Anonimen
|
Evo me! Kje si krtkova? Are you ready?!? Ne no, saj se hecam, do Septuma se pridem. Zdaj najbolj pomembno: PUNCKA JE!!!! Jeej!!! Je pa 33 cm dolga in 835 g tezka. Pa ful ima napihnjen trebuscek, ker se skoz plodovnice nazira. Vmes je celo uro na pregledu pila. Ful dobro zgleda na filmcku, ker se jasno vidi kako pozira. Pa zeha. Sem ze pri aprilcicah pisala na hitro o 3D, pa bom samo kopirala sem pa kaj dodala. Ce pa katero kaj bolj podrobno zanima pa naj kar vprasa. Slike od 3D so bolj bedne kot ne, ker se ni skoraj nic videlo, ker imam posteljico naprej in tudi dete se je skrivalo skoz. Je bla pa ginekologinja prijazna in se je ful trudila, da bi se mala obrnila pa se ni hotela. Pregled je trajal eno uro No, meni je Septum cist ok, moz je pa cist razocaran. Ni imela niti zvocnika za srce poslusati pa skoz mi je po trebuhu tolkla, da bi se mala premaknila (ampak se mala ni dala motiti). No, to je njega ful zmotilo, ker misli, da to otroka boli. Ah, moski. Aja, zdaj vsaj vem zakaj ne cutim brc na ven in ne vidim premikov. Ker res lezi cist zadaj in je vmes se polno nekih slojev skozi katere more brcniti, da bi se jo cutilo. Je pa rekla ta zdravnica, da mocno dvomi, da bo otrok prisel ven pred rokom. Ze zaradi tega ne, ker v eni uri ni sodelovala cisto nic in to je tipicno za bike, ki se zacnejo glih na 21, ko imam rok. Res je blo smesno, bolj je ona migala meni trebuh in me silila, da se obrnem na bok in ne vem kaj se vse, bolj se je mala na notri obracala ali pa ji hrbet kazala. 2D so lepe slike, 3D pa ne glih. Pa skoz je pila plodovnico, zehala in si tlacila skoraj celo roko v usta. Jap, tipicna bikica (kot jaz). To bo se veselo pri nas doma V glavnem, Septum bi jaz naceloma priporocila, ker se res potrudijo. In res pregled traja eno uro in bi imela lepse slike, ce bi se dete obrnilo al pa dalo roko dol. Ne mores pa imeti lepe slike 3d, ce otrok ni pravilno obrnjen, je pred njim posteljica in si se roko tlaci v usta. To vse troje je bilo pri meni ampak so mi tisti filmcki vseeno ok. Bo lep spomin. Zdaj morem pa barvo kuhinje izbrati. Ce ne bom jutri locenka Pridem spet jutri. Lepo se imejte.
|