|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
19.2.2010 12:52:45   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka... da bom mela bolj raznoliko prehrano user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skor umrla od smeha!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.2.2010 12:54:11   
bcljka
v vsakem hecu je nekaj resnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.2.2010 12:58:17   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
maliMišek - a nisi vidla še nobene debele živo roza bunde okol skakat??? To bi bila jaz. Marjanaj pa pridno sedi v turistični agenciji pri nas spodaj.
Ti pa pošljem na zs moje ime in priimek, da me boš pofrendala na fb.ju!!!!

Sem vama že na FB dala predlog za prijateljstvo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Nesramnica user posted image .... no a boš kej kmal pršla v službo????

V pondelk mam še kontrolo pri zdravnici, v tork bom po mojem v službi. Vam pa obljubim, da se vam oddolžim s čokoladno tortico iz Čokoladnice user posted image . Lahko vam vsaki eno po interni pošti pošlem user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.2.2010 13:01:06   
krtkova
petrca - ti dej tortice na kombi, midve jih pa tukaj prevzameva. Malenkost, a ne MaliMišek???user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.2.2010 13:01:16   
MaliMišek

MaliMišek -  sam midve se pa tole hitr zmenva. K bi blo še doma tko!!user posted image  A v pondelk grš v sraka-šoping?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta ponedeljek žal ne morem, ker sem itak spet prepozno ugotovila, da ste zmenjene za šoping....upam da pri naslednjem srečanju ne bo tako user posted image in bom pravočasno registrirala zadeve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa niti ne upam z vami v ponedeljek na tortice, ker imam v torek TEHTANJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.2.2010 13:05:18   
krtkova
mah, na tortice greš lahko, sej majo tud kakšne "light".user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.2.2010 13:08:23   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

maliMišek - a nisi vidla še nobene debele živo roza bunde okol skakat??? To bi bila jaz. Marjanaj pa pridno sedi v turistični agenciji pri nas spodaj.
Ti pa pošljem na zs moje ime in priimek, da me boš pofrendala na fb.ju!!!!

Sem vama že na FB dala predlog za prijateljstvo user posted image .

Nesramnica user posted image .... no a boš kej kmal pršla v službo????

V pondelk mam še kontrolo pri zdravnici, v tork bom po mojem v službi. Vam pa obljubim, da se vam oddolžim s čokoladno tortico iz Čokoladnice user posted image . Lahko vam vsaki eno po interni pošti pošlem user posted image .

petrca - ti dej tortice na kombi, midve jih pa tukaj prevzameva. Malenkost, a ne MaliMišek???

Itak...mala šala za naju user posted image user posted image user posted image , v torek bo ravno prav, ker bom jaz že končala s TEHTANJEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... samo povej šoferju, da naj ne vozi prehitro, da ne bodo speštane user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3457
19.2.2010 13:08:55   
bcljka
sej v Zvezdi je una torta 5žit... ta je kao light... pa še dobra je!!

mimgrede... sm najdla tole http://www.kipci.si/ poslikava otroških sob... jst bom pomoje dala kr njim plutona narisat k sm se hotla sama spravt pa že vidm da ne bo dobr...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
19.2.2010 13:09:12   
petrca2507

petrca - ti dej tortice na kombi, midve jih pa tukaj prevzameva.

Tole bi blo pa res najhitrej user posted image . Gor dam pa še en velik listek, naj pazijo, ker je lomljivo user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
19.2.2010 13:11:53   
krtkova
MM (to je okrajšava za maliMišek) - sam res, ti naši šoferji znajo biti res divji!!!! Jst že vem kjero tortico bom; marcipanovo ali pa kavno iz čokoladnega studia al kaj je že tisto tam v maxiju. user posted image user posted image
Sm pa prejle govorila z mami in sta glhi z očijem v tej čokoladnici sedela in pila šampanjec. Sm jima bila jako fouš!!

bcljka - sem najrprej mislila, da boš imela kar kip Plutota v otroški sobi.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.2.2010 13:14:51   
bcljka

bcljka - sem najrprej mislila, da boš imela kar kip Plutota v otroški sobi.user posted image user posted image

ni slaba ideja user posted image user posted image user posted image glede na to da mam že zdej v spalnici enga ogromnega plišastega plutota...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
19.2.2010 13:18:10   
marjanaj
MaliMišek in krtkova user posted image  zmenjeno! Naslednji teden gremo na kavo! meni je vseeno kdaj, le ne v ponedeljek ker sem si vzela dopust user posted image  Drugace pa anyday anytime user posted image ! Jest sem vedno za kavo! MaliMišek a mene si ze dodala na FB? petrca tebe ze mam na FB. user posted image  Drugace pa bom jaz prav šri kombiju, ce nam pošlješ tortice s kombijem user posted image  Bom vse požrla, še preden se bosta MaliMišek in krtkova prikotalile do kombija user posted image user posted image user posted image  
pazijo, ker je lomljivo
pa dodaj se marjanaj prste stran!

katrinka ti si pa fulll packa s temi torticami user posted image  zdele bi sla eno tako maznt! Najprej bi se lotila une ta prve k je najbolj pisana. user posted image   In se preden bi pocasi vso to glazuro marcipanovo dol pobrala in požrla, bi mi že blo slabo, ampak to me ne bi ustavilo in bi kar nadaljevala in nadaljevala. A misliš, da je vsak štuk drugacnega okusa? user posted image  Joj ze fantaziram... Mi gre na slabše počasi user posted image .

bcljka te moram prav pohvaliti ker tako skrbno paziš na raznoliko prehrano! Me prav zanima tvoj izbor v ponedeljek v Zvezdi user posted image  5žit pa tudi neka_noč obožuje user posted image  mani pa se slisi prevec zdravo user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
19.2.2010 13:23:55   
bcljka
hm... v zvezdi si bom najbrž prvoščla kos bananino-čokoladne torte (moje poročne) ki jo nadvse obožujem... torej bom poskrbela predvsem za zadostne količine vitamina B in kalija user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
19.2.2010 13:24:51   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

MaliMišek in krtkova user posted image  zmenjeno! Naslednji teden gremo na kavo! meni je vseeno kdaj, le ne v ponedeljek ker sem si vzela dopust user posted image  Drugace pa anyday anytime user posted image ! Jest sem vedno za kavo! MaliMišek a mene si ze dodala na FB? petrca tebe ze mam na FB. user posted image  Drugace pa bom jaz prav šri kombiju, ce nam pošlješ tortice s kombijem user posted image  Bom vse požrla, še preden se bosta MaliMišek in krtkova prikotalile do kombija user posted image user posted image user posted image  
pazijo, ker je lomljivo
pa dodaj se marjanaj prste stran!

Super...pade kava naseldnji teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Marjanaj ... nisem te še dodala ker ne vem tvojega polnega imena user posted image

Drugače sem pa skoraj pod mizo padla od smeha, ker sem si v živo predstavljala kako se bašeš s torticami pred kombijem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
19.2.2010 13:24:53   
krtkova
joj, sej res: marjanaj je najbljižje kombiju. Petrca - ne njej povedat,  na kater kombi boš dala tortice!!!user posted image user posted image

sm si te pa kr živo predstavljala, kako se kr potopiš v torte!!user posted image user posted image

jst sm pa zdejle kr sita (čudn, a ne?),in sm kul.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
19.2.2010 13:39:39   
MaliMišek

joj, sej res: marjanaj je najbljižje kombiju. Petrca - ne njej povedat,  na kater kombi boš dala tortice!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
19.2.2010 13:50:49   
sasa1975
drage moje.

lep pozdravcek ....
me veseli da je NAX dobila internet in da je med nami drzim pesti da gres cimprej domov...
za SRECANJE se ne vem mogoče vas pridem pozdravit v Zvezdo ampak potem naprej z vami ne smem,ker moram bolj počivati

lep vikend vsem nosečkam,..pazite na busije

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 3467
19.2.2010 13:58:06   
petrca2507

Marjanaj ... nisem te še dodala ker ne vem tvojega polnega imena user posted image

Sem ti poslala predlog za prijateljstvo še zanjo user posted image

O željah za tortice vas bom vprašala, ko pridem nazaj v službo user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3468
19.2.2010 14:17:23   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Sem ti poslala predlog za prijateljstvo še zanjo user posted image

O željah za tortice vas bom vprašala, ko pridem nazaj v službo user posted image

Super hvala. Uredim ko pridem domov user posted image user posted image user posted image .
Mnjami tortice user posted image user posted image ...komi že čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 3469
19.2.2010 14:22:10   
marjanaj
hehehe user posted image  ne boste me user posted image  bom ze petrco podkupila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.2.2010 14:25:55   
marjanaj
moram pa povedat user posted image user posted image user posted image  da vedno ko grem kaj na forum user posted image user posted image user posted image   in ko berem kaksen nov post od MaliMišek user posted image user posted image user posted image  si pol cel dan pojem "Hrabri Mišek - najbolj srečen - hrabri mišek - enkraten - hraaaaaaaaaaaaabriiiiiiii miiiiiiiiiiiiiiiišeeeeeeeeeeeeeeeek..." sej ne vem kako gre besedilo user posted image user posted image user posted image  si ga kr zmislim, kot vidite, ampka sigurno vsi poznate to pesmo. milsim, da je iz ene risanke user posted image  in to si v sluzbi skoz pojem in zvizgam in mrmram in me imajo ze vsi poln kufr user posted image user posted image user posted image  čist tu mač!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.2.2010 14:30:39   
mkbk
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

mkbk kaj mi bojo to delal? A to kej boli???

ne..nč...sam UZ! Vse bo kul

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.2.2010 14:37:06   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

moram pa povedat user posted image user posted image user posted image  da vedno ko grem kaj na forum user posted image user posted image user posted image   in ko berem kaksen nov post od MaliMišek user posted image user posted image user posted image  si pol cel dan pojem "Hrabri Mišek - najbolj srečen - hrabri mišek - enkraten - hraaaaaaaaaaaaabriiiiiiii miiiiiiiiiiiiiiiišeeeeeeeeeeeeeeeek..." sej ne vem kako gre besedilo user posted image user posted image user posted image  si ga kr zmislim, kot vidite, ampka sigurno vsi poznate to pesmo. milsim, da je iz ene risanke user posted image  in to si v sluzbi skoz pojem in zvizgam in mrmram in me imajo ze vsi poln kufr user posted image user posted image user posted image  čist tu mač!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.2.2010 14:45:30   
Anonimen
Evo me punce. Saj vas nisem niti dosti brala, ker sem vceraj komaj vidla tisti komentar o aprilcicah in potem tiste nebuloze na temi aprilcic prebrala in se mi je kar utrgalo. Se dobro, da sem se odstranila od racunalnika, ker drugace bi mi po moje se internet odklopili, kaj sele da bi mi dozivljenjsko prepovedali forume user posted image

Ampak fora je v tem, da mi ni danes nic boljse! user posted image Se vedno sem hudicevo jezna na amelie and Co., da so se tako spravile na Cojko in Nax. Zato bom vseeno napisala pa me briga, ce se me stokrat na aprilcicah citira. Ne morem verjeti, da sta se mogle cojka in nax opravicevati nekim tujkam, ki jim nabijajo slabo vest zaradi svojih problemov. Vsi jih imamo in smo jih imeli. Taksne in drugacne. To je del zivljenja in to, da jih prebrodis je del zivljenja. Lahko pa pod tezo problemov tudi pades. To je odlocitev vsakega posameznika.

Nax in Cojka (navsezadnje tudi jaz) sta odrasle zenske, ki imata vso pravico do svojega mnenja. Pa ce je to to, da se pri aprilcicah panicari, je to pac to. Aprilcice, in verjetno tudi druge nosece zenske (ne vem, ne berem drugih forumov) so vcasih res malo panicne. Vcasih je tam tako kot bi gledal Svet na Kanalu A in bral Slovenske novice. Ce bi bil ta forum oddaja na TV bi bilo to najbolj senzacionalisticno in izkrivljeno porocanje v zgodovini. Takoj, ko se pa katera upa izpostaviti iz crede pa je napadena in oznacena, kot najhujsa izdajalka. Madona, saj je kot v casu Informbiroja. Samo se Goli otok manjka. Tudi aprilcice so seveda upravicene do svojega mnenja in ga zelo rade tudi podajajo, ampak nobena se ni Nax in Cojki opravicila, da jih je napadala. Ce bi bila jaz Nax , ki se je zaradi amelie sekirala in opravicevala svoje legitimno mnenje, kasneje pa pristala v bolnisnici, bi jo sla v Ruse osebno poiskat …

Rajsi sploh ne bom nadaljevala, ker bo padalo tudi po meni, ampak jaz za svojimi besedami stojim in se ne mislim opravicevati. Samo ena naj mi pride s svojimi nebulozami. Do zdaj sem bila tiho, zdaj pa jasno in glasno stopam na Cojkino stran, ki tukaj resnicno ni bila nicesar kriva. Bom pa v ponedeljek na kavi vec povedala, ker se punce ne zavedajo, da se itak vsi med sabo poznamo. Slovenija je majhna, Ormoz pa se bolj. Potem tudi forumskih izpadi in neustavljiva potreba biti slisan in upostevan postanejo bolj razumljivi ...

Amelie, tebe pa prosim, da naslednjic, ko bos zacutila zeljo po mesanju dreka in insinuacijah, vzames psa in frizbi in das tam ven to negativno odvecno energijo. Fantek ti bo hvalezen. Me pa tudi. user posted image

Ok, on a the happier note. V ponedeljek sem definitivno z vami. Samo casovno se moramo se uskladiti. Monter pride v torek, seliva se pa definitivno ta vikend. Umirale boste ko vam bom razlagala kaj se tu dogaja. Bratovscina Sinjega Galeba se ni mela tako dobro, kot midva pri tasci ta teden. Đizus, ona je mene vzela za svojo hcer (saj ze ima eno, ne vem zakaj je noce) in me boza in hodi za mano in pomaga, kot da sem najbolj krhka oseba na tem svetu (kar po zgoraj napisanem vec kot ocitno ni res). Pa njegova babica mi 12x na dan kuha in me naziva nasa rodilka. Wtf?!? user posted image

Komaj cakam, da vas vse vidim in upam, da ste vse v redu. Cestitke za ze tretjo junijsko puncko. Nasa Zoja bo nadsrecna, ker bo imela ful roza prijateljic. Speaking of … nasa mala je ful pridna. Ocitno se je navadila na svoj majhen baloncek in ji je vsec. Brca cisto nezno in nic prevec. Ta teden sem itak delala kot zmesana, barvala stene v vseh mogocih in nemogocih polozajih, cez vikend bom pa se pucala in se mala ni nic pritozevala. Sem kar ponosna nanjo. I'm one proud mama user posted image

Aglaia has spoken.

Fighting is essentially a masculine idea; a woman's weapon is her tongue. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
19.2.2010 14:46:13   
krtkova
marjanaj - tole pesmico nama boš pa drug teden na kavi demonstrirala!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......