|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
29.11.2009 10:23:15   
Zvezdici
Dobro jutro punce!user posted image

user posted image neka_noč, potem pa kar hitro v trgovino preden ugotovi . Pa še sebi kupi na zalogo user posted image .
Hahaha ampak jaz sem pa tudi. Se pa sprašujem, hmm mama hotel kakšen hotel je to. user posted image user posted image Joj mi je nerodno user posted image user posted image .

Joooj špinača in krompir. Njam njam.. jaz bi tudi user posted image .
Drugače, pa tudi jaz včasih zvečer sploh ne jem. Pojem zajtrk, kosilo, kakšno malico čez dan. In to je to.. zato mi je pa še manj jasno od kje toliko kilc user posted image . Pomoje je šlo vse v moje balkončke, ker so ogromni ratal. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.11.2009 10:29:54   
Teja K
Dobro jutro punce!

Zvezdici - hotel mama je pri meni v Mariboru. v lanskem letu sem se preselila v Ljubljano in sedaj ko grem v MB je tako, kot bi šla v hotel user posted image . Mama me streže od spredaj in od zadaj, sploh sedaj ko sem noseča vedno vpraša kaj bi jedla in potem jem tisto kar se mi lušta. Moja mama je fulll dobra kuharica in tudi kuha rada in nas razvaja, še vedno kakšno pecivo speče od jabolčne pite (ki je totalno njami), ta vikend sem si zaželela skutin štrudl in itak ga je nardila, ob tem pa še vnuka pazi, tako, da se jaz lahko spočijem ko pridem v MB. Res mi sedaj to fullllll paše, ker med tednom ni časa za izležavanje...
Tako sedaj pa vam želim čudovit vikend, ne pozabite prve svečke na venčku prižgat in bebijev pocarkljat user posted image .

Jaz pa grem sedaj svoj venček oz. aranžma naredit, pol pa nazaj za knjige.

Uživajte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 11:58:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
29.11.2009 12:12:35   
Zvezdici
user posted image user posted image Za svečke.
Pa ne morm vrjet, da bo v torek že kar december.
Letošnje leto je šlo spet s svetlobno hitrostjo mimo.

Mene že kar matra, da bi kaj okrasila user posted image .

teja k - me vesele, da te razvaja. Saj prav ane.. nekje se pa tudi treba sporočiti.
Še zdaj se počutim butasto, da sem mislila, da se gre za pravi hotel. Sploh nisem pomislila kaj bi to lahko bilo user posted image .
user posted image user posted image Za tvojo mami!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.11.2009 12:48:55   
neka_noč
A dej, Zvezdici, ne sekiraj se! user posted image Meni se pa to zdi krasna poslovna priložnost...user posted image Hotel mama! user posted image Ampak res! Who knows?

Evo, sem bila pridna.... Moja "moška" sta odšla na knj. sejem, ker sta morala peljati knjige oz. učbenike, ki jih je zmanjkalo, sama pa sem izkoristila čas in vse (cel kup) perila zlikala (2 uri), posesala, pomila. Zdaj gremo v trgovino, ker dobimo obiske in bom naredila pizzo z rukolo.. Njami! Potem, pa mi bodo odpadle noge! user posted image user posted image user posted image
Želim pa še ven na sončka. Ko se bo ponovno prikazal. Danes se tako sramežljivo kaže... Malo sončka, nekaj oblakov, dež, pa zopet sonce... ni da bi govoril...  A je katera včeraj gledala film Dan po jutrišnjem? Lahko smo zadovoljni s takim vremenom, ki ga imamo.... Tisto včeraj na filmu je bila prava katastrofa... 

No, lepo bodite, vas vse user posted image srečke pozdravljam!

P.s.: Sem se spomnila na svečke, ko ste pisale... Pri nas imamo na mizi toliko svečk, da spominja prav na Žale  user posted image user posted image user posted image Kakšen venček... je sin tako veliko svečk gor postavil, da ..... nimam prostora!!!! Pa je ogromna miza! Pred obiski MORAM narediti selekcijo in dat gor venček.

Pa pa

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 13:00:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
29.11.2009 16:09:04   
neka_noč
Cojka pridna sta oba! Bravo! Teamsko delo. Tudi moj user posted image je prišel domov, smo šli v trgovino, nato midva s sinom in Nikito na sprehod.... smo ravno lepo ujeli sonček.... moj user posted image pa je ta čas postoril še ostalo kar je bilo potrebno (posesal hodnik - stopnice, pomil kopalnico (smo ugotovili, da je sosedov fantek za straniščno školjko vse polulal in je bilo user posted image )). Vsi smo bili danes pridni. Prejle sem se ulegla in tako spočila, sedaj pa grem delat pizzo! Lahko prideš Cojka! Me poznajo, da naredim odlično - testo imamo iz Žiga Žag-e... Res je njami! user posted image

Lep dan tudi ostalim lj. user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 682
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 21:53:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
30.11.2009 8:42:54   
Pikapolonica80
Ojla punce!

Hvala za dobrodošlicouser posted image !

Zvezdici - 7.12. imam RD, že čez en teden.

Drugače grejo pa tudi meni kile gor ful, + 8 kg pa sem v 25.tednu. Punce ki imate izkušnje ali je res da se še ful zrediš potem do nekje 36. tednauser posted image , ker če je tko me je že zdaj groza kaj še bo user posted image user posted image . Se pa tud jz kr mal pazim, če se ne bi bi blo precej hujše verjetno. Daleč od tega da bi se nažirala, pa vseeno gre ful gor.

Neposredna povezava do sporočila: 684
30.11.2009 9:11:18   
Zvezdici
pikapolonica - pa res.. še malo! user posted image

neka_noč - ja anda ne bi bilo slabo, če bi naredili kakšen tak hotel. No ja user posted image .
Upam, da si se spočila od včeraj ter, da je pica uspela. user posted image

cojka - sta učeraj potem uspela vse pospravit in svečko prižgat?

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 685
30.11.2009 10:34:21   
Anonimen
Punce ste se mal načvekale. Mene ni bilo čez vikend gor, sem se cartala pri mojemu srčku k ga tok dolg nisem vidla. Smo pa včeraj začutili konkretne brcike, moj je bil čisto raznežen.

Glede okraševanja jaz sem čist utrgana na to. Sem že kar včeraj hotla. Tako, da komaj čakam jutri, da dam na mizo rdeč prt, božočno zvezdo in adventni venček. In upam, da greva dane po smrekco, da jo počasi začneva okraševat. Letos me čist cufa s tem okraševanjem. Prov čakam vesel december.
Glede svečk pa....midva jih imava po celem stanovanju, ker sem jaz nora na njih.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
30.11.2009 10:45:50   
Zvezdici
nax5 - joj jaz tudi samo še čakam jutri, potem pa okraske na plan user posted image . Drugi mi pravijo, da pretiravam. Ampak če uživam in mi da to prijeten občutek, jaz pravim: zakaj pa ne user posted image .

Joj sveečkee.. jaz jih tudi obožujem. Pozimi jih imam nonstop prižgane. Večino mojih ojrotov gre za svečke user posted image .

Aja pa nax user posted image user posted image za brcike!

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 30.11.2009 10:46:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
30.11.2009 11:22:38   
neka_noč
Cojka ti kar pridi na pizzo! user posted image Sem jo naredila dva pekača, otroka nista imela "časa" jesti, pa je ostala in sem jo jedla še danes - le brez Rukole! Je bila pa odlična.

Punce zdaj ste me pa spomnile še na druge okraske... Tudi sama sem vedno nora na svečke, okraske, ker je potem tako toplo, prijetno vzdušje. Čas se kar nekako ustavi... Je tako romantično. Moj sin sedaj, ko je prej tema, vedno želi prižgati vse svečke in ob tem pravi ; mami, a bova prižgala, da bo tako romantično....  Moj user posted image pa se le "križa" ko sliši te njegove izjave pri teh letih, ampak jaz pravim, da ga bodo imele punce zelo rade - to našo nežno/romantično dušo. user posted image
Joj, kaj je enkrat moj oče rekel, ko sem prižigala svečke.... Moja mami je tudi čist "utrgana" nanje... in smo jedli, ko sem ugasnila luč, ter smo nadaljevali ob svečkah.... pravi moj oče; "Dej, prižgi luč, ker nič ne vidim jesti.... pa sveče ugasni, ker nam "kradejo" kisik."  user posted image user posted image Hallooo?!! Z mami sva se le spogledale in prasnile v smeh, ker to pa - je bila izjava..... totalno neromantičnega moškega... On pa pravi, da je sicer romantičen.... ????!!!! Še danes se smejemo na to izjavo! 

Nič, grem še malo delat. Danes moram malo, pa se mi nič ne da.... user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 688
30.11.2009 11:23:33   
neka_noč
Ja, Nax05 user posted image za brcike!!!!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 689
30.11.2009 14:19:25   
Anonimen
neka_noč tale od tvojga očita je bila pa svetovna, sem se prov nasmejalauser posted image Ooooo imate doma pravega romantika vidim. To bojo punce nore nanjuser posted image

Vidim, da smo potem skoraj vse punce mahnjene na svečke. Jaz si ne morem pomagat, da jih ne prižgem. K mi je pa tok lepo. Zvezdici men tud govorijo, da nej se umirim, pa kaj moram met vse te pčkarije, ampak men se zdi, da vsak detajl lep dom naredi. Jaz pa pač dam veliko na to in naj si vsak misli kot si hoče a ne. 

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 15:38:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
30.11.2009 15:54:49   
neka_noč
Evo, mi smo pa nazaj izpod skakanja luž. user posted image Moj sin je šel s kolesom, pa nas je dvakrat kar pošteno namočil dež. Sva imela oba kapuce in nisva kaj dosti komplicirala. Nikita pa je tudi uživala. Zdaj uživa pred kaminom in si suši mokri kožuh. user posted image

Sama sem tako zelo lačna in sem pristavila vodo, da si skuham ..... marelične cmoke...  To je najhitreje... Drugače bom "dol padla" od lakote. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 692
30.11.2009 20:49:59   
anajrim
Pozdravljene punce!

jAZ SE KAR DOLGO NISEM OGLASILA IN SEM RABILA KAR NEKAJ ČASA DA SEM VSE PREBRALA (ups Caps LOK on).

Sem pa vesela da nas je več v debati.

Zvezdici hvala z aurejeanje seznama. user posted image

Komaj čakam pregled v četrtek user posted image user posted image

Pa vas spet malo zapuščam.

lp papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   [Brisano sporočilo]
30.11.2009 22:44:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
1.12.2009 9:00:59   
Zvezdici
Dobro jutro lj user posted image !

neka_noč
user posted image user posted image user posted image Ja zeloo je romantičen user posted image user posted image

nax05
- se strinjam. Ravo zaradi tega vsako leto pohitim. Letos sem ubistvu že pozna. Včasih sem že novembra okraševala. Takrat sem bila šele zmešana user posted image .

cojka - no samo, da svečka gori in daje vzdušje. Drugo ni pomembno user posted image .

Lep prvi decembrski dan!!

Neposredna povezava do sporočila: 695
1.12.2009 9:19:10   
Teja K
Dobro jutroooooo user posted image

Uhh sem se namučila, da vam lahko odpišem hihihi, mi ni hotelo okenca odpret.

Neka noč sem videla, da si eno fino pizzo pekla user posted image , pa da testo v Žiga žagi jemlješ - a si kje tam blizu doma? Mi gremo večkrat v Žigo, na tisto pikantno ki ima še načo sir gor mmmmm..

Ja Hotel Mama bi bila dobra poslovna priložnost, kjer bi mame razvajali pa za varstvo otrok bi bilo poskrbljeno.... Sem pa jaz v mojem hotelu totalno uživalaaaaaaaaa user posted image , poležavala, gledala TV, končno pogledala Angele in Demone ki jih imam že celo večnost na DVD-ju, in seveda sem še se celo učila... Hrana je bila fantastična mmmm... Raje nisem potem na vago stopila ko sem prišla domov user posted image user posted image .. drugače pa sem se sedaj v 15. tednih zredila za cca. 2,5 kg, meni se zdi to kar solidno... če prav je na začetku kazalo da bodo kile šle bolj gor...

Ja okraski obožujem, sveče obožuje, svečnike še bolj user posted image ... Ravno v nedeljo mi je mama dala en tako hud svečnik iz rdečega stekla za mozaike joj je lepo ko je prižgan... tudi venček imam v rdečo srebrni barvi, pa seveda sem že uturila prt božični na mizo ... in je full lepo in toplo vzdušje, zdaj moram še venček samo na vrata pritrdit (sem enega v Mercatorju kupila takšnega naravnega z enim pajacom gor, hihihi meni je čisto simpatičen) ... Malo mi gre za otročje s temi okraski :-)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 696
1.12.2009 9:35:18   
Anonimen
No pa smo dočakale prvi decembrski dan. Končno! Si nisem mogla kaj in sem že včeraj zvečer dala rdeč ptr gor, danes zjutraj pa še venček na mizo. Sva pa včeraj kupila tudi smrekico tako da danes začneva z okraševanjem. Moram pa še kupit venček za na vrata.

Včeraj sva bila pa v Mothercare. Jaz sem bila kar malo razočarana, ker imajo tako kot povsod za punčke ful ful izibire, za fantke pa ravno tok da nekaj je. Sej se najde kaka lušna stvar, samo sem mislila, da bo več.

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
1.12.2009 9:42:53   
Zvezdici
teja k - uhh si pridna. Da si šla samo 2,5 kg gor. user posted image tebi!

nax05 - ubistvu se mi zdi, da je kar povsod tako, da je za fantke vedno manj stvari kot pa za punčke. Katastrofa res. Kot, da fantiči, pa ne rabijo biti lepo oblečeni user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
1.12.2009 9:59:51   
Teja K
Jaz imam fantka... je res, da je za punčke večja izbira, za fantke moraš it v več trgovin, da jih lahko fino oblačiš, ampak jaz mojga malega full cool oblačim in tudi barvne kobinacije uskladim. Kupujem pa v Mani, H&M, Okaidi, zadnjič sem v Sport 2000 našla takšne hude majice in puloverje na temo Scobby Doo!!! Saj s časom se navadiš fantka oblačit user posted image , meni je tudi bilo na začetku težko, kr pač sem sebe oblačila vso življenje user posted image user posted image ...

Upam, da bo sedaj punčka, da bom lahko še krilca kupovala user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 699
1.12.2009 13:05:34   
neka_noč
Dober dan na prvi decemberski dan! user posted image

Ste me spomnile, da moram dat venček na vrata.  user posted image     Imamo tako lepega rdečega iz Dote user posted image . Vsako leto hitim z okraševanjem, letos pa kar nekaj pozabljam. S sinom bova te dni delala "verigo" iz kolaž papirja,... da bomo okrasili njegovo sobico. Škorenjček za Miklavža pa je sam pripravil že pred enim tednom. user posted image Komaj čaka "dobre može". (beri darila)

Za fantke se tudi dobi cool stvari za oblečt, le v več trgovin moraš iti. Je pa res, da ko vidiš tiste "kjut" user posted image oblekice za bejbe .... si zaželiš, da bi imel punčko. Tudi mi upamo na punčko. Vedno pravim, da za oblečt fantka potrebuješ čas, za punčko pa denar. user posted image
Mi tudi kupujemo v H&M (ker lahko perem na 60 st. C, ter med seboj lahko krasno barvno kombiniram), v S. Oliver-ju , Okaidi (tu so mi le zadeve kar nekoliko manjše kot sicer.).

Teja K res je. Živimo pod Ruskim carjem... proti reki Savi. Tik ob Baseball in nogometnemu igrišču. Sicer pa raje zahajamo na pizzo v Pizzerijo Sonček. To je v Tomačevem. Imajo odlične pizze, ter odlično Sonček solato.. Njami.  K Slavcu (Žiga Žaga) pa sicer ne hodimo (več) jest, ker sem se enkrat zastrupila s polnjenimi lignji na žaru - s tem da sem natakarici povedala, da so očitno premalo zapečeni, ona je povedala kuharju - pa je bil kuhar na terasi na cigaretu in me v pričo vseh ostalih gostov hrulil, da če bi jih še več popekel, da bi bili zažgani..... Skratka. Bil je brez odnosa. Pa Slavca (lastnika Žiga Žage) osebno poznamo - smo bili kot mladi večkrat skupaj na morju kot družba...  Enkrat sem imela tudi slabo izkušnjo z njegovim natakarjem.... več osebno, ga ne bi blatila tu na forumu, ker.... Slavca tudi pozdravim več ne, ker mi je hotel enkrat razbiti ogledalo pri avtu.... sem kasneje izvedela, da baje pije in je bil očitno takrat pijan (meni se sicer ni zdel, a se že dolgo ne družimo več...). Vidim pa, da kadar se srečamo, me pozdravlja, jaz mu ne odzdravim, pa mu ni to nič všeč oz. očitno mu (res) ni jasno ali pa se ne spomni. Nazadnje sem ga videla na gospodarcu ko smo se družine srečale na vhodu/izhodu , ko je bil smučarski sejem.... Brez veze. Jaz mu pravim, da je "moj prijatelj".. user posted image   Se mi je "zasral", ja. Žal. Edina oseba v mojem življenju...
Priporočam ti pizzerijo Sonček in v kolikor boš spila pri njih še kavico, boš poleg kavice dobila še moj piškotek. user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?