Anonimen
|
Evo me punce. Saj vas nisem niti dosti brala, ker sem vceraj komaj vidla tisti komentar o aprilcicah in potem tiste nebuloze na temi aprilcic prebrala in se mi je kar utrgalo. Se dobro, da sem se odstranila od racunalnika, ker drugace bi mi po moje se internet odklopili, kaj sele da bi mi dozivljenjsko prepovedali forume Ampak fora je v tem, da mi ni danes nic boljse! Se vedno sem hudicevo jezna na amelie and Co., da so se tako spravile na Cojko in Nax. Zato bom vseeno napisala pa me briga, ce se me stokrat na aprilcicah citira. Ne morem verjeti, da sta se mogle cojka in nax opravicevati nekim tujkam, ki jim nabijajo slabo vest zaradi svojih problemov. Vsi jih imamo in smo jih imeli. Taksne in drugacne. To je del zivljenja in to, da jih prebrodis je del zivljenja. Lahko pa pod tezo problemov tudi pades. To je odlocitev vsakega posameznika. Nax in Cojka (navsezadnje tudi jaz) sta odrasle zenske, ki imata vso pravico do svojega mnenja. Pa ce je to to, da se pri aprilcicah panicari, je to pac to. Aprilcice, in verjetno tudi druge nosece zenske (ne vem, ne berem drugih forumov) so vcasih res malo panicne. Vcasih je tam tako kot bi gledal Svet na Kanalu A in bral Slovenske novice. Ce bi bil ta forum oddaja na TV bi bilo to najbolj senzacionalisticno in izkrivljeno porocanje v zgodovini. Takoj, ko se pa katera upa izpostaviti iz crede pa je napadena in oznacena, kot najhujsa izdajalka. Madona, saj je kot v casu Informbiroja. Samo se Goli otok manjka. Tudi aprilcice so seveda upravicene do svojega mnenja in ga zelo rade tudi podajajo, ampak nobena se ni Nax in Cojki opravicila, da jih je napadala. Ce bi bila jaz Nax , ki se je zaradi amelie sekirala in opravicevala svoje legitimno mnenje, kasneje pa pristala v bolnisnici, bi jo sla v Ruse osebno poiskat … Rajsi sploh ne bom nadaljevala, ker bo padalo tudi po meni, ampak jaz za svojimi besedami stojim in se ne mislim opravicevati. Samo ena naj mi pride s svojimi nebulozami. Do zdaj sem bila tiho, zdaj pa jasno in glasno stopam na Cojkino stran, ki tukaj resnicno ni bila nicesar kriva. Bom pa v ponedeljek na kavi vec povedala, ker se punce ne zavedajo, da se itak vsi med sabo poznamo. Slovenija je majhna, Ormoz pa se bolj. Potem tudi forumskih izpadi in neustavljiva potreba biti slisan in upostevan postanejo bolj razumljivi ... Amelie, tebe pa prosim, da naslednjic, ko bos zacutila zeljo po mesanju dreka in insinuacijah, vzames psa in frizbi in das tam ven to negativno odvecno energijo. Fantek ti bo hvalezen. Me pa tudi. Ok, on a the happier note. V ponedeljek sem definitivno z vami. Samo casovno se moramo se uskladiti. Monter pride v torek, seliva se pa definitivno ta vikend. Umirale boste ko vam bom razlagala kaj se tu dogaja. Bratovscina Sinjega Galeba se ni mela tako dobro, kot midva pri tasci ta teden. Đizus, ona je mene vzela za svojo hcer (saj ze ima eno, ne vem zakaj je noce) in me boza in hodi za mano in pomaga, kot da sem najbolj krhka oseba na tem svetu (kar po zgoraj napisanem vec kot ocitno ni res). Pa njegova babica mi 12x na dan kuha in me naziva nasa rodilka. Wtf?!? Komaj cakam, da vas vse vidim in upam, da ste vse v redu. Cestitke za ze tretjo junijsko puncko. Nasa Zoja bo nadsrecna, ker bo imela ful roza prijateljic. Speaking of … nasa mala je ful pridna. Ocitno se je navadila na svoj majhen baloncek in ji je vsec. Brca cisto nezno in nic prevec. Ta teden sem itak delala kot zmesana, barvala stene v vseh mogocih in nemogocih polozajih, cez vikend bom pa se pucala in se mala ni nic pritozevala. Sem kar ponosna nanjo. I'm one proud mama Aglaia has spoken. Fighting is essentially a masculine idea; a woman's weapon is her tongue.
|