Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 21:28:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sej sm ugotovila, da gre registracija v bistvu glede na neke KW-je. Sem pa zdej jst našla enga audija v nemčiji, k je pa men full všeč, cenovno OK, kilometrov OK, starost OK. Pa je moj reku, da ne mora sklepat takih odločitev med Ligo prvakov (fuzbal). vsi so isti. Jaz mojmu lahko take buče prodajam ko gleda tv, ker nikol nima pojma o čem govorim.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 16.2.2010 23:39:29
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sej sm ugotovila, da gre registracija v bistvu glede na neke KW-je. [image] KW-ji to je MOČ MOTORJA! in prav imaš, večja ko je moč motorja dražja je registracija... kok sm pametna se izobražujem na področju avtomobilov (spim s prometno pod povštrom) glede na to da mojga ni in se bom mogla pregovarjat s potencialnimi kupci... dobr da sm blond... pa mal bom iskoristla večje joške, si bom dekolte nrdila...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 7:46:32
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro! Nimam (še) nič za povedat, razen, da imam danes redni mesečni servis za Evito! Moram giniča nujno vprašat,kaj je s to mojo bolečino.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:10:36
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Sej sm ugotovila, da gre registracija v bistvu glede na neke KW-je. Registracija gre na kW in ccm3. Jst si ponavad okvirni izračun delam na AMZS-jevi strani: http://www.amzs.si/?podrocje=5
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:14:39
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro! Krtkova ti res vpraši če je tvoja bolečina normalna, če ne drugega, da boš bolj mirna. Petrca si kaj bolje?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:18:31
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Petrca si kaj bolje? Današnja noč je bila sicer najslabša v celem tednu. Ampak se vsaj čisti . Celo noč sem se zbujala in pihala kot slon. Z mano pa je seveda bedel tud moj dragi. Bogi revež je dobil še dodatno "darilo" za RD --- bedenje ponoči, kuhanje čaja zame, ...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! No za mano je spet pestra noč. Spala sem od 1h do 6h. Zvečer me je začela kar naenkrat ful bolet sramna kost, temu je sledilo špikanje v nožnici. Trajalo je ene 2h na vsake 5-10 minut. Potem pa se je umirilo za kakšno uro in spet ponovno. Jaz ne vem kaj je zdej to Boli pa ko pr...... Še dobr, da imam danes spet injekcijo, da vprašam kaj se zdej to dogaja. In zdej zjutri spet mkbk vsakič te pozabim vprašat? V katerem tednu pa si ti rodila Filipa? krtkova poročaj po pregledu kako je z Evito. In NUJNO vprašaj kaj so te tvoje bolečine. petrca no samo, da si že malo bolje, dragi pa naj kar lepo skrbi zate. cojka zdej imam naslov tistega gospoda iz Nemčije, samo še čakam z naročilom, ker mi je pisala nincy, da bi tudi ona kaj naročila. tako, da še čakam, da vse skupaj potem oddam.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:32:26
|
|
|
|
krtkova
|
nax!!! Matr, kaj je zdej tole s tabo? Kdaj maš pregled? Kje maš zdravnika? Daleč od doma? Te bo kdo peljal? Mislim nate, maksimalno!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma dej k sem sama seb že bedna k sam jamram in zdej še jaz neki paničarim, ampak so me res presral včeraj in pol k so se začele še te bolečine... Danes ob 12.30 v Postojni dobim še eno injekcijo za pljučka, pregled imam pa šele 5.3., ko imam ctg. tako, da bom danes kar zahaklala enga doktorja na ginekološkem in nej mi pove kaj je zdej to. Hvala krtkova ker misliš name Zdej pa dejmo kakšno lepo temo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:38:41
|
|
|
|
krtkova
|
jaooo, pa vse do Postojne moraš iti? No, zato bom jst kr v Ljubljani te zadeve urejala.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:41:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja do Postojne. Čeprov mi je včeraj dr omenil, da če bi bilo karkoli takega, da te potem pošljejo v Lj. No sej dobr, da me moj pelje. Me je že včeraj, sam kaj ko je pol revček delal do polnoči. Ti imaš danes samo pregled ali tud uz?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:43:23
|
|
|
|
MaliMišek
|
Nax probi se čim manj obremenjevat (vem, da je to v dani situaciji zelo težko).....misli pozitivno, da se bo vse dobro končalo.....tudi jaz mislim nate ..... čim bolje uštimaj danes!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 8:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
MaliMišek sej se probavam, samos ej veš kako je. če se ok počutiš pozabiš, če te pa nekaj fajn boli, pa ne moreš kar pozabiti. No katera me bo kaj razveselila danes
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:01:22
|
|
|
|
MaliMišek
|
Sej vem da je težko , najbolš da ga začnemo tuki gor srat (tako kot to počnete ponavadi), da ti čas do pregelda hitreje mine.....ampak men trenutno nič ne pade na pamet , se še nisem čisto zbudila.....krtkova....kje si ti s svojimi forami, s katerimi nas ponavadi nasmejiš do solz
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:12:26
|
|
|
|
krtkova
|
ok, evo mene. Sam, da mal razmislim, kakšno neumnost naj natresem. hm... Recimo to, da imamo tuki ful bedne WC-je. Če greš pač na potrebo, te vsi slišijo, kaj počneš, ker so take pregradne stene, spodaj in zgoraj odprte. In mene to totalno moti in ne morem iti na wc. Ker sem pa včeraj spila 1,5 litra Donata, si lahko predstavljate, kako se počutim. 3x sm že šla na WC, tam pa fullll folka!!!!!! Naše babe imajo kr tam interne sestanke, al kva??? In jasno sm se samo obrnila in šla nazaj!!!!! Znorela bom!!! nax -danes imam načeloma samo pregled z obveznim dodatkom; čakanja nekaj ur!!! Zdej že poznam tam 2 punci, k pol skupi klepetamo in gremo vmes na kavo.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ok, evo mene. Sam, da mal razmislim, kakšno neumnost naj natresem. hm... Recimo to, da imamo tuki ful bedne WC-je. Če greš pač na potrebo, te vsi slišijo, kaj počneš, ker so take pregradne stene, spodaj in zgoraj odprte. In mene to totalno moti in ne morem iti na wc. Ker sem pa včeraj spila 1,5 litra Donata, si lahko predstavljate, kako se počutim. 3x sm že šla na WC, tam pa fullll folka!!!!!! Naše babe imajo kr tam interne sestanke, al kva??? In jasno sm se samo obrnila in šla nazaj!!!!! Znorela bom!!! krtkova sem vedla, da rabim sam napisat, da me spravite v dobro voljo. Ti pa res ne rabiš razmišljat kakšno bi ve vrgla. Hvala, ker si me ful nasmejala zdele.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:25:03
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ok, evo mene. Sam, da mal razmislim, kakšno neumnost naj natresem. hm... Recimo to, da imamo tuki ful bedne WC-je. Če greš pač na potrebo, te vsi slišijo, kaj počneš, ker so take pregradne stene, spodaj in zgoraj odprte. In mene to totalno moti in ne morem iti na wc. Ker sem pa včeraj spila 1,5 litra Donata, si lahko predstavljate, kako se počutim. 3x sm že šla na WC, tam pa fullll folka!!!!!! Naše babe imajo kr tam interne sestanke, al kva??? In jasno sm se samo obrnila in šla nazaj!!!!! Znorela bom!!! krtkova sem vedla, da rabim sam napisat, da me spravite v dobro voljo. Ti pa res ne rabiš razmišljat kakšno bi ve vrgla. Hvala, ker si me ful nasmejala zdele. pri nas je tud velik folka vedddnnnoooo na WC-jih.....potem pa če slučajno že počnem svoje ko sem tam in se babe odločjo sestankovat, čepim tam not do onemoglosti....si verjetno kera misli da sem padala z ritjo v WC .....pri nas so sicer pregradne stene do stropa do tal, ampak vseeno se vse sliši ....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:40:07
|
|
|
|
marjanaj
|
zvezdici ni panike sej jaz bi leta najraje skrila, ce bi se dalo krtkova tvoj je bil pa res priden A ves, da so tle dol v pritlicju tut taksni wcji. Sam, ves kaksen problem mam šele jaz Ko me prime na veliko potrebo ne morem it normalno, ker so previsoki wcji in me trebuh ovira In pol se mucim in sopiham . In jao, ves kolk je sele zoprno, ker ma NLB tuki v pritlicju tecaje za svoje usluzbence iz cele Slovenije, ki jih dnevno iz avtobusi pripelejo in potem je totalni zamašek ob vsaki njihovi pavzi. In jaz se ze tako komaj cez cel hodnik do wcja primajem, komaj, komaj, pol pa cela gužva faaaaaaaaaaaaaak za znoret krtkova pa uspešen servis ti želim. No vidis, ti tko vsaj kavo dobis! Jaz pa fehtam kogar koli, da pride mimo moje sluzbe, da me odpelje na kavo, pa se nobenemu ne da na Šmartinsko pridt In pol ne pridem do kave sploh mogoce eno na dva tedna Pa ne mi rečt, da jo imamo tuki dol v pritličju, ker je edini pravi komenta na to brozgo: !!!! Visek ogabe. nax05 upam, da te vedno tvoj pelje. Malo me skrbi, da bi se sama vozila, ker le ni tako blizu pa nikoli ne ves, kaksna bolecina te lahko med voznjo zgrabi Da se ne bos slucajsno kdaj sama odpeljala. Raje reci kaksni od nas, te z veseljem peljemo... Sej kaj boljsga tko nimamo za počet Plačilo bo pa ena tortica A si za?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:41:06
|
|
|
|
krtkova
|
Jst res ne štekam, kjer kreten dizajnira tako butaste WC-je!!! Hkrati pa tud ne razumem teh bab, da se tok zadržujejo na teh ogabnih wc-jih. Halo???? kok se mi dons ne ljubi tuki sedeti. Ob 10.45 moram iti, potem mam pregled in ko bo vsega konec, moram v BTC nazaj, ker sem dala ene majce zadnjič tiskat, pa po darilo za bratovo punco, pol pa nazaj v mesto, ker mava z mojim obletnico in greva v mojo najljubšo restavracijo: Cantina mexicana v Knaflju!! Komi čakam koruzno juhu!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:47:28
|
|
|
|
krtkova
|
Uspelo mi je!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:48:27
|
|
|
|
pupa*81
|
heeej bejbe, evo še mene... sm mogla najprej vse v stroj zmetat, zdej pa počivam mam že od učeri taki hedejk no, po kavici je mal bolš krtkova ja to z wcji sm jst tudi skoz mela probleme v službi pol sm pa včasih kar do doma počakala za tavelko nax dejmo, dejmo... tolk si na tortice mislila da jih je hotel otroček prit kar v živo sprobat al kaj le počivaj ti, boš vidla da bo počas bolš se pa strinjam z ...nevemkomže... da če se začne kej prezgodej da greš v LJ... jst bom definitivno! - sej bol zarad filinga ja avti audi itak rula pa da vas še mal naučim (ja afna sem ): cestna taksa se računa glede na volumen motorja (se pravi tista cifra kjer piše ccm: 1.4, 2.2 itd), zavarovanje pa gre na moč motorja (torej kjer piše kW=kiloWat ali KM=konjske moči: 100KM, 150KM,...) so pa za vsako stvar razredi kam padeš z določeno vrednostjo, te razrede pa skoz neki spreminjajo ponavadi jih moški vejo na pamet tako, da se boste še mal dolgočasle
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:53:08
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 krtkova ja to z wcji sm jst tudi skoz mela probleme v službi pol sm pa včasih kar do doma počakala za tavelko jst isto. pol pa mam kakšne opravke po službi in ves čas sam na to mislim, kako bom domov tekla. sam dons sm pa res mogla iti že tle. Pa ostale - ne smejte se, to so čisto vsakdanje človeške težave!! mar ne???? za crknt, kakšno temo sm začela
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 9:58:07
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova in marjanaj potem sta pa vidve ziher v Emoni , jst sm bla tud do pred enim letom tam in vem kako je z WC-ji ...zdej sm pa v sosednji stavbi, kjer pa tud ni dosti boljše . Očitno bo letos v NLB produktivno leto....no vsaj kar se naraščajev tiče .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:00:26
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova in marjanaj potem sta pa vidve ziher v Emoni , jst sm bla tud do pred enim letom tam in vem kako je z WC-ji ...zdej sm pa v sosednji stavbi, kjer pa tud ni dosti boljše . Očitno bo letos v NLB produktivno leto....no vsaj kar se naraščajev tiče . KAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ???????? MaliMišek, kje siiiii????? Šm 132?????? NLB????? ne me hecat. Pa še ena Tina2806, forum junijčice je iz NLB, pa Petrca, pa OK Marjanaj gostuje pri nas. Sej ne morem verjeti!!!!!!!!!!! Pol pa mormo enkrat me 3 na kavo tjale čez, k je mimo vrste pa take trgovine.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 17.2.2010 10:00:59
|
|
|
|
marjanaj
|
krtkova dobra tema jest mam itak ze celo nosecnost s tem tezave. Sem probala ze vse mozne zadeve pa grem se vedno komaj komaj na ta veliko Zdej vsaj ne boli vec tolk, vcasih sem pa jokala zraven . Sej vem, da bi mogla Donat pit, ampak jaz ne morem pit gaziranih pijac, in Domat je čist tu mač zame . In pol se na wcju mučim k žival. Pol razumeš kako je k ti pred wcjem stoji kup žensk in čaka da končaš, ker bi šle one tut na wc. Cantina mexicana uuuuuuuuuu dobra! Kolkrat smo se ga mi nabutali v zgornjem štuku So imeli hudo dobro vino. kr kmal te prime In tut dobra restavracija. Jest sem hodila sem na kosilo ko sem se delala na Nazorjevi. Na sticky fingerse dobri za pop******. Sam zdej ko sem pa enkrat probala se ta druge stickije, pa mi te niso vec tolk dobri Grem raje zdej v Penjasa, kjer so stickyji iz kosmicev ne iz drobtin. Drugace jih pa ponavadi zdej kar s kolegi delamo, ko si pripravljamo kaksne vecerje . Ce so pa tako dobri...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......