Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:03:09
|
|
|
|
marjanaj
|
O lejjjjjjjjjjjjjj! Tega posta sploh nisem vidla... prehitr tipkate Ja sosede! kako odlično! Itak da mormo tja čez na kavo. Majo full dobro kavo. Jaz skoz tja hodim, če se le da. Je tale K al R Bar al kako se ze rece full ok.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:09:51
|
|
|
|
krtkova
|
OK; me zelo veseli, ko vidim, da nisem edina s takimi težavami!!! Jst že pred nosečnostjo nisem imela redne. OO; a ti si tud tak fan mehiške'??? I love it!!! Tudi sticky fingers so absolutni zakon!! Pa tekila!!! hi hi, tudi mi smo večkrat preživeli večer ob njihovem domačem vinu in tekilah (malo smo mešali). Penjas mi pa nikakor ne potegne.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:13:19
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova in marjanaj potem sta pa vidve ziher v Emoni , jst sm bla tud do pred enim letom tam in vem kako je z WC-ji ...zdej sm pa v sosednji stavbi, kjer pa tud ni dosti boljše . Očitno bo letos v NLB produktivno leto....no vsaj kar se naraščajev tiče . KAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ???????? MaliMišek, kje siiiii????? Šm 132?????? NLB????? ne me hecat. Pa še ena Tina2806, forum junijčice je iz NLB, pa Petrca, pa OK Marjanaj gostuje pri nas. Sej ne morem verjeti!!!!!!!!!!! Pol pa mormo enkrat me 3 na kavo tjale čez, k je mimo vrste pa take trgovine. Ja na ŠM 132 sem v NLB.....za Petrco vem, ker jo že od prej poznam.... Ja obvezno mormo na kavo , pa itak da ven iz naših stavb, ker ne vem kera je že napisala, da je naša kava brozga. Se strinjam... Ej krtkova...da se pa še na vratih porodnišnice srčava....to bi pa blo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:15:56
|
|
|
|
sasa1975
|
OJLA, lep pozdravček vsem nosečkam... ja NAX pazi nase in probaj izkljuciti glavo ker sem sama ze cel mesec v podobni situaciji in je en dan boljse en spet malo slabse ampak res najbolj pomaga mirovanje ali ti je predpisal kaj Magnezija to razbremeni misice ja BTC jevke MARJANAJ in KRTKOVA zdele grem do BTC pa vam dostavim kavico (Krtkova poslji mi sms če gori) ali pa gremo skupaj NEKA NOČ kje si?a piskotker pečesss COJKA uzivaj na snegu božajte busije
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:19:02
|
|
|
|
mkbk
|
Naxić – prosm lepo merki se. A po injekcijo za pljučka greš – jst sm pa mislna, da si Rh-. V kterem tednu pa si?!? Men se je Filip rodil v 35. tednu in 4/7, pa je blo vse kul in je lepo bil takoj pri meni -sicer pod lučko (samo tko bil je ful nemiren dojenček, pa prelahek je bil – samo dve kili, pa ponoč ga je sračkal, ful so ga krčki dajal. Z mano je pa rodila ena v 33 tednu dvojčke, pa ni mela podobnih težav, razen ekstenzije, to je mel tud naš. Unadva sta zdaj že večja od našga. Nabriti so pa itak vsi v nulo. No Filipu se od kakšnega 8. mesca itak nč več ne pozna, da je bilo kaj prej! Sm pa jst tud dobila tole za pljučka v 29. tednu Krtkova – tole z WC – ji Sicer pri nas v službi nimamo takih HB, da se lahko v miru pokenjaš, samo ej, a veš da mene pa ful more tlačjo da me tišči pa so sami taki skreti k mi pol folk not gleda –zih 1x na mesec to sanjam. BAD. Jst sm pa zadnč dobila en recept za koruzno juho, pa morm rečt, da mi kar ok rata. Čeprov najboljšo sem pa jedla na Tajskem. Od tiste sm bla pa prov odvisna, sm ene par dni 2x dnevno konzumirala tisto župco...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:21:13
|
|
|
|
ursa_p
|
Dobro jutro! Krtkova ... si dala tiskat majico v Cyber-ja? Sporoci, ce bos zadovoljna. Tole je pa za wc-je Jaz s tem nimam tezav, imamo fajn zaprt wc in noben nic ne slis ... edino vcasih imajo telefonsko govorilnico notr, tako da je treba tud po pol ure cakat, da se ven spokajo. Vceraj smo bile pa spet februarcice06 za vecerji v Kavalu in je bilo enkratno. Smo se tako smejale, da so me zaceli fajn krci matrat in sem komaj pripeljala do doma. No, potem sem malo pocila, pa je bilo bolje. Sem bila pa tako utrujena, da sem zaspala medtem, ko mi je matic nekaj razlagal ... Lep dan vam zelim, Ursa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:33:11
|
|
|
|
mkbk
|
neki sm zaj***
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:34:40
|
|
|
|
krtkova
|
joj, tok mam za pokomentirat, pa se mu mudi v Leonišče!! maliMišek - a ti greš tud dons tja?? Jaz bom v znameniti roza puhovki in spodaj svetlomoder malce daljši pulover, pa rjavi dolgi (nesfenani) lasje in pisani okrogli uhani. Bom pa pred pisarno dr. Tomaževiča - tam kje je največja gneča!!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:39:02
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova KAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ???????? MaliMišek, kje siiiii????? Šm 132?????? NLB????? ne me hecat. Pa še ena Tina2806, forum junijčice je iz NLB, pa Petrca, pa OK Marjanaj gostuje pri nas. Sej ne morem verjeti!!!!!!!!!!! Pol pa mormo enkrat me 3 na kavo tjale čez, k je mimo vrste pa take trgovine. Enkrat sem "MaliMiški" napisala, da sta vidve sosede. Se mi zdi da takrat, ko sta iskali nekoga, da vama avto odkida. Ampak vmes tolk napišete, da se potem kakšen post kar zgubi. Kako je pri nas z WC-ji: Ko smo bili v 7.nadstropju so bili fensi šmensi. Vse v lesu, lepo zaprti in lahko bi rekla, da si šel z veseljem in brez pomislekov na WC. Junija lani smo se zaradi širitve oddelka selili v 5.nadstropje. Tukaj me je pa minilo hodit na WC. So napol odprti, s plastičnimi pregradami in občutek imam, da vse skupaj še odmeva. Zdej sm nekak pogruntala vse babe v štuku, kdaj se dobivajo tam oz. kdaj so WC-ji prazni. Tko da takrat izkoristim priliko. Res pa je, da že doooolg časa nisem imela težav z večkratnim "odvajanjem". Pa še nekaj glede kave: v našem baru v M je katastrofa, zato je jaz že dlje časa ne pijem. V 1. je menda dost boljša, ampak do tja se mi ne da. Večina folka iz stavbe, hodi kar v MAXI po kavo z avtomata. Menda je boljša in cenejša. Potem imamo pa v pasaži še barček (ki ne vem, kako se imenuje), z normalno kavo. Ve ste vse fajn na ŠM, jst pa samevam na TR .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
marjanaj ja vedno gre moj z mano, sej pravim pol more pa revček ful dolg delat. haha vse za tortico a ne krtkova a takole se boš ti lepo razvajala danes mkbk sej sem tud Rh neg. Zadnjič sem dobila injekcijo zarad Rh-, včeraj pa za pljučka in danes še eno za pljučka. Zdej sem 31t 4d. O a took zgodi si rodila. No samo, da je bilo vse ok. Men so rekli, da moramo prilezt vsaj do 34t. Jaz pa ne morem it na wc drugje kot doma. čudna sem.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 11:21:29
|
|
|
|
mkbk
|
Sej bo sej bo, nax...ma sej ti pravm, je moja cimra v P rodila v 33 pa ful ni blo panike, tko da tud če sam še 14 dni zdržiš...V najslabšem primeru boš pač ostala v P, pa boš tam mogla ležat, - jst sm bla tm 10 dni pa je ful punc ko so še dlje časa, ma z mislijo na malega pikca vse prežviš s kakšnim kupom revij...ampak jst sm 100% , da bo s tabo še vse ok. zdej ko boš dobila še za plučka je pa ta važno fertig in že razvito. Sej zdej se mali itak v glavnem še samo rastejo pa redijo. Normalno,da jim je boljše še v trbuščku, no samo pravim, če pač drugač ne gre. Jst sm pol glih zato šla v LJ - sm tud mislna it v Postojno. .. zate ena
< Sporočilo je popravil mkbk -- 17.2.2010 11:23:19 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 11:38:05
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova KAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ???????? MaliMišek, kje siiiii????? Šm 132?????? NLB????? ne me hecat. Pa še ena Tina2806, forum junijčice je iz NLB, pa Petrca, pa OK Marjanaj gostuje pri nas. Sej ne morem verjeti!!!!!!!!!!! Pol pa mormo enkrat me 3 na kavo tjale čez, k je mimo vrste pa take trgovine. Enkrat sem "MaliMiški" napisala, da sta vidve sosede. Se mi zdi da takrat, ko sta iskali nekoga, da vama avto odkida. Ampak vmes tolk napišete, da se potem kakšen post kar zgubi. Kako je pri nas z WC-ji: Ko smo bili v 7.nadstropju so bili fensi šmensi. Vse v lesu, lepo zaprti in lahko bi rekla, da si šel z veseljem in brez pomislekov na WC. Junija lani smo se zaradi širitve oddelka selili v 5.nadstropje. Tukaj me je pa minilo hodit na WC. So napol odprti, s plastičnimi pregradami in občutek imam, da vse skupaj še odmeva. Zdej sm nekak pogruntala vse babe v štuku, kdaj se dobivajo tam oz. kdaj so WC-ji prazni. Tko da takrat izkoristim priliko. Res pa je, da že doooolg časa nisem imela težav z večkratnim "odvajanjem". Pa še nekaj glede kave: v našem baru v M je katastrofa, zato je jaz že dlje časa ne pijem. V 1. je menda dost boljša, ampak do tja se mi ne da. Večina folka iz stavbe, hodi kar v MAXI po kavo z avtomata. Menda je boljša in cenejša. Potem imamo pa v pasaži še barček (ki ne vem, kako se imenuje), z normalno kavo. Ve ste vse fajn na ŠM, jst pa samevam na TR . Ti se pa used na un naš kombi pa se prpel na obisk (ko se pozdravš seveda!!!) Krtkova jst sm misnla da se bova srečale ko bova šle rodit....jaz danes nimam pregleda....v torek ga imam....in se bom zlagala o svojih kg
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 12:10:01
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ti se pa used na un naš kombi pa se prpel na obisk (ko se pozdravš seveda!!!) Krtkova jst sm misnla da se bova srečale ko bova šle rodit....jaz danes nimam pregleda....v torek ga imam....in se bom zlagala o svojih kg Sej bi blo res najbol, da s kombijem priletim na ŠM. A ti lahko lažeš o kg? Men pa na tehtnico gleda . Sej zaenkrat imam srečo, da se ŠE ne redim. Čeprov trebušček kr vzhaja in se bom počas začela mert na 14 dni in ne več 1x na mesec .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 12:17:57
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ti se pa used na un naš kombi pa se prpel na obisk (ko se pozdravš seveda!!!) Krtkova jst sm misnla da se bova srečale ko bova šle rodit....jaz danes nimam pregleda....v torek ga imam....in se bom zlagala o svojih kg Sej bi blo res najbol, da s kombijem priletim na ŠM. A ti lahko lažeš o kg? Men pa na tehtnico gleda . Sej zaenkrat imam srečo, da se ŠE ne redim. Čeprov trebušček kr vzhaja in se bom počas začela mert na 14 dni in ne več 1x na mesec . Res, najbolš da se enkrat zmenmo pa prideš še ti ....sej lahko rečeš da imaš sestanek na ŠM (ni ti treba glih povedat da z .... ). Zaenkrat je bilo vedno tako, da sem stopila na tehtnico, ki je oddaljena od sestre (se ji pa itak ne da ustat )....ampak se pa bojim, glede na to da mi je ginekologinja z rdečo obarvala kg, da bo zdaj stala za mano in ne bo nič z laganjem . Ti pa povem v torek, če me bodo razkrinkali .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 12:38:19
|
|
|
|
bcljka
|
jutro!!! končno sm spet lahko mal dalj pospala ste ble pridne niste tok napisale, sam 1 stran pa pol... sm hitr prebrala kar se tiče wcjev, HB mam to srečo da k prime prime in mi ni panike nikjer upam da tako tud ostane drgač pa zdej ne pijem nobenga donata pa nč, pa mam čist normalno prebavo drgač pa k smo bli mi s faksom na fratru 1 tedne! tm so bli wcji na štrbunk... groza! men sicer ni bil problem k sm hitr opravla... ampak fantje so se skoz zajebaval in hodil grupno (tok o tem, da ženske hodmo skp na wc)... eni pa cel teden niso mogl, revčki... seveda so bli te wcji odprti!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 13:16:22
|
|
|
|
marjanaj
|
MaliMišek sej se ne moreš kar tko zlagati glede kil pr dohtarju ti si pa res faca joj petrca, kaj bi jaz dala, da bi spet delala v mestu mi je bilo fino, ker mam polno prijateljev in sem vedno imela koga, da sva sla na kavo al pa na kosilo tukaj pa nimam nobenega tako rekoč... samo sodelavca vsake toliko prepricam, da gre z mano kaj pojest, d ane hodim sama sem ti kar fouš... No pol je vse zmenjeno! Se enkrat vsedes na kombi in priletiš na ŠM! Dogovorjeno ! bcljka jaz tudi nikoli, ampak res nikoli nisem imela s tem problemov. Ko sem zacutla, da prihaja fax, sem sla na wc in ga poslala. Easy kot pasulj. So ble babe skor jezne name, ker sem bila na ta dolgi furi hitrejsa od njih, ki so sle sam na ta kratko. Sam pol pa niso vec hotle z mano na wc hodi, ker sem bila vedno prehitra .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 13:29:04
|
|
|
|
bcljka
|
ne vem komu nej pa bom kar vam pojambrala... smo dobil urnike za poletni semester... OBUP! 2x ob 7ih zjutri, pa 1x ob 8h... groza! in to vse do 4.6.!! jst sm misnla kako lepo se bom naspala do poroda... klinc, nč ne bo!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 13:29:21
|
|
|
|
neka_noč
|
Živjo moje srake ste se tolk načvekale, da vas (spet) še nisem prebrala za nazaj. Sem ostala na 130-i strani. Včeraj sem bila na pregledih in v porodnišnici vse do 14.30-e ure . Domov sem prišla s totalno zatečenimi nogami.. rokami, zaspana .... čisto fertik. Na UZ mi je povedala, da imamo 300% - torej upanje na je izpuhtelo. Mi je dala več slikic. Še eno posebej za mojega da bo lahko videl - jajčka oz. kaj je naredil. Naš fantič je težak nekje med 1800-2000g in pravijo da je to povprečje in je ok. Sem pa sedaj 33t6/7 . Po vseh pregledih sem šla še na PDC kjer naj bi uredila/dobila datum za v porodnišnico za vse preiskave za Cs, dobila datum.... pa moram tja poklicati šele po 10.03. , ker bi bili sicer izvidi prestari. Cs pa naj bi naredili le 7 dni pred PDP-jem oz. se bom morala z anesteziologom pomenit glede spinalne in tistih izpuščajev iz prve nosečnosti ter zato sedaj za Cs 14 dni prej. S tem, da mi je rekla, da v kolikor bi se začelelo karkoli prej dogajat, bi mi ravno tako naredili Cs brez preizskav. To me je tako raz....lo, da bom jutri klicala še v Po. da izvem kako je pri njih "politika" . Obiski še vedno niso dovoljeni nobenemu razen možu/partnerju, tako da mi je sedaj itak vseeno če grem rodit v Po. ker sin tako ali tako ne bo mogel na obisk. S tem sem se najbolj "obremenjevala". Imela pa sem zadnji UZ. Ctg mi je rekla moja g da je krasen Zdaj imam naslednji pregled čez 14 dni - torej 02.03. . Nax uspela sem prebrati, da moraš strogo ležati. zate. Upam, da je sedaj že kaj boljše. Moram prebrati.... Marjanaj OPROSTI , KER SEM TAKO POZNA - a vseeno ČETSTITKE ZA TVOJ ROJ. DAN!!! Upam, da si ga preživela s svojimi dragimi ..... in se imela lepo. Plavanje z dojenčki - absolutno grem. Tudi pri prvem sem bila. Sicer pa je že Živa napisala... pa ful dobro, da nas gre več. Bo treba kak popust za nas zahtevat, ker bomo že formirana skupina. Vadba z dojenčki - sem načeloma tudi za, edino ne vem kako vpliva na mleko.... Namreč ko sem pri prvem želela po 3-eh mesecih po porodu na vadbo, sem po dveh obiskih začela izgubljati mleko in sem morala prekinit. Sem pa imela prirejeno vadbo s trenerjem. No, takrat sem šla na fitnes. Morda bo tukaj kaj drugače. Sem načeloma ZA. Malo sem vas pokomentirala, zdaj vas grem pa še brat za nazaj, da vas dohitim. Sigurno sem kar vpadla v kako temo... Pa kaj - važno , da sem vas pozdravila... Ste/smo pozitivne punce in mi je to všeč.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 13:29:49
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj joj petrca, kaj bi jaz dala, da bi spet delala v mestu mi je bilo fino, ker mam polno prijateljev in sem vedno imela koga, da sva sla na kavo al pa na kosilo tukaj pa nimam nobenega tako rekoč... samo sodelavca vsake toliko prepricam, da gre z mano kaj pojest, d ane hodim sama sem ti kar fouš... No pol je vse zmenjeno! Se enkrat vsedes na kombi in priletiš na ŠM! Dogovorjeno ! Jst grem občasno s sodelavci na kosilo. Jutranja kava je itak standard in jo imenujemo "jutranji sestanek v bifeju" . Od prijateljev nimam nobenga v centru tko bliz, da bi se lahko z njim zmenila. S 1. februarjem je prišla v našo stolpnico soseda z Jesenic. Tko da bom zdej začasno z njo na klepet hodila . V centru je fajn, k je vse več ali manj bliz. Ni mi pa všeč, ker ne morš z avtom v službo. Dokler sva v Šiški ni problem, ker grem na BUS. Naslednje leto bom pa iskala kakšne kombinacije, če do nas mestni promet še ne bo vozil. Glih 1,5 km imam do končne postaje 19 (Barje), ampak je cesta brez pločnika .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 13:48:08
|
|
|
|
sasa1975
|
NAX kam se ti tolk mudi dej malo počakaj pa greva roditi 25.4.skupaj
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 14:55:13
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nax05...kako si? Krtkova kje si se pa ti zgubila? Si se s kero drugo zagozdla med vratmi ? Petrca to pa ni glih najbolj fajn....maš kar daleč do postaje....jaz bi drugače rajš delala v mestu, ampak ker se pripeljem z avtom, mi je na ŠM bolje, ker lahko vsaj parkiram (pa še skidajo nam parkirišče , ko bi ga tudi pred blokom ). A s svojim se pa ne moreš vozit?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 15:56:27
|
|
|
|
bcljka
|
krtkova je šla na redni servis! sam res, kakšno zatišje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 16:03:07
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Petrca to pa ni glih najbolj fajn....maš kar daleč do postaje....jaz bi drugače rajš delala v mestu, ampak ker se pripeljem z avtom, mi je na ŠM bolje, ker lahko vsaj parkiram (pa še skidajo nam parkirišče , ko bi ga tudi pred blokom ). A s svojim se pa ne moreš vozit? Zdej se zjutri skupaj voziva. Pa včasih popoldan, če se meni da čakat. Največkrat grem pa domov kar z BUSom. Ko se enkrat preseliva, se bova težko skupaj vozila, ker ima on poslovni prostor na Fužinah. Mogoče se pa z njegovo taščo zmenim, da me pride iskat in me prelje domov, glede na to, da bo varuška . Bova vidla... Vloga za mestni potniški promet skor do moje bajte je že nekaj mesecev vložen. Mogoče pa do julija naslednje leto kaj rata iz tega . Varianta je tud, da grem z avtom do križišča Jurčkova / Ižanska / Hladnikova. Tam je vedno dovolj parkirišč zjutraj. Od tam pa potem na 19 ali 27.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 16:59:28
|
|
|
|
MaliMišek
|
a z njegovo taščo z IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Petrca to pa ni glih najbolj fajn....maš kar daleč do postaje....jaz bi drugače rajš delala v mestu, ampak ker se pripeljem z avtom, mi je na ŠM bolje, ker lahko vsaj parkiram (pa še skidajo nam parkirišče , ko bi ga tudi pred blokom ). A s svojim se pa ne moreš vozit? Zdej se zjutri skupaj voziva. Pa včasih popoldan, če se meni da čakat. Največkrat grem pa domov kar z BUSom. Ko se enkrat preseliva, se bova težko skupaj vozila, ker ima on poslovni prostor na Fužinah. Mogoče se pa z njegovo taščo zmenim, da me pride iskat in me prelje domov, glede na to, da bo varuška . Bova vidla... Vloga za mestni potniški promet skor do moje bajte je že nekaj mesecev vložen. Mogoče pa do julija naslednje leto kaj rata iz tega . Varianta je tud, da grem z avtom do križišča Jurčkova / Ižanska / Hladnikova. Tam je vedno dovolj parkirišč zjutraj. Od tam pa potem na 19 ali 27. Njegovo taščo.... ...čaki to je potem tvoja mami??? Če ti ne zrihtajo postaje, bo pa to cel projekt zjutri .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......