Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:54:12
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka nax - ti sam pocivaj in se cuvaj, tvojmu otrocku pa naj se res ne mudi - naj pocaka na toplo pomlad kartinka jaz tud pravim, da mami še ne bi hodila v takem mrazu ven, tako da nej počaka na toplejše dni o vrjamem ja, probi sinkota malo podkupit da ostane se v buhiju, jaz sem mojo diplomatsko prepricevala da more tok pocakat da vse kupim zanjo in vse pripravim, ko sem to naredila sem rekla - no, zdaj pa loh prides - in dejansko je res prisla 4 dni kasneje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova ma veš kje je še mami šoping. Še daleč. Mi je res žal, ker sem vas ful hotla vidt, pa tok se boste mele luštn. Držim pestke za avto
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 14:58:11
|
|
|
|
Zvezdici
|
nax - da te malo potolažim. Jaz sem v 29. tednu imela MV dolg 19mm (takrat ko sem ostala v P in dobila injekcije).. jutri pa bom dopolnila že 35. teden. Ti počivaj. Počitek res pomaga. In ne sekiraj se. Mene je bilo sicer takrat tudi zelo strah, tako da te čisto razumem. Drugače, pa ti samo ne letaj preveč okoli. Jaz sem bila takrat cel mesec na strogem počitku (samo ležanje), sedaj pa že letam naokoli (ker je G rekla, da sem že tako daleč, da ne rabim več samo ležati). S tem, da ko sem imela pregled pri G 4 dni prej je bil 29mm, isti dan ko sem šla v P, pa je bil MV 25mm. Nato so me v nedeljo spet pregledali (to je bilo 2 dni PO pregledu pri G), je bil MV že 19mm. Tako, da se mi je v roku 1 tedna skrajšal za celih 10mm. Sedaj sicer ne vem koliko je dolg, ker dolžina ni več pomembna. Ampak ti povem, da to še ne pomeni za sigurno, da boš prej rodila. Jaz sem ti pravi primer. Tako, da res ne sekiraj se.. in počivaj!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:01:23
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka a ti to resno? mala je počakal, a si vse zrihtala, pol se je pa odločila, da je čas, da pride. Noro Zvezdici sej mene niti ne daje panika, moj je ves paničen. To mi je velik huj, ker mi bo zdej skoz težil. Bi me najraj kar priklenil na posteljo. Ti si pa ful lepo zdržala ja, še malo, pa boš cartala svojo pikico.A ti si imela tok kratek MV? Ne vem zakaj so pri men pol tako paniko zagnal Mogoče, ker se mi prehitro krajša
< Sporočilo je popravil nax05 -- 16.2.2010 15:02:21 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:03:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
nax - o to pa verjamem. Te on sam dela živčno. No saj drugače ima pa prav, da moraš počivat. Resno! Tako, da upam, da si sedaj na laptopu v postelji. Ker počitek res pomaga. Meni je. Ja sedaj že komaj čakam in sem vesela, da sem prišla tako daleč in, da ni več nevarnosti . Tudi pri tebi bo vse ok. Boš videla!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:11:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Zvezdici- ja sej vem, ležanje res pomaga, sem imela predpisano, ko je bil mali nizko, samo pol se je umirilo. Sej to je k me bo moj verjetno živčno naredil. OK sej ne da je meni vseeno, valda da mi ni. Me je stisnilo, samo moj je pa čist fertik. A že ful čakam, da pride a ne?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:16:57
|
|
|
|
marjanaj
|
nax05 NE VE LA! Kako ne mores v shopping z nami? Dej ti men cifro od tvojga dohtarja, pa bom jest to zrihtala! Pa nč bat, če boš malo zamudila v MŠ. Bomo pa me prišle k tebi in bomo skupi vadile kako delat z otročki. No zdaj imas pa rok en dan za mano vidim! Jaz pa pojma nimam kaksen imam pa jaz MV Mi ga moj G ni še nikoli zmeril. Res pa je, da imam jaz zdej ze skoz trebuh trd kot kamen. In to ne kot te lazni popadki na vsake toliko casa, ampak kar cel dan. Pol pa hodim bolj tezko... ah brezveze... ne vem kaj naj si mislim. A je to dobr? A to ni dobr? torbica a taka je pol ta od Implasta? Bolj za okras kaj? Mi je ena res vsec v BC, samo je predraga: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=200889 Imam rada fulllll zepov Že denarnico imam tako, da lahko vse notr stlacis. majkl jest hodim na plavanje v Atlantisa. Je kr cool. No ja zdej ze cel februar nisem bila, ker imamo skoz MŠ zvecer , sam ko se bo končala, bom spet začela nazaj hodit. Pa ni ti treba cakat do konca, da bos full noseca. Jest hodim ze od nekje novembra se mi zdi in je lusno. Pridi! Jaz sem vzela kar 10 ur skupaj, da je bilo ceneje, pa se iz RR Vodnika sem en kupon izstrigla, da je bilo se 20% popusta. Potem je cena se kar ok. krtkova si te bom cel popoldne predstavlja v Fordu z vetrom v laseh! Upam, da bo pomagalo mamišoping ja, to mi deli! Komaj cakam! zvezdici meni moras tisto okroglo stevilko v oklepaju na seznamcku spremint v 31
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
marjanaj ta torba iz BC je tud men ful lepa in praktična mi zgleda. Ti bom slikala (pol k kej vstanem) to od Implasta. jaz pomoje skor nič ne dobim notri. Jo bom podrobno pogledala, ker je do zdej še nisem. A to ti trebuh skoz otrdeva? Ker men otrdi in popusti in to kar velikrat na dan. A teb ne popusti po kaki minutki? In ja bom rabila mal prakse, ker bom zdej celo MŠ zamudila, pa tok sem se veselila nege dojenčka.
< Sporočilo je popravil nax05 -- 16.2.2010 15:22:13 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:28:00
|
|
|
|
marjanaj
|
nax05 ja ko bos lahko jo slikaj hvala . Sam zdej se ne še mučit! Ves kaj ne razumem, ta torbica v BC v bež in crni barvi stane 58,99 €, ampak v viola barvi pa stane 44,90 €. In pol mi ni nic vec jasno Lej: http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?ClassID=69&ParentClassID=2 mah ja, trebuh je kr skoz trd. In ne samo trd, ampak je kot kamen. Tako da pol kr cel mal boli. In pol malega notr niti ne cutim ker je itak vse cisto trdo in napeto. Jest sem tut mislila, da mora to popustit ce so to te lazni popdaki in se maternica krci, ker se razteguje. Ampak zdej je to ze kr mal scary
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:46:08
|
|
|
|
Anonimen
|
To pa tud men ni zdej jasno kako takšna razlika v ceni za isto torbo, samo da je druge barve Bom slikala od Implasta pa boš vidla. Te so že na učka bolj praktične. Sam a pa je to normalno, da ti trdota ne popusti?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2010 15:48:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 15:57:14
|
|
|
|
marjanaj
|
nax05 ja sej... pojma nimam, ce je to normalno Ej, drugace pa ti lahko po shoppingu prinesemu kaksno tortico iz Zvezde? Al pa krofek od Sipca No ja, ce si zelis cojka a nisi na dopustu? Pa jim moras kuhat? Reci, da mas prevelik trebuh, da ne prides zraven k stedilniku
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 16:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
cojka- bom ukazala tamalmu, da more tvojga počakat, če se hoče s kom pol družit Sej panika me je mal zagnala samo zato, ker dejansko nimam nič pripravljeno in kupljeno. tako, da k boste šle v ponedeljek v šoping mi boš poročala kaj ste kej kupile. Zlata si, ma ne morem zdej še tebe obremenjevat, da mi kupiš vso kozmetiko.Bom mojmu dala spisek al pa raj mami, ker če dam mojmu bo verjetno polom. marjanaj o tortice se pa nikol ne bi branila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2010 18:00:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 18:21:52
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Bclijka ... fajn maskarca ... a te smem vprasat kolk si stara??? Mi zgledas res ful mlada, zato sprasujem. nisem tok mlada, sam tok otročja sm 24 sm, avgusta bom 25 ... to je pa že kr neki - četrt stoletja evo... sm zrihtala vse, sam na sprevod pa nisem šla k sm bla že čist zmatrana... zdej je avto ne netu... upam da kdo čimprej kup! nax - drži se!! zdej si me tok prestrašla da razmišljam da bi v pondelk kr že kupla vso kozmetiko čeprou sm junjika
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 19:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
bcljka ne ne nisem hotela nič strašit. Samo malo sem vam pojamrala. Ne delaj nič panike, imaš še čas cojka si prov predstavljam mojga zbeganca k laufa po trgovini in potem bi mu prodajalka ziher uturila še stvari, ki jih sploh ne rabim. Ej a imate ful lepo vreme a ne? Sta mi danes poslala kolega sliko iz Švice, sanjsko. Sonček brez oblačka.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 19:38:37
|
|
|
|
bcljka
|
sej nism misnla tko da sm prestrašena da bi me kej prehitel... ampak tko k pravm da bom maja kupovala... pol pa vidš da te dejansko lahko kej preseneti in je mogoče res bolš prej
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 19:40:18
|
|
|
|
Zvezdici
|
marjanaj - popravljeno. Oprosti, da nisem prej opazila! Pa vsee naj naj še za nazaj!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 19:41:26
|
|
|
|
petrca2507
|
Se mi je zdel, da sm dons neki pozabila komentirat... Germknödel . Meni je včasih babi delala te knedlne, sam od lanskega junija je žal pokojna . In zdej povsod iščem te knedlne, pa jih nikjer ni . Na smučišče pa ne bom samo zarad njih hodila, čeprov bi se splačal .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 20:10:42
|
|
|
|
meymey
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Se mi je zdel, da sm dons neki pozabila komentirat... Germknödel . Meni je včasih babi delala te knedlne, sam od lanskega junija je žal pokojna . In zdej povsod iščem te knedlne, pa jih nikjer ni . Na smučišče pa ne bom samo zarad njih hodila, čeprov bi se splačal . Sicer slaaaab nadomestek - Spar ma te Germknödel globoko zmrznjene. Jaz sem jih pogosto kupila. Bolje išta nego ništa...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 20:17:00
|
|
|
|
krtkova
|
Nax - ti samo počivaj, čisto nič ne počni, naj te tvoji prosim lepo razvaja. Noben šoping ni tok važn kokr tvoj pikc!!! Vse kar želiš, ti lahko prinesemo srake, vključno s tortico in kakšno modro stvarjo za ! avto: Audi mi je bil prestar, pa preveč km (mojmu pa ne gre iz glave ), mondeo - kaj pa vem 2.0 mašina je ful draga registracija-mah ne vem. Pospravljanje; kot je Cojka predvidela; jaz sem brisala prah po celem stanovanju in pospravila vso šaro, ki se je nabrala, ko sva samo odlagala. Moj je pa pomil kopalnico, WC, tla po celem stanovanju, ki jih je še prej posesal pobrisal prah na omarami. Skratka zelo se je izkazal!! Germknödle prodajajo zmrznjene skor v vseh večjih trgovinah. Tud mak dajo zraven, vanilijeve omak pa žal ne. Sam niso čist isti ko a smučiščih!! Lase si moram iti oprat, pa se mi tok ne ljubi iz kavča vstati.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 20:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova bo treba organizirat sraka čvekanje kar pri meni doma wwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiii tortice se jaz nikol ne branim. Ježka prosim avto- ne vem zakaj so vsi deci nori na Audije. No midva sva pa najinga audiča prodala, mi je ful težko, ker je bil avto ful ful dober, pa star je bil komi 3 leta. Ampak deci... krtkova glede registracije se pa pozanimajta, ker ne vem če se ful razlikuje. Midva sva imela Audija 2.7 pa ni bila ne vem kok dražja registracija kot npr pri Laguni 2.2.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 21:15:42
|
|
|
|
krtkova
|
Sej sm ugotovila, da gre registracija v bistvu glede na neke KW-je. Sem pa zdej jst našla enga audija v nemčiji, k je pa men full všeč, cenovno OK, kilometrov OK, starost OK. Pa je moj reku, da ne mora sklepat takih odločitev med Ligo prvakov (fuzbal).
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......