|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 21:49:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
8.12.2009 9:09:12   
Zvezdici
cojka - se strinjam. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 752
8.12.2009 9:38:14   
Anonimen
Jaz se tud strinjam za srečanje. Sploh bi se blo luštno dobit zdej en dan v Lj k je okrašena. 

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
8.12.2009 12:08:15   
krtkova
Jst sm tud ZA! user posted image  se ful rada družim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 754
8.12.2009 12:24:08   
mkbk
Super ja, nimam nič proti ...user posted image

evo krtkova, pišuka, pa si mi res usojena user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 755
8.12.2009 15:25:30   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Zvezdici - jaz sem iz bežigrada, je pa res da imam glede na tvoj pdpd jaz zelo pozno!

Ooo no vsaj ena, ki je malo bližje mene, hehe.
No, pa vseeno ko boš tudi ti lahko vozičkala, bi šle lahko skupaj, če boš kdaj za user posted image .

Zvezdici - nisem vedla da si tudi ti iz Bežigrada. kateri konec?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 756
8.12.2009 15:28:56   
Pikapolonica80
user posted image  vidim da se za srečanje dogovarjate. tudi jaz sem za ko se boste zmenile. To zna bit zanimivo, vsi obsegi trebuščka od 60cm pa čez 100cmuser posted image .

Zvezdici - prideš v četrtek k marčevkamuser posted image ?

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 757
8.12.2009 15:31:22   
Zvezdici
pikapolonica - saj ubistvu nisem iz bežigrada.. sem še naprej od šiške, ampak mi je od ljubljančank najbližje ona, ki je iz bežigrada user posted image . Nisem še zasledila, da bi bila katera iz šiške.
V četrtek?? Sploh nisem vedela user posted image .
Kdaj pa? Imam namreč pregled ob 6h.

Neposredna povezava do sporočila: 758
8.12.2009 15:37:05   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Juhu.

Pozdrav se od ene Aprilcice 2010. In kot vidim, ste tu itak vec ali manj iste kot pri "vseslovenskih" aprilcicah in nekaj malega marcevk in majcevk user posted image

Saj sem vas ze prej brala, ampak bom zdaj Blicki odpisala glede pilatesa v Tanergiji. Jaz sicer ne vem kako je v Mojem Fitu (to bi ti znala Cojka pomagat, ker tja hodi, ce se ne motim) ampak zadnjic je pisala, da se dela na steperjih in podobno. No, jaz hodim v Tanergijo in to je cisto nekaj drugega. Tam nas ucijo solane fizioterapevtke in vecina fizicnega dela je na rokah (z utezmi) in malo nogah. Vse ostalo je utrjevanje misic medenicnega dna in utrjevanje globokih misic telesa. Nasploh je pilates dosti bolj umirjena vadba, kjer je veliko dela narejenega z glavo. Ni poskakovanje ob divji muziki kot aerobika. Tudi nenosecniski pilates je tak, pri nas pa samo se bolj pazijo, da se ne pretirava. Ne vem no, jaz sem letos prvic zacela s tem in sem vedno hodila na energicne aerobike, kjer mi je blo ful dobro, da me je energija drugih punc in muzike gor drzala, zdaj mi je pa to ful vsec postalo in nameravam tudi po porodu hoditi na pilates.
No, hocem povedati, da ce ti je v Mojem Fitu bolj za upokojence, ti bo tu verjetno se bolj. Ampak ti pa definitivno priporocam, da probas vsaj tisto prvo vadbo, ki je itak zastonj. Pa bos sama vidla.

V petek smo imeli tam tudi predavanje fizioterapevtke o misicah, porodu itd. in je blo tam veliko zensk razlicno nosecih in je ena omenila tudi to v ZD Fuzine. Bojda je tam neka telovadba in neka priprava na porod, ki jo je ful hvalila. A mi lahko mogoce ti kaj vec o tem poves? Kje je to, kako se prijavis, imajo kaksno spletno stran?

No, toliko zaenkrat od mene. Saj se pridem user posted image

Tudi jaz hodim v Tanergijo...user posted image . Tako da se definitvno srečujeva kdaj, kar jaz pridem kolikor se spomnim, enkrat je pon. al sredo, potem drugič tor. ali čet. kakor mam čas. no ta teden me ne bo, ker mi je potekla karta pa ful imam opravkov, naslednji teden pa spet. Hmmm, lahko se zmeniva kake majice la pa hlače dava naslednjič gor pa se bova prepoznale user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
8.12.2009 15:37:33   
krtkova
vidim, da nas je že nekaj za srečanje. user posted image Morda drugi teden? Katera prevzame organizacijo? Morda katera od "ta starih"?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 760
8.12.2009 15:38:32   
Pikapolonica80

pikapolonica - saj ubistvu nisem iz bežigrada.. sem še naprej od šiške, ampak mi je od ljubljančank najbližje ona, ki je iz bežigrada user posted image . Nisem še zasledila, da bi bila katera iz šiške.

Pol nas nisi dobro bralauser posted image . Ob 16.30 v Zvezdi BTC. Imaš dovolj časa da se nam prideš pokazatuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 15:38:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 15:40:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 763
8.12.2009 15:42:40   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Hojla, no pa se pridružuje še moja malenkost. Vedno se je pametno pridružiti domačem teritoriju user posted image , prav pride, če je kakšna mamica v bižini! No jaz imam PDP 4.6.,drugače sem pa iz bežigrada oz. iz Župančičeve jame. Trenutno še na porodniški, potem grem za tri mesece delat in nazaj na porod. user posted image . Za nazaj sicer nisem nič brala, ampak bom pa od zdaj naprej.

LP vsem souser posted image

hehe dons sem čist okupirala forum, ker berem malo za nazaj pa se mi čist dogajauser posted image . Tudi jaz sem iz župančičeve jameuser posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 764
8.12.2009 15:43:45   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

OK, ali sem blond ali pa ne sledim. KAkšen četrtek?

A zdej sem našla :)
Vidim, da to ni za ljubljančanke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  je za ljubljančanke, samo druga kategorijauser posted image -Marčevke

Neposredna povezava do sporočila: 765
8.12.2009 15:43:54   
Zvezdici

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Pol nas nisi dobro bralauser posted image . Ob 16.30 v Zvezdi BTC. Imaš dovolj časa da se nam prideš pokazatuser posted image

Priznam! Bolj slabo sem brala, me ni bilo kaj dosti na forumu.

Hmm ja. Časa do pregleda je dovolj, ampak imam še faks prej. Tako kot ta prvič ko ste se dobile ravno zaradi faksa nisem morala, ker imam do pol 5h faks.
Rada bi prišla ampak mi faks ne dopušča. Morale bi se dobiti kakšen drug dan. Jaz ravno ob četrtkih vedno zatajim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 766
8.12.2009 15:46:41   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Še to: Dejte prosim tiste ki ste stestirale že kakšne user posted image telovadbe povedat kje je kul, pa kje ni!!! Zdaj se nameravam nekam vpisat pa nimam pojma kam, sicer mi je Tanergija (pilates še najbližje, samo ne vem če bi šla tja! Trenutno še hodim, na odbojko z enimi frendi, samo bo pa treba počasi nehat.

Jaz hodim v Tanergijo pa je fajn!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 767
8.12.2009 15:52:21   
Anonimen

OK, ali sem blond ali pa ne sledim. KAkšen četrtek?

Cojka si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tud jaz se včasih tko blond počutm k mi kej ni jasn.

Neposredna povezava do sporočila: 768
8.12.2009 17:17:00   
neka_noč
Živjo!
Se vam malo na hitro javim - me sin že priganja, da se grem z njim igrat... da sem mu obljubila...user posted image   Še vedno ga imam doma. Na antibiotikih je ponovno, tako da bo doma do 16.12. , ko bo imel kontrolo in mu vzamejo bris. Bomo videli ali bo sedaj končno ok, ker sicer mu bodo dali "koktajl" antibiotikov v rito. Prehitro se mu je namreč ponovila bakterijska angina.

Sicer pa moram pozdravit vse nove! user posted image user posted image user posted image
Krasno bi bilo, ko bi se res zmenile in se dobile.. Sem za.

Včeraj sem bila v Atlantisu na vadbi za nosečke in mi je bilo všeč. Sicer ni tako kot sem bila sama doslej bolj vajena - to je, da je vadba intenzivna, a treba je vzeti v zakup, da smo user posted image   in nas tako sedaj povsod obravnavajo. Mi je bilo pa smešno, ko smo imeli ročke, s katerimi smo glede na silo vode potopili in s tem delali vaje za moč (rok), medtem, ko včasih doma sama nesem v 1.nad. celo vedro drv za naš kamin, ki je absolutno težji. user posted image   Ne pretiravam, a vseeno, če primerjam.... mi je prav smešno, ker ni nobene primerjave. Po drugi strani pa mi voda izredno odgovarja, ker se s tem zelo razbremenim - še posebno hrbtenico in sem bila po vadbi veliko bolj fit in nič več "zategnjena". Sem se kar premigala in veliko lažje spala. Pa tudi v duši sem bila bolj zadovoljna, ker sem nekaj naredila zase, zamenjala okolje.... Meni je bilo všeč in sem se odločila, da bom hodila.

Cojka sem bila v soboto v BC z namenom, da kupim blazino za dojenje in ko sem jo potipala, moram priznati, da sem bila kar malo razočarana user posted image   in je nisem kupila. Zdaj kolebam ali naj jo kupim ali ne. user posted image Ti jo hvališ in me zanima, ali si jo "naštelaš" (tudi) pod trebuh in noge, ker meni je delovala tako "prazno", tako (brez zamere) "socialno" - kot da z vsem "šparajo" in se mi absolutno ni zdela vredna tega denarja. Še posebno ne 40€. Zdaj je 28€ a vseeno. Ne vem no. Morda kompliciram. A mi lahko napišeš kaj več glede udobnosti? Vem, bilo je veliko napisanega in sem bila tudi zelo navdušena, ko pa sem jo potipala.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 769
8.12.2009 17:19:10   
neka_noč
Za seznam: naslednji pregled imam 22.12.09   .

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.12.2009 18:00:44   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

3.3.2010
user posted image     LaMay (35)              3.user posted image 2. user posted image                                    user posted image    

17.3.2010
user posted image     lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29)  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

24.3.2010
user posted image     Zvezdici (21)            1.user posted image 0. user posted image             10.12              user posted image    

9.4.2010
 user posted image    neka_noč (35)          3.user posted image 1. user posted image             22.12              user posted image

17.4.2010
user posted image      nax05 (24)              1. user posted image 0. user posted image       29.12 (P + MF)      user posted image

29.4.2010
  user posted image   cojka (28)                 1.user posted image 0. user posted image          23.12 (MF)        user posted image

25.5.2010
 user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1. user posted image                                   user posted image
user posted image     Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

8.7.2010
 user posted image   anajrim (28)               2.user posted image   1.user posted image                                  user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.12.2009 18:01:59   
Zvezdici
neka_noč - samo atlantis mora biti pa drag? Ali je normalna cena?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   [Brisano sporočilo]
8.12.2009 19:51:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
8.12.2009 21:20:29   
mkbk
Oj Pikapolonica, pol si pa čist v mojem becirku user posted image . No kul. Jaz še ne vem kam bom šla na telovadbo, ampak a ni v Tanergiji tud enkrat brezplačno? Drugače mi je pa dons kolegica ful pohvalila Sunny, da je kar intenzivno, samo meni je tooolk odročno.. po moje, da bom šla mal telovadb probat pa bom vidla kje mi sede ne glede na lokacijo. Aja Pikapolonica, a si že od prej tukaj doma? Si pa isti letnik kot jst!

No jaz sem se pa danes po dolgem času dobila s svojimi starimi frendicami in vsakič zaključimo,d as emoramo večkrat dobit, pol nam pa glih enkrat letno rata uskladit termine! Ampak je kul ko rata!

No lahkonoč vsem ostalim user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 8.12.2009 21:21:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 774
8.12.2009 21:31:22   
neka_noč
pa kaj je to za en user posted image .....  Vse sem vam spisala, pa nič... We are sorry....  user posted image   Me je imelo, da bi razbila računalnik!!!! Spet nisem kopirala.... user posted image   A bo to šlo skozi?!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?