|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
18.2.2010 12:44:45   
bcljka
oj srake!

nisem uspela dočakat podelitve... sm zaspala v sekundi k sm se ulegla v postlo... očitno sm bla tok zmatrana od vsega navijanja pred tv... user posted image eh, bom pa gledala ponovitev ob treh... user posted image sicer k sm zdej prebrala vse novice kaj je s petro mi je kr grozn že sam ob pogledu nanjo k se tok muči... user posted image

drgač pa user posted image user posted image user posted image dons mam morfologijo... user posted image user posted image user posted image v petek grem že v 24.teden tko da je skrajni čas... komi čakam...
morm pa povedat da jst pr moji ginekologinji nikol ne čakam več k 5min!! k pišete kok ene ful čakate... jst vedno k pridem dam takoj vodo, pol se s sestro pomen in pol mogoče počakam 5 min in sm že na vrsti... user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
18.2.2010 12:52:09   
marjanaj
bcljka ti mas pa sreco s svojo G. Jaz naceloma, ce sem zjutraj tudi niti ne cakam, no ja mogoce samega dohtarja, ki vcasih zamuja v sluzbo user posted image . Cez dan pa se mogoce cakanja zavlece okoli 30 minut, ker se pac vsak pregled malo zavlece in se potem vse skupaj malo razpotegne user posted image  ampak ni panike. Mam zdej pregled v ponedeljek pa da vidimo kaj bo povedu stric ginko user posted image

Potem popoldne v ponedeljek pa v shopping al kako babuške? A smo že dorekle uro?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
18.2.2010 13:02:18   
krtkova
bravo, marjanaj za šoping vprašanje! mi je ravno aglaia poslala sms, da naj ji povem, kako smo se zmenile. Torej??????user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
18.2.2010 13:03:57   
bcljka
pomoje je tud fora k sm vedno čist tazadna naročena in to zvečer (dons recimo 19:30)... al je pa tok dobr zoorganizirana... user posted image
k vem drgač, k pr moji mami v ambulanti se včasih tud zavleče čeprou se probata s sestro čimbolj držat urnika...

je shopping user posted image user posted image user posted image ura kokr jst vem še ni znana...
joj upam da ne bom preveč zmatrana k se mi lih v pondelk začne faks... ob 7ih do 14h user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
18.2.2010 13:21:23   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
joj upam da ne bom preveč zmatrana k se mi lih v pondelk začne faks... ob 7ih do 14h user posted image

NO, sej ene smo pa v službi od 7.30 do 16h!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  (čeprav pravzaprav to niti ni tok smešno!!)

drgač pa: najdla sva en avto, k nama je všeč. V nemčiji jasno. En audi a4, karavan, oprema, skoraj vse, rabljen seveda. Sm že poslala mail trgovcu, upam, da to funkcionira in da mi bo kej odgovoril. Toook mi je všeč!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
18.2.2010 13:24:45   
bcljka
ja, sam ti si loh na RR umes... pa dejansko kej počneš in si koristna... jst pa namest da sm fizično aktivna in skakljam po telovadnici morm sedet v kotu na tleh na zelo zelo zelo zelo zelo trdem parketu in delat nič! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
18.2.2010 13:29:11   
krtkova

ja, sam ti si loh na RR umes... pa dejansko kej počneš in si koristna... jst pa namest da sm fizično aktivna in skakljam po telovadnici morm sedet v kotu na tleh na zelo zelo zelo zelo zelo trdem parketu in delat nič! user posted image user posted image user posted image

a lahko dremkaš?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
18.2.2010 13:30:01   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

a lahko dremkaš?user posted image

ker to tko govoriš, kot da me v službi se mamo ap v bistvu ful dobr, pa čist spočite ob 4h pridemo domov. user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
18.2.2010 13:32:12   
krtkova
matr...hočm sam uredit/popravit tekst in pomotoma kliknem na citiraj in rata cel šmorn. Se opravičujem!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
18.2.2010 13:41:08   
MaliMišek
Krtkova je pa danes prikupno zmedena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
18.2.2010 13:42:32   
bcljka
no pol jst ne bom citirala...
NE... samo sedim in gledam... ubistvu čas stran mečem user posted image mene to še bolj utrud k dejansko nč ne delam... gledam na uro kok gre počas user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
18.2.2010 14:03:04   
marjanaj
shopping ura! krtkova ti doloci! Jaz sem si za ponedeljek kar dopust vzela user posted image   ker drugac mam sluzbo do 17h user posted image . No ja sej ga bom kar izkoristila. Sem si G prestavila iz torka na ponedeljek in namesto, da bi imela pregled ze ob nehumanih 8h, kar pomeni vstajanje pred 7h, ga imam zdaj ob 10:45 user posted image . Pa se k frizerju sem se narocila. Kar se tega tice sem pa jest cist grozna. Je ze vec kot 1 leto, kar sem se nazadnje kaj barvala ali pa pramena dala delat user posted image  No ja postričt se še spravim kaj več se mni pa že ne da. user posted image  Pa se na CSD bom sla mal pofirbcat.

bcljka da se ne bi prevec zmatrala na faxu! Ko koncas moras z nami v BTC. user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
   [Brisano sporočilo]
18.2.2010 14:09:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
18.2.2010 14:22:46   
pupa*81
evo, zlikano vseee, bravo zame user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
pupa - a si hotla rečt, da preveč lenarimuser posted image user posted image user posted image . Verjetno imaš prav.

ja sej bi mogla, k si na dopustu user posted image user posted image pol ti dajo pa za kuhat ane user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 18.2.2010 14:23:24 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
18.2.2010 14:58:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Včeraj je naš user posted image user posted image dobil uradno očeta. user posted image Sva na CSD-ju uredila očetovstvo. Sem pa že dobila odločbo od njih in so me prijetno presenetili s hitrostjo. Za porodniško nadomestilo in enkratni denarni prejemek. Me je pa zavedlo, ker je bilo notri v odločbi zavedeno le do 24.06.2010 in sem klicala ali je kaka pomota, pa mi je razložila, da dobim še eno odločbo za varstvo in nego otroka in sicer ko rodim. Zdaj je to čisto drugače kot je bilo pred šestimi leti.

je pa tudi odvisno na katerem csd-ju si - jaz sem obe odlocbi dobila naenkratuser posted image na katerem pa siuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
18.2.2010 15:25:35   
krtkova
bcljka -  pravzaprav imaš prav, sedeti 8 ur na tleh in samo gledati UBIJA!!!

Jst sm šla pa na en sprehod, k me je namreč že vse bolelo od sedenja. Sm šla po majice v Cyber - saša1975 - še kr OK so, nič posebnega, a ni slabo. Sm mela pa jst ful slabo resolucijo slikc, tko, da niso glih nejvečje slikce. Jst mam krtka na trebuščku!!!!

Ura za šoping v pondelk?? hm hm....16h? vam je to prepozno? 15.30??

matr se mi nič ne ljubi, pa moram še v trgovino, pol grem pa dam .... spat!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
18.2.2010 15:29:15   
bcljka

Ura za šoping v pondelk?? hm hm....16h? vam je to prepozno? 15.30??

16-18:00 jemo tortice
18-21:00 sopingiramo

pomoje da je ok user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
18.2.2010 15:30:47   
krtkova
16-18:00 jemo tortice
18-21:00 sopingiramo

pomoje da je ok user posted image

kdaj pa večerja? si pozabla, da gremo pol še nekaj jest!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
18.2.2010 15:36:01   
bcljka
21-23:00 večerja mc donalds

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
18.2.2010 15:43:43   
krtkova

user posted image user posted image  super si se to spomnila!! iN to kr drive in, da ne zgubljamo časa!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
18.2.2010 15:48:06   
krtkova
sm šla pa zdejle pogledat forum aprilčic (če one berejo nas....)

so tako grdo napadle našo Cojko in našo Nax, da me je kr stisnilo. Ne vse, le tam ene dve bejbi, ki....(ah...bi kaj pokomentirala, pa se kr bojim, da bodo pol še mene napadle. user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
18.2.2010 15:54:14   
pupa*81
jah krtkova, pusti to... jst sm lih prej spet pihala, k mi je dvignilo pokrovko... sem se pa zadržala komentarja, bravo zame user posted image ommmm ommm

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
18.2.2010 15:54:49   
bcljka

user posted image user posted image  super si se to spomnila!! iN to kr drive in, da ne zgubljamo časa!!

jst ne vem če mam dost velik avto da vse kar mislm pojest not stlačm user posted image

sm šla pa zdejle pogledat forum aprilčic (če one berejo nas....)

so tako grdo napadle našo Cojko in našo Nax, da me je kr stisnilo. Ne vse, le tam ene dve bejbi, ki....(ah...bi kaj pokomentirala, pa se kr bojim, da bodo pol še mene napadle. user posted image )

to sm že vidla... k ponoč k ni nobene nikjer pol mal preberem vse teme...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
18.2.2010 15:59:07   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

jah krtkova, pusti to... jst sm lih prej spet pihala, k mi je dvignilo pokrovko... sem se pa zadržala komentarja, bravo zame user posted image ommmm ommm

jst sm nase na pol ponosna; ker sem to sploh tukaj omenila - na to nism ponosna (zdraharca krtkova, a ne aprilčice, ki to berete?)
Ker nism komentirala - juhuhuhu, na to pa sm ponosna!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
18.2.2010 17:36:32   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Včeraj je naš user posted image user posted image dobil uradno očeta. user posted image Sva na CSD-ju uredila očetovstvo. Sem pa že dobila odločbo od njih in so me prijetno presenetili s hitrostjo. Za porodniško nadomestilo in enkratni denarni prejemek. Me je pa zavedlo, ker je bilo notri v odločbi zavedeno le do 24.06.2010 in sem klicala ali je kaka pomota, pa mi je razložila, da dobim še eno odločbo za varstvo in nego otroka in sicer ko rodim. Zdaj je to čisto drugače kot je bilo pred šestimi leti.

je pa tudi odvisno na katerem csd-ju si - jaz sem obe odlocbi dobila naenkratuser posted image na katerem pa siuser posted image

Na istem kot pred šestimi leti - Lj. Bežigrad. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......