|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
17.2.2010 17:03:25   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

MaliMišek user posted image  sej se ne moreš kar tko zlagati glede kil pr dohtarju user posted image  ti si pa res faca user posted image

Kaj da ne user posted image , sam če bom zgledala kot en velik krof mi ne bodo nasedl user posted image .....no bom poročala, kako bo uspel moj "projekt" v torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
17.2.2010 19:08:56   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Njegovo taščo....user posted image ...čaki to je potem tvoja mami???

Če ti ne zrihtajo postaje, bo pa to cel projekt zjutri user posted image .

Joj....njegovo mami, mojo taščo user posted image user posted image . Me že zdej preveč razvaja.
Lahko pa mojga očija vzamem za privat šoferja. S februarjem letos je uradno v penzionu in ima cajt.

Na tej postaji zdej ustavlja BUS za primestni promet. V centru ustavi pri lutkovnem gledališču in potem na glavni avtobusni. Rešitev je dovolj, ampak mestni promet bi bil najbolj komot in neodvisen od drugih. Sicer imam pa še več kot 1 leto čas za razmislek.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 17.2.2010 19:11:25 >

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
17.2.2010 19:10:46   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Kaj da ne user posted image , sam če bom zgledala kot en velik krof mi ne bodo nasedl user posted image .....no bom poročala, kako bo uspel moj "projekt" v torek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da si si vsaj zapomnila oz. so ti napisal, kolk si nazadnje tehtala. Da ne boš revca na koncu preveč shujšala user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3303
17.2.2010 19:45:49   
ursa_p
Cer!

Danes sem ponovno dodala nekaj fotk ... in ker je v tej temi veliko pasjeljubk user posted image , bo pol "pasjih":

Najprej eno, da se vidi kako velik trebuh imam
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

V albumu so pa vse:
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15528

Lp, Ursa

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
17.2.2010 19:48:40   
katrinka
ursa - lep buhiuser posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
17.2.2010 20:23:11   
krtkova
Srake, evo mene!

Se opravičujem, da ste preživele dan brez mene (Itak pa ni videti, da bi vam manjkalo tem!!user posted image ). Sem bila na pregledu d 11h do 16.15!!user posted image  Za znoret je blo!!!!!!user posted image  Še dobr da so bile tam itak iste punce, kot vsakič in se že poznamo in smo se mal zabavale.

Bolečine - je itak rekel, da je to normalno, da so to vezi, ki se zdaj raztegujejo. Da lahko telovadim, da pa naj ne bom najbolj živahna na fitnesu!! ha hauser posted image

Ranital - lahko jem, čeprav piše na navodilih, da nosečke lahko samo po posvetu z zdravnikom. NO, midva sva se posvetovala in ga lahko jem.user posted image

Sestra mi je rekla, da sem se preveč zredila in da je moj otročk kr bajsi. ON je pa skor znoru, da kakšne neumnosti govori ta sestra, da nič od tega ni res!!user posted image user posted image  Sem pa imela UZ samo materničnega vratu in je dolg 5,8 cm, kar je odlično!!user posted image user posted image

Skratka Evita je super!!user posted image user posted image

Potem sva se pa dobila z mojim dragim in sva šla v mehiško na kosilo. Jedla sm kuruzno juho (mkbk - a me boš kdaj povabila na tvojo???user posted image ), solato z bučnimi semeni in pečenim piščancem, moj pa je vzel sticky fingers in sva mal mešala. Pa kozarček vina. Dobila pa sem šopek zvončkov in je rekel da je to za to, da bova imela večno pomlad!user posted image user posted image user posted image user posted image  Po  kosilu sva šla na sprehod do Rustike in vzela 2 kosa tortic za domov.
Skratka krasna obletnica!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 17.2.2010 20:24:16 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
17.2.2010 20:35:52   
Zvezdici
krtkova - to pa je res dobro dolžina MV. Več kot odlično user posted image .
user posted image user posted image za pregled. Tista sestra, pa tudi nima pojma kaj govori!
Pa še čestitke za obletnico! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
17.2.2010 21:30:04   
petrca2507
ursa - lep trebušček in zelo luštne fotke.

www.petrca.net

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 21:54:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
17.2.2010 22:09:18   
bcljka
joj, boga nax!! user posted image user posted image user posted image
upam da bo vse ok!
dons res ni dober dan... user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
17.2.2010 22:09:39   
mkbk
Cojka - dobr, ne bom ti težila...pa pol...user posted image

Krtkova -seveda juhico dobiš, itak jo boš spluvala, da ni čist taka kt tam. user posted image Ej, samo kok je pa tvoj user posted image romantičen...jst ne vem več kaj je to...

Nax - mislim nate!!!! user posted image user posted image

Ooooo neka noč se je pojavla

A so nax zadržali kar v Postojni al so jo poslali v LJ? Kera ve?user posted image user posted image

Sm zdle gledala tek na smučeh in sm mojmu zatežila, da naj me spomni na Majdičko,ko bom rojevala, je carica tekla v peklenskih bolečinah..user posted image

Nč grem mal počivat in pol spat user posted image Nočko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3311
17.2.2010 22:16:46   
marjanaj
ursa_p čist hude fotke. So mi ze z bušijem in kužije full všeč user posted image

krtkova da se ne boš preveč razvadila user posted image Tale tvoj user posted image pa res zna user posted image Ampak, tole s tvojim doharjem je pa 2mač! Sej si skor cel šiht tam oddelala. Jao user posted image

cojka potepinka uzivas vidimo user posted image no hudega ti ni... samo pazi nase. Jaz sem tudi danes v SEM-u dva kuhancka ruknla. Joj sta tolk pasala. Direkt po MŠ. Pa tukaj so mi zelo dobri, ker niso sladki. Mmm...

joj, jaz sem se pa lih sprasevala kako je z nax user posted image in potem pride tvoj post... bom drzala pesti, da bo vse ok... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
   [Brisano sporočilo]
17.2.2010 22:18:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
18.2.2010 3:10:13   
bcljka
nočno dežurstvo!

čakam na podelitev medalj namreč... k je ob 3.20... še mal user posted image
skratka, jst sm čist not v OI... še bl kt ponavad... skratka dons sm že od treh popoldne sedela pred TV in čakala na Petro... pol me je itak skor kap k smo se uklopl v živo in posnetka padca sploh nism mogla gledat... potem pa še smuk, sm sam čakala da bi še Tina kje odletela... no in potem na izločilnih bojih teka na smučeh sm bla tok živčna da sm mela pulza zih 200... bogi ficko (ma še vedno maškarce) v trebuščku... da ne govorim o tem da sm v finalu objemala tv tok sm bla bliz... potem sem tudi potočila solzico ob prihodu petre v finiš...
skratka, tko je če si športni navdušenec... potem sm mogla nujno pogledat še odbojko, ker tega pa res nebi smela spustit... no in zdej je tko nanesl da gledam še hokej ter čakam na podelitev medalj in potem grem lahko spat... user posted image

morm iskorist še zadn tedn predn se faks začne... k potem bo treba vstajat ob 6:30 groza! sploh ne vem kako bom spremenila bioritem, ker itak ne morem spat ponoč... user posted image

pa dobro jutro tistim k boste prve tole brale... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
18.2.2010 3:33:58   
bcljka
jao jao... podelitev je šele ob 4.20... zdej pa nimam kej delat še eno uro... grrrrr user posted image
grem brat knjigo, če zaspim pa pač zaspim... user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
18.2.2010 7:41:24   
krtkova
Jutro!!

Bcljka - si dočakala?? user posted image

Nax: miljon poljubčkov ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa objemov, pa fulllll mislim nate in sem prepričana, da bo vse OK in če prideš na kak net, se nam kaj javi, ker mene kr skrbi zate in me je skor kap ko sm tole prebrala. In ravno zaradi tebe, sm si včeri dala zmerit MV. Je rekel moj ginič, da pretiravam,da mi ga ni treba merit, ker on ve, da sm jst OK, sam sm se spomnila nate in sm raje počakala še 2 uri za UZ, sam, da mi je zmeru.

Moj dragi je res zelo pozoren in romantičen, če hoče!!!! Včeraj se je res zelo izkazal!!!!user posted image user posted image

mkbk - obljubim, da ne bom nič spluvala tvoje juhe. Ni mi čist jasno zakaj tko misliš!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
18.2.2010 8:47:50   
pupa*81

nax drži se punca user posted image user posted image user posted image user posted image   mi pa držimo pesti zate, bomo navijali k učeri za OI!

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
naj me spomni na Majdičko,ko bom rojevala, je carica tekla v peklenskih bolečinah

ej, jst sm si čist isto mislila user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda bravo odbojkaši in majdička, sm tudi jst user posted image , od veselja seveda user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
18.2.2010 9:10:59   
živa
nax05 user posted image , mislim nate, drži se!

Jaz "delam" doma, hmmmm, to je še slabše kot v službi, edino malo manj časa mi vzame vožnja (itak moram mala dva peljat v vrtec) pa manj sem utrujena, ker vmes lahko malo pospim ali kaj pojem, če sem lačna user posted image .

Grem delat ... ali pa bi šla najprej v šoping user posted image ? Moram zamenjat ene hlačke za dojenčka, ker so zihr celo serijo narobe zašil - so žepi spredaj in slikca na zadnjem stegnu in gube pri kolenih na zadnji strani user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
18.2.2010 9:27:22   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
18.2.2010 9:39:55   
sasa1975
JUTRO,

Ursa lepe slikice ali je to pri fotografu ali imas doma profesionalca?

Ja za Nax pa user posted image user posted image vse smo s teboj,če nas beres...

vse ostale pa bozajte busije...

Krtkova sem vesela zate,da si imela lep večer oziroma ko-ćerjo

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
18.2.2010 9:44:53   
MaliMišek
Dobro jutro tudi iz moje strani!

Upam, da Nax čim dlje zdrži...fuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllll držim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ursa_p ful lepe slikce.....trebušček je pa sploh super user posted image

Petrca kako si? je že kaj bolje? Se ni za bat da bi shujšala....se ne pustim motit pri hrani...pa kg gor al pa dol user posted image user posted image user posted image

Krtkova vidim, da si se imela včeraj res super!!! Bravo za tvojega user posted image !!! Sem pa zelo vesela da so tvoje bolečine normalne...sploh pa za MV, ki je naravnost bombastičen user posted image user posted image user posted image .  meni so ga prejšnji teden zmerili 5,1 user posted image .Sem se včeraj že ustrašla, da si se s katero drugo zagozdla med vrati user posted image user posted image user posted image user posted image , ko ni bilo ne duha ne sluha o tebi user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
18.2.2010 10:06:01   
petrca2507
nax...pri nas tudi stiskamo pesti in vse tačke, da bo OK user posted image user posted image user posted image

OI...včeraj sem celo uspela gledat šprint teka na smuček in ženski smuk. Bravo Petra user posted image . Ob pogledu na padec s treninga, me je kar stisnilo. Sem mislila, da sploh ne bo prilezla s tiste luknje user posted image . Za finale sem se zelo matrala gledat, pa so mi zadnji trenutek oči skup zlezle. Moj me je seveda skoz po malem špikal zraven, ker sem mu rekla, naj me zbudi, če slučajno zaspim. Kljub temu, da sem občasno odprla oči, se nič ne spomnim user posted image .
O smukaški progi pa ne bi rada zgubljala besed. Ti organizatorji so mal počeni. Na koncu naredijo umetno skakalnico direkt z ovinka. Po njihovo so jo nardil za atrakcijo. Sej, zdej so pa gledal atrakcije, k so se punce lomile tm. Pa tud sama proga je bila zelo valovita. So upal, da se bodo grbine po parih tekmovalkah ulegle, pa se žal niso. Čaki mal...

MaliMišek...jst sm ponoč spala kot ubita. Sem mogla včerajšnjo noč not prinest. Tekom dneva sem bila pri svoji zdravnici na kontroli (ker nisem nič spala ponoč) in mi je dala eno razpršilo za nos. Mi je tko fajn vse kanale spucal, da sem dihala, kot najbolj zdravo dekle user posted image . Samo zjutraj sem imela mal težav, da sem vse ven spravla. Ampak, počasi gre na boljše.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3322
18.2.2010 10:08:42   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975
Ursa lepe slikice ali je to pri fotografu ali imas doma profesionalca?

Še tole sem pozabila komentirat. Ursa ima doma profesionalca user posted image . Veš kakšne hude fotke dela njen dragi. Na enem pasjem forumu je limal slikce, jst sm si pa potem še v njegovem albumu pogledala vse.

www.petrca.net

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 10:08:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3324
18.2.2010 10:09:36   
živa
Aja, še to:

marjanaj, vse najboljše user posted image s hudo zamudo user posted image ; krtkova, čestitke user posted image  tudi tebi za obletnico (in res sta lepo praznovala, user posted image  krtek), ursa_p, ti imaš pa tako lep buši, da bi ga jaz kar zamenjala z mojim user posted image . A to je iz te nosečnosti? Ker jez sem tokrat ogroooomna, samo še za rodit user posted image  (no, upam ,da vendarle ne še user posted image ).

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......