Pikapolonica80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Juhu. Pozdrav se od ene Aprilcice 2010. In kot vidim, ste tu itak vec ali manj iste kot pri "vseslovenskih" aprilcicah in nekaj malega marcevk in majcevk Saj sem vas ze prej brala, ampak bom zdaj Blicki odpisala glede pilatesa v Tanergiji. Jaz sicer ne vem kako je v Mojem Fitu (to bi ti znala Cojka pomagat, ker tja hodi, ce se ne motim) ampak zadnjic je pisala, da se dela na steperjih in podobno. No, jaz hodim v Tanergijo in to je cisto nekaj drugega. Tam nas ucijo solane fizioterapevtke in vecina fizicnega dela je na rokah (z utezmi) in malo nogah. Vse ostalo je utrjevanje misic medenicnega dna in utrjevanje globokih misic telesa. Nasploh je pilates dosti bolj umirjena vadba, kjer je veliko dela narejenega z glavo. Ni poskakovanje ob divji muziki kot aerobika. Tudi nenosecniski pilates je tak, pri nas pa samo se bolj pazijo, da se ne pretirava. Ne vem no, jaz sem letos prvic zacela s tem in sem vedno hodila na energicne aerobike, kjer mi je blo ful dobro, da me je energija drugih punc in muzike gor drzala, zdaj mi je pa to ful vsec postalo in nameravam tudi po porodu hoditi na pilates. No, hocem povedati, da ce ti je v Mojem Fitu bolj za upokojence, ti bo tu verjetno se bolj. Ampak ti pa definitivno priporocam, da probas vsaj tisto prvo vadbo, ki je itak zastonj. Pa bos sama vidla. V petek smo imeli tam tudi predavanje fizioterapevtke o misicah, porodu itd. in je blo tam veliko zensk razlicno nosecih in je ena omenila tudi to v ZD Fuzine. Bojda je tam neka telovadba in neka priprava na porod, ki jo je ful hvalila. A mi lahko mogoce ti kaj vec o tem poves? Kje je to, kako se prijavis, imajo kaksno spletno stran? No, toliko zaenkrat od mene. Saj se pridem Tudi jaz hodim v Tanergijo... . Tako da se definitvno srečujeva kdaj, kar jaz pridem kolikor se spomnim, enkrat je pon. al sredo, potem drugič tor. ali čet. kakor mam čas. no ta teden me ne bo, ker mi je potekla karta pa ful imam opravkov, naslednji teden pa spet. Hmmm, lahko se zmeniva kake majice la pa hlače dava naslednjič gor pa se bova prepoznale .
|