neka_noč
|
He he... Zdajle jem čokolado z rezanimi lešniki in poleg martinov polbeli (čisto sveži) kruh. Kaj je to dobro!!! Njami! Aja, ne smem govorit o tem.. No, si grem skuhat kavico . Vem, vem , ni dobro, a zdaj jo ponovno pijem. Mi tako diši, je pa res, da ne vsak dan. Danes je tak obupen dan, da se moram malo razvajati. Čokolada, da dvigne nivo razpoloženja, kavica, da se sploh zbudim. Današnja noč je bila kratka. Spat sem šla pozno, ponoči sem se zbudila in nisem mogla zaspati nazaj, nato pa zj., kot vedno, borba s sinom, ker on ne bi šel v vrtec, bi bil z mano - pravi, da bi orehe trl. Že dva dni jih tre. V tem tako uživa, jaz sicer malo manj, ker je pod mizo polno lušin, ampak vem, da se ima fino. To tako rad dela. Noro. Skratka, bila sem z Nikito zunaj, da bi se nekoliko razvedrila. Zelo me je bolel trebuh. Me je prav tiščalo in na obrazu so se mi risale limone. Zdaj sem nekoliko bolje - bolj kot po sprehodu, po čokoladi. Zdaj "pade" še kavica, zakurim kamin in grem v nekoliko ležeč položaj. To mi resnično manjka po vseh teh "letanjih" v preteklih dveh dneh. Sicer moram pop. ponovno s sinom v ZD.. Se mi nič ne da. Še las se mi ne da umiti. Pa bom morala. No, da ne jamram. Pri vsem tem je dobro to, da sem veliko uredila. Tudi za sterilizacijo, za katero sem se sedaj (skoraj , 95%) odločila. Ko pa sem bila že ravno v stari babiški šoli, sem povprašala za šolo za starše - kako in kaj, ter da sem že bila in ali moram/-va ponovno hoditi,.... Pa mi je povedala, da mi ni potrebno, dala za že kar potrdilo da je obiskoval šolo. Nekoliko pred PDP-jem morava plačati (da bo on lahko z menoj v porodnišnici/porodu) in to je to. Tako da, sem se odločila, da žal ne bom hodila v šolo v januarju - kot smo se menile. Absolutno sem za, da se vidimo, kot smo se tudi pogovarjele. Le hodila ne bom. Itak predavajo isto (že vrsto let) kaj potrebujem za v porodnišnico (če je kaj novega) pa tudi ne bo problem izvedeti. Itak bom morala na pogovor k anesteziologu, ker bom imela planiran Cs., ter včeraj sem izvedela, da moram k anesteziologu tudi zato, da se zmenima glede anestezije. Tokrat želim spinalno, ter pri prvem Cs. sem imela halucinacije, ker očitno Ketalar-ja ne prenašam najbolje (to je droga!). Tako da, upam, da ne mislite, da sem zahinavila. Glede šole. Teja K tudi moj sin bo v šoli. S septembrom prične. Danile Kumar. Koliko je tvoj sin star. Se opravičujem, če si že povedala - zelo sem pozabljiva.. Pozdravljam vas vse in želim čimveč energije na ta turobni dan!
|