Anonimen
|
pupa hvala za razlago za široko povijanje. Madonca če bom jaz to znala bcljka hvala za link. Ga moram pogledati, da mi bo jasno kako se to v resnici naredi. neka_noč hrana je v Po veliko veliko boljša kot v Lj. Res. V Lj je katastrofa. Ah dej nehaj, sej bojo šle tudi kilce lepo dol. Jeeeeejjjjjj za porodniško Boš imela več časa za srake a ne neka_noč tale z gugalnikom je pa svetovna. Men je pa moj prbil zakaj rabiva košaro, ko sva pa lupinico kupila. Jaz ne vem, kaj bi on otroka cel dan vozil v lupinici Joj te deci. Evo, da vam še mal "zamorim" z mojim dnevom D. Kot veste sem bila v soboto odpuščena iz Postojne in ko sva prišla domov sem začela ful krvavet, tako, da sva takoj letela v Lj porodnišnico (to je bilo okoli 11h). Tam so me dali takoj na ctg, zato da smo slišali srčka, če je vse ok, ker kri kar ni nehala lit. Vmes mi je sestra rekla, da je ctg zaznal popadek in če sem ga čutila, pa sem jo gledala ko tele v nova vrata, ker nisem čutila nič. Tam sem ležala kar dolgo, potem sem imela UZ in doktor se je odločil, da me pošlje direkt v porodno. Medtem so se pa začeli tudi že popadki, ki so bili prvo na 5 minut, ko pa sem prilezla do porodne, pa že na 2 minuti. Mojega so vmes poslali še jest, ker so rekli, da bo dolgo trajalo in moj bukselj, namesto, da bi šel jest, je šel kupit nov fotoaparat, ker svojega sinčka pa ne more slikat s starim No, medtem so me zdravniki gledali in noben ni mogel ugotovit od česa jaz še vedno tok krvavim, tako, da tudi iz postelje nisem smela vstati. Vmes so se popadki tudi že malo umirili in bili spet na 5 minut, ampak le kakšno uro, tako, da so babice že mislile, da se bo stvar umirila in da ne bom rodila, a kaj ko se je začelo vse nazaj na 2 minuti. Od začetka sem bila odprta 1 cm, potem so me zopet pregledali ob ene 20h, sem bila odprta 2 cm in takrat se je dr potem odločil, da mi predre mehur. Od takrat naprej je šlo pa zelo hitro. Popadki so postajali vse močnejši, dobila sem tisto smejalno masko (ful mi je bilo smešno, ker sem se zavedala, da sem malo zadeta). Potem pa mi je babica čez čas, nekaj šarila s prsti notri, me je bolelo, ampak mi je še pospešila popadke (mi je rekla, da mi je prišparala še par ur popadkov). No in od takrat je šlo pa s svetlobno hitrostjo. Kar naenkrat mi je rekla, da bom 3x potisnila in bo mali zunaj. In res je bilo tako. Ob 22.42 sva dobila najinega žabončka. Ker je bilo z njim vse ok (dobil je oceno 9), sem ga dobila na trebuh, ampak le za kratek čas, potem so ga odnesli na intenzivno. Ok zdej pa upam, da vam nisem zamorila. Aja še to. Moj Taiček je včeraj pojedel 4 obroke (od 8) po cuclju, prej pa skoz samo enega. Sem bila danes tok vesela. In zdele ob 18h sem ga jaz hranila po cuclju in je bil tudi že njegov 3 obrok danes, upam, da bo ponoči še en po cuclju. Pa prestavili so ga v sobico, ki je zadnja, preden gre na oddelek
|