|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 14:24:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
21.1.2010 14:34:56   
Anonimen
neka_noč naslednjič nej pa še sestrična pride na tortico, da bo mal več junijk, ker zdej aprilčice prevladujemo.

cojka a še krvaviš alsi nehala? Dej ne se hecat no. Pa se pejd pokazat, stane te nič.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.1.2010 14:35:44   
Anonimen
Aja a ste vidle, da je zdej v DM katalogu prijava za nosečnice k je bila zadnjič samo za mamice. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.1.2010 14:37:35   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Aja a ste vidle, da je zdej v DM katalogu prijava za nosečnice k je bila zadnjič samo za mamice. 

user posted image user posted image user posted image user posted image  o čem ti to?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 14:44:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
21.1.2010 14:45:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

user posted image user posted image user posted image user posted image  o čem ti to?

neka prijavnica za babybonus je za DM in imaš potem izdelke ceneje.

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
21.1.2010 14:46:14   
neka_noč
Sestrično sem želela že na srečanje v Zvezdo pripeljat, pa ni imela časa. Dela v zdravstvu in ima (beri je imela) tudi nočne...  Je polno zasedena. Pravi, da za forum sploh ne utegne user posted image najti časa. No ja. Škoda. Je mlada, stara (mislim da- jao meni user posted image ) - 25 let , neizkušena kar se tiče user posted image   in potem mene stalno sprašuje. Ni problem, a vem, da bi ji forum prav prišel. Kaj hočemo, tako je. user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
21.1.2010 14:46:59   
Anonimen
Se počutim k kretenuser posted image . Jaz pišem, hkrati pa ko objavim vidim, da je že cojka objavila za DM. Torej krtkova imaš 2x infouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
21.1.2010 14:54:01   
neka_noč
Cojka - če boš šla v porodnišnico, upam, da ne naletiš na dr. ???? Pa to ni res!!!!  Na koncu jezika imam.... Prej pokliči kdo dela. To sva midva tudi naredila.     Pa je ravno ONA takrat delala. Ta "koza" je hujša kot tista tvoja zadnjič, ker ta zna prizadeti tako, da te točno zadane na pravo mesto pa še groba je na pregledu. K njej odsvetujem da greš na pregled. Res. Mesarka je.
Je pa bolje da te nekdo pregleda.... Če boš šla se res raje pozanimaj. Lahko mi pošlješ sms z imenom pa bom takoj vedela ali je "ta grozna" ali ne. Če hočeš.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 14:59:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.1.2010 15:02:25   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
nax - ne sekiraj se. Saj krtkova hitr pozab pa je bil vmes še en postuser posted image user posted image user posted image user posted image  krtkova -mal heca

Sem že pozabila- zakaj se že delata norca iz mene.user posted image
user posted image user posted image user posted image
še dobr, da večinoma v Mullerju kupujem in si ne rabim zapomnit tega!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.1.2010 15:11:08   
Anonimen
neka_noč veš kako je. V bistvu jaz čist zastopim tvojo sestrično, če ima ful dela, da ne more na forum. Ker po pravici povedano, če te ni na forum 2 uri imaš za brat 5 straniuser posted image

krtkova a pa si v Mullerju že kej gledala cene za te stvari k jih ramo?

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.1.2010 15:12:43   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Sestrično sem želela že na srečanje v Zvezdo pripeljat, pa ni imela časa. Dela v zdravstvu in ima (beri je imela) tudi nočne...  Je polno zasedena. Pravi, da za forum sploh ne utegne user posted image najti časa. No ja. Škoda. Je mlada, stara (mislim da- jao meni user posted image ) - 25 let , neizkušena kar se tiče user posted image   in potem mene stalno sprašuje. Ni problem, a vem, da bi ji forum prav prišel. Kaj hočemo, tako je. user posted image

kr povej ji da jst mam pa 24 pa tud nism mela pojma, dej k sm pa na forumu sm pa pravi strokovnjak user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
21.1.2010 15:29:30   
krtkova

a se ti zdi, da sploh vem, kaj vse rabimo??user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
21.1.2010 15:46:18   
Anonimen

a se ti zdi, da sploh vem, kaj vse rabimo??user posted image user posted image

Aja sej res ti si tak talent kot jaz k nima pojmauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 15:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
21.1.2010 16:04:00   
krtkova
Pa še jaz se tukaj podpišem user posted image user posted image user posted image

se žal ne moreš!!  Ti že obvladaš plenice!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 1542
21.1.2010 16:11:45   
lorelaj*
O, punce, kok sem vam fuš, ker ste se dobile v torek. Upam, da mi bo naslednjič uspelo priti na čvek.

Urša, sem na fb-ju, ja. Sem te že iskala, pa te nisem našla. Daj, če me najdeš, me pocukaj.
Delala naj bi do zimskih počitnic, torej še jutri + še tri tedne. Če bom zdržala, pa ne vem. Kakšen dan sem fajn sesuta, včeraj sem na MŠ na začetku kar malo zakinkala. user posted image

Aglaia, saj ne morem verjeti, kakšno imaš v službi. Ampak saj je še čisto malo.

Krtkova, verjetno so vse MŠ dobre. V porodnišnici je meni super, edino malo razvlečeno se mi zdi vse skupaj, včasih malo preveč nakladajo. Če imaš čas, je pa krasno.

Cojka, daj čuvaj se. Se pa strinjam s tabo, da je zdajle super čas za strokovca. Potem boš težko, ker ni malo učenja.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
21.1.2010 16:22:47   
Anonimen

Pa še jaz se tukaj podpišem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dobra!

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 16:55:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1545
21.1.2010 17:06:26   
neka_noč

user posted image user posted image user posted image dobra!

O čem ve to???!!!  user posted image user posted image user posted image  

No, pa sem spet doma. Danes ne grem nikamor več in pika. Ko sva ravno parkirala, me je pedagoginja klicala na gsm - so ji vlomili v stanovanje... (boga reva) pa smo šli vse skupaj bolj na hitro skozi. 

Cojka - glede strokovca sem ti mislila ravno to napisat kar si sama. Bolje da ga zdaj narediš, ker je res vprašanje, če ti tu podaljšajo pogodbo, za drugam pa je boljše da ga imaš že narejenega. Go for it!  Držim pesti, da se zmeniš kot tebi ustreza, ter da ga narediš! Že zdaj držim pesti!

Ampak, si pa nesramna, da tako govoriš o hrani - jaz bi tudi pražen krompir pa dunajca. Grem delat špinačo s krompirjem, gor bom dala pa enega jajčka na učka. user posted image

Lorelaj pridruži se nam drugič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 17:11:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
21.1.2010 17:18:25   
neka_noč
A tako?! Tukaj samooklicana komisija - bom JAZ (user posted image ) povedala kdo bo koga vrgel ven. user posted image user posted image

Ja, definitivno je Krtkova zmagovalka glede hrane, se strinjam. Veš kaj, ampak da mi omenjaš TRI dunajce je pa že too much! user posted image user posted image

Nič, grem kuhat špinačko - a Cojka, pomanjševalnice, kaj? Te na kaj spominja? Npr. taščo? user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1548
21.1.2010 17:38:17   
Anonimen
neka_noč itak ne more bit v klubu, ker preveč ve oz vse ve, tako da ja ona je lahko samo komisjia. Sej ne vem kdo sploh še paše v ta klub? Se mi zdi k da sam me (neka_noč, krtkova, cojka in saša) tuki klepetamouser posted image

Men je pa cojka nardila lušte z nutelo. Sem šla takoj v pekarno po kruhka in si namazala 3 kose in zdej mlaskamuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1549
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 17:52:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.