marjanaj
|
Dobar jutar! Aja, sem lih kar pogledala na uro, pa sploh ni vec jutro pediatrinja od včeraj je mislim da kar iz porodnišnice. Se mi zdi. A je sploh povedala ime? Jaz je tudi ne bi imela. Cela megla. MM nič nisi zamudila. Saj hvala bogu, da je predavanje trajalo samo 45 minut. bcljka si me pa vceraj spravila v full dobro voljo...No ja pač na zalost tvoje kuhinje, ampak, ker sem si vse čisto v živo predstavljala, sem se režala k pečen maček še mojmu sem prebrala, ker me je čudno gledal, kaj se jaz tko režim kar na blef. Upam, da je zdaj že vse v normalenm stanju krtkova ne preveč med barvami stat, da ne boš čist zadeta Če pa že boš, hitr na RR, da nas malo zabavaš neka_noč najboljše, da samolepilne listke nalepiš na stvari, da jih ne bo tvoj dragi zamešal: lupinica, košara, gugalnik, voziček,... Pa: vata, gazice, zloženci in tako naprej -> priznam, s tem bo imel tudi moj težave, ker mu je vse isto cojka pol se niti ne splača v Tosamo vidim... no vsaj eno smo imeli v izvidnici zapravila si pa tudi kar nekaj, lumpa! nax hvala, ker si napisala svojo zgodbico in me full veseli, da je Tai že toliko bolje živa dol z RR, ker si prehlajena? a se boijiš, da nas okužiš ? petrca aktiven vikend torej? Blagor tebi. MM samo da si boljše. Sem že mislila, da ti je krti kaj na šopingu poturila, ker je rekla, da se tako slabo počutiš. A si prepričana, da ti ni kakšne čudne tortice predlagala? jest se pa počutim kot terminator. Zjutraj ko vstanem, rok tudi premaknit ne morem. Prste komaj stegnem in skrčim. Res kot terminator. In potem mam cele težave z zajtrkom, ko moram kaj na toaste namazat. jao jao. Upam, da se bo kmalu nehalo. Baje je to sindrom enega kanala al kaj jest vem. Mi je v babiški šoli dala ene vaje za delat, pa ne pomaga lih najbolj. Sej čez dan je boljše, ampak zjutraj pa cela kriza
|