|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
1.12.2009 13:32:18   
Teja K
Neka_ noč kar se tiče osebja, imaš pa čisto prav... mislim grozno, ampak meni je tista pikanta pica všeč, mi jo moj večkrat (od kar sem noseča) domov prinese, ker mi ta pikantnost vzpodpudi prebavo...
Jaz pa sem od Žiga Žage na drugo stran doma - v Savljah, pri končni postaji 14...

Bom pa mojega nahecala da nas pelje enkrat v to pizzerijo Sonček (jaz se še ne spoznam najbolje)... bomo že našli, pa veš da si kavico naročim, da dobim tvoj piškot. A si slaščičarka, ali zakaj tvoj piškot ? Joj sem radovedna user posted image user posted image

Aja pa sem videla, da ste se nekaj o brcah pogovarjali... Jaz konkretnih brc še ne čutim, ampak pa čutim bebija kako se premika, včasih me prav žgečka, drugič pa se že čuti kot brcika, tak vzgib, ampak večinoma je tako, kot da bi plaval, in se potem moram po bušiju popraskat ker me od znotraj požgečka...

No se še javim kaj... papa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.12.2009 16:41:39   
lorelaj*
Pikapolonica, jaz jih imam pa +7, pa sem tam kot ti. V petek mi ginekolog ni nič rekel, tako da predvidevam, da ni panike. Me pa tudi mene malo skrbi, da bo šlo v zadnjem trimesečju ful gor. Ampak je to zlo odvisno, ena kolegica iz službe se v 7. mesecu ni zredila niti kile, tako da ... Jaz sem si zastavila nekje ok. 13 kg plusa do konca, če mi bo uspelo, bomo pa videli.
Teja, tebi gre pa zaenkrat zelo dobro. user posted image

Ko ste pisale o okraševanju, je pa še mene prijelo ... je verjetno res že čas, da se grem v klet prebijat skozi gore šare. Mogoče mi bo pa celo uspelo kaj najti.

Cojka, ne moreš si misliti, kako te razumem. Pa testi še grejo, ampak eseji ... jao jao. Zdajle decembra bo itak noro natrpano pred konferenco. Mene je kar groza.

A H&M ima na Rudniku oblekice za user posted image ali jih imajo tudi v BTC-ju? Nisem še nič gledala. A bi bila kakšna od mamic za to, da malo pove, kako je s temi številkami za otroška oblačila, ker meni se niti sanja še ne. Pa še to - a boste kupovale za novorojenčke ali za par mesecev več?

Pozdravček

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 702
1.12.2009 19:08:49   
neka_noč
Teja K potem sva pa res zelo blizu doma ena drugi. Bova lahko skupaj "vozičkali". user posted image
Slaščičarka nisem, se pa ukvarjam s piškotki, ki jih (beri sem jih, ker sem sedaj na bolniški...)  pečem in plasiram po lokalih za ob kavici, ter za poroke, bankete, konference, kolegije, seminarje, obletnice,.. Prejšnji teden so jih imeli tudi v Svečki - to ti je najbližje, aja, pa v Tavčarjevem hramu (pri Jocu-pri "štreki"). Druge lokacije so dlje; npr. ob sobotah v Taverni Brajda (BTC), Soba Room, Tivoli (poleti),...
V Sončku jih dobijo sveže ob torkih (pon. so zaprti) in sedaj v dec. bodo imeli cimetove - če imaš rada cimet. So mi ravno danes spremenili naročilo..

Jaz sem se pa danes stehtala in sem pridobila 2 kg! Torej sem se zaenkrat zredila vse skupaj za 2 kg. Sem pa konec 22-ega tedna. 

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 703
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 20:17:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
1.12.2009 21:27:34   
anajrim
Punce hojla!

Jaz v zadnjem trimesečju nisem več pridobivala na kilah, tako da je to odvisno od vsake posebaj. Sem pa sedaj v devetem tednu in imam +1kg. Pa kaj važno da se počutim super!!!user posted image

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.12.2009 15:02:57   
Zvezdici
Zdravo punce!

neka_noč in tejaK vidim, da sta se že najdle za vozičkat, hehe. Jaz sem še v iskanju user posted image .
Ali je katera iz šiške ali pa bližina šiške?

Jaz še iščem katero, ki bi mogoče še z mano vozičkala user posted image .
Če je katera  iz šiške oziroma okolice šiške naj se javi. Bomo vozičkal skupaj user posted image .

cojka - Sem tudi jaz imela v mislih, ah ja saj 12kg, ok recimo se bo dala. Pa sem že sedaj 10kg v + user posted image . Pa sem v 6. mesecu.
Imam prijateljico, ki je oktobra rodila in je bila res srečka nosečka, je šla v celi nosečnosti gor samo 8kg user posted image user posted image .

anajrim - pa ja veš, da res. Glavno da se počutiš vredu.

Jaz vsakič sama sebe tolažim.. sam še malo, pa bomo lahko hujšali. user posted image Sploh, pa po porodu juhej pa bo 5kg takoj manj user posted image user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.12.2009 15:45:36   
neka_noč
Živjo lj. bejbe! user posted image

Že dva dni "skačem" po uradih (beri DURS,...), ZD,.. in si urejam od bolniških listov, do e-davkov, računovodski servis (ga dajem v mirovanje),... in sem od vsega tega že prav zmatrana. Vsak dan si rečem, da jutri bom pa počivala, a se vedno najde kaj novega.
Včeraj sem bila v ZD in tam videla pred ambulanto 5 ljudi z maskami - me je kar streslo.. Mislim, da bom 23-ega tudi sama "strašila" tam z masko, ker zaradi enega bolniškega lista pa res ne mislim staknit gripe. user posted image !

Glede kg se prosim ne sekirat! Vem, da je to lažje reči kot pa storiti... ampak vseeno, poskusit ni greh. Tudi sama "ciljam" na 13-15 kg, a kaj ko sedaj tako zelo paše jesti piškote (včeraj sva s sinom pekla janežove upognjence), pa "kislice" (kisli bonboni), žabice,... še bi se našlo...user posted image user posted image

Cojka - Pridna si; kot vedno! Kako pa kaj tvoj "zaljubljeni" učenec user posted image ?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.12.2009 15:52:47   
neka_noč
A H&M ima na Rudniku oblekice za user posted image ali jih imajo tudi v BTC-ju? Nisem še nič gledala. A bi bila kakšna od mamic za to, da malo pove, kako je s temi številkami za otroška oblačila, ker meni se niti sanja še ne. Pa še to - a boste kupovale za novorojenčke ali za par mesecev več

Sama sem kupovala vedno v BTC-ju ; H&M, ter Mothercare, ker so pri teh dveh firmah št. nekoliko večje - moj sin je bil kot dojenček zelo debelušen (pravi mišelinko).
Za novorojenčka se ti ne splača kupovati št. 50, temveč vsaj št.56 (mimogrede - pa še to št. bo lahko tvoj user posted image nosil cca 1 mesec, ker tako zelo hitro rastejo novorojenčki - vsaj pri mojem je bilo tako). Svetujem ti št. 62 . Kakšen kompletek že 56, drugače pa 62 zavihaš in je ok. Itak mu bo zelo hitro prav.
Tetra majčk sama tudi nisem uporabljala (bi dobila živčen zlom, ko bi se mi kaj zavezalo in ne bi mogla hitro odvezati..user posted image ), sama sem raje uporabljala body-e na "preklop" .
To je moja izkušnja... 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 15:58:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
   [Brisano sporočilo]
2.12.2009 20:42:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 710
2.12.2009 21:32:04   
anajrim
Zvezdici - jaz sem iz bežigrada, je pa res da imam glede na tvoj pdpd jaz zelo pozno!

Ali katrera kaj ve kako je s službo za določen čas??? A ti jo morajo podalšat??? Imamo kake pravice ki jih je dobro vedeti???

Hvala

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 711
3.12.2009 8:50:29   
knorbalbo
Hej!

Cojka: včeraj me ni bilo v moj fitu ker sem se slabo počutila, neki sem eno drisko fasala in full mi je blo slabo tko da rajš nisem reskirala, ampak pridem pa sigurno nasledn tedn! Se vidiva?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.12.2009 8:56:14   
neka_noč
Cojka nisem bila še v Atlantisu user posted image . Ko je sin zbolel, sem tudi sama čutila grlo, nato je minilo, sedaj pa ga ponovno "čutim" in še ne upam. Moj user posted image mi pravi naj sploh ne grem, da kaj ne staknem, a me vedno bolj boli v križu in bi zelo pasal bazen, da jo malo razbremenim, tako da imam namen iti še v tem mesecu - želim biti le resnično brez bolečin v grlu. 

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.12.2009 10:19:25   
Teja K
Hej hej Ljubljančanke :-)

Neka noč valda da bova vozičkali user posted image ... bo fina tura za razgibat, pa jaz bom imela na poti še šolo od sina, da ga poberem vmes user posted image user posted image ...

Joj neka noč si omenila janeževe upognjence user posted image ... pa ne mi tega delat nooo user posted image ... kislice, bonbončki, čokolade... od sedaj naprej PREPOVEDUJEM O TEM GOVORIT user posted image user posted image ...

Anajrim glede zaposlitve za določen čas - zaposlitev ti poteče na tisti dan, ki ga imaš zapisanega v pogodbo in nič prej, kljub temu da si noseča!!!! V kolikor ti dajo odpoved prej imaš pravico do tožbe (sicer traja nekaj časa) ampak podjetje ti mora za ta čas, ko te je neupravičeno odpustilo povrnit vse stroške (sodne, stroške plače, prispevkov in zavarovanja skupaj z obrestmi)... Je pa vprašanje ali ti pogodbo podaljšajo, to pa je v njihovi pristojnosti... Če si pa zaposlena tudi več kot 6 mesecev, ti pripada cel regres za letni dopust in prav tako cel dopust, ki ti ga morajo omogočit izkorstit, vsaj 10 dni v tem letu... Lažje bi ti odgovorila, če bi imela bolj konkretne podatke, kot so do kdaj imaš pogodbo, kdaj imaš PDP)

No toliko od mene

Aja končno mi je uspelo potegnit dol jogo za nosečnico, samo odpret je še nisem mogla (jo pa full pri majčicah hvalijo) tako , da bom poskusila jaz doma kar sama telovadit ko bom imela čas...

SEm pa se odločila, da bom naslednji ponedeljek in torek uzela dopust in bila doma, da se pripravljam na izpit, grem k frizeru,... no da se malo razvadim user posted image

Lep dan

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.12.2009 11:29:05   
neka_noč
He he...
Zdajle jem čokolado z rezanimi lešniki in poleg martinov polbeli (čisto sveži) kruh. Kaj je to dobro!!! user posted image Njami!
Aja, ne smem govorit o tem..user posted image user posted image
No, si grem skuhat kavico . Vem, vem , ni dobro, a zdaj jo ponovno pijem. Mi tako diši, je pa res, da ne vsak dan. Danes je tak obupen dan, da se moram malo razvajati. Čokolada, da dvigne nivo razpoloženja, kavica, da se sploh zbudim. user posted image
Današnja noč je bila kratka. Spat sem šla pozno, ponoči sem se zbudila in nisem mogla zaspati nazaj, nato pa zj., kot vedno, borba s sinom, ker on ne bi šel v vrtec, bi bil z mano - pravi, da bi orehe trl. Že dva dni jih tre.user posted image V tem tako uživa, jaz sicer malo manj, ker je pod mizo polno lušin, ampak vem, da se ima fino. To tako rad dela. Noro.

Skratka, bila sem z Nikito zunaj, da bi se nekoliko razvedrila. Zelo me je bolel trebuh. Me je prav tiščalo in na obrazu so se mi risale limone. user posted image Zdaj sem nekoliko bolje - bolj kot po sprehodu, po čokoladi. Zdaj "pade" še kavica, zakurim kamin in grem v nekoliko ležeč položaj. To mi resnično manjka po vseh teh "letanjih" v preteklih dveh dneh. Sicer moram pop. ponovno s sinom v ZD.. user posted image Se mi nič ne da. Še las se mi ne da umiti. Pa bom morala.

No, da ne jamram. Pri vsem tem je dobro to, da sem veliko uredila. Tudi za sterilizacijo, za katero sem se sedaj (skoraj , 95%) odločila. Ko pa sem bila že ravno v stari babiški šoli, sem povprašala za šolo za starše - kako in kaj, ter da sem že bila in ali moram/-va ponovno hoditi,.... Pa mi je povedala, da mi ni potrebno, dala za user posted image že kar potrdilo da je obiskoval šolo. Nekoliko pred PDP-jem morava plačati (da bo on lahko z menoj v porodnišnici/porodu) in to je to.
Tako da, sem se odločila, da žal ne bom hodila v šolo v januarju - kot smo se menile. Absolutno sem za, da se vidimo, kot smo se tudi pogovarjele. Le hodila ne bom. Itak predavajo isto (že vrsto let) kaj potrebujem za v porodnišnico (če je kaj novega) pa tudi ne bo problem izvedeti. Itak bom morala na pogovor k anesteziologu, ker bom imela planiran Cs., ter včeraj sem izvedela, da moram k anesteziologu tudi zato, da se zmenima glede anestezije. Tokrat želim spinalno, ter pri prvem Cs. sem imela halucinacije, ker očitno Ketalar-ja ne prenašam najbolje (to je droga!).
Tako da, upam, da ne mislite, da sem zahinavila. Glede šole.

Teja K tudi moj sin bo v šoli. S septembrom prične. Danile Kumar. Koliko je tvoj sin star. Se opravičujem, če si že povedala - zelo sem pozabljiva..user posted image

Pozdravljam vas vse user posted image   in želim čimveč energije na ta turobni dan!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.12.2009 12:23:41   
Teja K
ok, prej sem napisala cel sestavek pa me je ven vrglo... povzetek

danes sem slabe volje
-sovaržim svoje mastne, dolge lase, komaj čakam ponedeljek da grem k frizeru
-včeraj sem imela tudi jaz drisko, kar je po eni strani dobro sem spraznil črevesje, po drugi strani pa sem zaradi tega prebedela noč, ker sem bila lačna
-danes sem bila zalostna ker sem debela in ker nisem našla svojih pajkic in majice, ki sta še vedno v pranju
-strica od Pirsa sem odslovila po hitrem postopku
- sem netolerantna in nesramna, najbolj od vsega pa utrujena
- danes ne hodit meni na pot

user posted image user posted image user posted image

No sem pa naredila nakup za Miklavža:
- scrable
- milkine miklavže (upam, da bodo zdržali do takrat)user posted image , moj bebi je tako lačen čokolade, da kar vse sproti poje (mislim, da se ponoči iz trebuščka odtihotapi do predala s sladkarijami)user posted image
- selotejp - moj sin ga porabi na tone
- škarje - ne vem zakaj ampak sin si vedno moje sposoja, ampak nikol ne vrne user posted image

Drugače pa Neka noč, moj mali tudi hodi na Danile Kumar ,star je 7 let in bo naslednje leto hodil v 3. razred... Tako, da bova skupaj lahko se sprehodile do šole, na poti pa se ustavili še pri Šiptaru na sladoledu, al pa kje na kavici user posted image

< Sporočilo je popravil Teja K -- 3.12.2009 12:31:12 >

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.12.2009 15:14:49   
neka_noč
user posted image   malega imam doma - so me klicali iz vrtca, da je (ponovno) zbolel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imamo vročino... user posted image

Teja K sem za. Bova vozičkali! user posted image
Se te pa danes kar bojim, ko si tako razkur..na. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.12.2009 20:45:51   
anajrim
Punce!
Jaz sem pa iz pregleda vsa navdušena ker sem videla svojo pikico. Bilo je super. naslednji pregled pa imam 14.1.

lep vikend vsem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 21:12:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 21:14:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
3.12.2009 21:23:59   
anajrim
Prvi pregled, nuhalna pa je 28.12.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 721
4.12.2009 8:45:31   
Teja K
Dobro jutro nosečke!

Danes sem že boljše volje, imam svoje pajkice in majico in včeraj zvečer sem sexalaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image .

Cojka ti si zaposlena v šolstvu, ampak glede na določila Zakona o delovnih razmerjih, si zaposlena do 31. 8., pripada ti cel regres in cel dopust. Vem pa da je v šolstvu malo težko izkoristit dopust pred julijem, tu je odvisno od ravnatelja, ki ga imaš. Vem da je naš ravnatelj, kjer sem prej delala glede tega zelo komplicira in v tem momentu se ne morem spomnit nobene učiteljice, ki bi izkoristila dopust v celoti.
Dejstvo pa je, da ti mora omogočit da izkoristiš 10 dni letošnjega dopusta pred nastopom porodniške, 10 dni oziroma kar ti ostane (to je odvisno od odločbe, ki si jo dobila) pa se prenese v naslednje leto... Ne pozabi pa, da ko boš rodila, ti pripada še en dodaten dan dopusta zraven, ker boš imela otroka do 15. leta, kar pomeni, da za to dobiš en dan dopusta in ti morajo izdati novo odločbo oz. dopolnitev, lahko pa ti upoštevajo to na odločbi, ki jo moraš dobiti v začetku leta. Pred nastopom porodniške vsekakor moraš dobiti odločbo o dopustu.
V kolikor te bodo zaposlili po poteku porodniške naprej, se ti prenese ostanek dopusta iz leta 2010 v leto 2011, vendar ga moraš izkoristiti do 30. 6. 2011, drugače ti dopust propade - to ti mora omogočit ta ravnatelj-ica, v primeru da se po porodniški vrneš k njim, v nasprotnem primeru pa, ti morajo izdati odločbo, kjer piše koliko dopusta ti je ostalo iz leta 2010. Torej če nimaš zaposlitve od poteka porodniške naprej ti dopust poteče. Če pa se vrneš na delovno mesto v šolo kjer si sedaj, in ti ne omogočijo koristit preostanka dopusta iz leta 2010 pa lahko zahtevaš denarno nadomestilo... no tu je potem tista caka, kakšne odnose imaš, ali misliš ostati v tej šoli itd...

Upam, da sem ti pomagala.

Anajrim čestitke za pregled in vem da si fulll navdušena, ko si bebija videla user posted image

Neka noč, danes pa sem že boljše volje user posted image , kdaj pa imaš ti PDP? Ne da se mi it seznama iskat user posted image . Jaz ga imam 25. 5.

No lep dan user posted image in končno je petek tukaj user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 722
4.12.2009 8:47:57   
Teja K
Aja Cojka po poteku pogodbe, moraš dobiti odločbo, da ti je poteklo delovno razmerje za določen čas. S to odločbo greš na Zavod za zaposlovanje, kjer se prijaviš kot iskalec zaposlitve. Če odločbe ne prejmeš imaš po Zakono o delovnih razmerjih pravico zahtevati zaposlitev za nedoločen čas user posted image ...

Saj nisem pravnica, sem pa delala kot tajnica v šoli. Z ravnateljem se nisva dobro razumela zato poznam Zakon o delovnih razmerjih v nulo user posted image , predvsem svoje prvice in kje me lahko kdo zašije user posted image .

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 723
4.12.2009 9:35:48   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Zvezdici - jaz sem iz bežigrada, je pa res da imam glede na tvoj pdpd jaz zelo pozno!

Ooo no vsaj ena, ki je malo bližje mene, hehe.
No, pa vseeno ko boš tudi ti lahko vozičkala, bi šle lahko skupaj, če boš kdaj za user posted image .

cojka - jaaa sem naredila izpit! Celo edina user posted image .

Sem danes uspela po nekem času priti do računalnika. Sem bila včeraj čisto fuč. Smo šli n a ekskurzijo s faksom (ja s faksom user posted image ) na primorsko in sem cel dan letala naokoli, tako da ko sem prišla domov sem samo še padla v posteljo.

Lep dan punce kljub megli!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 724
4.12.2009 13:17:39   
Teja K
Zvezdici čestitke za izpit user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?