marjanaj
|
Oj bejbe, kako ste prezivele podaljsan vikend? Vidim krtkova, da je shopping v Ikei uspel . Moj tudi, sva bila v soboto v Grazu. Sva šla v Kiko, brez veze, zelo malo zbire za otrocka in vse zelo drago; v Toysa, kjer sva nakupila nekaj malenkosti; v H&M, ki ima iste stvari kot pri nas; najvec seveda sva zapravila v Ikei . Potem sva sicer sla se v Shopping Center Siersberg, ker pa sem malo omagala. Je prevelik, tako, da nisva obdelala celega . V glavnem, nikjer nisem videla banjce in podstavka, ki bi mi ustrezala, zato sva se na poti domov ustavila se v Baby Centru v LJ in kupila se blazino za dojenje, banjco s podstavkom in podlogo za previjalno mizo. Joj, ce bi kdo prej povedal za Bušija, bi zavila še tja, ampak notri sem bila samo enkrat pa mi je bila trgovina kar draga, zato tja nisem šla več. No ja v glavnem šopingasta sobota je uspela na polno! Zdaj pa že cel dan perem, sušim in likam oblačilca za tamauga... Sem na uč preštela bodije: 30! Da ne štejem se žabic in bodijev s kakimi rokavi in bodije brez rokavov ... Uf, to pa bo enega preoblačenja . Ja no, če sva pa vse dobila. neka_noč vidim, da si ti tudi tako pridna cojka a misliš, da ne bi pomagalo, če se usedeš in pomeniš s taščo? Jaz bi bila full nesrama in ji povedal svoje. Ker ene stvari so pač malenkost za nekatere in veliko veselje za druge. jogi midva sva tudi Dormeo Memory 2+12 kupila. Ga imava tudi zase in ga obožujeva. Sva ga pa narocila v Mercatorju, d aso ga dobavili, potem pa kupila na dan, ko imaš kupon za 10% popusta in s ekar pozna. Redna cena za 60x120 cm: 114.90 € - 10% = 103,41 €. zvezdici se strinjam s tvojo idejo o seznamu kolk si ti pridna! Mene pa že cel dan nekaj skrbi... Namreč danes še niti enkrat nisem začutila, da bi brcal . A me mora kaj skrbeti? Ne vem no... mislim, da me čedalje bolj skrbi in sem obupana...
|