|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
12.3.2010 11:18:49   
bcljka
ohoj...

sm bla na aerobiki in sm ugotovila... k tokrat k nism vodila sm mela možnost se malj bolj opazovat v špeglu... da se mi prvič v življenju trese rit k migam!!! grozn!!user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam pod tuš pol bom mogla pa spet na faks... v tem soncu!!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
12.3.2010 11:19:26   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Petrca - ne rabim MMS-a, mi je moj rekel, da bova tud midva nekam šla!!user posted image user posted image  nekam na morčka!!! Sam k sm gledala napoved, nism nikjer zasledila 16 stopinj. Tam do 10 sm prišla, več pa žal ne. user posted image

Po pravici povedano, napovedi nisem jst gledala, ampak so mi hrvaški sotekmovalci sporočili. user posted image  Dokler bo sonček, brez burje in nad 0, mi je čist vseen, kolk nad 0 bo. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
12.3.2010 11:22:51   
MaliMišek

MM - kr do mene boš (bosta) prišla, fotke nikol niso isto kot v živo. Pa še trening nama ne bo škodil.user posted image user posted image  Se pa sobica že dela, prijatelj je že tukaj. Pa mam tok slabo vest, da on tm dela, jst pa v dnevni na kavču, gledam TV in tipkam na kompu. user posted image

Jeeejjj, super...pridemo na obisk user posted image . Jst sm vedno tko vesela, ko se začne kaj delat user posted image user posted image , ker mi je potem ko je gotovo tako fino, ko je vse fuuuulllll lepo.
Pa ne met preveč slabe vest (vem, da je to težko, če si navajena da ponavadi delaš zraven), ampak zdaj si user posted image in se moraš pazit....da ne boš potem spet tako trpela kot si zadnjič user posted image .

Jst mislm, da bi najina user posted image crknla od smeha, če bi medve s cukrom v lupinci skakale po stopnicah gor pa dol user posted image . Pa ziher bi kej stresle user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.3.2010 11:25:12   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

ohoj...

sm bla na aerobiki in sm ugotovila... k tokrat k nism vodila sm mela možnost se malj bolj opazovat v špeglu... da se mi prvič v življenju trese rit k migam!!! grozn!!user posted image user posted image user posted image

Nauk: ne glej se preveč v špegu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.3.2010 11:27:15   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

ohoj...

Nauk: ne glej se preveč v špegu user posted image user posted image user posted image

lahko se, sam premikat se ne smem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
12.3.2010 11:29:04   
krtkova

lahko se, sam premikat se ne smem user posted image user posted image user posted image

ha ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  huda!!

MM - ena bo nosila moko, ena pa cukr!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
12.3.2010 11:31:40   
marjanaj
Dobar jutar! Aja, sem lih kar pogledala na uro, pa sploh ni vec jutro user posted image

pediatrinja od včeraj je mislim da kar iz porodnišnice. Se mi zdi. A je sploh povedala ime? Jaz je tudi ne bi imela. Cela megla. MM nič nisi zamudila. Saj hvala bogu, da je predavanje trajalo samo 45 minut. user posted image

bcljka si me pa vceraj spravila v full dobro voljo...No ja pač na zalost tvoje kuhinje, ampak, ker sem si vse čisto v živo predstavljala, sem se režala k pečen maček user posted image še mojmu sem prebrala, ker me je čudno gledal, kaj se jaz tko režim kar na blef. Upam, da je zdaj že vse v normalenm stanju user posted image

krtkova ne preveč med barvami stat, da ne boš čist zadeta user posted image Če pa že boš, hitr na RR, da nas malo zabavaš user posted image

neka_noč najboljše, da samolepilne listke nalepiš na stvari, da jih ne bo tvoj dragi zamešal: lupinica, košara, gugalnik, voziček,... user posted image Pa: vata, gazice, zloženci in tako naprej -> priznam, s tem bo imel tudi moj težave, ker mu je vse isto user posted image

cojka pol se niti ne splača v Tosamo vidim... no vsaj eno smo imeli v izvidnici user posted image zapravila si pa tudi kar nekaj, lumpa!

nax hvala, ker si napisala svojo zgodbico user posted image in me full veseli, da je Tai že toliko bolje user posted image

živa dol z RR, ker si prehlajena? user posted image a se boijiš, da nas okužiš user posted image ?

petrca aktiven vikend torej? Blagor tebi. user posted image

MM samo da si boljše. Sem že mislila, da ti je krti kaj na šopingu poturila, ker je rekla, da se tako slabo počutiš. A si prepričana, da ti ni kakšne čudne tortice predlagala?

jest se pa počutim kot terminator. Zjutraj ko vstanem, rok tudi premaknit ne morem. Prste komaj stegnem in skrčim. Res kot terminator. In potem mam cele težave z zajtrkom, ko moram kaj na toaste namazat. user posted image jao jao. Upam, da se bo kmalu nehalo. Baje je to sindrom enega kanala al kaj jest vem. Mi je v babiški šoli dala ene vaje za delat, pa ne pomaga lih najbolj. Sej čez dan je boljše, ampak zjutraj pa cela kriza user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
12.3.2010 11:32:12   
petrca2507
MM in krtkova...lahko pa počakata kakšno staro mamco, če ji je treba fasngo odnest do stanovanja. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
12.3.2010 11:33:21   
MaliMišek

ha ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  huda!!

MM - ena bo nosila moko, ena pa cukr!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko uspešno opraviva trening, pa dodamo še malo mleka in jajc in lahko kaj spečemo user posted image in valda vse pojemo user posted image ....pol se pa tud mi ne bomo smel gledat pa premikat pred špeglom user posted image .

Bcljka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
12.3.2010 11:36:22   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
petrca aktiven vikend torej? Blagor tebi. user posted image

Jst grem samo gledat, navijat in snemat. Laufal bodo drugi. user posted image  Po eno psico pridejo že danes okoli 15h, po drugo zvečer. Jst grem pa z dvem kolegom jutr zjutri dol.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
12.3.2010 11:37:12   
MaliMišek
Marjanaj...krtkova mi ni nič podturila....o torticah pa tud razmišljale nisva....sva imele preveč dela z cunjcami user posted image .
A si vidla...tvoj mož je zadel karte user posted image user posted image user posted image . Pa nam je ratal!!!!

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 12.3.2010 11:38:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 4886
12.3.2010 11:45:47   
marjanaj
ja, moj user posted image je čisto paf. Full je vesel. Hvala vsem!!!! user posted image Tako ko sem vstala in prižgala pc, mi je že napisal: A si vidla, a si vidla! Prvi prvi! K majhen otrok user posted image No sej je lepo, da ima človek eno stvar, ki ga lahko tako razveseli, a ne? Zdaj ima še čas za take zabave, potem pa bo malo krize nekaj mesecev user posted image . Res hvala babuške za pomoč.

Zdele grem pa na sonček. Malo Vitamina D ne škodi, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4887
12.3.2010 11:51:46   
pupa*81
sračefele sračaste! učeri nikjer nobene, danes pa še servisa v kopalnici ne more člouk nardit umiru brez da bi ve vse posračile! user posted image  user posted image  user posted image

uglavnem sem ''fresh&clean'' pa lihkar sm se napokala rogljičkov in jogurta user posted image

zdej mi pa neki v trebuhu razsaja user posted image zgleda da bo tudi od tasladkih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
12.3.2010 11:56:34   
krtkova
kaaaaj???? Marjanaj - da smo zmagal, praviš???? joj, to sm pa še jst vesela. Dobro akcijo si naredila!! zdej te mora pa tvoj nekam na večerjo peljat!!user posted image user posted image

Pa še to, MM nisem vabila na nobeno tortico, sva se grešili z e-črvi in kokakolo!!user posted image user posted image

Sm pa ugotovila, da ker mam kovtr za otroka iz Ikee, da verjetno tukaj ne bom dobila posteljnine, ker so mal drugačne mere- 110x125.user posted image  No, sej men ni težko v Ikeo hodt user posted image .

Slišim valarček, kako se premika po stenah gor in dol....user posted image user posted image  Blizu se ne upam, da me res kaj ne zadane. Pol bom pa tle vsa omotična okol hodila. user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
12.3.2010 12:03:21   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
A si vidla...tvoj mož je zadel karte user posted image user posted image user posted image . Pa nam je ratal!!!!

Super user posted image  user posted image  user posted image
Jst sm bila z marjanaj na vezi, kako sploh lahko glasujem. Potem sem pa poklikala vse možno (od včlanitve v Fan klub naprej) in je ratalo.

Tkole...zdej grem pa jst tud počas domov in na sonček. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4890
12.3.2010 12:10:31   
krtkova
sm hotla v azurju rezervirat, pa se noben ne javi.user posted image  Očitno imajo ob 12h največjo gužvo!! Bom še kasneje probala.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.3.2010 12:29:32   
neka_noč
.... evo me nazaj.... Nekaj sem uredila, čisto vsega pa ne. user posted image Ne gre. Bodo pa potem z DURS-a oni potem pošiljali naprej - meni ne bo treba, tako da mi je tudi prav. Ena skrb manj.
Sem pa srečala na DURS-u Cojko. Ne moreš verjet - svet je res majhen.

Nax zelo sem vesela, da gre s Tai-jem na bolje. Želim vama, da gresta čimprej skupaj domov.
Sicer pa, saj se "oglašam", je pa res, da zadnje dni bolj poredko. Urejam stvari. Stalno je nekaj - mi gre pošteno na živce.
Lep, da si nam zaupala porodno izkušnjo. Hvala! user posted image
Upam, da se kmalu vidimo... v živo.

Bcljka danes je nov dan in upam, da ti ni nič padlo dol. user posted image Res si imela smolo.
Glede ogledala - svetujem ti, da se gledaš le od pasu navzgor. user posted image Tako ne boš slabe volje.

Živa nalepke, ja. Dobiš. Spomni me, ok?

Petrca tile "pesjani" pa so naspidirani.. Sem mislila, da je moja. Je znana po tem, da je najhitrejša v našem okolišu. Pa po res velikih ušesih. user posted image Mogoče bi jo morala v Agility vpeljat. user posted image

Marjanaj veš, moj se je postaral - je letos 40+ in očitno so posledice - spomin in to.  Pri prvem je znal previt - še celo široko, zdaj pa .... user posted image   Upam, da bo razlikoval med ritjo in glavo. user posted image user posted image user posted image  
Ne vem še, ali je tako ležeren tokrat, ali je kaj narobe z njim.... user posted image Mal smeha.
On je sicer čist ok, še predober.... AMPAK včasih pa tako ustreli, da se resno vpašam kje je stal, ko so pamet delili user posted image . (Možgane imamo zato, da jih uporabljamo/razmišljamo,...)

Krti super da boš rezervirala - povdari, da bo dovolj prostora, ker prihajamo napihnjene user posted image . user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.3.2010 12:30:36   
neka_noč
Krti pa zelo sem vesela, da se ti stvari za Evito odvijajo. user posted image user posted image user posted image   Bo imela lepo sobico, zadovoljno mami....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.3.2010 12:41:03   
neka_noč
A ste videle v katalogu od trgovine Pikapolonice tetra plenice poslikane s Pu motivi? Meni se zdijo lušne, samo ne vem kako v živo izgleda ta poslikava... a je kot nalepka , pa potem kako to potem pereš (na koliko st.),...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.3.2010 13:16:52   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

A ste videle v katalogu od trgovine Pikapolonice tetra plenice poslikane s Pu motivi? Meni se zdijo lušne, samo ne vem kako v živo izgleda ta poslikava... a je kot nalepka , pa potem kako to potem pereš (na koliko st.),...

midve z MM sva jih videli v živo. Bela plenica, potem pa ima v eni četrtini Pu-ja s frendi. Mislim, da je MM vzela ene, naj ti jih prinese pokazat v pondelk.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
   [Brisano sporočilo]
12.3.2010 13:17:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.3.2010 13:21:18   
krtkova
Aja, Azur rezerviran!!!user posted image user posted image  In sicer na moje ime in pomišljaj NOSEČKE!! Je pa rezervirana tista soba, ki je bila včasih za nekadilce (za tiste, ki poznate picerijo - pred WC-jem desno). So se ful razveselili, ko sem rekla,da pride 15 debelih nosečih punc. Ha ha So me pa prijazno vprašali, če želimo kakšen poseben jedilnik ali lahko vse jemo. user posted image  Se mi je zdelo zelo pozorno od njih.

Torej v pondeljek ob 17h zgodnja večerja!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.3.2010 13:22:12   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka . Imeli so le roza potisk, kar pa meni žal en potegne - glede na premoženje, ki ga nosi čmrlj med nogami.

zdej so mel pa še z rjavim in modrim motivom

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
12.3.2010 13:31:44   
pupa*81

Aja, Azur rezerviran!!!user posted image user posted image  In sicer na moje ime in pomišljaj NOSEČKE!! Je pa rezervirana tista soba, ki je bila včasih za nekadilce (za tiste, ki poznate picerijo - pred WC-jem desno). So se ful razveselili, ko sem rekla,da pride 15 debelih nosečih punc. Ha ha So me pa prijazno vprašali, če želimo kakšen poseben jedilnik ali lahko vse jemo. user posted image  Se mi je zdelo zelo pozorno od njih.

Torej v pondeljek ob 17h zgodnja večerja!!!

uh kolk sm vam fouš user posted image no sej vas ne bom morila z mojim jokanjem user posted image si bom rajš pico nardila

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
12.3.2010 13:38:17   
neka_noč
Krasno za rezervacijo Krti! Ti si faca - znaš promovirati. user posted image  

Cojkič user posted image user posted image user posted image ti se kar naspi. Lahko se slišiva tudi jutri. Pa ne zaradi mene.... da se le ti spočiješ! Pridna si bila!
Glede Crocsov sem te klicala.. nič takega. Povem, ko se slišiva. Lepo pančaj.

Glede pleničk - a potem priporočate, da se jih nabavi? A jih lahko v pon. res ena prinese pokazat? Please?! user posted image MM? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?