|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
12.3.2010 9:15:28   
Zvezdici
nax - no saj samo, da je sedaj vse ok z malim in s tabo, da ni kakšnih hujših posledic. user posted image
Concor jemljem zaradi previsokega srčnega utripa.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
12.3.2010 9:20:33   
MaliMišek
Dobro jutro sračji dol!

Po včerajšnjem katastrofalnem dnevu, sem se danes zbudila naspana, nasmejana in (zaenkrat) brez slabosti user posted image .

Včeraj sem tudi prešpricala MŠ, tako da nimam pojma kaj je govoril pediater. Čakam na poročilo Krtkove (če slučajno od dolgčasa ni včeraj na predavanjih zaspala in še vedno spi tam user posted image ).

Nax držim pesti, da kmalu dobiš sobo, da bosta lahko s Taičkom več skupaj!

Bcljka upam, da je tvojih pestrih dogodivščin konec, da ti ne bo tudi danes kaj razneslo ali pa celo padlo dol user posted image .

Petrca jst sm ko smo imeli prvič MŠ in smo govorili o popadkih, celo noč sanjala da imam popadke user posted image . Sem bila čisto napsihirana user posted image .

No zdej grem pa mal pogeldat v hladilnik....ne vem kaj naj jem ...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
12.3.2010 9:35:17   
krtkova
Jutro!!

Amis je včeraj ckrnil in sem bila brez interneta!!!!user posted image user posted image user posted image  Zato sm šla kr spat.

Nax - hvala, ker si nam povedala zgodbo, da vsaj vemo, kaj se je dogajalo. Nič kaj ne omenjaš porodnih bolečin, je bilo res tko easy?user posted image   Ti pa maksimalno čestitam za vedno bolj uspešno hranjenja žabončka!!!user posted image user posted image

MM - zapiskov od včeraj imam tok mal, da jih boš lahko naslednjič pred začetkom predavanj prepisala. Pa še za te sta se mi Aglaia in Marjanaj smejali, da zakaj si jih sploh zapisujem.user posted image user posted image  Sem rekla, da bom vsaj kej mela zate. Bilo je tko bedno, da če bi slučajno plačala za ta predavanja, da bi zahtevala denar nazaj!!user posted image   Jst sm mislila, da bo povedala, kaj nas vse čaka z otrokom, katere bolezni lahko pričakujemo, na kaj naj bomo pozorni, kaj je normalno (od srmkanja, ....vse take stvari). Ne una nam je predavala, kakšne barve bo dojenček ven iz nas prilezel, kaj vse mu dajo v porodnišnici,..pa še to je brala s slidov, smo skor vsi zaspal.

Midva sva šla pa potem še do Merkurja, kupila barve in danes pride prijatelj zbrusit stene, prebelit in pobarvat radiator (lastniki so ga namreč iz meni neznanega razloga prebarvali na zeleno). Danes bo sobica urejena!!user posted image user posted image

Kaj naj še povem? Neki sm hotla pokomentirat Petrco, pa se zdej ne spomnim.user posted image  Zihr je bilo kaj v zvezi z Medulinom in mojo foušarijo.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
12.3.2010 9:36:10   
krtkova
MM - juhuhuhu, sam da si boljš!!! Sva vaju (kljub odličnemu nadomestu marjanej in aglaie) včeraj pogrešala!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
12.3.2010 9:44:15   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Petrca - v outrletu vilagge palmanova je tako, jaz sem bila enkrat, za dojenčka skoraj ni nič razen otroškega oddelka v benettonu in pa ene trgovine z igračami...so pa same hude firme in meni osebno to nič ne pomeni...pa klub temu da je kao outlet je vse full drago...

Hvala za informacijo. Več ali manj sem se imela namen tam sprehodit. Pa če bi bilo kaj pametnega, bi verjetno vzela. Včeraj sem si z njihove spletne strani sprintala načrt trgovin, da vsaj približno vidim kaj imajo.
V Palmanovo gremo bolj v tiste velike hale gledat za stanovanjsko opremo. Pa sem rekla, če smo že tam, da bi šla še v Village pogledat.

krtkova...sej ti lahko eno MMS razglednico pošljem jutri. user posted image  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
12.3.2010 9:47:21   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Jutro!!

Amis je včeraj ckrnil in sem bila brez interneta!!!!user posted image user posted image user posted image  Zato sm šla kr spat.

Jst sm se pa že res ustrašla, da si v predavalnici zaspala user posted image in da si še vedno tam user posted image

MM - zapiskov od včeraj imam tok mal, da jih boš lahko naslednjič pred začetkom predavanj prepisala. Pa še za te sta se mi Aglaia in Marjanaj smejali, da zakaj si jih sploh zapisujem.user posted image user posted image  Sem rekla, da bom vsaj kej mela zate. Bilo je tko bedno, da če bi slučajno plačala za ta predavanja, da bi zahtevala denar nazaj!!user posted image   Jst sm mislila, da bo povedala, kaj nas vse čaka z otrokom, katere bolezni lahko pričakujemo, na kaj naj bomo pozorni, kaj je normalno (od srmkanja, ....vse take stvari). Ne una nam je predavala, kakšne barve bo dojenček ven iz nas prilezel, kaj vse mu dajo v porodnišnici,..pa še to je brala s slidov, smo skor vsi zaspal.

Mi je ful žal zaradi včeraj, ampak ne zarad predavanja, ker je bilo res brez veze (jst bi tudi pirčakovala, da bodo govoril o boleznih s katerimi se lahko srečamo, ko bomo z otročki doma user posted image ), ampak zato da bi vas vse spet vidla in bi se spet kej smejal user posted image . Pa še moj bi lahko spoznal aglaio, da bi lažje sledil ko mu kaj razlagam user posted image .
Drugače pa komaj čakam zgodnjo večerjo v ponedeljek!!! user posted image user posted image user posted image Je še katera, ki bi se dodala na seznam?

Danes sem pa res kot prerojena user posted image . Včeraj sem šla tudi zgodaj spat, ker je moj izsilil, da sva gledala Supermana user posted image ...sem raje kar zaspala user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
12.3.2010 9:48:23   
petrca2507
Če je kateri dolgčas in rada gleda pse, je tukaj direktni prenos Crufts-a:
http://www.dfscrufts.tv

Najprej se zavrti ena reklama, potem je pa direkten prenos dogajanja. Ob 10h (9h po angleškem času) je agility, tekom vikenda pa je na sporedu tud Flyball, Dogdancing, razstava.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 12.3.2010 9:56:00 >

www.petrca.net

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
12.3.2010 10:00:15   
sasa1975
ali je kakšna za dopoldansko kavo?
k je ful lep sonček...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 4858
12.3.2010 10:03:57   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

ali je kakšna za dopoldansko kavo?
k je ful lep sonček...

joj, ne me rajcat!!! Jst žaaaal ne morem ,ker pride prijatelj prebelit sobo za Evito!!

MM - sam sej tud če bi hotla, ne bi mogla med MŠ zaspat. Tokrat sta bila Aglaia in moj tam!! Lahko si misliš, da sm se vsakič enmu smejala. Pa tud Marjanaj je bila jako klepetuljasto razpoložena. Nas je clo moj ene parkrat mal okregal, da ne poslušamo.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
12.3.2010 10:04:22   
krtkova
imam 4 zvezdice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
12.3.2010 10:09:47   
pupa*81

imam 4 zvezdice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeee, bravo krti user posted image user posted image user posted image čestitke za 1000 bluzenj user posted image user posted image user posted image šala šala user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
12.3.2010 10:11:04   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

čestitke za 1000 bluzenj user posted image user posted image user posted image šala šala user posted image

men se ne zdi šala, ker mislim, da res dost bluzim(o).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam, da se mamo fajn!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
12.3.2010 10:14:11   
sasa1975
KRTKOVA grem v BS do tastarih pa sm mislila hitra kava v Violi al kaj je že tam...Papiga

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
12.3.2010 10:16:55   
MaliMišek
Jst bi tud pila kavico user posted image . Pa celo vem kje je Papiga (naš stalni lokalček ko sem bila še v srednji šoli).

Krtkova....potem pa verjamem, da nisi zaspala....ampak da vas je pa tvoj miril user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst bi vas razsedla user posted image .

user posted image user posted image user posted image za štriri zvezdice!!!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
12.3.2010 10:17:18   
anajrim
Babe pišete pa res 100 na uro, vam je kar težko sledit!!! user posted image user posted image user posted image
Vas že nekaj časa sploh ne dohajam!

Uživajte na sončku!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
12.3.2010 10:27:15   
krtkova
MM, Sasa - ne morem, čakam tega prijatelja. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
12.3.2010 10:29:09   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Krtkova....potem pa verjamem, da nisi zaspala....ampak da vas je pa tvoj miril user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst bi vas razsedla

To bi tud šlo, ker ni bla polna predavalnica. Sam je blo drugje isto. So vsi klepetali. Una je pa tko potiho govorila, da ni res.
Pa karkoli so jo vprašali za mnenje, je skomigala z rameni. No, na koncu pa nam ni pozabila po naročilu farmacevtskega podjetja prodati še zgodbo, da naj otroke cepimo proti rota virusu. Matr jim podkupljiva¨!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4867
12.3.2010 10:30:41   
candy24
Dobro jutro,

vidim da pri vseh nekaj dogaja. user posted image No, pri meni je bolj komorno. user posted image Ob osmih sem že peglala - kak sem bedna... user posted image Zdaj pa se že eno uro spravljam pisat seminarsko... user posted image

neka_noč: prav iz srca sem se nasmejala zgodbi o gugalniku in lupinici. user posted image Moj dragi pa je zadnjič zamenjal med košaro (od vozička) in lupinico. Samo se je takoj popravil (ko sem čudno pogledala), da on že misli prav, le poimenoval ju je kontra. user posted image Naj mu bo - sem mu verjela. user posted image

živa: Če mene vprašaš, HB da te da testirat - bolje dvakrat kot niti enkrat. Mene npr. moja G sploh ne namerava dati na test za sladkorno - čeprav imamo v družini sladkorno bolezen (imam zapisano tudi v materinski knjižici)... user posted image Pa uspešen šoping! user posted image

nax: čeprav te ne poznam, sem vesela, da vama gre na bolje. user posted image

bcljka: ti pa si hiperaktivna nosečnica, ali se motim? user posted image A bi prodala malo svoje energije? user posted image Jaz sem nazadnje zjutraj ob devetih telovadila, ko smo bili z OŠ v šoli v naravi... user posted image user posted image

In končno smo dočakali sončeeeek - kako je to lepo... user posted image Naj vam sije cel dan! user posted image

Lepo se imejte, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4868
12.3.2010 10:31:18   
MaliMišek
Važno je, da bo sobica za Evito lepa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
12.3.2010 10:34:46   
MaliMišek

Krtkova....potem pa verjamem, da nisi zaspala....ampak da vas je pa tvoj miril user posted image user posted image user posted image user posted image . Jst bi vas razsedla

To bi tud šlo, ker ni bla polna predavalnica. Sam je blo drugje isto. So vsi klepetali. Una je pa tko potiho govorila, da ni res.
Pa karkoli so jo vprašali za mnenje, je skomigala z rameni. No, na koncu pa nam ni pozabila po naročilu farmacevtskega podjetja prodati še zgodbo, da naj otroke cepimo proti rota virusu. Matr jim podkupljiva¨!!user posted image

No, upam da ne dela za Bežigradom!!!Ker take pediatrinje si pa res ne bi želela!!!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
12.3.2010 10:35:58   
krtkova

Važno je, da bo sobica za Evito lepa user posted image user posted image user posted image .

Komaj čakam!! Pol pa mami na kavo povabim (je notranji arhitekt), da vse zmeriva, da ji pokažem kakšne omare želim imeti in da mi pomaga to postavit v prostor.user posted image user posted image  

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4871
12.3.2010 10:39:17   
MaliMišek

Komaj čakam!! Pol pa mami na kavo povabim (je notranji arhitekt), da vse zmeriva, da ji pokažem kakšne omare želim imeti in da mi pomaga to postavit v prostor.user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Pol pa kakšno slikco na RR, da vidimo kako vama je uspelo!!! Al pa še bolje, pridem k tebi pogledat user posted image , pa lahko zraven še trenirava nošenje lupinice po stopnicah (notr dava pa za začetek, kaj jst vem....ene 5 kg sladkorja user posted image )

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
12.3.2010 10:50:27   
petrca2507
Katera pediatrinja je predavala?

Jst pa še dobro urco potrpim v pisarni, potem grem pa tud na sonček. Si bom kr en ornk sprehod privoščila. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4873
12.3.2010 11:03:32   
krtkova
MM - kr do mene boš (bosta) prišla, fotke nikol niso isto kot v živo. Pa še trening nama ne bo škodil.user posted image user posted image  Se pa sobica že dela, prijatelj je že tukaj. Pa mam tok slabo vest, da on tm dela, jst pa v dnevni na kavču, gledam TV in tipkam na kompu. user posted image

Petrca - ne rabim MMS-a, mi je moj rekel, da bova tud midva nekam šla!!user posted image user posted image  nekam na morčka!!! Sam k sm gledala napoved, nism nikjer zasledila 16 stopinj. Tam do 10 sm prišla, več pa žal ne. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4874
12.3.2010 11:04:28   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Katera pediatrinja je predavala?

sm mela dober namen zapisati si ime, pa ga je tko momljajoče in potihem povedala, da bi lahko bilo karkoli.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?