|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
17.2.2010 10:03:09   
marjanaj
O lejjjjjjjjjjjjjj! Tega posta sploh nisem vidla... prehitr tipkate user posted image  Ja sosede! kako odlično! Itak da mormo tja čez na kavo. Majo full dobro kavo. Jaz skoz tja hodim, če se le da. Je tale K al R Bar al kako se ze rece full ok.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
17.2.2010 10:09:51   
krtkova
OK; me zelo veseli, ko vidim, da nisem edina s takimi težavami!!! Jst že pred nosečnostjo nisem imela redne.

OO; a ti si tud tak fan mehiške'??? I love it!!!user posted image  Tudi sticky fingers so absolutni zakon!! Pa tekila!!! hi hi, tudi mi smo večkrat preživeli večer ob njihovem domačem vinu in tekilah (malo smo mešali). Penjas mi pa nikakor ne potegne.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
17.2.2010 10:13:19   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Krtkova in marjanaj potem sta pa vidve ziher v Emoni user posted image user posted image , jst sm bla tud do pred enim letom tam in vem kako je z WC-ji user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej sm pa v sosednji stavbi, kjer pa tud ni dosti boljšeuser posted image . Očitno bo letos v NLB produktivno leto....no vsaj kar se naraščajev tiče user posted image .

KAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ???????? MaliMišek, kje siiiii????? Šm 132?????? NLB????? ne me hecat. Pa še ena Tina2806, forum junijčice je iz NLB, pa Petrca, pa OK Marjanaj gostuje pri nas. Sej ne morem verjeti!!!!!!!!!!!

Pol pa mormo enkrat me 3 na kavo tjale čez, k je mimo vrste pa take trgovine.

Ja na ŠM 132 sem user posted image v NLB.....za Petrco vem, ker jo že od prej poznam....
Ja obvezno mormo na kavo user posted image user posted image user posted image user posted image , pa itak da ven iz naših stavb, ker ne vem kera je že napisala, da je naša kava brozga. Se strinjam...
Ej krtkova...da se pa še na vratih porodnišnice srčava....to bi pa blo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
17.2.2010 10:15:56   
sasa1975
OJLA,

lep pozdravček vsem nosečkam...

ja NAX pazi nase in probaj izkljuciti glavo ker sem sama ze cel mesec v podobni situaciji in je en dan boljse en spet malo slabse ampak res najbolj pomaga mirovanje ali ti je predpisal kaj Magnezija to razbremeni misice

ja BTC jevke MARJANAJ in KRTKOVA zdele grem do BTC pa vam dostavim kavico (Krtkova poslji mi sms če gori)
ali pa gremo skupaj

NEKA NOČ kje si?a piskotker pečesss

COJKA uzivaj na snegu

božajte busije

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
17.2.2010 10:19:02   
mkbk
Naxić prosm lepo merki se. user posted image  A po injekcijo za pljučka greš – jst sm pa mislna, da si Rh-. V kterem tednu pa si?!? Men se je Filip rodil v 35. tednu in 4/7, pa je blo vse kul in je lepo bil takoj pri meni -sicer pod lučko (samo tko bil je ful nemiren dojenček, pa prelahek je bil – samo dve kili, pa ponoč ga je sračkal, ful so ga krčki dajal. Z mano je pa rodila ena v 33 tednu dvojčke, pa ni mela podobnih težav, razen ekstenzije, to je mel tud naš. Unadva sta zdaj že večja od našga. Nabriti so pa itak vsi v nulo. No Filipu se od kakšnega 8. mesca itak nč več ne pozna, da je bilo kaj prej! user posted image Sm pa jst tud dobila tole za pljučka v 29. tednu

Krtkova – tole z WC – ji  Sicer pri nas v službi nimamo takih HB, da se lahko v miru pokenjaš, user posted image   samo ej, a veš da mene pa ful more tlačjo da me tišči pa so sami taki skreti k mi pol folk not gleda –zih 1x na mesec to sanjam. BAD.
Jst sm pa zadnč dobila en recept za koruzno juho, pa morm rečt, da mi kar ok rata. Čeprov najboljšo sem pa jedla na Tajskem. Od tiste sm bla pa prov odvisna, sm ene par dni 2x dnevno konzumirala tisto župco...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
17.2.2010 10:21:13   
ursa_p
Dobro jutro!

Krtkova ... si dala tiskat majico v Cyber-ja? Sporoci, ce bos zadovoljna. user posted image
Tole je pa za wc-je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz s tem nimam tezav, imamo fajn zaprt wc in noben nic ne slis ... edino vcasih imajo telefonsko govorilnico notr, tako da je treba tud po pol ure cakat, da se ven spokajo. user posted image

Vceraj smo bile pa spet februarcice06 za vecerji v Kavalu in je bilo enkratno. Smo se tako smejale, da so me zaceli fajn krci matrat in sem komaj pripeljala do doma. No, potem sem malo pocila, pa je bilo bolje. user posted image Sem bila pa tako utrujena, da sem zaspala medtem, ko mi je matic nekaj razlagal ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam zelim, Ursa

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
17.2.2010 10:33:11   
mkbk
neki sm zaj*** user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
17.2.2010 10:34:40   
krtkova
joj, tok mam za pokomentirat, pa se mu mudi v Leonišče!!

maliMišek - a ti greš tud dons tja?? Jaz bom v znameniti roza puhovki in spodaj svetlomoder malce daljši pulover, pa rjavi dolgi (nesfenani) lasje in pisani okrogli uhani. Bom pa pred pisarno dr. Tomaževiča - tam kje je največja gneča!!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
17.2.2010 10:39:02   
petrca2507

KAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ???????? MaliMišek, kje siiiii????? Šm 132?????? NLB????? ne me hecat. Pa še ena Tina2806, forum junijčice je iz NLB, pa Petrca, pa OK Marjanaj gostuje pri nas. Sej ne morem verjeti!!!!!!!!!!!

Enkrat sem "MaliMiški" napisala, da sta vidve sosede. Se mi zdi da takrat, ko sta iskali nekoga, da vama avto odkida. Ampak vmes tolk napišete, da se potem kakšen post kar zgubi.

Kako je pri nas z WC-ji: Ko smo bili v 7.nadstropju so bili fensi šmensi. Vse v lesu, lepo zaprti in lahko bi rekla, da si šel z veseljem in brez pomislekov na WC. Junija lani smo se zaradi širitve oddelka selili v 5.nadstropje. Tukaj me je pa minilo hodit na WC. So napol odprti, s plastičnimi pregradami in občutek imam, da vse skupaj še odmeva. Zdej sm nekak pogruntala vse babe v štuku, kdaj se dobivajo tam oz. kdaj so WC-ji prazni. Tko da takrat izkoristim priliko. Res pa je, da že doooolg časa nisem imela težav z večkratnim "odvajanjem".

Pa še nekaj glede kave: v našem baru v M je katastrofa, zato je jaz že dlje časa ne pijem. V 1. je menda dost boljša, ampak do tja se mi ne da. Večina folka iz stavbe, hodi kar v MAXI po kavo z avtomata. Menda je boljša in cenejša. Potem imamo pa v pasaži še barček (ki ne vem, kako se imenuje), z normalno kavo.

Ve ste vse fajn na ŠM, jst pa samevam na TR user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
17.2.2010 10:58:07   
Anonimen
marjanaj ja vedno gre moj z mano, sej pravim pol more pa revček ful dolg delat. haha vse za tortico a neuser posted image

krtkova a takole se boš ti lepo razvajala danesuser posted image

mkbk sej sem tud Rh neg. Zadnjič sem dobila injekcijo zarad Rh-, včeraj pa za pljučka in danes še eno za pljučka. Zdej sem 31t 4d. O a took zgodi si rodila. No samo, da je bilo vse ok. Men so rekli, da moramo prilezt vsaj do 34t.

Jaz pa ne morem it na wc drugje kot doma. čudna sem.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
17.2.2010 11:21:29   
mkbk
Sej bo sej bo, nax...ma sej ti pravm, je moja cimra v P rodila v 33 pa ful ni blo panike, tko da tud če sam še 14 dni zdržiš...V najslabšem primeru boš pač ostala v P, pa boš tam mogla ležat, - jst sm bla tm 10 dni pa je ful punc ko so še dlje časa, ma z mislijo na malega pikca vse prežviš s kakšnim kupom revij...ampak jst sm 100% , da bo s tabo še vse ok. zdej ko boš dobila še za plučka je pa ta važno fertig in že razvito. Sej zdej se mali itak v glavnem še samo rastejo pa redijo. Normalno,da jim je boljše še v trbuščku, no samo pravim, če pač drugač ne gre. Jst sm pol glih zato šla v LJ - sm tud mislna it v Postojno. .. zate ena user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 17.2.2010 11:23:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
17.2.2010 11:38:05   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Enkrat sem "MaliMiški" napisala, da sta vidve sosede. Se mi zdi da takrat, ko sta iskali nekoga, da vama avto odkida. Ampak vmes tolk napišete, da se potem kakšen post kar zgubi.

Kako je pri nas z WC-ji: Ko smo bili v 7.nadstropju so bili fensi šmensi. Vse v lesu, lepo zaprti in lahko bi rekla, da si šel z veseljem in brez pomislekov na WC. Junija lani smo se zaradi širitve oddelka selili v 5.nadstropje. Tukaj me je pa minilo hodit na WC. So napol odprti, s plastičnimi pregradami in občutek imam, da vse skupaj še odmeva. Zdej sm nekak pogruntala vse babe v štuku, kdaj se dobivajo tam oz. kdaj so WC-ji prazni. Tko da takrat izkoristim priliko. Res pa je, da že doooolg časa nisem imela težav z večkratnim "odvajanjem".

Pa še nekaj glede kave: v našem baru v M je katastrofa, zato je jaz že dlje časa ne pijem. V 1. je menda dost boljša, ampak do tja se mi ne da. Večina folka iz stavbe, hodi kar v MAXI po kavo z avtomata. Menda je boljša in cenejša. Potem imamo pa v pasaži še barček (ki ne vem, kako se imenuje), z normalno kavo.

Ve ste vse fajn na ŠM, jst pa samevam na TR user posted image .

Ti se pa used na un naš kombi pa se prpel na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ko se pozdravš seveda!!!)

Krtkova jst sm misnla da se bova srečale ko bova šle rodit....jaz danes nimam pregleda....v torek ga imam....in se bom zlagala o svojih kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
17.2.2010 12:10:01   
petrca2507

Ti se pa used na un naš kombi pa se prpel na obisk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (ko se pozdravš seveda!!!)

Krtkova jst sm misnla da se bova srečale ko bova šle rodit....jaz danes nimam pregleda....v torek ga imam....in se bom zlagala o svojih kg user posted image user posted image user posted image

Sej bi blo res najbol, da s kombijem priletim na ŠM.

A ti lahko lažeš o kg? Men pa na tehtnico gleda user posted image . Sej zaenkrat imam srečo, da se ŠE ne redim. Čeprov trebušček kr vzhaja user posted image in se bom počas začela mert na 14 dni in ne več 1x na mesec user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
17.2.2010 12:17:57   
MaliMišek

Sej bi blo res najbol, da s kombijem priletim na ŠM.

A ti lahko lažeš o kg? Men pa na tehtnico gleda user posted image . Sej zaenkrat imam srečo, da se ŠE ne redim. Čeprov trebušček kr vzhaja user posted image in se bom počas začela mert na 14 dni in ne več 1x na mesec user posted image .

Res, najbolš da se enkrat zmenmo pa prideš še ti user posted image user posted image ....sej lahko rečeš da imaš sestanek na ŠM user posted image (ni ti treba glih povedat da z user posted image ....user posted image ).

Zaenkrat je bilo vedno tako, da sem stopila na tehtnico, ki je oddaljena od sestre (se ji pa itak ne da ustat user posted image )....ampak se pa bojim, glede na to da mi je ginekologinja z rdečo obarvala kg, da bo zdaj stala za mano in ne bo nič z laganjem user posted image . Ti pa povem v torek, če me bodo razkrinkali user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3289
17.2.2010 12:38:19   
bcljka
jutro!!! user posted image

končno sm spet lahko mal dalj pospala user posted image
ste ble pridne niste tok napisale, sam 1 stran pa pol... sm hitr prebrala user posted image user posted image user posted image

kar se tiče wcjev, HB mam to srečo da k prime prime in mi ni panike nikjer user posted image upam da tako tud ostane user posted image drgač pa zdej ne pijem nobenga donata pa nč, pa mam čist normalno prebavo user posted image user posted image user posted image
drgač pa k smo bli mi s faksom na fratru 1 tedne! tm so bli wcji na štrbunk... groza! men sicer ni bil problem k sm hitr opravla... ampak fantje so se skoz zajebaval in hodil grupno (tok o tem, da ženske hodmo skp na wc)... eni pa cel teden niso mogl, revčki... seveda so bli te wcji odprti!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3290
17.2.2010 13:16:22   
marjanaj
MaliMišek user posted image  sej se ne moreš kar tko zlagati glede kil pr dohtarju user posted image  ti si pa res faca user posted image

joj petrca, kaj bi jaz dala, da bi spet delala v mestu user posted image  mi je bilo fino, ker mam polno prijateljev in sem vedno imela koga, da sva sla na kavo al pa na kosilo user posted image  tukaj pa nimam nobenega tako rekoč... samo sodelavca vsake toliko prepricam, da gre z mano kaj pojest, d ane hodim sama user posted image  sem ti kar fouš... No pol je vse zmenjeno! Se enkrat vsedes na kombi in priletiš na ŠM! Dogovorjeno user posted image  !

bcljka jaz tudi nikoli, ampak res nikoli nisem imela s tem problemov. Ko sem zacutla, da prihaja fax, sem sla na wc in ga poslala. Easy kot pasulj. So ble babe skor jezne name, ker sem bila na ta dolgi furi hitrejsa od njih, ki so sle sam na ta kratko. user posted image  Sam pol pa niso vec hotle z mano na wc hodi, ker sem bila vedno prehitra user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
17.2.2010 13:29:04   
bcljka
ne vem komu nej pa bom kar vam pojambrala...
smo dobil urnike za poletni semester... OBUP! 2x ob 7ih zjutri, pa 1x ob 8h... groza! in to vse do 4.6.!! jst sm misnla kako lepo se bom naspala do poroda... klinc, nč ne bo!!! user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
17.2.2010 13:29:21   
neka_noč
Živjo moje srake user posted image  
ste se tolk načvekale, da vas (spet) še nisem prebrala za nazaj. Sem ostala na 130-i strani. user posted image  

Včeraj sem bila na pregledih in v porodnišnici vse do 14.30-e ure . Domov sem prišla s totalno zatečenimi nogami.. rokami, zaspana .... čisto fertik.
Na UZ mi je povedala, da imamo 300% user posted image   - torej upanje na user posted image je izpuhtelo. user posted image user posted image   Mi je dala več slikic. Še eno posebej za mojega user posted image da bo lahko videl - jajčka oz. kaj je naredil. user posted image Naš fantič je težak nekje med 1800-2000g in pravijo da je to povprečje in je ok. Sem pa sedaj 33t6/7 . Po vseh pregledih sem šla še na PDC kjer naj bi uredila/dobila datum za v porodnišnico za  vse preiskave za Cs, dobila datum.... pa moram tja poklicati šele po 10.03. , ker bi  bili sicer izvidi prestari. Cs pa naj bi naredili le 7 dni pred PDP-jem oz. se bom morala z anesteziologom pomenit glede spinalne in tistih izpuščajev iz prve nosečnosti ter zato sedaj za Cs 14 dni prej. S tem, da mi je rekla, da v kolikor bi se začelelo karkoli prej dogajat, bi mi ravno tako naredili Cs brez preizskav. To me je tako raz....lo, da bom jutri klicala še v Po. da izvem kako je pri njih "politika" . Obiski še vedno niso dovoljeni nobenemu razen možu/partnerju, tako da mi je sedaj itak vseeno če grem rodit v Po. ker sin tako ali tako ne bo mogel na obisk. S tem sem se najbolj "obremenjevala".
Imela pa sem zadnji UZ. Ctg mi je rekla moja g da je krasen user posted image Zdaj imam naslednji pregled čez 14 dni - torej 02.03.    .

Nax uspela sem prebrati, da moraš strogo ležati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    zate. Upam, da je sedaj že kaj boljše. user posted image   Moram prebrati....

Marjanaj OPROSTI , KER SEM TAKO POZNA - a vseeno ČETSTITKE ZA TVOJ ROJ. DAN!!!  Upam, da si ga preživela s svojimi dragimi ..... in se imela lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Plavanje z dojenčki - absolutno grem. Tudi pri prvem sem bila. Sicer pa je že Živa napisala... pa ful dobro, da nas gre več. Bo treba kak popust za nas zahtevat, ker bomo že formirana  skupina. user posted image  
Vadba z dojenčki - sem načeloma tudi za, edino ne vem kako vpliva na mleko.... Namreč ko sem pri prvem želela po 3-eh mesecih po porodu na vadbo, sem po dveh obiskih začela izgubljati mleko in sem morala prekinit. Sem pa imela prirejeno vadbo s trenerjem. user posted image No, takrat sem šla na fitnes. Morda bo tukaj kaj drugače. Sem načeloma ZA.

Malo sem vas pokomentirala, zdaj vas grem pa še brat za nazaj, da vas dohitim. Sigurno sem kar vpadla v kako temo... user posted image

Pa kaj - važno , da sem vas pozdravila... user posted image    Ste/smo pozitivne punce in mi je to všeč. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
17.2.2010 13:29:49   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
joj petrca, kaj bi jaz dala, da bi spet delala v mestu user posted image  mi je bilo fino, ker mam polno prijateljev in sem vedno imela koga, da sva sla na kavo al pa na kosilo user posted image  tukaj pa nimam nobenega tako rekoč... samo sodelavca vsake toliko prepricam, da gre z mano kaj pojest, d ane hodim sama user posted image  sem ti kar fouš... No pol je vse zmenjeno! Se enkrat vsedes na kombi in priletiš na ŠM! Dogovorjeno user posted image  !

Jst grem občasno s sodelavci na kosilo. Jutranja kava je itak standard in jo imenujemo "jutranji sestanek v bifeju" user posted image . Od prijateljev nimam nobenga v centru tko bliz, da bi se lahko z njim zmenila. S 1. februarjem je prišla v našo stolpnico soseda z Jesenic. Tko da bom zdej začasno z njo na klepet hodila user posted image .
V centru je fajn, k je vse več ali manj bliz. Ni mi pa všeč, ker ne morš z avtom v službo. Dokler sva v Šiški ni problem, ker grem na BUS. Naslednje leto bom pa iskala kakšne kombinacije, če do nas mestni promet še ne bo vozil. Glih 1,5 km imam do končne postaje 19 (Barje), ampak je cesta brez pločnika user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
17.2.2010 13:48:08   
sasa1975
NAX kam se ti tolk mudiuser posted image
dej malo počakaj pa greva roditi 25.4.skupaj

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 3295
17.2.2010 14:40:37   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.1.2010 user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image            22.2                  user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image            2.3. (P)              user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (31)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    nax05 (24)              1.user posted image 0.user posted image            5.3 (CTG)            user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.3. (P)             user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                1.user posted image 0.user posted image           2.3.                      user posted image

2.5.2010
user posted image    živa (32)                 3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)         1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image     bubolin (25)            1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image     MaliMišek (29)         1.user posted image 0.user posted image           23.2. (P)              user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                       2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                  2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)               2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)            1.user posted image 0.user posted image             22.2. (M)            user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image              9.3. (P)              user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                         user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),            5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.9.2010
user posted image       katrinka                   2.user posted image 1.user posted image            25.2 (NS)            user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                 ?.user posted image ?.user posted image                                       user posted image

Skupaj nas je 34 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

7x user posted image

8x user posted image

19 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 5
Aprilčic = 10
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
17.2.2010 14:55:13   
MaliMišek
Nax05...kako si?

Krtkova kje si se pa ti zgubila? Si se s kero drugo zagozdla med vratmi user posted image ?

Petrca  to pa ni glih najbolj fajn....maš kar daleč do postaje....jaz bi drugače rajš delala v mestu, ampak ker se pripeljem z avtom, mi je na ŠM bolje, ker lahko vsaj parkiram user posted image (pa še skidajo nam parkirišče user posted image , ko bi ga tudi pred blokom user posted image ). A s svojim se pa ne moreš vozit?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
17.2.2010 15:56:27   
bcljka
krtkova je šla na redni servis! user posted image
sam res, kakšno zatišje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3298
17.2.2010 16:03:07   
petrca2507

Petrca  to pa ni glih najbolj fajn....maš kar daleč do postaje....jaz bi drugače rajš delala v mestu, ampak ker se pripeljem z avtom, mi je na ŠM bolje, ker lahko vsaj parkiram user posted image (pa še skidajo nam parkirišče user posted image , ko bi ga tudi pred blokom user posted image ). A s svojim se pa ne moreš vozit?

Zdej se zjutri skupaj voziva. Pa včasih popoldan, če se meni da čakat. Največkrat grem pa domov kar z BUSom. Ko se enkrat preseliva, se bova težko skupaj vozila, ker ima on poslovni prostor na Fužinah. Mogoče se pa z njegovo taščo zmenim, da me pride iskat in me prelje domov, glede na to, da bo varuška user posted image . Bova vidla...
Vloga za mestni potniški promet skor do moje bajte je že nekaj mesecev vložen. Mogoče pa do julija naslednje leto kaj rata iz tega user posted image .
Varianta je tud, da grem z avtom do križišča Jurčkova / Ižanska / Hladnikova. Tam je vedno dovolj parkirišč zjutraj. Od tam pa potem na 19 ali 27.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3299
17.2.2010 16:59:28   
MaliMišek
a z njegovo taščo z

Zdej se zjutri skupaj voziva. Pa včasih popoldan, če se meni da čakat. Največkrat grem pa domov kar z BUSom. Ko se enkrat preseliva, se bova težko skupaj vozila, ker ima on poslovni prostor na Fužinah. Mogoče se pa z njegovo taščo zmenim, da me pride iskat in me prelje domov, glede na to, da bo varuška user posted image . Bova vidla...
Vloga za mestni potniški promet skor do moje bajte je že nekaj mesecev vložen. Mogoče pa do julija naslednje leto kaj rata iz tega user posted image .
Varianta je tud, da grem z avtom do križišča Jurčkova / Ižanska / Hladnikova. Tam je vedno dovolj parkirišč zjutraj. Od tam pa potem na 19 ali 27.

Njegovo taščo....user posted image ...čaki to je potem tvoja mami???

Če ti ne zrihtajo postaje, bo pa to cel projekt zjutri user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......