Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 11:26:41
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk krtkova - dej ne sitnar, matr, tole sm jih pa mal slišala. Se moram res k seb spravit!!!! bom raje doma pol sitnarila dalje.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 11:30:04
|
|
|
|
marjanaj
|
nax a tebi sele zdej leze popek ven o ti srečka moj je tak grd ze vec kot mesec ah pusti zdaj torbo to pa res ni pomembno... u krtkova se zdele se z banano basem, se nisem sla pogledat. No zdej ne bom torte. MaliMišek ti si tudi raje kaj drugega privosci.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 11:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova men tud ta črta ni všeč in sem upala, da je ne bom dobila, pa sem jo pol nažalost. A zdej sta se odločila za Audija? marjanaj ja pri men je bil popek ful dolg časa kr nekje čist notr, zdej pa neki čudno ven leze. Mi tok ni všeč to, ampak kaj čmo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 11:48:31
|
|
|
|
krtkova
|
midva se vsake pol ure odločiva za drug avto. K je pa treba iti ga iskat, se pa vsedeva na kavč in prižgeva TV. a sm mal nasikana????? Pa ne krivim mojega za to, oba sva gnoja!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 11:57:54
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova me tiole na neki spominja, ker je isto pri nama. Moj mi vsak dan pride z novo idejo ker avto bi kupila.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:00:59
|
|
|
|
krtkova
|
no, očitno smo vsi isti!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:01:44
|
|
|
|
krtkova
|
AnketaPRIJATELJSTVO MED MAMICAMI POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE kaj je to za ena anketa tuki na rr?????? Kr neki!!!
< Sporočilo je popravil krtkova -- 19.2.2010 12:02:14 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:02:30
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek IZVIRNO SPOROČILO: krtkova marjanaj - pravzaprav ne vem, če je bila res toook dobra ta torta. Zdej mi je namreč mal slabo po njej. Še dobro da nisem takoj ko si napisala kako je dobra tekla ponjo . Kar se tortic tiče, imamo pa na TR2 na dosegu roke mal več izbire : trgovina MAXI, slaščičarna MAXI, čokoladnica. Tuki v čokoladnici imajo FUUUUL dobre tortice . Do nobene od naštetih trgovin mi ni treba bunde oblečt. Ti bom že dala ...... , najbolš da nas vse, ki smo na ŠM povabiš na kroženje v vaš sektor, potem pa hodmo od enega ponudnika slaščic do drugega in ocenjujemo kje so boljše .... Se lohk vse usedemo na kombi in pripeljemo....ali pa še bolje, da se namesto za kavo na ŠM zmenmo na tvojem koncu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:07:06
|
|
|
|
bcljka
|
ohoj srakeeee! sm misnla da se mi bo ratal že prej oglasit pa me je klicu potencialni kupec za avto in sm ga šla kazat... kr zinteresiran... sam mot ga k zadi niso originalne šipe (moj očim jih je zamenjal ker je hotu met zatemnjene... pol pa itak sploh ni vozu tega avta)... no bomo vidl... je reku da me pokliče in sporoči če ga vzame... k v pondelk more avto it... rabva dnar za polog za S-maxa ... če nau šu tko ga bova pa pač mal cenej dala v center rabljenih vozil... nax - trikrat hura zate!!! sm bla dons spte že aktivna na vsezgodi... sm spet nadomeščala aerobiko tko da sm se že namigala... so mi spet povedala da jih 3x bl zmatram k ostale... pa kaj čš... taka sm sm se pa uspela tud naročit na 3D in sicer v Septum... 4.3. ... pa da potrdimo al pa se damo spet v dvome hvala za vse čestitke ob dejstvu da imamo jst sm ful vesela k se bom res lahko izživljala z roza... mojo najljubšo barvo... bova skos obe v roza aja... pa mamo novo ime za za RR je Ficka... sicer pa bo PIKA
< Sporočilo je popravil bcljka -- 19.2.2010 12:08:28 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:12:26
|
|
|
|
krtkova
|
MaliMišek - super predlog. Edin ta problem imamo, da je petrca trenutno na bolniški!! Bomo tole zorganizirali!! Sm pa ful razmišljala - a misliš, da se vsaj na videz poznava???? Morava se enkrat srečat!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:12:47
|
|
|
|
katrinka
|
no, ko se ze toliko pogovarjate o torticah...pa da vam malo skomin naredim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova kje si pa to anketo pobrala bcljka o a vi mate tud ? Čestitke!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka če se nočeš zdele vsest v avto in peljat do Postojne, dej raj dol te slikce in mi ne delaj gušta
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:16:05
|
|
|
|
krtkova
|
katrinka - una čokoladna s češnjo mi je najbolj mamljiva!! nax - tle ob naših postih na desni. Kr neki... kok se mi dons vleče tle v službi!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:16:27
|
|
|
|
bcljka
|
jep... učeri smo zvedl na morfologiji k za spremembo ni mela popkovnice tm čez zdej pa komi čakam potrditev na 3D čez 14dni... HVALA!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova kok se mi dons vleče tle v službi!!! A ti jaz povem kok se men tuki. Pomoje me bojo rabil v Polje peljat, če me kmal ne spustijo domov.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:22:13
|
|
|
|
petrca2507
|
katrinka...jst bi en kos tele prosim IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MaliMišek - super predlog. Edin ta problem imamo, da je petrca trenutno na bolniški!! ooooo....kakšna škoda Sm pa ful razmišljala - a misliš, da se vsaj na videz poznava???? Morava se enkrat srečat!! Najbolš, da se na FB dodata, pa bosta vidle
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:36:21
|
|
|
|
pupa*81
|
nax tam je idrija bližje (razlaga: kot je v lj izraz da pejdi v polje, je na s. primorskem izraz da pejdi v idrijo) sej se mi že fučka od gledanja tega curkra vem ga grem rajš konzumirat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:37:48
|
|
|
|
anajrim
|
Nax upam na najboljše in da čim dlje zdržita skupaj!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:38:29
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MaliMišek - super predlog. Edin ta problem imamo, da je petrca trenutno na bolniški!! Bomo tole zorganizirali!! Sm pa ful razmišljala - a misliš, da se vsaj na videz poznava???? Morava se enkrat srečat!! Najbolje da se dokler je petrca na bolniški, me tri ki smo na ŠM dobimo na kavi , kaj pravita krtkova in marjanaj?? Jst itak oprezam za vama...pa ne vidim nobene, ki bi imela tako velik trebuh kot jaz IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MaliMišek - super predlog. Edin ta problem imamo, da je petrca trenutno na bolniški!! ooooo....kakšna škoda Nesramnica .... no a boš kej kmal pršla v službo???? IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Sm pa ful razmišljala - a misliš, da se vsaj na videz poznava???? Morava se enkrat srečat!! Najbolš, da se na FB dodata, pa bosta vidle Najbolš.....sam ko pa niti imena ne vem ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:45:41
|
|
|
|
krtkova
|
bcljka - sicer zgleda super, sam ni čokoladno!!! maliMišek - a nisi vidla še nobene debele živo roza bunde okol skakat??? To bi bila jaz. Marjanaj pa pridno sedi v turistični agenciji pri nas spodaj. Ti pa pošljem na zs moje ime in priimek, da me boš pofrendala na fb.ju!!!! aja, za kavo sem pa ful ZA!! sam a lahko drug teden, ker se mi dons tud premaknit iz pisarne ne ljubi v to bedno vreme!!!
< Sporočilo je popravil krtkova -- 19.2.2010 12:46:20 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:49:25
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova maliMišek - a nisi vidla še nobene debele živo roza bunde okol skakat??? To bi bila jaz. Marjanaj pa pridno sedi v turistični agenciji pri nas spodaj. Ti pa pošljem na zs moje ime in priimek, da me boš pofrendala na fb.ju!!!! IZVIRNO SPOROČILO: krtkova aja, za kavo sem pa ful ZA!! sam a lahko drug teden, ker se mi dons tud premaknit iz pisarne ne ljubi v to bedno vreme!!! Sem takoj za ....bravo za predlog!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:51:23
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova bcljka - sicer zgleda super, sam ni čokoladno!!! glede na to da pojem vsak dan eno ta velko milko sm probala najdt neki tazga nečokoladnega... da bom mela bolj raznoliko prehrano
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 19.2.2010 12:51:49
|
|
|
|
krtkova
|
MaliMišek - sam midve se pa tole hitr zmenva. K bi blo še doma tko!! A v pondelk grš v sraka-šoping?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......