dopust (to je najbolj pomembno, kajti cakata me se zadnja 2 tedna sluzbe), cajcki, vroce cokolade, kuhan vin (ga samo voham, ampak je tud super - zgaga), smucisce sicer lahko samo gledam, ampak ga je fajn tud gledat, ... no, zdej mi pa zihr niste vec fous user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cojka ... sej mogoce bi prisla, pa mi do zdej se nobena ni povedala kdaj imate sploh srecanje ... sej pravim, da ste me dale cist na ignore ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
26.1.2010 22:00:23   
krtkova
krtkova - jutri bova na zboru sprejele odločitevuser posted image user posted image user posted image . Meni je ok, če gremo tudi takrat. No, načeloma bi mi bilo boljš dopoldne, ampak naj ti bouser posted image

Ej, resno, če se bosta zmenili za dopoldne, se sploh ne sekirajta, samo prosim zapisujta si, kaj sta kje videli, da grem pol še jaz kaj kupit. Uživajta v dopoldnevih!! Res ne bom zamerila. Bom pa vesela, če šoping potem zaključita v BTC-ju, pa gremo skupaj na kavo (ali čaj ali ježka ali tortico ali...)user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1841
26.1.2010 22:00:38   
Anonimen
krtkova - jutri bova na zboru sprejele odločitevuser posted image user posted image user posted image . Meni je ok, če gremo tudi takrat. No, načeloma bi mi bilo boljš dopoldne, ampak naj ti bouser posted image

Ampak ker sva tok dobre da bova šle zarad tebe tud kasnej, se prosim dej podučit o stvareh, da ne bomo ko ene kokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1842
26.1.2010 22:02:10   
krtkova

Cojka ... sej mogoce bi prisla, pa mi do zdej se nobena ni povedala kdaj imate sploh srecanje ... sej pravim, da ste me dale cist na ignore ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Ne ne, to pa ni res!! Ti si pobegnila na lepše!!!!! Me smo zdolgočasene in si krajšamo čas na forumu, kjer tud piše, kdaj se dobimo. Ampak, OK ker si glih ti: 2.2. ob 17h pri Šipcu!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
26.1.2010 22:04:04   
Anonimen

Nax ... pa ne sam, da ga imas tud v Ljubljani ... se vec snega imate kot mi!!!
Ampak je pa lustn, ja ... dopust (to je najbolj pomembno, kajti cakata me se zadnja 2 tedna sluzbe), cajcki, vroce cokolade, kuhan vin (ga samo voham, ampak je tud super - zgaga), smucisce sicer lahko samo gledam, ampak ga je fajn tud gledat, ... no, zdej mi pa zihr niste vec fous user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ursa_p prosim, da takih postov več ne pišeš kot je zgornji, ker drugače te bomo čist zignoriraleuser posted image Jaz bi že tok rada šla na smučišče in ona men zdej o čajčkih pa vroči čokoladi pa dej še o hrani k majo vedno tok dobre pomfrije nouser posted image Packa!

sračenja- nismo te ignorirale, sam tok naklofamo, da še same ne vemo kaj sploh pišemo, ker nas čist trga zadnje dniuser posted image

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:16:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
26.1.2010 22:16:18   
krtkova
sračenja- nismo.....

A mi lahko katera prosim pove kaj pomeni beseda "sračenja"????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
26.1.2010 22:17:36   
krtkova

krtkova - komot te počakava, sam res, kot pravi nax, malo se informiraj.

OK, jutri grem v knjižnico. Katere produkte bomo obdelovale?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1847
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:19:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1848
26.1.2010 22:21:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

sračenja- nismo.....

A mi lahko katera prosim pove kaj pomeni beseda "sračenja"????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj mene pa res že medeuser posted image user posted image user posted image No važn da se zastopmo.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 22:21:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?