neka_noč
|
Dober dan na prvi decemberski dan! Ste me spomnile, da moram dat venček na vrata. Imamo tako lepega rdečega iz Dote . Vsako leto hitim z okraševanjem, letos pa kar nekaj pozabljam. S sinom bova te dni delala "verigo" iz kolaž papirja,... da bomo okrasili njegovo sobico. Škorenjček za Miklavža pa je sam pripravil že pred enim tednom. Komaj čaka "dobre može". (beri darila) Za fantke se tudi dobi cool stvari za oblečt, le v več trgovin moraš iti. Je pa res, da ko vidiš tiste "kjut" oblekice za bejbe .... si zaželiš, da bi imel punčko. Tudi mi upamo na punčko. Vedno pravim, da za oblečt fantka potrebuješ čas, za punčko pa denar. Mi tudi kupujemo v H&M (ker lahko perem na 60 st. C, ter med seboj lahko krasno barvno kombiniram), v S. Oliver-ju , Okaidi (tu so mi le zadeve kar nekoliko manjše kot sicer.). Teja K res je. Živimo pod Ruskim carjem... proti reki Savi. Tik ob Baseball in nogometnemu igrišču. Sicer pa raje zahajamo na pizzo v Pizzerijo Sonček. To je v Tomačevem. Imajo odlične pizze, ter odlično Sonček solato.. Njami. K Slavcu (Žiga Žaga) pa sicer ne hodimo (več) jest, ker sem se enkrat zastrupila s polnjenimi lignji na žaru - s tem da sem natakarici povedala, da so očitno premalo zapečeni, ona je povedala kuharju - pa je bil kuhar na terasi na cigaretu in me v pričo vseh ostalih gostov hrulil, da če bi jih še več popekel, da bi bili zažgani..... Skratka. Bil je brez odnosa. Pa Slavca (lastnika Žiga Žage) osebno poznamo - smo bili kot mladi večkrat skupaj na morju kot družba... Enkrat sem imela tudi slabo izkušnjo z njegovim natakarjem.... več osebno, ga ne bi blatila tu na forumu, ker.... Slavca tudi pozdravim več ne, ker mi je hotel enkrat razbiti ogledalo pri avtu.... sem kasneje izvedela, da baje pije in je bil očitno takrat pijan (meni se sicer ni zdel, a se že dolgo ne družimo več...). Vidim pa, da kadar se srečamo, me pozdravlja, jaz mu ne odzdravim, pa mu ni to nič všeč oz. očitno mu (res) ni jasno ali pa se ne spomni. Nazadnje sem ga videla na gospodarcu ko smo se družine srečale na vhodu/izhodu , ko je bil smučarski sejem.... Brez veze. Jaz mu pravim, da je "moj prijatelj".. Se mi je "zasral", ja. Žal. Edina oseba v mojem življenju... Priporočam ti pizzerijo Sonček in v kolikor boš spila pri njih še kavico, boš poleg kavice dobila še moj piškotek.
|